۱۵ اپلیکیشن برتر پخش موسیقی آفلاین برای اندروید
اگر تاکنون در جستوجوی بهترین پخش کننده موسیقی اندروید از چندین اپلیکیشن پخش موسیقی آفلاین استفاده کردهاید اما هیچ یک از آنها نتوانستند انتظارات شما را برآورده کنند، پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها بخوانید چرا که قصد داریم ۱۵ اپلیکیشن برتر پخش موسیقی آفلاین برای اندروید را به شما معرفی کنیم.
اپلیکیشن پخش موسیقی یکی از کاربردیترین و بهترین اپلیکیشنهایی است که باید در هر گوشی هوشمند یک یا دو نمونه از بهترین آنها وجود داشته باشد. کاربرانی که به موسیقی علاقه ندارند هم در بسیاری مواقع یک اپلیکیشن مخصوص این کار درون گوشی خود دارند تا بتوانند محتوای صوتی را با آن گوش دهند. اما پیش آمده که گاهی اوقات اپلیکیشنهای پخش موسیقی کیفیت خوبی نداشته باشند، قابلیتهای آنها محدود باشد یا به شکلهای دیگری تجربهی کاربری را مختل کنند.
برای پاسخ به این نیاز باید از طریق بررسی اپلیکیشنها، سراغ بهترین پخش کننده موسیقی اندروید رفت. البته این لیست قطعا میتوانست بلندتر باشد اما تصمیم گرفتیم به همین ۱۵ مورد بسنده کنیم.
توجه داشته باشید که اپلیکشنهایی نظیر اسپاتیفای و یوتیوب هم به کاربران اجازه میدهند در حالت آفلاین موسیقی گوش دهند یا دانلود کنند اما تصمیم گرفتیم به این دو اپلیکیشن اشارهای نکنیم چرا که ماهیت اصلی آنها استریم آنلاین موسیقی است. اما اگر به این دو علاقه دارید میتوانید آنها را هم در لیست دانلود خود قرار دهید چرا که عملکرد بسیار خوبی دارند. اما باید برای استفاده از تمام قابلیتهای خوب و کاربردی آنها اشتراک تهیه کنید که شاید این موضوع خیلی به مذاق بعضیها خوش نیاید. بنابراین در ادامه به اپلیکیشنهایی میپردازیم که به صورت رایگان هم عملکرد خوب و رضایتبخشی دارند.
لازم به ذکر است این مطلب به دو بخش تقسیم میشود؛ در بخش اول به اپلیکشنهایی میپردازیم که رایگان هستند و نسخهی رایگان آنها هم در دسترس قرار دارد اما در بخش دوم اپلیکیشنهایی را معرفی میکنیم که کاملا پولی هستند.
- ۸ اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی که نمیدانستید وجود دارند
- بهترین آنتی ویروس برای گوشی سامسونگ؛ معرفی گزینههای پولی و رایگان
- بهترین موزیک پلیر برای گوشیهای سامسونگ؛ معرفی ده گزینه رایگان و پولی
۱۱ اپلیکیشن برتر و رایگان پخش موسیقی آفلاین در اندروید
۱. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی AIMP
AIMP یکی از بهترین اپلیکیشنهایی است که در زمینهی پخش موسیقی میتوانید از آن استفاده کنید. در نگاه اول این اپلیکیشن بسیار ساده به نظر میرسد؛ ظاهری با زبان طراحی صاف و تخت، گزینههای سر راست و ساده، عاری از پیچیدگی ولی با قابلیتهای بسیار فراوان که کاملا شما را راضی نگه میدارد.
بدیهی است یکی از بهترین و کاربردیترین قابلیتهای یک اپلیکیشن پخش موسیقی، ساده بودن کار با آن است که باعث میشود کاربر بهراحتی بتواند به آنچه میخواهد دسترسی داشته باشد. AIMP قطعا این تجربهی لذتبخش را برای شما فراهم خواهد کرد.
