تمام مشخصات کلیدی وانپلاس ۱۰ لو رفت
بعد از معرفی وانپلاس ۱۰ پرو، برخی منابع خبری احتمال کنار گذاشتن گوشی وانپلاس ۱۰ را اعلام کردند. اما حالا به لطف اعلام یکی از افشاگران مشهور میتوانیم به مشخصات کلیدی این گوشی وانپلاس بپردازیم. طبق مشخصات فاش شده، این گوشی از شارژ ۱۵۰ واتی پشتیبانی میکند و در ضمن برای اولین بار در بین گوشیهای وانپلاس احتمالا بدون اسلایدر قرار گرفته در کنار بدنه عرضه خواهد شد.
این گوشی از نظر حافظه داخلی و حافظه رم تفاوتی با مدل ۱۰ پرو ندارد؛ این یعنی کاربران برای خرید وانپلاس ۱۰ باید بین ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دست به انتخاب بزنند. در پنل جلویی هم بار دیگر شاهد استفاده از نمایشگر ۶٫۷ اینچی LTPO2 AMOLED هستیم که البته حالا رزولوشن آن به FHD+ کاهش یافته است. در رابطه با فناوری LTPO هم باید خاطرنشان کنیم نمایشگر مبتنی بر این تکنولوژی میتوانند رفرش ریت متغیر را ارائه کنند که این موضوع نقش مهمی را برای افزایش عمر باتری ایفا میکند. در مورد این نمایشگر هم به طور مشخص با نسل دوم LTPO سروکار داریم که طبیعتا عملکرد بهتری نسبت به نسل قبلی ارائه میکند. حداکثر رفرش ریت این نمایشگر به ۱۲۰ هرتز میرسد.
درون وانپلاس ۱۰ یک باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که احتمالا از شارژ ۱۵۰ واتی پشتیبانی میکند. باید خاطرنشان کنیم وانپلاس ۱۰ پرو که از شارژرهای ۶۵ و ۸۰ واتی پشتیبانی میکند میتواند باتری خود را در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه شارژ کند. در رابطه با شارژ ۱۵۰ واتی هم به نظر میرسد کاربران در عرض کمتر از ۲۰ دقیقه قادر به شارژ کامل باتری خواهند شد.
از نظر چیپست هم این افشاگران مدعی شدهاند که وانپلاس در حال آزمایش دو تراشه برای وانپلاس ۱۰ هستند. ظاهرا در نهایت قرار است این گوشی با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس یا دایمنسیتی ۹۰۰۰ راهی بازار شود. طبق بررسیهای صورت گرفته، بین دایمنسیتی ۹۰۰۰ و مدل استاندارد اسنپدراگون ۸ نسل ۱ عملا تفاوت زیادی وجود ندارد و مدیاتک موفق یک تراشهی پرچمدار قدرتمند و همهفنحریف را راهی بازار کند. با این حال برخی گزارشها خبر میدهند که مدیران کوالکام از عملکرد اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راضی نیستند و این افت عملکرد را به مشکلات خطوط تولید کارخانههای سامسونگ نسبت دادهاند. به همین خاطر تولید مدل پلاس این تراشه را به TSMC واگذار کردهاند که طبق نظر کارشناسان، از نظر تولید تراشههای موبایل عملکرد بسیار بهتری نسبت به سامسونگ دارد. در هر صورت باید ببینیم مدل پلاس اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نسبت به دایمنسیتی ۹۰۰۰ چه حرفی برای گفتن دارد.
در پنل پشتی وانپلاس ۱۰ پرو سه دوربین تعبیه شده که دو دوربین مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی هستند و یک دوربین تلهفوتو با سنسور ۸ مگاپیکسلی قرار دارد. در ماژول دوربین وانپلاس ۱۰ هم برند هاسلبلاد حک شده و در کنار دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، یک اولترا واید ۱۶ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی انجام وظیفه میکنند. برای دوربین سلفی هم سنسور ۳۲ مگاپیکسلی استفاده شده است.
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، وانپلاس تصمیم گرفته برای این گوشی، اسلایدر کنار بدنه را کنار بگذارد. گفتنی است این اسلایدر به کاربران اجازه میدهد که بهراحتی گوشی را مثلا در حالت سایلنت قرار دهند و برای چنین کاری دیگر نیاز به آنلاک کردن گوشی ندارند. در رابطه با تاریخ معرفی این گوشی هم در آیندهی نزدیک شاهد این رویداد نخواهیم بود و قرار است در نیمهی دوم سال ۲۰۲۲ وانپلاس ۱۰ معرفی شود.
منبع: GSMArena