واقعیت مجازی در قالب نینتندو مقوا به سوییچ میآیند
چند سالی است که شرکتهای بزرگ دنیا به صورت جدی وارد حوزه هدستهای واقعیت مجازی شدهاند و هر کدام سعی دارند با استفاده از این تکنولوژی، تجربه متفاوتی را به مشتریان خود ارائه دهند. شرکت سونی، به عنوان یکی از سه قطب اصلی صنعت بازی، چند سال پیش رسما از هدست واقعیت مجازی خود پرده برداشت و تاکنون هم به شکلهای مختلفی از آن پشتیبانی کرده است. در این بین اما خبری از جبهه نینتندو و مایکروسافت به گوش نمیرسید؛ هر دو این شرکتها با اینکه سختافزارهای قدرتمندی جهت استفاده از هدستها دارند، اما هنوز به صورت جدی این مسیر را دنبال نکردند.
در همین حین، شرکت نینتندو در خبری غافلگیرکننده از هدست واقعیت مجازی خود رونمایی کرد؛ هدست مقوایی نینتندو در قالب چهارمین بسته نینتندو لبو (Nintendo Labo) روانه بازار میشود. همانطور که میدانید، این هدست جدا از سختافزار اصلی نیست و تنها میتواند کنسول نینتندو سوییچ را به صورت موقتی به یک هدست واقعیت مجازی تبدیل کند؛ دقیقا مشابه موبایلها و هدستهای آنها. به گفته نینتندو، کاربران تنها لازم است کنسول خود را درون محفظه قرار دهند و آن را روی چشمان خود نگه دارند. جویکانها هم به منظور کنترل هدست، در دو سمت آن سوار میشوند و در این بین هیچ نیازی به سربند نیست.
کیت واقعیت مجازی نینتندو به دو شکل متفاوت در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد؛ بسته اول شامل تمامی تجهیزات خواهد بود و کاربران میتوانند با استفاده از محتویات آن، هر شش حالت مختلف هدست را بسازند. از جمله آیتمهای این جعبه میتوان به عینک، اسلحه، دوربین، پدال بادی و فیل اشاره کرد.
بسته دوم که حالت کوچکتر و سادهتر نمونه قبلی است، تنها شامل هدست و اسلحه میشود. گفتنی است که در صورت استفاده از این بسته قادر خواهید بود تا سایر آیتمها را به صورت جداگانه خریداری کنید.
در این بین نینتندو هنوز هیچ جزئیاتی را از بازی حاضر در بستهها ارائه نکرده است. طبق توضیحات نوشته شده در صفحه ردهبندی سنی، بازی خشونت فانتزی و کارتونی دارد. از آنجایی که هر دو بسته شامل آیتم اسلحه میشوند، میتوان تصور کرد که همانند اکثر بازیهای واقعیت مجازی، با یک اثر تیراندازی سر و کار داریم.
کیت کامل واقعیت مجازی نینتندو در تاریخ ۲۳ فروردین با قیمت ۸۰ دلار در آمریکا روانه بازار میشود. بسته کوچکتر ۴۰ دلار قیمت خواهد داشت.
شاید جالب باشد که بدانید نینتندو در گذشته سراغ واقعیت مجازی رفته بود. آنها در سال ۱۹۹۵ کنسول Virtual Boy را عرضه کردند ولی به موفقیتی دست نیافتند؛ تنها یک سال پس از تولید این کنسول، نینتندو مجبور شد تا به خاطر عملکرد تجاری ضعیف، تولید آن را متوقف کند.
منبع: گیماینفورمر