تقریبا میتوان گفت تمام فرمتهای صوتی از طریق این اپلیکیشن قابل اجرا هستند. همچنین کاربران حرفهای هم میتوانند از اکولایزر ۲۹ باند آن نهایت استفاده را بکنند که وجود چنین قابلیتی در اپلیکیشنهای پخش موسیقی بسیار نادر است. همچنین AIMP میتواند فایلهای صوتی چند کاناله را با فایلهای استریو یا مونو ترکیب کند. به صورت کلی اگر با ظاهر ساده و نه چندان زیبای این اپلیکیشن که به احتمال بسیار فراوان برایتان خسته کننده هم میشود مشکلی ندارید، قطعا AIMP میتواند یکی از شیرینترین تجربههای گوش دادن به موسیقی را برای شما به ارمغان بیاورد.
۲. اپلیکیشن پخش موزیک jetAudio HD Music Player
jetAudio HD در دو نسخهی رایگان و پولی برای اندروید در دسترس قرار دارد اما نکتهی مثبت قضیه اینجاست که در همان نسخهی رایگان هم به کلی از قابلیتهای خوب و در واقع بهتر است بگوییم هرچه که نیاز دارید تا تجربهی لذتبخشی از گوش دادن به موسیقی داشته باشید دسترسی خواهید داشت. تا جایی که حتی توصیه میشود اصلا سراغ نسخهی پریمیوم یا همان پولی نروید. تنها مزیت نسخهی پولی این است که تبلیغاتی درون آن به نمایش در نمیآید اما در نسخهی رایگان، باید این تبلیغات را تحمل کنید که البته خوشبختانه حجم آنها زیاد نیست. همانطور که میبینید، تصویر تبلیغات در قسمت پایینی اپلیکیشن هم به چشم میخورد که میتوان آن را نادیده گرفت.
از قابلیتهای خوب این اپلیکیشن میتوان به اکولایزر ۱۰ باند، ۳۲ حالت مختلف پخش موسیقی، پشتیبانی از انواع و اقسام فرمتهای صوتی، امکان اعمال جلوههای صوتی خاص، کنترل سرعت پخش، کنترل خودکار پخش موسیقی و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
البته نسخهی پلاس این اپلیکیشن که برای در اختیار داشتن آن باید اندکی هزینه کنید، از اکولایزر ۲۰ باند بهره میبرد، از قابلیت ویرایش تگ برخوردار است و ویجتهای مختلفی را هم در اختیار کاربر قرار میدهد. اما به نظر نمیرسد نداشتن این قابلیتها هم چیزی از ارزشهای jetAudio HD کم کند. بنابراین آن را بهعنوان یک اپلیکیشن عالی پخش موسیقی آفلاین برای اندروید به شما پیشنهاد میکنیم.
۳. اپلیکیشن پخش موسیقی Rocket Music Player
در مسیر پیداکردن بهترین پخش کننده موسیقی اندروید نمیتوان Rocket را نادیده گرفت. اپلیکیشن پخش موسیقی Rocket مدت زمان نسبتا زیادی است که بهعنوان یکی از بهترین برنامههای پخش موزیک شناخته میشود اما از زمان رونمایی تاکنون مسیر زیادی را تا تبدیل شدن به یکی از بهترینها طی کرده است. توسعهدهندگان این اپلیکیشن باگهای زیادی را از آن برطرف کردند و اکنون عملکرد آن پایدار و بسیار عالی و رضایتبخش است. همچنین لیست قابلیتهای Rocket هم به نسبت قبل افزایش پیدا کرده است تا بدین ترتیب شاهد یکی از بهترین اپلیکیشنهای موزیک باشیم.
البته این اپلیکیشن هم در دو نسخهی رایگان و پولی در دسترس قرار دارد که در نسخهی رایگان به اکولایزر ۱۰ باند با انواع گوناگونی از حالات پخش، بیش از ۳۰ تم، قابلیت ویرایش تگ، پشتیبانی از کرومکست، تایمر خواب، مدیریت لیست پخش بسیار عالی و کاربردی و پشتیبانی از پادکست اشاره کرد.
