همه‌چیز درباره‌ی کاشت ناخن؛ انواع، مراحل و ابزار مورد نیاز

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
هرآنچه که درباره کاشت ناخن باید بدانید

از آن‌جایی که این روزها استقبال شدیدی از سوی بانوان از کاشت ناخن و یا حتی فراگیری دوره‌های آموزشی آن شده، تصمیم گرفتیم در این مطلب به بررسی این مهارت بپردازیم و شما را تا جایی که امکان دارد با نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

کاشت ناخن این روزها به یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین مهارت‌ها در حوزه‌ی زیبایی تبدیل شده که بسیاری از خانم‌ها، به خصوص جوانان به فعالیت در آن علاقه‌مند هستند. البته کاشت ناخن محدودیت سنی خاصی ندارد و گاهی اوقات می‌بینیم که حتی نوجوانان و افراد مسن هم به فعالیت در آن علاقه نشان می‌دهند.

برای دیدن لیست قیمت انواع مکمل تقویت ناخن در دیجی کالا بر روی لینک کلیک کنید

از آن‌جایی که بسیاری از افراد با علاقه و سلیقه‌های مختلف به کاشت ناخن روی می‌آورند، بازار کار این لاین زیبایی همیشه داغ است و بسیاری از بانوان برای کسب درآمد هم روی یادگیری آن حساب ویژه‌ای باز می‌کنند؛ بنابراین تصمیم گرفتیم تا جایی که امکان دارد شما را با مفاهیم و نکات و ترفندهای کاشت ناخن آشنا کنیم.

اگر می‌خواهید این مهارت را فرا بگیرید یا به عنوان شخصی که نخستین بار است می‌خواهد به کاشت ناخن بپردازد این مقاله را می‌خوانید، باید بدانید یک سری نکات وجود دارد که بهتر است در ابتدا با آن‌ها آشنا شوید تا بتوانید هم طرح مورد علاقه‌ی خود را پیدا کنید و هم اینکه متوجه شوید به صورت کلی برای فعالیت در این حوزه به چه چیزهایی نیاز است.

مشاهده پرفروش‌ترین ابزار کاشت ناخن از دیجی‌کالا

۱. چه ابزاری برای کاشت ناخن نیاز است؟

ابزار کار برای انجام انواع مختلف کاشت ناخن می‌تواند متفاوت باشد، اما با این حال اگر یک ناخن‌کار حرفه‌ای باشید و بخواهید به عنوان یک فرد شناخته شده در سطح شهر یا حتی استان کار کنید، نیاز است تمام آنچه را که برای کاشت انواع ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد را در کنار خود داشته باشید. این ابزار عبارت‌اند از:

  • قالب کاشت
  • انواع قلم‌ها شامل قلم کار با ژل، قلم تخت و قلم وان‌بال
  • انواع سوهان و سر سوهان شامل سوهان برقی و دستی، ست سر سوهان مانیکور، سر سوهان الماسه استوانه و سر سوهان استوانه سرگرد
  • دستگاه UV (فرابنفش)
  • عقب‌زن
  • نیپر
  • کاتر تیب
  • فرم‌دهنده (فرمر)

وسایل و ابزار مورد نیاز برای کاشت ناخن

همچنین برای طراحی ناخن هم یک سری ابزار مجزا لازم است که هر ناخن‌کار حرفه‌ای باید آن‌ها را در محل کار خود داشته باشد. این ابزار عبارت‌اند از:

  • اکلیل
  • پولک
  • نگین
  • کروم
  • ژل مخصوص طراحی
  • فویل
  • ست قلم طراحی
  • شوگر

