شرکت چینی نیو از خودروی الکتریکی ET7 با برد ۱۰۰۰ کیلومتر رونمایی کرد

شرکت خودروسازی «نیو» (Nio) چین، خودروی پرچمدار تازهای با نام ET7 معرفی کرده که دارای مشخصات فنی چشمگیر و بهویژه برد بسیار زیادی نسبت به دیگر خودروهای الکتریکی است.
Nio ET7 که قرار است در سال 2022 در بازار چین عرضه شود، یک سدان برقی با طول 5 متر و برد بسیار است. این خودرو از یک دوقلوی قدرتمند و یک سیستم رانندگی خودکار پیشرفته بهره میبرد که با یک فضای داخلی لوکس و امکانات کامل برای راحتی سرنشینها همراه شده است.
این خودرو با سه نوع باتری 70 کیلووات ساعت، 100 کیلووات ساعت و 150 کیلووات ساعت دردسترس خواهد بود که پرظرفیتترین باتری باید حدود 1000 کیلومتر (621 مایل) برد داشته باشد که تقریبا 322 کیلومتر بهتر از بهترین نوع تسلا مدل S است. هرچند لازم به یادآوری است که این میزان توسط نیو بر پایهی سیستم NEDC چینی محاسبه شده است.
اگرچه این سدان پرچمدار جدید نیو به سرعت سریعترین خودروی تسلا نخواهد بود، اما بسیار به آن نزدیک است. خروجی ترکیبی موتورهای دوگانه با 644 اسب بخار، طی 3٫9 ثانیه سرعت خودرو را از 0 تا 100 کیلومتر میرساند.
خودروی الکتریکی ET7 به مجموعهی گستردهی از سنسورها مجهز خواهد شد که شامل 11 دوربین 8 مگاپیکسلی، سامانهی LiDAR، حسگرهای فراصوت و رادارهای امواج میلیمتری (mmWave) است و درمجموع 33 حسگر خواهد بود. به گفتهی نیو این اتومبیل از نظر رانندگی خودکار تسلا را شکست میدهد زیرا کامپیوتر داخلی ET7 به اندازهی 7 رایانهی Tesla FSD قدرت دارد. اگرچه باید منتظر ماند و عملکرد این خودرو را در دنیای واقعی محک زد.
در کابین این خودرو هم ویژگیهای مطلوبی به چشم میخورد. ET7 به فناوریهایی مانند نمایشگر 12٫8 اینچی مرکزی AMOLED، خوشه ابزار دیجیتال 10٫2 اینچی، اتصال 5G، بلوتوث و Wi-Fi، سیستم صوتی با 23 بلندگو و ماساژورهای تعبیه شده روی صندلیها مجهز شده است.
قیمت ET7 برای نسخهای با باتری 70 کیلووات ساعتی کار میکند، از حدود 69200 دلار شروع میشود اما قیمت دیگر نسخهها هنوز منتشر نشده است و انتظار میرود که مدلهای دارای ظرفیت باتری بیشتر کمی دیرتر و نزدیک به پایان سال 2022 وارد بازار شوند.
عکسها: خودروی الکتریکی ET7 شرکت نیو چین
Credit: Nio
منبع: Mashable
به آمار و ارقام چینی نمیشه اعتماد کرد
دقیقا! مثه همین جک و برلیانس نفله که بعضیاشون کیلومتر ۲۵۰٫۰۰۰ رو رد کردن و سلاطین ایرونیش زیر ۱۰ تا واشر زدن. دقیقا درست میفرمایید.کی میخوایم باور کنیم که چین و ماچین دنیا رو بلعیده! ایران با این تکنولوژی له پیشکش!