از قابلیتهای نسخهی رایگان هم میتوان به قابلیتهایی نظیر پخش بدون توقف، قابلیت پخش مجدد، پشتیبانی از فرمتهای صوتی بیشتر، قابلیت کراسفید (روشی که انتقال صاف و یکدست از یک صدا به دیگری را ایجاد میکند) و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
۴. برنامه پخشکننده موسیقی Phonograph Music Player
Phonograph یکی از اپلیکیشنهای پخش موسیقی آفلاین برای اندروید است که از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار است. دلیل اصلی این موضوع هم این است که شرکت سازنده تمهای متنوع و گوناگونی را برای آن در نظر گرفته تا بدین ترتیب Phonograph اصلا ظاهر یکنواخت و خستهکنندهای نداشته باشد. همچنین رنگ رابط کاربری این اپلیکیشن هم متناسب با محتوای روی نمایشگر تغییر میکند که از این قابلیت میتوان بهعنوان یکی از قابلیتهای جذاب Phonograph یاد کرد.
از لحاظ قابلیتهای نرمافزاری هم Phonograph در حد یک اپلیکیشن پخش موسیقی استاندارد است. به این صورت که اصلا شما را با قابلیتهای پیچیده و گیجکننده سردرگم نمیکند و از طرفی به اندازهی کافی مجهز هست که کاربران با نیاز معمولی را راضی نگه دارد. بنابراین اگر میخواهید یک اپلیکیشن خوب و ساده برای گوش دادن به موسیقی داشته باشید، Phonograph میتواند بهترین پخشکننده موسیقی اندروید برای شما باشد.
لازم به ذکر است این اپلیکیشن قابلیتهای حرفهای سایر اپلیکیشنهای پخش موسیقی را که معرفی کردیم در اختیار شما قرار نمیدهد اما برای کاربرانی که فقط تمایل به گوشی دادن به موسیقی دارند کاملا مناسب است و میتواند نیازهای آنها را برطرف کند. این اپلیکیشن رایگان است اما خرید درون برنامهای هم دارد.
۵. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی Pixel Music Player
اگر اپلیکیشنهایی که در بالا اشاره کردیم نمیتوانند نیاز شما را برای داشتن یک اپلیکیشن پخش موسیقی خوب برطرف کنند، پیشنهاد میکنیم پیکسل را امتحان کنید. این اپلیکیشن برخلاف نامش، ربطی به گوشیهای پیکسل ندارد اما یکی از قدرتمندترین و بهترین اپلیکیشنهای پخش کننده موسیقی اندروید به حساب میآید که پیشنهاد میشود حتما آن را امتحان کنید.
در حالی که پیکسل فقط از فرمتهای معمولی پشتیبانی میکند، از اکولایزر ۵ باند بهره میبرد و قابلیتهایی نظیر افزایش بیس صدا، پخش بدون توقف، قابلیت ویرایشگر تگ و یک سری قابلیتهای دیگر برای شخصیسازی و تغییر ظاهر نظیر تم و رنگ بهره میبرد. مهمتر اینکه پیکسل میتواند با بررسی آنچه گوش میدهید، موسیقیهای دیگری را متناسب با سلیقهاتان به شما معرفی کند و این بسیار عالی است.
اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که وجود کادر مربوط به تبلیغات حین کار با یک اپلیکیشن شما را آزردهخاطر میکند، پیشنهاد میشود نسخهی پولی این اپلیکیشن را خریداری کنید که قیمت بالایی هم ندارد. در غیر این صورت نسخهی رایگان نقطه ضعف خاصی به نسبت مدل پلاس ندارد و نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.
۶. اپلیکیشن پخش موسیقی Impulse Music Player
میرسیم به یکی از خاصترین اپلیکیشنهای لیست بهترین پخش کننده موسیقی اندروید یعنی Impulse Music Player که نه تنها از لحاظ ظاهر بلکه از لحاظ پشتیبانی از قابلیتهای خاص هم با سایر اپلیکشینهای این لیست متفاوت است. اما چه چیزی این اپلیکیشن را آنقدر خاص و متفاوت کرده است؟
اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که خیلی تمایل ندارید با نمایشگر و کنترلهای لمسی گوشی را کنترل کنید، Impulse Music Player این امکان را برای شما به ارمغان میآورد که بدون لمس صفحه و با ژستهای حرکتی بالای نمایشگر، فرامین لازم را به اپلیکیشن ارسال کنید. این قابلیت بهخصوص در زمانهایی که دستتان بند است کاربرد خود را نشان خواهد داد.
