وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو؛ هرآنچه از پرچم‌دارهای جدید وان‌پلاس می‌دانیم

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲۹ دقیقه
وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو

وان‌پلاس قرار است در سال ۲۰۲۲ از پرچم‌داران سری وان‌پلاس ۱۰ در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی کند. در همین راستا تصمیم گرفتیم در این مطلب به بررسی قابلیت‌های این دو گوشی و همچنین انتظاراتی که از آن‌ها داریم بپردازیم.

وان‌پلاس یکی از شرکت‌های چینی است که در زمینه‌ی تولید گوشی‌های هوشمند سابقه‌ی کم اما درخشانی دارد. برای مثال شما نمی‌توانید عملکرد این شرکت را در بازار با سایر شرکت‌ها نظیر سامسونگ و شیائومی مقایسه کنید اما اگر به کیفیت ساخت، طراحی و زیبایی پرچم‌داران و به طور کلی گوشی‌های این شرکت نگاه کنید متوجه می‌شوید که نه تنها چیزی از سایر شرکت‌ها کم ندارد بلکه در یک سری از زمینه‌ها از آن‌ها عملکرد بهتری هم دارد.

وان‌پلاس بعد از اینکه سری ۶ از پرچم‌داران خود را راهی بازار کرد حسابی بین کاربران محبوب شد. این محبوبیت تا زمان رونمایی از وان‌پلاس ۹ و ۹ پرو که در واقع جدیدترین پرچم‌داران این شرکت به حساب می‌آیند ادامه پیدا کرده است. متاسفانه مشکل اینجاست که شرکت چینی گوشی‌های خود را در بازارهای خاصی به فروش می‌رساند و به همین خاطر کاربران زیادی نمی‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. در نتیجه هنوز آنطور که باید نام این شرکت سر زبان‌ها نیفتاده است. فقط کافی است چند سال قبل را تصور کنید؛ یعنی زمانی که شیائومی به تدریج خود را وارد بازار موبایل کرده بود. در آن روزها کسی شیائومی را به عنوان برندی معتبر و قابل اعتماد نمی‌شناخت اما به مرور زمان دیدیم که چگونه این شرکت توانست به جمع سه شرکت برتر سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند راه پیدا کند. به همین خاطر فکر می‌کنیم وان‌پلاس هم بتواند شرکت بعدی باشد که به این موفقیت بزرگ دست پیدا می‌کند.

اما شرکت چینی برای موفقیت باید یک سیاست دیگر را هم در پیش بگیرد که فعلا کمتر دیده می‌شود. برای مثال این شرکت در مجموع کمتر از ۱۰ گوشی در سال گذشته راهی بازار کرد و این برای شرکتی که می‌خواهد مطرح شود خیلی مناسب نیست. شرکت چینی باید تمرکز بیشتری روی گوشی‌های اقتصادی بگذارد تا بتواند نظر مثبت قشر بیشتری از جامعه را جلب کند اما این اتفاق فعلا در حدی که انتظار داریم رخ نمی‌دهد.

با این حال فعلا تمرکز این شرکت بیشتر روی تولید گوشی‌های پرچم‌دار منعطف شده است و آنچه که در این مطلب هم قصد پرداختن به آن را داریم، پرچم‌داران جدیدی هستند که شرکت چینی قرار است در سال ۲۰۲۲ از آن‌ها رونمایی کند. در رابطه با سری وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو صحبت می‌کنیم چون وان‌پلاس ۹T علی‌رغم انتظار زیادی که داشتیم، اصلا رونمایی نشد. بنابراین وان‌پلاس در سال ۲۰۲۱ فقط با دو پرچم‌دار به کار خود پایان داد. اما به نظر می‌رسد برای سال ۲۰۲۲ پرچم‌داران بسیار خوبی را شاهد باشیم. پرچم‌دارانی که انتظار می‌رود در همان سه ماه نخست یا در نهایت سه ماه دوم سال آینده راهی بازار شوند.

اگر آنچه که در رابطه با سری وان‌پلاس ۱۰ می‌شنویم حقیقت داشته باشد، باید گفت انتظار داریم این گوشی‌ها با تغییرات زیادی همراه باشند. برای مثال پایان Oxygen OS به عنوان رابط کاربری پیش‌فرض این گوشی‌ها و معرفی یک رابط کاملا جدید. متاسفانه وان‌پلاس هنوز نامی را به مطبوعات نداده است اما می‌دانیم که سری وان‌پلاس ۱۰ با یک رابط ترکیبی راهی بازار می‌شود؛ ترکیبی از خود Oxygen OS و Color OS که در گوشی‌های شرکت مادر وان‌پلاس یعنی اوپو دیده می‌شود.

سوا از بحث نرم‌افزار اما در رابطه با سخت‌افزار این گوشی‌ها نیز خبرهای زیادی منتشر شده که تصمیم گرفتیم در این مطلب تمامی آن‌ها را جمع‌آوری کرده و به بررسی آن‌ها بپردازیم. همچنین به انتظاراتی که از این دو محصول داریم هم خواهیم پرداخت چرا که وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو پرچم‌داران سال ۲۰۲۲ شرکت چینی به حساب می‌آیند و قطعا انتظاراتی که از آن‌ها داریم بسیار بالاست چون در سالی راهی بازار می‌شوند که شرکت‌های رقیب برنامه‌ی زیادی برای پرچم‌داران خود دارند.

در این مطلب به بررسی موارد زیر می‌پردازیم:

بررسی آنچه که از پرچم‌داران آینده‌ی وان‌پلاس می‌دانیم

  • نام، تاریخ رونمایی و تاریخ عرضه
  • طراحی
  • مشخصات فنی و قابلیت‌ها
  • قیمت و بازار عرضه

انتظاراتی که از سری وان‌پلاس ۱۰ داریم

  • عدم تغییر سیاستی که در طراحی دوربین در پیش گرفته شد
  • بهبود ظرفیت باتری و مدت زمان نگه‌داری شارژ
  • عدم حذف شارژر از درون جعبه
  • بهبود کیفیت ساخت
  • امکان کنترل قدرت سخت‌افزار
  • افزایش ظرفیت حافظه‌ داخلی به صورت محلی

بررسی آنچه که از سری وان‌پلاس ۱۰ می‌دانیم

به خاطر داشته باشید آنچه که در ادامه می‌خوانید با توجه به شایعات و خبرهایی است که تا این تاریخ در رابطه با گوشی‌های وان‌پلاس ۰۱ منتشر شده است. بنابراین به طور کلی باید این مطلب را به عنوان مجموعه‌ای از شایعات بسیار محتمل در نظر بگیرید.