۲. آموزش کاشت ناخن

همان‌طور که در بالا هم گفته شد، اگر بخواهید یک ناخن‌کار حرفه‌ای باشید، قطعا باید تمام آنچه را که برای کاشت انواع و اقسام ناخن مورد نیاز است در اختیار داشته باشید. همچنین به عنوان یک فرد حرفه‌ای، باید آموزش کاشت ناخن را دیده باشید و با ساختمان ناخن هم آشنا باشید. اگر شما ندانید قرار است روی چه ناخنی کار کنید، طبیعتا کارتان به هیچ عنوان حرفه‌ای از آب در نخواهد آمد و قطعا نمی‌توانید مشتریان سخت‌گیر را راضی نگه دارید. البته اگر بخواهیم به تمام نکات و ترفندهای شناخت ساختمان ناخن بپردازیم قطعا از حوصله‌ی متن خارج خواهد بود، اما این نکته را همیشه به خاطر بسپارید که یک ناخن‌کار باید با لمس ناخن متوجه شود چگونه باید آن را بیاراید.

مراحل اصلی کاشت ناخن چگونه هستند؟

حالا که از ساختمان ناخن شناخت پیدا کردید، باید ابزار کاشت را هم به خوبی بشناسید و بدانید هر یک از آن‌ها چگونه باید مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شما با انواع ابزارهای مورد نیاز برای کاشت ناخن آشنایی داشته باشید، قاعدتا کار راحت‌تری برای کاشت خواهید داشت و نتیجه هم عالی از آب در خواهد آمد. به صورت کلی کاشت ناخن چهار مرحله‌ی اصلی دارد که به ترتیب عبارت‌اند از:

  1. زیرسازی
  2. موادگذاری
  3. سوهان‌کشی
  4. طراحی

فرقی نمی‌کند شما چه نوع کاشتی را انتخاب کنید، به صورت کلی این چهار مرحله به عنوان مراحل مادر شناخته می‌شوند و باید در تمامی نوع کاشت‌ها ترتیب آن‌ها رعایت شود. در زیر به صورت خیلی خلاصه به توضیح تمام این چهار مراحل می‌پردازیم.

مرحله‌ی اول؛ زیرسازی

زیرسازی نخستین و مهم‌ترین مرحله‌ی کاشت ناخن محسوب می‌شود. طبیعتا وقتی قرار است چندین لایه روی هم چیده شوند، مهم‌ترین لایه، لایه‌ی زیری است چرا که باید آنقدر خوب و مستحکم باشد که بتواند سایر لایه‌ها را هم روی خود نگه دارد. در کاشت ناخن هم دقیقا چنین قانونی وجود دارد.

زیرسازی اولین مرحله در کاشت ناخن است

زیرسازی اگر به درستی صورت نگیرد، نتیجه‌ی نهایی اصلا آن‌طور که باید مشتری را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. پس از مدتی شاید هوا گرفتگی یا حتی افتادن ناخن هم اتفاق بیفتد که چنین چیزی اصلا برای یک ناخن‌کار حرفه‌ای قابل قبول نیست. زیرسازی به نوبه‌ی خود ۳ مرحله دارد که عبارت‌اند از:

۱. استفاده از مانیکور خشک

استفاده از مانیکور خشک نخستین مرحله‌ی زیرسازی است. شما باید در ابتدا نحوه‌ی صحیح استفاده از مانیکور خشک را در دوره‌ها آموزش ببینید تا برای مشتری شما مشکلی ایجاد نشود. برخی از افراد پوست اطراف ناخن بسیار حساسی دارند که اگر در مرحله‌ی استفاده از مانیکور خشک تسلط کافی را نداشته باشید ممکن است دست مشتری زخمی شود، کوتیکول روی صدف ناخن بماند و یا حتی باعث افتادن ناخن کاشته شده پس از مدت زمان کوتاه شود.