علاوه بر ژستهای حرکتی، Impulse Music Player از قابلیتهای بسیار زیاد دیگر هم بهره میبرد. از جمله میتوان به اکولایزر ۵ باند با قابلیت تقویت بیس صدا، پخش بدون توقف، کراسفید، قابلیت ویرایش متادیتا، دانلود خودکار آلبوم هنری و بسیاری قابلیتهای دیگر اشاره کرد.
این اپلیکیشن پخش موسیقی اندروید اصلا قابلیتهای تبلیغاتی ندارد و واقعا کاربردی و جذاب است و به همین خاطر پیشنهاد میشود حتما یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. توجه داشته باشید که این اپلیکیشن در دو نسخهی پولی و رایگان در دسترس قرار دارد اما نسخهی رایگان آن با نام Music Player در پلیاستور قرار گرفته شده است در حالی که مدل پرو، عنوان Impulse را هم با خود به همراه دارد.
۷. برنامه پخش موزیک Shuttle Music Player
زیبا و چشمنواز، ساده، کمحجم و سریع، صفاتی هستند که میتوانیم با آنها، اپلیکیشن پخش موسیقی Shuttle Music Player را توصیف کنیم. اپلیکیشنی که ظاهر فوقالعاده جذابی دارد و حجم آن هم بسیار کم است. به گونهای که حتی در گوشیهای قدیمی و ضعیف هم میتوانید تجربهی بسیار لذتبخشی از کار با آن داشته باشید. با اجرای اپلیکیشن با هیچ گزینهی عجیب و غریبی روبهرو نمیشوید چرا که همه چیز دقیقا در همانجایی که باید قرار دارد.
این اپلیکیشن هم در دو نسخهی استاندارد و پلاس در دسترس قرار دارد اما نکتهی جالب اینجاست که هر دوی این نسخهها در دو نسخهی رایگان و پولی قابل دریافت و نصب هستند. اما در نسخهی استاندارد به قابلیتهایی نظیر اکولایزر ۵ باند با قابلیت تقویت بیس صدا، پخش بدون توقف، تمهای متنوع و جذاب، تایمر خواب و ویجتهای قابل شخصیسازی دسترسی خواهید داشت. در مدل پلاس هم قابلیتهایی نظیر ویرایشگر تگ، گشت و گذار بین پوشهها، پشتیبانی از کرومکست و تمهای بیشتر در اختیارتان قرار خواهد گرفت که به نظر میرسد نیاز یک کاربر عادی یا حتی نیمهحرفهای هم با همان نسخهی رایگان برطرف خواهد شد.
اگر به دنبال بهترین اپلیکیشن پخش موزیک از لحاظ زیبایی ظاهری هستید و در عین حال برایتان اهمیت دارد که اپلیکیشن مربوطه سنگین و پیچیده نباشد، Shuttle Music Player قطعا باید در لیست دانلود شما قرار بگیرد.
۸. برنامه پخشکننده موزیک BlackPlayer
BlackPlayer یکی دیگر از اپلیکیشنهای خوب این لیست پانزدهتایی است که میتوان به جرأت گفت از کاربردیترین اپلیکیشنهای موجود هم به حساب میآید. ظاهر این اپلیکیشن همانطور که از نامش پیداست، مشکی است اما فوقالعاده ساده، مدرن، آسان در استفاده و گشت و گذار و عاری از هرگونه قابلیتهای سخت و پیچیده است.
BlackPlayer قابلیتهای بسیار خوبی هم دارد که از جمله میتوان به اکولایزر ۵ باند، پخش بدون توقف، تایمر خواب و اسکرابلینگ (گوش دادن به عادت موسیقی هر فرد) بهره میبرد.
