تمام مشخصات کلیدی وانپلاس ۱۰ پرو لو رفت
جدیدترین پرچمداران وانپلاس فقط چند ماه دیگر معرفی میشوند و طی روزهای گذشته گزارشهای زیادی دربارهی این گوشیها منتشر شده است. در همین زمینه، ساعاتی قبل سایت 91Mobiles تمام مشخصات کلیدی گوشی وانپلاس ۱۰ پرو را فاش کرد و حالا با خیال راحت میتوانیم به ویژگیهای این گوشی بپردازیم.
کوالکام روز گذشته تغییر روش نامگذاری چیپستهای خود را تأیید کرد و قرار است جدیدترین چیپست پرچمدار این شرکت تحت عنوان اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راهی بازار شود. مطابق معمول، نسل جدید پرچمداران وانپلاس از همین چیپست استفاده میکنند که امیدواریم در کنار بهبود عملکرد، مصرف انرژی را هم کاهش دهد تا عمر باتری افزایش پیدا کند.
وانپلاس ۱۰ پرو از نمایشگر ۶٫۷ اینچی با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن QHD+ بهره میبرد. همچنین در حفرهی نمایشگر آن دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی تعبیه شده است. در پنل پشتی یک دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی قرار دارد و در کنار آن دوربین اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی و تلهفوتو ۸ مگاپیکسلی انجام وظیفه میکنند.
کاربران برای خرید این گوشی میتوانند بین ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی دست به انتخاب بزنند. انرژی وانپلاس ۱۰ پرو از طرف باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود و در بدنهی آن جک هدفون قرار ندارد. از دیگر ویژگیهای فاش شده میتوانیم به گواهی IP68 اشاره کنیم که این یعنی یک گوشی ضدآب به حساب میآید.
هنوز تاریخ دقیق عرضهی گوشیهای وانپلاس ۱۰ فاش نشده ولی به نظر میرسد اوایل ۲۰۲۲ شاهد معرفی این گوشیها خواهیم بود. همچنین گفته میشود که وانپلاس این گوشیها را ابتدا راهی بازار چین میکند و مدتی بعد آنها را به دست کاربران دیگر کشورها میرساند.
بسیاری از کاربران نمیدانند که اوپو و وانپلاس زیرمجموعهی هلدینگ BBK هستند و چندین ماه قبل از ادغام تیمهای تحقیق و توسعهی خود و افزایش همکاری با یکدیگر خبر دادند. وانپلاس اعلام کرده که به لطف همین همکاری، آپدیتهای نرمافزاری با سرعت بیشتر و البته باگهای کمتر ارائه خواهد شد.
همچنین با توجه به اینکه اوپو شرکت بسیار بزرگتری محسوب میشود، وانپلاس حالا بیش از گذشته به امکانات و متخصصان این شرکت دسترسی دارد. اما از طرف دیگر، رابط کاربری OxygenOS یکی از مهمترین ویژگیهای گوشیهای وانپلاس محسوب میشود. اما تمام شواهد از تبدیل این رابط کاربری به نسخهای از ColorOS اوپو خبر میدهند.
وانپلاس تا چند سال قبل از جمله شرکتهایی بود که سالانه تعداد اندکی گوشی راهی بازار میکرد. اما در سال ۲۰۱۹ این شرکت رویکرد خود را تغییر داد و در نتیجه تعداد گوشیهای وانپلاس افزایش پیدا کردند. این روند در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ هم ادامه پیدا کرد. در نتیجه وانپلاس توجه چندانی به آپدیت نرمافزاری گوشیهای میانرده و پایینردهی خود نشان نمیدهد که همین موضوع با انتقادات زیادی روبهرو شده است. باید ببینیم وانپلاس در سال ۲۰۲۲ چه رویکردی را اتخاذ میکند و آیا میتواند سهم بازار خود را در کشورهای مختلف افزایش دهد یا نه.
منبع: Android Police