نام، تاریخ رونمایی و تاریخ عرضه

بعد از اینکه وان‌پلاس از گوشی‌های سری وان‌پلاس ۴ رونمایی نکرد، بسیاری از کاربران گمان کردند که شاید سیاست خود را در نام‌گذاری پرچم‌دارانش تغییر دهد. اما این اتفاق رخ نداد و چند سالی هست که گوشی‌های این شرکت به همین شکلی که می‌بینیم نام‌گذاری می‌شوند. امسال هم از وان‌پلاس ۹T رونمایی نشد اما به نظر می‌رسد این اتفاقات هیچ تاثیری در اینکه پرچم‌داران نسل بعد همان وان‌پلاس ۱۰ و وان‌پلاس ۱۰ پرو نام‌گذاری شوند نخواهد داشت. اگر سال آینده شرکت چینی نام پرچم‌داران خود را تغییر دهد جای تعجب نخواهد بود چرا که سامسونگ هم بعد از رونمایی از سری گلکسی S10، نام پرچم‌داران بعدی خود را به S20 تغییر داد و نه گلکسی S11 تا بدین ترتیب مفهوم ورود به دوره‌ای جدید را به کاربران تداعی کند.

البته باید یک نکته‌ی بسیار مهم دیگر را هم به خاطر داشته باشیم. اینکه وان‌پلاس امسال قرار است از پرچم‌داران سری وان‌پلاس ۱۰ در شرایطی رونمایی کند که همکاری خود را با اوپو رسما در طراحی یک رابط کاربری ترکیبی آغاز کرده است. بدین ترتیب باید رونمایی از این سری را به عنوان بزرگ‌ترین رونمایی از زمان سری وان‌پلاس ۹ بدانیم که شرکت چینی در آن با همکاری برند هاسل‌بلاد، دوربین این پرچم‌داران را طراحی کرد که نتیجه‌ی بسیار خوبی را هم شاهد بودیم. با تمام این موارد، می‌توان نتیجه گرفت که اگر وان‌پلاس قرار باشد نام پرچم‌دارانش را تغییر دهد، امسال هم می‌تواند زمان مناسبی باشد.

با این حال همانطور که گفته شد در تمامی خبرها و شایعاتی که تاکنون پیرامون این گوشی‌های جدید وان‌پلاس منتشر می‌شده است، خبری از تغییر نام نشنیدیم و همه جا از این گوشی‌ها به عنوان سری وان‌پلاس ۱۰ یاد شده است. به همین خاطر فعلا باید منتظر باشیم ببینیم طی روزهای آینده در رابطه با این موضوع چه خبرهای بیشتر و موثق‌تری منتشر می‌شود.

اما سوا از نام، می‌رسیم به یک موضوع مهم‌تر یعنی تاریخ عرضه‌ی گوشی‌های سری وان‌پلاس ۱۰. پیش‌تر خبری منتشر شد مبنی براینکه وان‌پلاس شاید از سیاست اوپو برای عرضه‌ی پرچم‌دارانش استفاده کند. این یعنی در ابتدا گوشی‌های سری وان‌پلاس ۱۰ در کشور چین عرضه شوند و سپس یک ماه یا چند هفته بعد، شاهد عرضه‌ی آن در بازار جهانی باشیم. این دقیقا کاری است که اوپو هم انجام می‌دهد و یک سری شرکت‌های دیگر نظیر شیائومی و آنر هم برای یک سری از محصولات خود چنین سیاستی را در عرضه در پیش می‌گیرند. این باعث می‌شود قبل از اینکه یک محصول به صورت جهانی عرضه شود، از تمام مشخصات فنی آن باخبر شویم و حتی اگر قرار باشد تغییری بین دو مدل عرضه شده در چین و مدل جهانی وجود داشته باشد، این تغییر خیلی بزرگ و چشمگیر نخواهد بود. اینطور که فعلا از خبرها و شایعات برمی‌آید، ظاهرا ژانویه‌ی سال ۲۰۲۲ (دی ماه امسال) باید شاهد عرضه‌ی سری وان‌پلاس ۱۰ در بازار چین باشیم. اما نکته‌ی منفی اینجاست که تا بتوانیم به این گوشی‌ها دسترسی داشته باشیم باید مدت زمان بیشتری را منتظر بمانیم.

طراحی

طراحی گوشی‌های وان‌پلاس همیشه خوب بوده و آخرین پرچم‌داری هم که از سوی این شرکت راهی بازار شد در این زمینه بی‌نقص ظاهر شد. کیفیت مواد بکار رفته در ساخت گوشی‌های این شرکت عالی است طوری که به محض در دست گرفتن آن‌ها، حتی گوشی‌های میان‌رده، حس فوق‌العاده‌ای به شما القا می‌شود، وزن گوشی تا حدودی متعادل است، گوشی راحت در دست می‌نشیند و بسیار خوش‌دست است و بسیاری موارد خوب دیگر که باعث می‌شود به گوشی‌های این شرکت امتیاز عالی را در زمینه‌ی طراحی بدهیم.

امسال هم به نظر می‌رسد از لحاظ طراحی، نماینده‌های وان‌پلاس ناامیدمان نکنند. البته زیبایی همیشه یک مقوله‌ی سلیقه‌ای است و نمی‌توان گفت گوشی‌های وان‌پلاس همیشه زیبا هستند. موضوع زیبایی به کاربر و سلیقه‌ای که در پسندیدن یک گوشی دارد برمی‌گردد. اما به صورت کلی پرچم‌دارها معمولا زیبا هستند چرا که شرکت‌ها در طراحی آن‌ها بهترین عملکرد خود را پیاده می‌کنند و طبیعتا نمی‌توان انتظار داشت نتیجه‌ی خوبی را شاهد نباشیم.

