انویدیا ظاهرا دیگر به دنبال تصاحب شرکت Arm نیست

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
انویدیا Arm

تصاحب Arm توسط انویدیا طی دو سال گذشته دستخوش حواشی و دردسرهای زیادی شده است. مدتی قبل خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که انویدیا در حال آماده شدن برای کنار گذاشتن این قرارداد ۴۰ میلیارد دلاری است. حالا روزنامه‌ی فایننشال تامیز به نقل از ۳ منبع آگاه نوشته که این قرارداد روز دوشنبه به آخر خط رسیده است.

اگر این قرارداد انتقال مالکیت نهایی می‌شد، رکورد جدیدی را در صنعت تراشه‌ها ثبت می‌کرد. اما نگرانی‌های نهادهای نظارتی کشورهای مختلف در نهایت مدیران انویدیا به این نتیجه رسانده که این شرکت را کنار بگذارند و دیگر به دنبال تصاحب Arm نباشند. برای افرادی که با این شرکت و اهمیت آن آشنا نیستند، باید بگوییم که Arm مهم‌ترین طراح معماری تراشه‌های موبایل محسوب می‌شود که از طریق بهره‌گیری از سیاست بی‌طرفی موفق شده طراحی‌های مربوط به تراشه‌های مختلف را در اختیار شرکت‌های رقیب قرار دهد. با وجود اینکه انویدیا اعلام کرده بعد از تصاحب این شرکت همین رویه ادامه پیدا می‌کند، اما قانون‌گذاران نگران این موضوع هستند و برخی از آن‌ها می‌گویند که در آینده‌ی نزدیک انویدیا منافع خود را در اولویت قرار خواهد داد و با این کار رقبای این شرکت با مشکلات متعددی روبه‌رو می‌شوند.

انویدیا Arm

باید خاطرنشان کنیم معماری Arm فقط در گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌شود و حتی شرکتی مانند اپل هم برای انواع و اقسام گجت‌های خود از تراشه‌های مبتنی بر معماری‌های این شرکت بهره می‌برد. ظاهرا در یکی از بندهای قرارداد خرید شرکت Arm آمده که انویدیا در صورت شکست در زمینه‌ی نهایی کردن این انتقال مالکیت، باید تا ۱.۲۵ میلیارد دلار جریمه به SoftBank، مالک Arm، بپردازد. از طرف دیگر با توجه به شکست این معامله، ظاهرا SoftBank قصد دارد سهام Arm را در بازار بورس عرضه کند تا به یک شرکت سهامی عام تبدیل شود.

در سال ۲۰۲۰ که انویدیا خبر تصاحب شرکت Arm را اعلام کرد، قیمت سهام این شرکت به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرد ولی طی هفته‌های گذشته که خبرهای خوبی درباره‌ی این انتقال مالکیت به گوش نمی‌رسد، ارزش سهام انویدیا با کاهش روبه‌رو شده است. روی هم رفته نهایی نشدن این قرارداد با استقبال شرکت‌هایی مانند اپل، کوالکام، سامسونگ و دیگر شرکت‌های رقیب روبه‌رو می‌شود که به طور گسترده از معماری‌های طراحی شده توسط Arm استفاده می‌کنند.

همچنین با توجه به حساسیت‌های به وجود آمده روی شرکت Arm، مالک آن هم چاره‌ای جز عرضه‌ی سهام این شرکت را ندارد زیرا هر شرکتی که بخواهد Arm را تصاحب کند، با همین دردسرهای نهادهای نظارتی کشورهای مختلف روبه‌رو خواهد شد.

منبع: 9To5Mac



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X