البته برای این اپلیکیشن یک نسخهی پولی هم در نظر گرفته شده است که پسوند EX را در کنار آن شاهد هستیم. در این نسخه کاربران به تمهای بیشتر، فونتهای متنوعتر، تنظیمات حرفهایتر، امکانات شخصیسازی بیشتر، ویژوالایزر، دستهبندی بهتر آهنگها و بسیاری موارد دیگر دسترسی داشته باشید. از آنجایی که قیمت نسخهی پولی تنها ۳٫۵ دلار است و اشتراک ماهیانه هم برای آن پرداخت نمیشود، بنابراین به نظر میرسد خرید آن بسیار بهصرفه و همچنین منطقی باشد. با این حال این کاملا به نیاز شما بستگی دارد که چه نسخهای میتواند بهترین برنامه پخش موزیک اندروید برای شما باشد.
۹. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی MediaMonkey برای اندروید
MediaMonkey یک اپلیکیشن پخش موسقی آفلاین عالی برای سیستمعامل اندروید است که میتواند تجربهی لذتبخشی را برای شما به ارمغان بیاورد. این اپلیکیشن قبل از اینکه یک موسیقی را به آن اضافه کنید، حافظهی داخلی گوشی شما را برای یافتن فایل صوتی اسکن میکند. بنابراین بعد از دانلود و نصب، فقط اندکی زمان نیاز دارید تا اپلیکیشن کار خود را انجام دهد و شما هم بهراحتی به آنچه میخواهید گوش دهید. این اپلیکیشن از فرمتهای صوتی مختلفی پشتیبانی میکند و از این بابت اصلا جای نگرانی نیست.
ظاهر اپلیکیشن MediaMonkey دقیقا همان چیزی است که از یک اپلیکیشن پخش موسیقی آفلاین انتظار دارید؛ زیبا ساده و به دور از هرگونه پیچیدگی. قابلیتهای خاص این اپلیکیشن هم شامل مواردی نظیر قابلیت ویرایش موسیقی، اکولایزر، حالتهای ناوبری مختلف و تایمر خواب میشوند.
این اپلیکیشن اما در یک نسخهی پرو هم در دسترس قرار دارد که قیمت بالایی ندارد اما از تمامی نمونههای بالا گرانتر است. MediaMonkey Pro به شما این اجازه را میدهد تا با ویندوز همگامسازی کنید. حتی میتوانید کامپیوتر خانگی خود را بهعنوان یک سرور پخش موسیقی تنظیم و از طریق اپلیکشین موبایل آن را استریم کنید. این کار را میتوانید در خانه و با اینترنت وایفای هم انجام دهید و بدین ترتیب هیچ نگرانی از بابت مصرف بالای اینترنت همراه وجود نخواهد داشت.
۱۰. اپلیکیشن پخش موسیقی PlayerPro
مانند اکثر اپلیکشنهایی که در این لیست معرفی کردیم، PlayerPro از تمام قابلیتهای استاندارد یک اپلیکیشن پخش موسیقی آفلاین خوب و باکیفیت برخوردار است. بنابراین انتخاب این اپلیکیشن یا سایر مواردی که معرفی کردیم به رابط کاربری محدود میشود. این موضوع هم کاملا به سلیقهی کاربر بستگی دارد اما به صورت کلی PlayerPro از یک زبان طراحی بسیار زیبا و جذاب بهره میبرد که اصلا خسته کننده نیست.
از قابلیتهای خوب این اپلیکیشن میتوان به چیزهایی نظیر انتقال تاریخچهی پخش موسیقی و امتیاز آنها از اپلیکیشن مخصوص ویندوز، لیست پخش هوشمند، جستوجوی مبتنی بر ویس و افزونههای رایگان اشاره کرد. همانطور که اشاره شد، این اپلیکیشن تفاوت خاصی با سایر اپلیکیشنهای دیگر از لحاظ قابلیت ندارد و این فقط ظاهر زیبا و جذاب PlayerPro است که باعث میشود در انتخاب بین این اپلیکیشنها مردد باشیم.