اما در رابطه با سری وان‌پلاس ۱۰ خبرهایی در اختیار داریم مبنی براینکه شرکت چینی قرار است آن‌ها را چگونه طراحی کند. شاید امسال این گوشی‌ها خیلی زیبا به نظر نرسند و این نظر کاملا شخصی است. در درجه‌ی اول به این خاطر که وان‌پلاس برخلاف هر سال دیگر تلاش کرد شبیه به سامسونگ باشد. یعنی ماژول دوربین را با بدنه‌ی گوشی ادغام کرد. اما در عین حال تلاش کرد شبیه به سامسونگ نباشد و اتفاقا همین بخش قضیه باعث کاهش زیبایی گوشی شد. چرا که وان‌پلاس ماژول را با بخشی از فریم کناری گوشی ادغام کرد و به همین خاطر بخش بالایی گوشی کاملا خالی است، زیر آن ماژول با بدنه ادغام شده و قسمت پایین هم که طبیعتا باید خالی باشد. خبر مربوط به ظاهر وان‌پلاس ۱۰ پرو از سوی افشاگر معروف یعنی استیو همرستوفر منتشر شده است و می‌توان به آن اعتماد کرد. اما با این حال یک درصد احتمال وجود دارد که حرف‌های وی به حقیقت تبدیل نشوند.

وان‌پلاس تلاش کرد به نسبت نسل گذشته کاملا متفاوت ظاهر شود اما تلاش برای کپی‌برداری از سامسونگ متاسفانه خیلی خوب از آن در نیامد. ای کاش شرکت چینی کاملا از سامسونگ الگوبرداری می‌کرد تا بدین ترتیب زیبایی گوشی بیشتر شود. البته تمام این صحبت‌ها زمانی درست هستند که وان‌پلاس واقعا چنین طراحی برای گوشی‌هایش در نظر بگیرد. شما می‌توانید تصاویر منتشر شده از این محصول را در زیر تماشا کنید.

وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو
وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو
وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو

با توجه به این رندرها، به نظر می‌رسد وان‌پلاس می‌خواهد برای پرچم‌داران آینده‌ی خود از سه دوربین روی پنل پشتی استفاده کند. اگر این رندرها واقعی باشند، باید انتظار داشته باشیم وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو با دوربین‌های اصلی، فوق عریض و تله‌فوتو در دسترس قرار بگیرند که این موضوع نشان می‌دهد وان‌پلاس دیگر ترک عادت کرده و نمی‌خواهد از سنسورهایی نظیر مونوکروم، فیلتر رنگ یا مواردی از این دست در گوشی‌هایش استفاده کند.

از پنل پشتی که بگذریم می‌رسیم به پنل جلو، جایی که همه چیز کاملا مطابق انتظاراتمان است. گوشه‌های نمایشگر خمیده هستند، درست مانند مدل پرو گوشی‌های ساخته شده توسط وان‌پلاس در تمام مدت فعالیت این شرکت در این زمینه. حفره‌ی مربوط به دوربین سلفی همچنان روی سمت چپ نمایشگر تعبیه شده است و همچنان خبری از دوربین سلفی زیر نمایشگر نیست در حالی که انتظار می‌رود سال آینده سال شکوفایی این فناوری جذاب باشد.

البته شرکت‌هایی که تاکنون از این فناوری در گوشی‌های خود استفاده کرده‌اند، نظیر سامسونگ در گلکسی زد فولد ۳ و ZTE در ZTE Axon 20، نتوانستند آنطور که باید کیفیت مورد نظر را بدست بیاورند. برای مثال در ZTE Axon 20، کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی اصلا در حد و اندازه‌های تصاویری که توسط دوربین‌های سلفی معمولی ثبت می‌شوند نیست. از آن جایی که هنوز هیچ شرکتی نتوانسته این فناوری را به شکلی که باید در محصول خود استفاده کند، بعید به نظر می‌رسد وان‌پلاس در پرچم‌داران خود چنین ریسکی را انجام دهد.

اما آنچه که در بالا مشاهده کردید، تصاویر لو رفته از طراحی وان‌پلاس ۱۰ پرو بود. متاسفانه خبری در رابطه با طراحی وان‌پلاس ۱۰ در اختیار نداریم و نمی‌دانیم این گوشی قرار است با چه طراحی راهی بازار شود. اما با در نظر گرفتن تفاوت بین مدل استاندارد و پرو وان‌پلاس ۹، به نظر می‌رسد در این سری هم مدل استاندارد زوایای تخت، حواشی بیشتر، و… داشته باشد.

مشخصات فنی و قابلیت‌های سری وان‌پلاس ۱۰

روز ۲۳ نوامبر امسال، یعنی دقیقا یک هفته‌ی پیش، خبری از سوی وب‌سایت معتبر ۹۱Mobiles افشاگر معروف وان‌پلاس یعنی استیو همرستوفر منتشر شد که در آن شاهد افشای اطلاعات مربوط به سخت‌افزار وان‌پلاس ۱۰ پرو بودیم. مشخص نیست چرا خیلی در رابطه با مدل استاندارد صحبتی شکل نمی‌گیرد اما یک دلیل می‌تواند این باشد که این روزها نبرد بین شرکت‌ها در واقع نبرد بین پرچم‌دارهای قدرتمندشان است و نه گوشی‌هایی غیر از آن. برای مثال این روزها کمتر بررسی را می‌بینید که در آن به مقایسه‌ی دوربین گلکسی S21 با آیفون ۱۳ پرداخته شود چرا که این مقایسات غالبا شامل دو گوشی آیفون ۱۳ پرو مکس و گلکسی S21 اولترا می‌شوند.

اما طبق آنچه که شنیدیم، به نظر می‌رسد وان‌پلاس ۱۰ پرو باید نمایشگری ۶٫۷ اینچی با وضوح +QHD و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی داشته باشد. احتمالا پنلی که در این گوشی مورد استفاده قرار خواهد گرفت از نوع LTPO OLED خواهد بود، درست مانند مدلی که در وان‌پلاس ۹ پرو مورد استفاده قرار گرفته بود. اگر این اتفاق رخ دهد، با در نظر گرفتن قابلیت‌هایی که وان‌پلاس به آن اضافه می‌کند، این امکان وجود دارد که باز هم شاهد یکی از بهترین و شاید بتوان گفت بهترین و باکیفیت‌ترین نمایشگری باشیم که تاکنون در یک گوشی مورد استفاده قرار گرفته است.

