معرفی بازی نوروزی: Persona 5 Royal

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
بازی Persona 5 Royal

۳۰‌ اسفند موضوعی نیست که هر ساله اتفاق بیفتد، در نتیجه استفاده‌ی کامل را از این روز ببرید؛ دقیقا منظورمان این است که امروز را تا جای ممکن به بازی کردن بگذرانید. تعطیلات تازه آغاز شده است و زمان داریم تا یک بازی بلند و بالا و طولانی را آغاز کنیم. سراغ یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های ژاپنی یک دهه‌ی گذشته را گرفته‌ایم و آن چیزی نیست مگر پرسونا ۵. این نقش‌آفرینی بزرگ، به‌تازگی به صورت ارتقا یافته و با محتوایی تازه و پیشرفت‌هایی متنوع، دوباره عرضه شده است و اگر به هنگام عرضه‌ی نسخه‌ی اصلی پرسونا ۵ سراغ آن نرفته بودید، در حال حاضر بهترین زمان برای تجربه‌ی این بازی است.

سال‌های قبل در قالب سری مطالب معرفی بازی نوروزی از شما می‌خواستیم تا قید تعاملات اجتماعی را بزنید و تعطیلات عید را تمام و کمال پای بازی بگذرانید، ولی امسال نه به خاطر بازی‌های ویدیویی و بلکه به خاطر سلامت خود و خانواده‌ها و تمام هموطنان، از شما می‌خواهیم که در خانه بمانید و بازی کنید.

پرسونا ۵ یک نقش‌آفرینی نوبتی ژاپنی است. با این حال، در سری بازی‌های پرسونا با دو گیم‌پلی متفاوت طرف هستیم. این سری بازی‌ها به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ یک بخش بازی شبیه به بازی‌های ماجراجویی و شبیه‌سازی است که در آن به گشت‌و‌گذار در شهر و صحبت با افراد مختلف مشغول می‌شوید و بخش دیگرش، یک نقش‌آفرینی نوبتی که تمرکزش فتح سیاهچال‌ها و تراز گرفتن است. نکته‌ی مهم و جالب درباره‌ی سری پرسونا، ادغام این دو بخش مختلف است؛ یعنی کاری که در هر بخش انجام می‌دهید، روی بخش دیگر تأثیر می‌گذارد.

قصه‌ی بازی را از دید یک دانش‌آموز دبیرستانی دنبال می‌کنید، دقیقا مثل بی‌شمار انیمه‌ی ژاپنی، با این تفاوت که سری بازی‌های پرسونا قصه‌ای تیره و تاریک دارند و پرسونا ۵ هم یکی از سنگین‌ترین و جدی‌ترین شماره‌های مجموعه است. قصه‌ای که پرسونا ۵ تعریف می‌کند، با جامعه‌ی امروز ما فاصله‌ی چندانی ندارد. درگیری‌های داخلی افراد، با غرایز خود، با عقاید خود و با عوامل مختلف و متعددی که آن‌ها را از نظر عصبی متلاشی کرده، هسته‌ی اصلی قصه‌ی پرسونا ۵ است. بازی مشکلات افراد با خودشان را ریشه‌یابی می‌کند، چه در خودشان و چه در تأثیراتی که جامعه روی آن‌ها گذاشته و ایده‌ای هم برای حل آن‌ها مطرح می‌کند. صد البته همه‌ی این‌ها که گفتیم، به شکلی ساده و سرگرم‌کننده مطرح و به تصویر کشیده می‌شوند و قرار نیست کتاب جامعه‌شناسی بخوانید.

در کنار قصه‌ی پرسونا ۵، سیستم مبارزه‌ی بازی و بخش‌های مدیریتی آن قرار می‌گیرند که یکی از دیگری سرگرم‌کننده‌تر است. بازی شخصیت‌های مختلفی دارد که هر کدام کم‌و‌بیش در کلاس خاص خود قرار می‌گیرند و مهارت‌های مختلفی دارند. در کنار آن، پرسوناها و جمع‌آوری و ادغام آن‌ها قرار دارد که کاری می‌کند مبارزات همیشه تازه و جدید باقی بمانند، حتی پس از صد ساعت بازی کردن. سیستم اصلی مبارزات نوبتی بازی هم بدون اغراق می‌گوییم، بهترین سیستم نقش‌آفرینی ژاپنی است که تا به حال دیده‌اید. بخش دیگر پرسونا ۵ یعنی گشت‌و‌گذار در شهر و تعامل با شخصیت‌ها و انجام مینی‌گیم‌های مختلف هم آن‌قدر متنوع و سرگرم‌کننده است که برخی اوقات می‌خواهید حتی از خود بازی هم زمان بیشتری در آن صرف کنید.

نهایتا باید از پرسونا ۵: رویال (Persona 5: The Royal) بگوییم. این نسخه‌ی به‌روزرسانی شده، کیفیت گرافیکی بهتری دارد، چند شخصیت جدید به بازی اضافه می‌کند، کاملا یک فصل جدید به قصه می‌افزاید و پر است از پیشرفت‌های ریز و درشت مختلف. پرسونا ۵ به خودی خود آن‌قدر خوب بود که تصور نمی‌کردیم بتوان آن را حتی بهتر کرد و به سادگی می‌توانیم پرسونا ۵: رویال را یک بازی بی‌نقص بنامیم.

نام بازی: Persona 5: The Royal
تهیه‌کننده: Atlus
سازنده: Studio Zero
سبک: نقش‌آفرینی
پلتفرم: پلی‌استیشن ۴
میانگین زمان تمام کردن: ۱۲۰ ساعت

بازی Persona 5 Royal
بازی Persona 5 Royal
بازی Persona 5 Royal
بازی Persona 5 Royal
بازی Persona 5 Royal
بازی Persona 5 Royal

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X