۲. خراش دادن سطح ناخن

در مرحله‌ی دوم زیرسازی باید به سراغ خراش دادن سطح ناخن بروید. سطح ناخن صاف است و برای اینکه بتواند به‌راحتی لایه‌های بالایی را به خود بگیرد باید حتما روی آن خراش داده شود. البته خراشیدن روی سطح ناخن به منظور از بین بردن چربی‌های روی آن هم صورت می‌گیرد. البته این کار باید با استفاده از سوهان نرم و خیلی با ظرافت صورت بگیرد چون در غیر این صورت ممکن است به بافت ناخت و کراتین صدف آن آسیب وارد شود.

همچنین توجه داشته باشید که خراشیدن سطح ناخن با نازک‌کردن آن متفاوت است. برخی از افراد شاید این دو را با هم اشتباه بگیرند اما توجه داشته باشید که اگر این مرحله با دقت و ظرافت صورت بگیرد، مشتری هیچ‌گاه با مشکل نازک شدن ناخن مواجه نخواهد شد.

۳. استفاده از ضدقارچ

مرحله‌ی سوم زیرسازی، استفاده از ضدقارچ است. پوست دست افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است و ممکن است به موادی که برای چسبندگی لایه‌ها با ناخن فرد مورد استفاده قرار می‌گیرد واکنش نشان دهد. در نتیجه یک ناخن‌کار حرفه‌ای همیشه می‌داند که استفاده از ضدقارچ به عنوان محکم‌کاری، یکی از ضروریات کاشت ناخن در مرحله‌ی نخست است.

مرحله‌ی دوم؛ موادگذاری‌

موادگذاری مرحله‌ی بسیار مهمی است که اگر مرحله‌ی نخست (زیرسازی) با دقت بالایی صورت بگیرد، بسیار راحت خواهد بود. شما در این مرحله باید ابزار لازم را در اختیار داشته و با انواع مواد هم آشنایی کاملی داشته باشید. همچنین یک ناخن‌کار باید بداند که چگونه مواد را با هم ترکیب و روی ناخن از آن‌ها استفاده کنید. اینکه چه میزانی از مواد باید با هم ترکیب شوند تا نتیجه‌ی کار قابل قبول از آب در بیاید، مهارتی است که یک متخصص کاشت ناخن باید آن را به خوبی بداند. همچنین در این مرحله استفاده از قلم مناسب و نحوه‌ی استفاده از آن را هم باید به خوبی فرا گرفته باشید.

موادگذاری به عنوان یکی از مراحل کاشت ناخن، خود به ۴ بخش دیگر تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از:

مواد گذاری از مراحل مهم کاشت ناخن به شمار میرود

۱. غلظت مواد 

اینکه مواد را چگونه با هم ترکیب کنید و به چه غلظتی برسانید بسیار مهم است. خصوصا در موادگذاری کاشت با پودر، این موضوع بسیار اهمیت دارد و می‌تواند تأثیر خیلی زیادی روی نتیجه‌ی کار داشته باشد.

۲. انتخاب قلم مناسب

یک ناخن‌کار حرفه‌ای باید شناخت کافی از انواع قلم‌های کاشت ناخن داشته باشد تا بتواند مناسب‌ترین گزینه را در مراحل مختلف انتخاب کند. انتخاب قلم مناسب بسته به نوع ناخن مشتری هم دارد که عدم شناخت کافی از ساختمان ناخن می‌تواند باعث انتخاب نادرست قلم و در نتیجه ایجاد مشکل در فرایند موادگذاری شود.

۳. نحوه‌ی صحیح برداشتن و قرار دادن مواد روی ناخن

اینکه مواد را چگونه بردارید و روی ناخن بگذارید هم به مهارت بالایی نیاز دارد چرا که برخی از افراد غیر متخصص بدون ظرافت این کار را انجام می‌دهند که این باعث می‌شود مواد در لابه‌لای قلم گیر کرده و در نتیجه در فرایند موادگذاری دردسر ایجاد می‌کند. یک ناخن‌کار حرفه‌ای همچنین باید بداند چگونه قلم را روی سطح ناخن به حرکت در بیاورد و به انجام این کار کاملا مسلط باشد.

۴. ضخامت مواد

کاشت ناخن در واقع باید این حس را به مشتری بدهد که ناخن کاشته شده، ناخن خود اوست. در نتیجه یک ناخن‌کار باید بداند چقدر مواد روی ناخن فرد قرار دهد و چگونه آن را سوهان‌کشی کند تا در نهایت مشتری در نگاه نخست اصلا متوجه کاشت نشود و اینطور تصور کند که این ناخن خودش است.

مرحله‌ی سوم؛ سوهان‌کشی

در این مرحله، ناخن‌کار باید با سوهان برقی و سر سوهان‌های مخصوص، فرم نهایی و مورد نظر مشتری را روی ناخن وی ایجاد کند. سوهان‌کشی هم باید با ظرافت بسیار بالایی صورت بگیرد تا ناخن کاشته شده بیش از حد نازک یا ضخیم نشود. سوهان‌کشی هم مراحل خاص خود را دارد که عبارت‌اند از:

در کاشت ناخن سوهان کشی را جدی بگیرید

۱. مسطح‌سازی مواد

در این مرحله که نخستین مرحله‌ی سوهان‌کشی محسوب می‌شود، ناخن‌کار باید ناهمواری‌ها را صاف کند. وقتی مواد روی سطح ناخن قرار می‌گیرد، قطعا یک سری ناهمواری‌هایی دارد که باید آن را با سوهان‌کشی برطرف کرد.

این کار را می‌توان با سر سوهان‌های استوانه‌ای سرگرد یا سر سوهان الماسه مخروطی انجام داد. هرچند انتخاب در نهایت توسط ناخن‌کار و با در نظر گرفتن شرایط صورت می‌گیرد. همچنین باید به این نکته هم توجه داشته باشید که سوهان باید به شکل درستی نگه داشته شود و بهترین زاویه را با ناخن ایجاد کند.

۲. دورگیری

در این مرحله دور مواد روی ناخن سوهان‌کشی می‌شود تا این بار ناهمواری‌های اطراف ناخن هم از بین برود. در اینجا هم انتخاب سر سوهان مناسب حائز اهمیت است تا دست مشتری زخمی نشود از برجستگی مواد در یک سری از بخش‌ها جلوگیری شود.

۳. فرم‌دهی

در این مرحله ناخن‌کار با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه، فرم نهایی و مورد نظر مشتری را روی ناخن وی ایجاد می‌کند. به عنوان یک متخصص باید بدانید سوهان را در چه زاویه‌ای نگه دارید و چگونه آن را حرکت دهید تا فرم دقیق به بهترین شکل ممکن روی دست پیاده شود. همچنین باید توجه داشته باشید که سر سوهان دورگیر از خود اثراتی روی ناخن به جا می‌گذارد که باید آن‌ها را هم در مرحله‌ی فرم‌نهایی از بین ببرید. همچنین با استفاده از سوهان دستی هم می‌توان یک سری فرم‌هایی روی ناخن ایجاد کرد که ناخن‌کار باید در این مرحله ظرافت و دقت بسیار بالایی به خرج دهد.

۴. برطرف کردن ناهمواری‌ها

در مرحله‌ی آخر سوهان‌کشی با استفاده از سر سوهان کاغذی، باز هم باید ناهمواری‌های احتمالی سطح ناخن از بین برود تا فرم نهایی بسیار نرم و جذاب به نظر برسد. سوهان دستی و الماسه استوانه در مراحل دورگیری و فرم‌دهی اثراتی هم از خود به جای می‌گذارند که حتما باید با استفاده از سر سوهان مخصوص آن‌ها را در این مرحله که مرحله‌ی آخر هم محسوب می‌شود برطرف کرد.

مرحله‌ی چهارم؛ طراحی ناخن

طراحی ناخن، آخرین مرحله محسوب می‌شود. در این مرحله شما می‌بایست با توجه به آنچه که مشتری مد نظر دارد، ناخن او را طراحی کنید. مدت زمان انجام این مرحله با توجه به سلیقه‌ی مشتری می‌تواند متفاوت باشد، اما نباید ظرافت و دقت عمل را از دستور کار خارج کرد.

طراحی ناخن

۳. انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن کوتاه و بلند به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که باید متناسب با سلیقه و علاقه‌ی مشتری باید انتخاب شود. نمی‌توان گفت حتما یکی از روش‌ها از دیگری بهتر است چرا که همه چیز بستگی به سلیقه‌ی فرد دارد. به صورت کلی روش‌های کاشت ناخن عبارت‌اند از:

انواع کاشت ناخن

  • کاشت ناخن با ژل؛ نوعی از کاشت بدون استفاده از لیکویید که هم بوی نامطبوعی ندارد و هم اینکه به لطف انعطاف بالای خود، دیرتر هم می‌شکند.
  • کاشت ناخن با پودر؛ در این روش با استفاده از پودر اکریلیک می‌توان ناخن را کاشت. البته در این روش کاشت ناخن، با انواع مختلفی از جمله کاشت ناخن شفاف (رنگ شفافی داشته و ناخن دست از زیر آن مشخص است)، هلویی (با رنگ جذاب و مناسب برای افرادی که به دنبال کاشت طبیعی هستند)، بیبی بومر (ترکیب دو رنگ که در میانه‌ی ناخن با هم تلاقی می‌کنند و گویی محو می‌شوند)، فرنچ (مدلی از کاشت با لبه‌های سفید)، های گریم (گریم ناخن با اشکال گوناگون سه‌بعدی، اکلیلی و…)، ماربل (طرح‌های مرمری و کهکشانی خشک) و… روبرو هستیم.
  • کاشت ناخن مادر؛ بسیاری از افراد برای اینکه در یادگیری کاشت ناخن در واقع میان‌بری زده باشند، به سراغ آموزش کاشت مادر می‌روند که در واقع دو نوع مختلفی از کاشت ناخن شامل پودر و ژل را هم فرا می‌گیرند که با یادگیری آن‌ها به خودی خود می‌توان به چندین نوع کاشت دیگر هم مسلط شد.
  • کاشت ناخن با پلی‌ژل؛ به صورت پماد و در دو نوع هارد ژل و سافت ژل به فروش می‌رسد. این نوع کاشت ماندگاری بالایی داشته و بسیار مستحکم است و در عین حال انعطاف بالایی هم دارد.
  • کاشت ناخن با ژل کاسه‌ای؛ این نوع ژل به صورت قوطی در بازار در دسترس قرار دارد و به دو دسته‌ی هارد و سافت تقسیم می‌شود. این ژل‌ها نه تنها برای کاشت بلکه برای ساخت صدف ناخن و برجسته‌سازی هم مورد استفاده قرار می‌گیرند و دو رنگ اصلی آن هم هلویی و صورتی برای کاشت ناخن هستند. ژل بیلدر هم دقیقا همین کارها را انجام می‌دهد.
  • کاشت ناخن با قالب؛ نوعی از کاشت است که با مواد پلی ژل صورت می‌گیرد با این تفاوت که برای موادگذاری از قالب استفاده می‌شود تا فرایند کاشت بسیار آسان‌تر و تمیزتر شود. با این روش، استفاده از سوهان هم تقریبا حذف می‌شود چون قالب خودش به بهترین شکل ممکن مواد را صاف در می‌آورد.
  • کاشت ناخن با فرمر؛ از این روش برای بلندتر کردن طول ناخن استفاده می‌شود.

همچنین یک سری آموزش هم وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • آموزش برداشتن ناخن؛ به هر دلیلی ممکن است دلتان بخواهد مواد را از روی ناخن بردارید. همچنین بعد از گذشت چند هفته یا نهایتا یک ماه بهتر است که آن را بردارید چون ناخن طبیعی رشد کرده و مواد حالت بدی پیدا می‌کند. برای برداشتن ناخن، توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد نزد ناخن‌کار بروید و در خانه این کار را انجام ندهید تا به ناخن آسیب نرسد. اگر هم قصد انجام این کار در خانه را دارید باید به فروشگاه‌های بهداشتی رفته و ژل ریموور را تهیه کنید. با استفاده از این ژل می‌توانید حتی در خانه هم تا حدودی عملیات برداشتن کاشت را انجام دهید.
  • آموزش هواگیری؛ هر متخصص ناخن‌کاری می‌داند ممکن است مواد به هر دلیلی از روی ناخن مشتری فاصله بگیرد. در نتیجه بین آن فاصله افتاده و به محل مناسبی برای بیماری‌های قارچی تبدیل می‌شود. در این جا ناخن‌کار باید بداند چگونه بدون اینکه نیاز به برداشتن مواد و قرار دادن دوباره‌ی آن باشد، عملیات هواگیری را انجام دهد.
  • آموزش ژلیش ناخن؛ با کمک ژلیش ناخن شما می‌توانید ناخن خود را بدون نیاز به موادگذاری زیبا کنید. تفاوت ژلیش با موادگذاری این است که ماندگاری آن کمتر بوده و در نتیجه باید هر چند هفته یک‌بار آن را تمدید کنید. ژلیش ناخن نیاز به یک سوهان برقی، ژل بیس، لاک ژل، تاپ ژل و در نهایت روغن کوتیکول دارد. کاور ناخن هم مشابه ژلیش است اما مقاومت آن به مراتب بیشتر بوده و بیشتر برای مقاومت ناخن در مقابل شکستن صورت می‌گیرد. به این روش، لمینت ناخن هم گفته می‌شود.

۴. انواع مدل کاشت ناخن

در اینجا می‌توانید انواع و اقسام مدل‌ و طرح‌های مختلف ناخن را مشاهده و در صورت تمایل از آن‌ها برای ناخن خود ایده بگیریم.

طراحی ناخن شوگر افکت

طراحی ناخن شوگر افکت

طراحی ماربل یا مرمریت یا مرمری

طراحی ماربل یا مرمریت یا مرمری

طراحی ناخن عروس

طراحی ناخن عروس

طراحی ناخن با گل خشک

طراحی ناخن با گل خشک

طراحی بیبی بومر

طراحی بیبی بومر یا هایلایت

طراحی با پودر کروم

طراحی با پودر کروم

طراحی فرنچ

طراحی فرنچ

طراحی ناخن مات

طراحی ناخن مات

طراحی ناخن با نگین

طراحی ناخن با نگین

طراحی ناخن با قلم داتینگ

طراحی ناخن با قلم داتینگ

کاشت ناخن در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین مهارت‌ها و صد البته یکی از پول‌سازترین‌ها به شمار می‌رود که با اندکی تمرین و در اختیار داشتن ابزار مورد نیاز می‌توانید به‌سادگی آن را فرا بگیرید. البته توجه داشته باشید برای حرفه‌ای شدن در این کار به دقت، صبر و حوصله و زمان زیادی نیاز است؛ چرا که ظریف‌کاری دارد و به همین خاطر باید دائما با انواع قلم‌ها، سوهان و ابزار مختلف کاشت ناخن کار کنید تا بتوانید به کار با آن‌ها مسلط شوید. فراموش نکنید شناخت ساختمان ناخن هم یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تبدیل شدن به یک ناخن‌کار حرفه‌ای است. بنابراین حتما در این زمینه هم تا جایی که امکان دارد اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید.



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. سالن زیبایی نیلسا

    واقعا مطلب صحیح و جامعی تهیه کردید. ممنون.

  2. matiki.me

    مطلب مفیدی بود و عکس های زیبایی از کاشت ناخن گذاشتید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X