اینطور که به نظر می‌رسد، تراشه‌ای که به عنوان قلب تپنده در این گوشی فعالیت خواهد کرد، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ خواهد بود که در واقع همان اسنپدراگون ۸۹۸ است که کوالکام نام آن را تغییر داد. احتمالا این تغییر نام در راستای تغییر بزرگی است که این تراشه قرار است داشته باشد. برای اولین بار پس از سال‌ها، تراشه‌ی گرافیکی این پردازنده‌ها از سری ۶۰۰ به ۷۰۰ و نوع هسته‌ها هم از سری ۵۰ و ۷۰ به ۵۰۰ و ۷۰۰ تغییر می‌کند. البته این تغییر فقط به خود نام خلاصه نمی‌شود بلکه در عمل هم پیشرفت زیادی را شاهد خواهیم بود.

طبق شنیده‌ها، این تراشه‌ی مورد انتظار از همان هشت هسته بهره می‌برد اما هسته‌ی اول از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۳.۰۹ گیگاهرتز، سه هسته‌ی دیگر از نوع Cortex-A710 و چهار هسته‌ی دیگر هم از نوع Cortex-A510 خواهند بود. کوالکام اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس را با هسته‌ی اول Cortex-X1 و فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز راهی بازار کرد اما این تراشه‌ی جدید با تقریبا ۰.۱ گیگاهرتز فرکانس بیشتر و همچنین فناوری بهتر، حدودا ۱۶ درصد عملکرد پردازشی بهتری خواهد داشت. هسته‌های نوع ۷۱۰ هم به نسبت نسل قبل ۱۰ درصد بهتر و در عین حال ۳۰ درصد کم‌مصرف‌تر خواهند بود. در نهایت هم می‌رسیم به هسته‌های ۵۱۰ که به نسبت نسل قبل ۳۵ درصد قدرتمندتر و ۲۰ درصد بهینه‌تر هستند تا بدین ترتیب نسل جدید تراشه‌ی کوالکام بسیار قدرتمندتر از نسل کنونی باشد.

در کنار این پردازنده اما از ۸ تا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم از نوع LPDDR5 و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 3.1 استفاده می‌شود تا بدین ترتیب وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو قادر باشند با بالاترین سرعت ممکن، تمام فعالیت‌های کاربران را انجام دهند بدون اینکه هیچ مشکلی وجود داشته باشد.

همچنین به نظر می‌رسد ظرفیت باتری بکار رفته در مدل پرو باید این‌بار دیگر به ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت برسد. در وان‌پلاس ۹ پرو که قدرتمندترین پرچم‌دار کنونی شرکت چینی به حساب می‌آید از یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده است که برای یک پرچم‌دار اصلا مناسب نیست. برای مثال در نظر بگیرید این گوشی در این سال با پرچم‌دارهایی نظیر گلکسی S21 اولترا با ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت رقابت کرد و اگرچه عملکرد خوبی داشت اما اگر وان‌پلاس در آن از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کرد، قطعا می‌توانست در رقابت با بهترین‌های سال ۲۰۲۱، بهترین باشد اما این اتفاق رخ نداد. بنابراین امیدواریم حداقل این اتفاق در سال ۲۰۲۲ رخ دهد.

اما می‌رسیم به شارژر، جایی که وان‌پلاس واقعا هر سال عملکرد خوبی در این زمینه داشت و به نظر می‌رسد برای سال بعد هم وضعیت همینطور باشد. البته با سری وان‌پلاس ۹، شاهد عرضه‌ی یک شارژر ۶۵ واتی بودیم که می‌توانست باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی وان‌پلاس ۹ پرو را در مدت زمان کمتر از ۴۰ دقیقه به صورت کامل شارژ کند. اما با در نظر گرفتن شایعات، به نظر می‌رسد امسال قرار است شاهد شارژرهای ۱۲۵ واتی سیمی باشیم که فوق‌العاده باید سریع‌تر از چیزی باشد که انتظار داریم. اینکه مدل استاندارد به چه شارژری مجهز خواهد شد مشخص نیست اما شاید وان‌پلاس آن را به همان شارژر معمولی ۶۵ واتی مجهز کند که اتفاقا آن هم سرعت بسیار بالایی دارد. امیدواریم وان‌پلاس شارژر را درون جعبه‌ی این گوشی‌های جدید قرار دهد چون در غیر این صورت باید برای خرید آداپتور به صورت جداگانه هزینه کرد.

برمی‌گردیم به خبری که هفته‌ی گذشته وب‌سایت ۹۱Mobiles پوشش داده بود. طبق اطلاعات منتشر شده توسط این وب‌سایت، وان‌پلاس ۱۰ پرو باید با سه دوربین روی پنل پشتی راهی بازار شود که یکی از آن‌ها ۴۸ مگاپیکسلی، دیگری ۵۰ مگاپیکسلی و مورد آخر هم تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳.۳ برابری اپتیکال است. گفته می‌شود دوربین این گوشی قادر است تا ۳۰ برابر به صورت دیجیتال زوم کند که در این باره خیلی مطمئن نیستیم. البته در دوره‌ای که بسیاری از گوشی‌ها تا زوم ۵۰ یا حتی ۱۰۰ برابری دیجیتال هم می‌روند، زوم ۳۰ برابری اگرچه بیشتر از آن هم فایده‌ای ندارد، خیلی جالب به نظر نمی‌رسد. دوربین سلفی هم سنسوری به بزرگی ۳۲ مگاپیکسل خواهد داشت.

در نهایت اما به نظر می‌رسد وان‌پلاس ۱۰ پرو با استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68 راهی بازار شود. درست مانند مدل پرو از دو نسل قبل یعنی وان‌پلاس ۹ پرو و وان‌پلاس ۸ پرو. حال اینکه مدل استاندارد هم امسال برخلاف سیاست شرکت چینی با استاندارد ضد آب یا گرد و غبار راهی بازار شود اصلا مشخص نیست. علاوه بر این مورد باید به سیستم‌عامل این گوشی‌ها هم اشاره کنیم که اندروید ۱۲ سوار بر رابط کاربری Oxygen OS 12 خواهد بود.

قیمت و بازار عرضه

در سال ۲۰۲۱، وان‌پلاس ۹ با قیمت ۷۲۹ دلار راهی بازار شد و مدل پرو هم با قیمت پایه‌ی ۹۶۹ دلار در دسترس قرار گرفت. این گوشی‌ها با این قیمت تاکنون گران‌قیمت‌ترین گوشی‌هایی بودند که وان‌پلاس راهی بازار کرده است. از آن جایی که انتظار داریم قابلیت‌ها و امکانات سری وان‌پلاس ۱۰ تا حد زیادی مشابه سری ۹ باشد، به نظر می‌رسد از لحاظ قیمتی هم نباید تفاوت فاحشی بین آن‌ها دیده شود. البته انتظار می‌رفت اندکی قیمت‌ها کاهش پیدا کند اما بعید به نظر می‌رسد این اتفاق رخ دهد.

البته گوگل با پرچم‌داران سری پیکسل ۶ باعث شد قیمت گوشی‌های اندرویدی تا حدودی رقابتی شود. برای مثال این شرکت پیکسل ۶ را با قیمت ۶۰۰ دلار راهی بازار کرد و برای مدل پرو هم قیمت ۸۹۹ دلار را در نظر گرفت. این گوشی‌ها در حال حاضر یکی از بهترین و ارزشمندترین گوشی‌هایی هستند که در مقایسه با امکاناتی که دارند می‌توانید آن‌ها را خریداری کنید. بدیهی است که وان‌پلاس هم به عنوان یک شرکت تولیدکننده‌ی گوشی اندرویدی باید به این سیاست قیمت‌گذاری گوگل پاسخ دهد. حال این پاسخ با کاهش قیمت سری وان‌پلاس ۱۰ همراه خواهد بود یا خیر اصلا مشخص نیست.

در رابطه با بازار عرضه هم همانطور که گفته شد، وان‌پلاس گوشی‌هایش را در بازارهای زیادی در دسترس قرار نمی‌دهد. البته طی چند سال اخیر به تعداد این مناطق اضافه شده است اما هنوز دسترسی به این گوشی‌ها به یک سری مناطق خاص محدود می‌شود. اما در کشورهایی که گوشی‌های وان‌پلاس معمولا عرضه می‌شوند، پرچم‌دارهای این شرکت هم همیشه در دسترس قرار دارند. البته مشکل کمبود تراشه‌ی پرچم‌دار که به نظر می‌رسد تا سال ۲۰۲۲ هم ادامه داشته باشد باعث شده این شرکت‌ها نتوانند گوشی‌های پرچم‌دار خود را به همان تعداد در همان کشورها در دسترس قرار دهند. در نتیجه این موضوع می‌تواند وان‌پلاس و سری ۱۰ از پرچم‌داران این شرکت را هم تحت تاثیر قرار دهد. باید منتظر ماند و دید چه پیش خواهد آمد چون در رابطه با این موضوع زمانی می‌توان نظر داد که کمبود تراشه‌ی پرچم‌دار به صورت کامل پایان یابد یا اینکه گوشی‌ها عرضه شوند تا ببینیم چه پیش می‌آید.

آنچه که از پرچم‌داران سری وان‌پلاس ۱۰ انتظار داریم

در این بخش به بررسی قابلیت‌هایی می‌پردازیم که انتظار داریم وان‌پلاس در پرچم‌داران جدید خود آن‌ها را بگنجاند. در واقع باید گفت امیدواریم شرکت چینی چنین کاری را انجام دهد چون وان‌پلاس ۱۰ و ۱۰ پرو پرچم‌دار هستند و باید بهترین باشند. اگر وان‌پلاس تصمیم بگیرد که قابلیت‌های جذابی را در آن‌ها قرار دهد، قطعا شرکت‌های رقیب هم به‌زودی این کار را انجام خواهند داد و در نهایت کاربران سود خواهند کرد.

توجه داشته باشید آنچه که در ادامه می‌خوانید در هیچ شایعه یا خبری گفته نشده است و در واقع فقط لیستی است از قابلیت‌هایی که دوست داریم در پرچم‌دارهای مورد انتظار وان‌پلاس شاهد باشیم.

عدم تغییر سیاستی که در طراحی دوربین در پیش گرفته شد

وان‌پلاس 9 و 9 پرو

وان‌پلاس با عرضه‌ی سری ۹ از پرچم‌داران خود، بالاخره به کاربران ثابت کرد که می‌تواند محصولی را راهی بازار کند که از لحاظ کیفیت دوربین، پایین‌تر از رقبا نباشد. پیش از این گوشی‌ها، همیشه پرچم‌داران وان‌پلاس علی‌رغم عملکرد عالی در ثبت تصاویر، در مقایسه با پرچم‌داران رقیب حرفی برای گفتن نداشتند اما وان‌پلاس ۹ پرو این فاصله را بسیار کمتر از چیزی که انتظار داشتیم کرد. البته وان‌پلاس ۹ هم گوشی خوبی بود و در حد و اندازه‌های یک پرچم‌دار مدل استاندارد، انتظارات را برآورده کرد اما مدل پرو واقعا ثابت کرد که اگر وان‌پلاس بخواهد، می‌تواند کم‌نظیر باشد.

شرکت چینی در طراحی دوربین نسل کنونی با برند هاسل‌بلاد وارد همکاری شد، در نتیجه امیدواریم امسال هم این همکاری ادامه داشته باشد و بهتر هم شود. برای مثال کیفیت و دقت رنگ‌های به نمایش درآمده در تصاویر ثبت شده توسط سری قبل از پرچم‌داران وان‌پلاس کم‌نظیر بود چرا که هاسل‌بلاد یک سری تکنیک‌های نرم‌افزاری روی سنسورها اعمال کرده بود که می‌توانستند چنین نتایجی را رقم بزنند. آنچه که می‌خواهیم ببینیم، تکنیک‌های نرم‌افزاری بیشتر است تا در نتیجه، شاهد بهبود هرچه بیشتر کیفیت تصاویر باشیم. خیلی هم خوب می‌شد اگر این شرکت در زمینه‌ی سخت‌افزار هم با وان‌پلاس همکاری می‌کرد. حال باید دید در آینده چه پیش خواهد آمد.

