Dimensity 9000 ویوو X80 بسیاری از گوشی‌های با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را شکست داد!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

گوشی هوشمند جدید ویوو یعنی ویوو X80 که اخیراً نیز معرفی شده، از تراشه‌ی Dimensity 9000 مدیاتک به عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره می‌برد. در همین راستا، نتایج عملکرد پرچم‌دار جدید شرکت ویوو در بنچمارک ماه آوریل Antutu منتشر شد که توانسته عملکرد خوبی ار خود برجای بگذارد و بسیاری از گوشی‌های با پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل را ۱ از پیش رو بر دارد. ماه گذشته، دو گوشی ردمی K50 پرو و اوپو فایند X5 پرو به عنوان اولین گوشی‌های هوشمند مجهز به تراشه‌ی Dimensity 9000 مدیاتک در بنچمارک Antutu ظاهر شدند. اکنون ویوو X80 نیز به این جمع پیوسته و قدرت پردازنده مدیاتک را به رخ سایر رقبا می‌کشد.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، ویوو X80 در رده‌‌بندی ماه آوریل بنچمارک Antutu از بین ۱۰ گوشی در مکان چهارم قرار گرفته که نتیجه‌ی بسیار خوبی است. جالب است بدانید دو گوشی ردمی K50 پرو و اوپو فایند X5 پرو که از پردازنده‌ی قدرتمند مدیاتک بهره می‌برند، ماه گذشته نیز در رده‌ی چهارم این لیست قرار گرفته بودند. اما ویوو X80 موفق شد نسبت به بسیاری از گوشی‌های با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ امتیاز بیشتری بگیرد. در حالی که گوشی ردمی K50 پرو موفق به کسب ۹۹۴,۷۳۰ امتیاز شد، پرچم‌دار جدید ویوو عملکرد بی‌نظیر را از خود بر جای گذاشت و توانست ۱,۰۱۹,۹۲۱ امتیاز بدست آورد.

نکته‌ی جالب دیگر که باید به آن اشاره کنیم این است که سه گوشی هوشمندی که در رده‌‌های بالایی ویوو X80 قرار دارند، همگی گوشی‌های گیمینگ هستند (بلک شارک ۵ پرو، نوبیا رد مجیک ۷ پرو و لنوو لیجن Y90) و همگی آن‌ها از مشخصات سخت‌افزاری قدرتمندتری نسبت به گوشی ویوو بهره می‌برند. در مقایسه با گوشی‌های غیرگیمینگ موجود در این لیست برای مثال گوشی‌هایی نظیر سری iQOO 9، شیائومی ۱۲ پرو و ریلمی GT 2 پرو گوشی ویوو X80 عملکرد بسیار بهتری را از خود نشان داده است.

باید یادآوری کنیم که تراشه‌ی قدرتمند Dimensity 9000 مدیاتک به عنوان اولین تراشه‌ای است که بر پایه‌ی لیتوگرافی ۴ نانومتری شرکت TSMC ساخته می‌شود. شرکتی که تراشه‌های ساخت آن از توان پردازشی بسیار خوبی بهره می‌برند و همانطور که می‌دانید تراشه‌های اپل را هم فقط همین شرکت تولید می‌کند. علاوه بر فناوری ۴ نانومتری TSMC که به خودی خود این تراشه را به یکی از پردازنده‌های امسال مدیاتک تبدیل کرده، از معماری v9 شرکت ARM هم در تولید هسته‌های آن استفاده شده است. ترتیب هسته‌های این تراشه به شکل ۱ + ۳ + ۴ است.

این شکل چینش هسته‌های بکار رفته دقیقاً مشابه‌ی پردازنده‌هایی نظیر اسنپدراگون ۸۸۸ و اگزینوس ۲۱۰۰ است. اما نوع هسته‌هایی که در آن بکار رفته فرق دارد. اولین هسته را نسل جدید هسته‌ی Cortex-X1 تشکیل می‌دهد که در واقع Cortex-X2 نام دارد. میزان فرکانس این هسته به رقم فوق‌العاده‌ی ۳/۰۵ گیگاهرتز می‌رسد که عالی به نظر می‌رسد. سه هسته‌ی دیگر هم از نوع Cortex-A710 هستند که به نظر می‌رسد عملکرد بهتری از Cortex-A78 نسل گذشته دارند. فرکانس این هسته‌ها هم روی ۲/۸۵ گیگاهرتز تنظیم شده است. در نهایت باید به ۴ هسته‌ی کم‌مصرف از نوع Cortex-A510 که روی فرکانس ۱/۸ گیگاهرتز تنظیم شده‌اند، اشاره کنیم.

همچنین باید اشاره کنیم که موتور پردازشگر تصویر به‌کار رفته در این تراشه از نسل ۷ بوده و ۱۸ بیتی است که می‌تواند تصاویری با اندازه‌ی ۳۲۰ مگاپیکسل ثبت کند. پردازشگر گرافیکی هم که در این تراشه فعالیت می‌کند، یک پردازنده‌ی ۱۰ هسته‌ای تحت عنوان Mali-G710 است. در مورد APU این تراشه نیز باید گفت که از نسل ۵ با شش هسته‌ی قدرتمند است و به پردازش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در این تراشه خواهد پرداخت.

برای مقایسه باید گفت که اسنپدراگون ۸ نسل ۱ کوالکام که در گوشی‌های هوشمند بسیاری بکار رفته، اولین تراشه‌ی ۴ نانومتری کوالکام به حساب می‌آید و از ۳ بخش تشکیل شده است. اول از همه باید به هسته‌ی اصلی یعنی Cortex-X2 اشاره کنیم که سرعت ۳/۰ گیگاهرتز را ارائه می‌کند. همچنین در کنار آن ۳ هسته‌ی Cortex-A710 با سرعت ۲/۵ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف A510 با سرعت ۱/۸ گیگاهرتز تعبیه شده است.

منبع: Notebookcheck



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. علی

    در اینکه پردازنده قوی ای هست شکی نیست و بنظرم اونطور که براش تبلیغ و برای sd gen 1 ضد تبلیغ میشد هم نیست.البته مدیا تک نسخه اورکلاک ۹۰۰۰ رو قراره بده و کوالکام هم sd gen1 plus،رقابت نزدیک باشه خیلی خوبه و ترجیح من sd هست.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما