۳ دلیل برای خریدن ناتینگ فون ۲ (و ۲ دلیل برای نخریدن)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
ناتینگ فون 2

سال گذشته شرکت تازه‌ تاسیس ناتینگ از گوشی ناتینگ فون ۱ رونمایی کرد که به دلیل طراحی خاص و البته قیمت مناسب، مورد توجه گسترده‌ای قرار گرفت. چند روز قبل این شرکت نسل دوم این گوشی را با نام ناتینگ فون ۲ رسما رونمایی کرد که در این مطلب به ۳ دلیل برای خریدن آن و ۲ دلیل برای نخریدن این گوشی می‌پردازیم.

گوشی موبایل ناتینگ مدل Phone 1 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

دلایل برای خریدن

ناتینگ فون ۲ از جهات مختلف با ارتقاهایی روبرو شده و به همین خاطر یکی از میان‌رده‌های قدرتمند جذاب در بین گوشی‌های اندرویدی محسوب می‌شود. همچنین قرار است در بازارهای بیشتری به دست کاربران برسد و بنابراین افراد بیشتری می‌توانند این گوشی را خریداری کنند. در ادامه سه دلیل را برای خریدن این گوشی مطرح می‌کنیم.

بهره‌گیری از چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱

ناتینگ فون 2

ناتینگ فون ۲ با چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ راهی بازار می‌شود که سال گذشته در بسیاری از گوشی‌های پرچم‌دار اندرویدی قرار گرفته بود. طبیعتا این چیپست قوی‌ترین و بهترین چیپست موجود در بازار نیست ولی شرکت ناتینگ برای پایین آوردن هزینه‌های ساخت ترجیح داده از این تراشه برای گوشی جدید خود استفاده کند. با وجود قدیمی بودن این تراشه، در هر صورت نمی‌توانیم قدرت بالا و بهینه بودن مصرف انرژی آن را کتمان کنیم.

برای مقایسه باید بگوییم که نسل قبلی این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۷۷۸ پلاس بهره می‌برد که در بنچمارک AnTuTu امتیاز حدود ۵۹۰ هزار را ثبت کرده است. این در حالی است که اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ موجود در ناتینگ فون ۲ می‌تواند در همین بنچمارک حداقل امتیاز هزار را دریافت کند. بنابراین نسل دوم ناتینگ فون حدود ۷۰ درصد سریع‌تر از نسل قبلی خود محسوب می‌شود.

بهبود در طراحی

بدون شک مهم‌ترین ویژگی این گوشی و نسل قبلی آن، طراحی خاص آن‌ها است. اما برخلاف نسل قبلی که LEDهای قرار گرفته در پنل پشتی بیشتر نقش تزیینی داشتند، شرکت ناتینگ برای نسل دوم تلاش کرده این LEDها را کاربردی‌تر کند. به عنوان مثال در این گوشی جدید، می‌توانید از این LEDها برای تایمر استفاده کنید و حتی آن‌ها را با توجه به سلیقه‌ی خود شخصی‌سازی کنید. در ضمن قرار است ابزارهایی در اختیار توسعه‌دهندگان قرار بگیرد تا بتوانند برای اپ‌های خود، از قابلیت‌های این LEDها بهره ببرند.

افزایش عمر باتری

ناتینگ فون 2

در این گوشی باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تعبیه شده که اندکی بزرگ‌تر از نسل قبلی است و در کنار آن باید به وجود چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ اشاره کنیم که مصرف بسیار بهینه‌ای دارد. در ضمن نباید بهره‌گیری از نمایشگر LTPO را از قلم بیندازیم که این یعنی حداقل رفرش‌ریت نمایشگر به فقط ۱ هرتز می‌رسد. بنابراین تمام این تغییرات به معنای افزایش عمر باتری است.