لازم به ذکر است این اپلیکیشن هم در دو نسخهی رایگان و پولی در دسترس قرار دارد که برای خرید نسخهی پولی باید حدودا ۴ دلار هزینه کنید و تجربهی لذتبخشی از گوش دادن به موسیقی بدون تبلیغات لذت ببرید.
۱۱. اپلیکیشن پخش موسیقی Pulsar Music Player
اگر از گوشی قدیمی با سختافزار بسیار ضعیف استفاده میکنید و در عین حال به دنبال اپلیکیشن پخش موسیقی آفلاین خوب و کاربردی هستید، قطعا اپلیکیشنهای جدید نمیتوانند نیاز شما را برآورده کنند. اما Pulsar با عملکرد فوقالعاده بهینهای که دارد میتواند بهترین نرمافزار پخش موزیک اندروید برای شما باشد. این اپلیکیشن را میتوان تلفیقی از ظاهر زیبا و جذاب و در عین حال ساده و عملکردی عالی، سریع و رضایتبخش دانست.
البته این اپلیکیشن در دو نسخهی رایگان و پولی با قیمت ۴ دلار در دسترس قرار دارد اما این بدان معنا نیست که نسخهی رایگان قابلیتهای خوبی ندارد. اتفاقا نسخهی رایگان Pulsar از لیست پخش هوشمند، جستوجوی سریع، پخش بدون توقف و قابلیت ویرایشگر تگ داخلی بهره میبرد که عملکرد آن بسیار عالی است. برای بهرهمندی از قابلیتهایی نظیر اکولایزر ۵ باند، تقویت بیس صدا، ریورب (مجموعه ای از بازتابهای صوتی در فضا که آنها را به دنبال صدای اصلی میشنویم) باید نسخهی پرو را با قیمتی که اعلام شد خریداری کنید که اگر کاربر معمولی هستید پیشنهاد میشود چنین کاری انجام ندهید.
۴ اپلیکیشن برتر و پولی پخش موسیقی آفلاین در اندروید
در حالی که بسیاری از اپلیکیشنهای پخش موسیقی آفلاین اندروید در عین رایگان بودن، امکان آپدیت به نسخهی پولی را هم دارند، اما در این بخش به معرفی بهترین اپلیکیشنهای پخش کننده موسیقی اندروید میپردازیم که بدون نیاز به بهروزرسانی، با پرداخت هزینه قابل دریافت هستند و میتوانند تجربهی بسیار بینظیری را در اختیار شما قرار دهند.
۱۲. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی n7player برای اندروید
n7player ظاهری ساده، زیبا و جذاب دارد و در عین حال از قابلیتهای بسیار خوب هم بهرهمند است. در دورهای که بسیاری از اپلیکیشنهای پخش موسیقی ظاهری شبیه به هم دارند، رابط کاربری زیبای این اپلیکیشن میتواند دقیقا همان چیزی باشد که باعث میشود آن را به سایر اپلیکیشنها ترجیح دهید. البته این موضوع کاملا سلیقهای است ولی اگر به جذابیت بالای n7player اشارهای نمیکردیم منصفانه نبود.
اکولایزر این اپلیکیشن ۱۰ باند است که شاید به نسبت برخی از اپلیکیشنهای پخش موسیقی رایگان نظیر AIMP کمتر باشد اما با اضافه شدن قابلیتهای دیگری نظیر نرمالسازی صدا، پخش بدون توقف و مواردی از این دست میتوان از این مورد چشمپوشی کرد. اما آنچه باعث شده n7player تا این اندازه فروش خوبی را تجربه کند، عملکرد بینظیر آن در تنظیم لیست موسیقی است. کمتر اپلیکیشنی حتی با قیمت بیشتر تا این اندازه در این زمینه عملکرد خوبی دارد. قیمت این اپلیکیشن ۳٫۵ دلار است اما قبل از اینکه آن را خریداری کنید باید نسخهی آزمایشی یا همان trial آن را دانلود کنید.