تمام آنچه که در این بخش از وان‌پلاس انتظار داریم این است که برای سری وان‌پلاس ۱۰ خیلی ریسک نکند و به دنبال تغییر نباشد. همان سیاستی که سال گذشته در پیش گرفته شد، امسال هم باید در پیش گرفته شود چرا که بالاخره شرکت چینی موفق شد فرمول موفقیت را پیدا کند و اصلا نیازی نیست آن را تغییر هد. این یعنی تعبیه‌ی دوربین اصلی، فوق عریض و تله‌فوتو و بهبود کیفیت آن‌ها به عنوان سه دوربینی که قطعا کاربران بیشترین استفاده را از آن خواهند داشت.

نکته‌ی مثبتی که از رندرها متوجه شدیم این است که برخلاف سری وان‌پلاس ۹، در این سری دیگر خبری از سنسور مونوکروم نیست که فقط فضای ماژول دوربین را اشغال می‌کرد. آنچه که شرکت چینی باید انجام دهد، حذف این سنسورهای بی‌کاربرد و تبلیغاتی و تمرکز کردن روی بهبود کیفیت دوربین‌های دیگر است. یک سری از شایعات وجود دارند که با توجه به آن‌ها، می‌توانیم بگوییم این اتفاق خواهد افتاد، یعنی وان‌پلاس کیفیت سه سنسور اصلی خود را به نسبت نسل قبل بهبود خواهد بخشید.

انتظار دیگری که از وان‌پلاس داریم این است که دوربین تله‌فوتوی ضعیف‌تری را به وان‌پلاس ۱۰ هم اضافه کند. هرچه باشد این گوشی یک پرچم‌دار است و نباید امکانات و قابلیت‌هایش در حد و اندازه‌های یک گوشی معمولی باشد. اگرچه بسیاری از شرکت‌ها نظیر اپل، شیائومی و … در پرچم‌داران مدل استاندارد خود، سنسور تله‌فوتو را حذف می‌کنند اما امیدواریم وان‌پلاس این کار را انجام ندهد. هرچند گویا می‌دانیم که این اتفاق نخواهد افتاد. تنها چیزی که می‌توانیم منطقا انتظار داشته باشیم این است که وان‌پلاس رویه‌ی درستی را که در پیش گرفته است تغییر ندهد.

بهبود ظرفیت و طول عمر باتری

طول عمر باتری در سری وان‌پلاس ۹ بد نبود؛ حقیقت را بگوییم، عالی هم نبود. طبیعتا این توصیفی نیست که باید از یک گوشی پرچم‌دار شود، خصوصا برای شرکتی که در مسیر پیشرفت قرار دارد و می‌دانیم که می‌تواند بهتر از این‌ها ظاهر شود. اگر به خاطر داشته باشید، وان‌پلاس همیشه در گذشته به خاطر عملکرد فوق‌العاده‌ی گوشی‌هایش در زمینه‌ی نگه‌داری شارژ تحسین می‌شد و مورد توجه قرار می‌گرفت. از باتری‌های پرظرفیت گرفته تا تکنیک‌های نرم‌افزاری فوق‌العاده بهینه، همه چیز دست به دست هم می‌داد تا طول عمر باتری بالایی را شاهد باشیم. حتی برخی از کاربران معتقد بودند رابط کاربری وان‌پلاس، بهترین رابط کاربری در بین رابط‌های اندرویدی است چرا که فوق‌العاده بهینه است و در عین حال قابلیت‌های فراوانی هم دارد. نمی‌دانیم در سال ۲۰۲۱ چه اتفاقی افتاد که طول عمر باتری گوشی‌های این شرکت خیلی خوب نبود.

با سری وان‌پلاس ۱۰، انتظار داریم بار دیگر شرکت چینی به همان وضعیت سابق خود بازگردد. حال این می‌تواند به شکل‌های مختلفی قابل دستیابی باشد. یا با کاهش توان سخت‌افزاری، یا بهینه‌سازی نرم‌افزار، یا قرار دادن باتری بزرگ‌تر. به نظر می‌رسد راه‌های زیادی روبروی وان‌پلاس قرار دارد تا بتواند پرچم‌داری را تولید کند که از باتری ضعیفی رنج نبرد.

البته در نهایت به نظر می‌رسد قرار دادن باتری بزرگ‌تر بهترین راه حل باشد. خصوصا اینکه شرکت‌های دیگر هم نظیر سامسونگ از باتری‌های بزرگی در گوشی‌های قدرتمند خود استفاده می‌کنند. بنابراین این چیزی نیست که بخواهیم بگوییم انجام آن نشدنی است. پیکسل ۶ پرو و گلکسی S21 اولترا از باتری‌های ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برند و آیفون ۱۳ پرو مکس هم اگرچه باتری حدودا ۴۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد اما به لطف تراشه‌ی بی‌نظیر خود، می‌تواند حتی در برخی موارد بهتر از رقبا ظاهر شود. اما وان‌پلاس در سالی که گذشت پرچم‌دار خود را به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز کرد که به نظر می‌رسد فقط برای به رخ کشیدن توان شارژر ۶۵ واتی این شرکت بود. در غیر این صورت هیچ توجیهی نداشت پرچم‌دار به آن بزرگی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی نداشته باشد.

عدم حذف شارژر از درون جعبه

وان‌پلاس 9 پرو

این انتظارمان از وان‌پلاس بی‌راه نیست. اگر از سامسونگ برای پرچم‌داران جدیدش این انتظار را داشتیم صد درصد می‌توانستیم بگوییم غیر منطقی است اما وان‌پلاس سال گذشته نشان داد که می‌تواند خواسته و نیاز کاربران را به فروش بیشتر خود ترجیح دهد. شرکت چینی در سالی که شرکت‌های بزرگ نظیر سامسونگ، گوگل و اپل شارژر را از گوشی‌های خود حذف کردند و فقط یک کابل را درون آن قرار دادند، یک شارژر فوق‌العاده قدرتمند با سرعت ۶۵ وات را به همراه پرچم‌دارانش عرضه کرد. شارژری که می‌توانست گوشی‌های این شرکت را در مدت زمان کمتر از ۴۰ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ کند.