البته از سوی دیگر باید به افزایش قدرت تراشه اشاره کنیم که این یعنی برخی کاربران ممکن است فشار بیشتری به گوشی وارد کنند. اما در نهایت برای استفاده‌های معمولی، عمر باتری این گوشی بیشتر از نسل قبلی خواهد بود.

دلایل برای نخریدن

اگرچه این گوشی جذابیت بالایی دارد، اما می‌توانیم دلایل مختلفی را برای نخریدن آن مطرح کنیم که در ادامه به ۲ مورد از این دلایل می‌پردازیم.

قیمت بالاتر

ناتینگ فون 2

نسل قبلی این گوشی با قیمت حدود ۴۷۰ دلار راهی بازار شد ولی حالا مدل پایه ناتینگ فون ۲ با قیمت ۵۹۹ دلار به دست کاربران می‌رسد. این یعنی با وجود اینکه قیمت ناتینگ فون ۲ در حد پرچم‌داران جدید نیست، اما از طرف دیگر از نظر قیمتی یک میان‌رده هم محسوب نمی‌شود.

بنابراین کاربری که می‌خواهد چنین قیمتی را برای خرید گوشی بپردازد، بدون شک انتظارات زیادی هم از آن خواهد داشت. با وجود اینکه سرعت این گوشی بسیار بالاتر از نسل قبلی است، اما آیا برای کاربران معمولی می‌تواند تجربه‌ی بسیار بهتری ارائه کند؟ به عنوان مثال در زمینه‌ی دوربین‌های اصلی شاهد تغییری نیستیم و بار دیگر همان دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی مورد استفاده قرار گرفته است. بنابراین در نهایت قبل از خرید این گوشی باید از خود بپرسید که آیا تغییرات صورت گرفته ارزش این تفاوت قیمت را دارد یا نه.

فقدان نورپردازی RGB

LEDهای قرار گرفته در پنل پشتی این گوشی حالا به ناحیه‌های بیشتری تقسیم شده‌اند و بنابراین کنترل و شخصی‌سازی آن‌ها راحت‌تر شده است. اما این LEDها فقط رنگ سفید را نمایش می‌دهند و همچنان خبری از نورپردازی RGB نیست. از یک جهت چنین تصمیمی کاملا منطقی است زیرا با ارائه‌ی نورپردازی RGB، ناتینگ فون ۲ شبیه به گوشی‌های گیمینگ موجود در بازار می‌شود. با این حال از طرف دیگر، RGB شدن این نوارهای LED دست کاربران را برای شخصی‌سازی بیشتر باز می‌گذارد و مثلا به آن‌ها اجازه می‌دهد برای نوتیفیکیشن‌ اپ‌های مختلف، از رنگ‌های متفاوتی استفاده کنند.

سخن پایانی

این گوشی با وجود اینکه از نظر طراحی تفاوت زیادی با نسل قبلی ندارد، اما از چیپست بسیار بهتر استفاده می‌کند و نمایشگر آن هم بهبود قابل توجهی پیدا کرده است. اما از طرف دیگر افزایش محسوس قیمت آن، احتمالا محبوبیت این گوشی را برای برخی کاربران کاهش می‌دهد. اما در هر صورت در بازار موبایل که بسیاری از گوشی‌ها شکل و شمایل یکسانی دارند، وجود این گوشی مانند یک هوای تازه است و هرچقدر رقابت در این بازار بیشتر باشد، کاربران می‌توانند از بین گزینه‌های بیشتری دست به انتخاب بزنند.

گوشی موبایل ناتینگ مدل Phone 1 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

منبع: MakeUseOf

سوالات متداول
ناتینگ فون ۲ از چه چیپستی استفاده می‌کند؟
این گوشی مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است.
مدل پایه ناتینگ فون ۲ با چه قیمتی راهی بازار می‌شود؟
مدل پایه این گوشی ۵۹۹ دلار قیمت دارد و گران‌تر از نسل قبلی محسوب می‌شود.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X