۱۳. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی Neutron Player برای اندروید
با وجود ظاهر نه چندان مدرنی که دارد، Neutron Player از نظر برخی کاربران بهترین برنامه پخش کننده موسیقی و در عین حال یکی از گرانقیمتترین اپلیکیشنهای پخش موسیقی آفلاین در اندروید در نظر گرفته میشود. اگر از عاشقان گوش دادن به موسیقی هستید، فقط کافی است یکبار آن را تجربه کنید تا متوجهی کیفیت صوتی بینظیرش شوید.
کیفیت بالای این اپلیکیشن در پخش موسیقی در حالت عادی مشخص نمیشود. کافی است دستگاه خود را به یک جفت بلندگوی باکیفیت متصل کنید تا متوجه شوید تا چه اندازه خروجی صدای این اپلیکیشن از سایر اپلیکیشنها بهتر و دلنشینتر است.
لازم به ذکر است Neutron Player از تمام قابلیتهای خوب و استاندارد یک اپلیکیشن پخش موسیقی باکیفیت برخوردار است و از این بابت جای هیچ نگرانی وجود ندارد. فقط قیمت آن اندکی بالاست که خوشبختانه فقط یکبار باید این مبلغ را پرداخت کنید و از آن پس تا همیشه این اپلیکیشن به صورت رایگان برایتان در دسترس خواهد بود.
۱۴. اپلیکیشن پخش موسیقی Poweramp
Poweramp اگرچه یک اپلیکیشن پولی است و فقط در نسخهی trial میتوان به یک سری از قابلیتهای آن، آن هم در زمان محدود دسترسی داشت اما باز هم طرفداران زیادی دارد. به گونه ای که فقط برای نسخهی آزمایشی آن میلیونها بررسی ثبت شده است که این خود گویای کیفیت و محبوبیت بالای آن است.
نسخهی آزمایشی این اپلیکیشن ۱۵ روز به شما فرصت میدهد تا قابلیتهای آن را امتحان کنید و اگر در این مدت Poweramp توانست نظر مثبت شما را جلب کند که به احتمال بسیار زیاد هم همینطور خواهد بود، باید به نسخهی پولی آپگرید کنید.
این اپلیکیشن تمام قابلیتهایی را که یک پخشکنندهی موسیقی حرفهای و پیشرفته باید داشته باشد، در اختیار دارد. از جمله این قابلیتها میتوان به اکولایزر ۱۰ باند، پخش بدون توقف، کراسفید، پخش مجدد، ویرایشگر تگ داخلی، اسکن سریع لیست موسیقی و مواردی از این دست اشاره کرد.
اگرچه ظاهر این اپلیکیشن به گونهای نیست که به شما حس کار با یک اپلیکیشن مدرن، زیبا و حرفهای را القا نمیکند، اما مطمئن باشید میتوانید یک تجربهی کمنظیر به لطف آن داشته باشید.
۱۵. اپلیکیشن پخشکننده موسیقی GoneMAD PlayeR برای اندروید
GoneMAD Player اگر برای عاشقان موسیقی، بهترین پخش کننده موسیقی اندروید نباشد، قطعا یکی از بهترینهاست که به شما این اجازه را میدهد همه چیز را زیر نظر داشته باشید. یکی از قابلیتهای جذاب و در عین حال عجیبی که GoneMAD Player دارد، موتور ساخت تم داخلی آن است که بیش از ۲۵۰ تم مختلف را در اختیار شما قرار میدهد تا از بین آنها، یکی را انتخاب کنید. یا اینکه از بین ۱۰۰۰ حالت پیشفرض و از قبل تعیینشده، آن را که مد نظر شماست برگزینید تا مجبور نباشید خودتان تمام تغییرات را از ۰ تا ۱۰۰ اعمال کنید. طبیعتا با وجود چنین امکان شخصیسازی غنی، این برنامه هیچ وقت خستهکننده نخواهد شد.