امیدواریم در سری وان‌پلاس ۱۰ هم این سیاست تغییر نکند و همچنان شارژر‌های سریع وان‌پلاس را که تحت عنوان Wrap Charge شناخته می‌شوند در بازار شاهد باشیم. طبق شایعات، شارژری که قرار است برای مدل پرو در نظر گرفته شود ۱۲۵ واتی است و این شاید باعث شود که وان‌پلاس آن را درون جعبه قرار ندهد. در عوض یک شارژر ضعیف‌تر در جعبه بگذارد و مدل ۱۲۵ واتی را به صورت جداگانه به فروش برساند. اگر آداپتوری درون جعبه نباشد، خرید یک شارژر ۶۵ یا ۱۲۵ واتی قطعا هزینه‌ی کمی را در پی نخواهد داشت و این اصلا خوب نیست.

البته وان‌پلاس هیچگاه نشان نداده که از ترندهای سال خوشش نمی‌آید و به تدریج به آن سمت و سو کشیده شد. نمایشگرهایی با دوربین‌های سلفی حفره‌ای، طراحی ماژول دوربین یا حذف جک هدفون را به خاطر دارید؟ وان‌پلاس هم به مرور به این سمت و سو کشیده شد و قطعا در آینده گوشی‌های خود را هم بدون شارژر راهی بازار خواهد کرد. ما فقط می‌توانیم امیدوار باشیم که این اتفاق دیرتر رخ دهد و در طول این زمان هم شارژرهای خوب و قدرتمندتری عرضه شوند.

بهبود کیفیت ساخت سری وان‌پلاس ۱۰

همانطور که در ابتدای متن گفته شد، کیفیت ساخت گوشی‌های وان‌پلاس واقعا مثال‌زدنی است. اگرچه شرکت چینی اولین‌بار محصول خود را با قیمت پایه‌ی ۹۶۹ دلار عرضه کرد اما به مرور زمان این قیمت به ۱۰۶۹ دلار افزایش پیدا کرد. البته این مبلغ، بیشترین مبلغی نیست که برای یک پرچم‌دار پرداخت می‌کنیم اما همچنان بیشتر از ۱۰۰۰ دلار است و طبیعتا هرکسی حاضر نمی‌شود محصولی با این قیمت را بدون در نظر گرفتن تمام موارد خریداری کند. با این حال باز هم شرکت چینی تصمیم گرفت در پشت و جلوی دستگاه از شیشه‌ی گوریلاگلس ۵ استفاده کند.

گوریلاگلس ۵ کیفیت ساخت بالایی دارد و شکی در آن نیست. اما نه تنها بهترین محصول شرکت کورنینگ نیست بلکه حتی دومین محصول برتر هم به حساب نمی‌آید. در واقع وان‌پلاس از شیشه‌ی محافظ سه نسل قبل در پرچم‌دار قدرتمند امسال خود استفاده کرد و این اصلا خوب نیست. چرا که شرکت می‌توانست از نمونه‌های بهتری برای محافظت هرچه بهتر و بیشتر بدنه‌ی این گوشی‌ها استفاده کند.

پنل پشتی به دلیل قرارگیری در قاب محافظ (در اکثر مواقع)، اگر از گوریلاگلس ۵ ساخته شود خیلی مسئله‌ی مهمی نیست اما پنل جلویی حتما باید با گوریلاگلس ویکتوس محافظت شود چون اگر نمایشگر صدمه ببیند کاربر باید هزینه‌ی زیادی برای تعمیر آن بپردازد. آن هم در شرایطی که می‌دانیم تعمیر نمایشگر در اکثر مواقع باعث می‌شود گوشی دیگر آن عملکرد سابق را نداشته باشد. بهترین چیزی که انتظار داریم این است که مانند پیکسل ۶ پرو که کمتر از ۱۰۰۰ دلار قیمت دارد، وان‌پلاس ۱۰ هم از گوریلاگلس ویکتوس در پشت و جلوی بدنه استفاده کند.

نکته‌ی بسیار جالب و البته عجیبی هم که باید در این باره بدانید این است که گوشی سال ۲۰۱۹ وان‌پلاس یعنی وان‌پلاس ۷ پرو از شیشه‌ی محافظ گوریلاگلس ۵ در پشت و جلوی بدنه‌ی خود بهره می‌برد در حالی که قیمت پایه‌ی آن تنها ۶۶۹ دلار بود. با عرضه‌ی سری وان‌پلاس ۱۰، حدودا ۳ سال از عمر این شیشه‌ی محافظ خواهد گذشت و قطعا وان‌پلاس باید یک ارتقا را در این بخش داشته باشد. ارتقایی که باید زودتر از این‌ها اتفاق می‌افتاد.

امکان کنترل قدرت سخت‌افزار

وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو

در بین تمام مواردی که در بالا گفته شد، این مورد فوق‌العاده با اهمیت است چرا که به تجربه‌ی مستقیم کاربر با خود گوشی مرتبط می‌شود. وان‌پلاس حتی قول داده بود که این قابلیت را در رابط کاربری Oxygen OS 12 در دسترس قرار می‌دهد اما هنوز چنین چیزی را شاهد نیستیم و خبری هم منتشر نشده است مبنی براینکه آیا در Hybrid OS هم خبری از این قابلیت خواهد بود یا خیر.

اما کنترل قدرت سخت‌افزار چیست؟ در سال ۲۰۲۱ و همزمان با عرضه‌ی سری وان‌پلاس ۹ با رابط کاربری Oxygen OS، وان‌پلاس دریافت که این رابط کاربری با اسنپدراگون ۸۸۸ گلوگاه می‌کند. این یعنی اسنپدراگون ۸۸۸ برای انجام کارهایی نظیر ارسال توییت، سر زدن به شبکه‌های اجتماعی و مواردی از این دست بسیار قدرتمندتر و بهتر است بگوییم «بیش از حد قدرتمند است». در نتیجه تصمیم گرفت با عرضه‌ی یک آپدیت نرم‌افزاری، این مشکل را حل کند. اما آپدیت نرم‌افزاری چه چیزی را شامل می‌شد؟

آنچه که وان‌پلاس برای کاربران عرضه کرد این بود که رابط کاربری Oxygen OS می‌توانست با کاهش توان پردازنده، هم گوشی را از گلوگاه نجات دهد و هم در ذخیره‌ی مصرف انرژی تاثیر مثبتی بگذارد. این ایده روی کاغذ فوق‌العاده عالی به نظر می‌رسید اما وان‌پلاس این اجازه را به کاربران نمی‌داد که ا ز زمان کاهش قدرت سخت‌افزار یا میزان آن مطلع شوند. بنابراین کاربران هیچ کنترلی روی این فرایند نداشتند.

در سری وان‌پلاس ۱۰ اما انتظار داریم که این اتفاق رخ دهد. یعنی از فرایند کاهش قدرت سخت‌افزار اطلاع پیدا کنیم که هیچ، بلکه بتوانیم خودمان آن را کنترل کنیم. شاید برخی از کاربران نخواهند قدرت سخت‌افزارشان کاهش پیدا کند چرا که این کاملا به سلیقه‌ی آن‌ها بستگی دارد که گوشی‌شان با چه قدرت و سرعتی کار کند. بنابراین این گزینه را غیرفعال می‌کنند. به نظر می‌رسد این بهتر از کاهش اجباری سرعت و قدرت گوشی باشد.

اسنپدراگون ۸۹۸ یا همان اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با بهره‌مندی از فناوری ساخت پیشرفته‌تر و همچنین هسته‌های قدرتمندتر و جدیدتر، عملکرد بهتری در مقایسه با اسنپدراگون ۸۸۸ در مصرف انرژی خواهد داشت. در نتیجه شاید کنترل سخت‌افزار خیلی نیاز نباشد. با این حال اگر وان‌پلاس بخواهد چنین قابلیتی را به هر شکلی در پرچم‌داران نسل جدید خود قرار دهد، انتظار داریم کنترل کامل آن را در اختیار کاربران قرار دهد.

افزایش ظرفیت حافظه‌‌ی داخلی به صورت محلی

وان‌پلاس 10 و وان‌پلاس 10 پرو

در نهایت اما می‌رسیم به حافظه‌ی داخلی گوشی‌های سری وان‌پلاس ۱۰، جایی که نیاز به پیشرفت حس می‌شود. طبق ادعای وب‌سایت منبع، سه سال است که افزایش ظرفیت حافظه‌ی داخلی به صورت محلی در لیست انتظاراتی که از وان‌پلاس داشتیم قرار گرفته است اما شرکت چینی هیچگاه این انتظارات را برآورده نکرد و همیشه گوشی‌های خود را در نهایت با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت در دسترس قرار می‌داد.

انتظار داریم در سال ۲۰۲۲ این روند تغییر کند. وان‌پلاس هیچوقت گوشی با ظرفیت حافظه‌ی داخلی بیشتر از ۵۱۲ گیگابایت تولید نکرد، این در حالی است که اپل، سامسونگ و حتی گوگل پرچم‌دارهایی با ظرفیت حافظه‌ی داخلی ۵۱۲ گیگابایت هم در سبد محصولات خود دارند. آیا وان‌پلاس برای خارج شدن از فشار بالاخره چنین ظرفیتی را برای یکی از مدل‌های پرچم‌داران خود در نظر می‌گیرد؟

شاید با خود بگویید این روزها چه کسی نیاز به ۵۱۲ گیگابایت ظرفیت حافظه‌ی داخلی دارد و در نتیجه این انتظار را غیرمنطقی بدانند. اما اگر شما هم جز آن دسته از کاربرانی باشید که گوشی پرچم‌دار را فقط برای گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی و ثبت اندکی تصاویر و ضبط ویدیو خریداری می‌کنید، ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی هم بیشتر از چیزی است که نیاز دارید.

بسیاری از کاربران گوشی‌های پرچم‌دار را برای انجام بازی‌های سنگین، عکاسی و فیلم‌برداری (به میزان زیاد)، تماشای فیلم‌ها و سریال‌های متعدد و مواردی از این دست خریداری می‌کنند. با اضافه شدن امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K، کاربر با ضبط دو دقیقه ویدیو حدودا باید قید ۱ گیگابایت از فضای داخلی خود را بزند و اگر این روند ادامه‌دار باشد، قطعا طی چند روز ۱۲۸ گیگابایت حافظه پر خواهد شد. حتی ۲۵۶ گیگابایت هم شاید کافی نباشد خصوصا اگر به تماشای فیلم و سریال و انجام بازی‌های سنگین هم بپردازید.

مدت زمان زیادی است که وان‌پلاس برای ارتقای گوشی‌های خود در یک سری موارد پیش پا افتاده ولی در عین حال ضروری مقاومت می‌کند و دلیل آن هم اصلا مشخص نیست. شرکتی که می‌خواهد در بازار بدرخشد و نام خود را سر زبان‌ها بیندازد، چرا باید برای موارد این چنینی صبر کند؟ اینکه می‌بینیم گاهی اوقات شرکت‌هایی مثل اپل و سامسونگ در قرار دادن یک سری قابلیت‌های جذاب عجله نمی‌کنند به این خاطر است که آن‌ها در حال حاضر در بین کاربران کاملا جا افتاده هستند اما وان‌پلاس را هر کسی نمی‌شناسد. این شرکت باید بتواند در برخی موارد بهتر از رقبا ظاهر شود و فکر می‌کنیم مدلی با ظرفیت حافظه‌ی داخلی ۵۱۲ گیگابایت به عنوان یک راه برای تبدیل شدن به رقیبی قدرتمند، اصلا کار سختی نباشد. اپل حتی برای آیفون ۱۳ پرو و پرو مکس یک مدل با حافظه‌ی داخلی ۱ ترابایت را در نظر گرفت در حالی که این گوشی‌ها اصلا نمی‌توانند در وضوح ۸K فیلم‌برداری کنند، سامسونگ در سال ۲۰۱۹ گلکسی S10 را در یک مدل با ظرفیت ۱ ترابایت راهی بازار کرد. بنابراین به نظر می‌رسد وقت آن رسیده که وان‌پلاس هم خودی نشان دهد.

این بود لیستی از شایعات و خبرهایی که تاکنون در رابطه با پرچم‌داران سری وان‌پلاس ۱۰ منتشر شده بود و همچنین لیستی از انتظاراتی که از این گوشی‌ها به عنوان پرچم‌دار شرکت چینی داشتیم. این گوشی‌ها همانطور که گفته شود باید سه ماه نخست یا نهایتا سه ماه دوم سال میلادی آینده راهی بازار شوند. بنابراین قطعا طی هفته‌های آتی باید خبرهای بیشتری در رابطه با آن‌ها بشنویم که در این صورت حتما شما را در جریان اتفاقات جدیدتر قرار خواهیم داد.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X