از جمله قابلیتهای دیگر این اپلیکیشن میتوان به لیست موسیقی بهینه شده اشاره کرد که از بیش از ۵۰٫۰۰۰ موسیقی پشتیبانی میکند. دو حالت پخش تصادفی، ژستهای سفارشی، پشتیبانی از حالت چند پنجره در برخی از گوشیها و بسیاری موارد دیگر هم بخشی از قابلیتهای جذاب این اپلیکیشن کاربردی و حرفهای به حساب میآیند.
قیمتی هم که برای اپلیکیشن GoneMAD Player در نظر گرفته شده کاملا مناسب است. فقط کافی است ۵ دلار هزینه کنید تا آن را برای همیشه در اختیار داشته باشید. لازم به ذکر است قبل از آن باید نسخهی trial را دانلود و نصب کرده باشید.
بهترین پخش کننده موسیقی اندروید کدام است؟
اگرچه هستند اپلیکیشنهایی که قابلیتهای متنوع و جذابی داشته باشند و در عین حال رایگان هم باشند، اما این ۱۵ نمونه به نظر سایت منبع در بین بهترینها قرار داشتند و به همین خاطر تصمیم گرفتیم آنها را به شما معرفی کنیم.
به خاطر داشته باشید که انتخاب بهترین پخش کننده موسیقی اندروید بین این اپلیکیشنها کاملا سلیقهای است و شاید آن اپلیکیشنی که نیاز شما را به بهترین شکل ممکن برطرف میکند اصلا بین آنها نباشد. بنابراین به این مطلب فقط بهعنوان یک راهنمای دانلود اپلیکیشن نگاه کنید. لازم به ذکر است در بین این اپلیکیشنها، نمونههایی نظیر AIMP و Pixel Player با در اختیار داشتن قابلیتهای متنوع و جذاب، میتوانند بهترین انتخاب باشند. اما در نهایت این به شما بستگی دارد که یکی را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
منبع: MakeUseOf
بهترین موزیک پلیر اندروید بنظرم musicolet هست.امکانات فوق العاده ای داره
به نظر من موزیک پلیر ۴۳۲ بهتره که از فرکانس طبیعت پشتیبانی میکند کاری که هیچکدام انجام نمیده
هیچکدوم به پای ریتم ایرانسل
و وی ال سی VLC نمیرسه
VLC از همشون بالاتره هرچیزی رو با هر فرمتی میتونه پخش کنه کاری که هیچکدوم از اپلیکیشن ها نمیتونن انجام بدن !!!!
اینها اصولا برای افراد حرفه ای که قسط ادیت روی موزیک هستن مناسبه و رابط کاربریشون خیلی پر لعاب و رنگ هست. من خودم گوشیم اندروید وان هست و یه موزیک پلیر دارم به نام oto music که رابط کاربری ساده در عین حال شبیه به برنامه فابریک اندروید گوشیم داره. پیشنهادش رو خیلی خیلی میدم پشیمون نمیشید.
اگه رابطه کاربری دوست دارید یه سر به eon player pro fckdn
Klisten player نصب کنید سمت هیچکدوم اینا نمی رید. چندتا پلیر چینی هست که در صداسازی بی نظیرند تنها یک مشکل دارند زبانشون چینیه مثل qq music, migu music, kugou player. البته برنامه حرفه ای hibymudic هم هست که پلاگین های فوق العاده ای برای صدا داره.
دوستان این موزیک پلیرها از نظر رابط کاربری همشون آشغالن اما درحقیقت اینا واسه استفادههای حرفه ای ساخته شدن وگرنه خود کروم هم میتونه موزیک پلی بکنه
اصلا نیازی نبود این همه معرفی کنید . بهترین موزیک پلیر poweramp هستش بدون هیچ ایرادی . اگه نمیتونین بخریدش مشکل از نرم افزار نیست به هر حال براش زحمت کشیدن . کلی هم تم داره که اصلا ازش خسته نمیشید
همشون بدرد نخورن . Nyx بهترینه از نظر من بیست تا موزیک پلیر دان کردم فقط ازین خوشم اومد از بس ساده و در عین حال کاربردی و پرامکاناته .
همشون زشتن
stellio player بهترین موزیک پلیر اندرویده
Musix match رو فراموش کردین
بهترین پلیریه که استفاده کردم