۹ فیلم با گروه بازیگری بی‌عیب و نقص

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه

داستان‌ها با شخصیت‌ها ساخته می‌شوند و هر ماجرایی بر اساس تعامل میان آن‌ها شکل می‌گیرد. البته به این معنا نیست که هر روایاتی برای رساندن پیام‌هایش فقط به حضور شخصیت‌ها نیاز دارد، با این حال زمانی که مخاطب هدف بتواند با آن‌ها ارتباط برقرار کند، فاکتوری به نام ارتباط موثر شکل می‌گیرد که تاثیر داستان را دوچندان می‌کند.

سینما ابعاد تازه‌ای را به هنر داستان‌پردازی سنتی اضافه کرد؛ از جلوه‌های بصری گرفته تا صدا اما بدون شک یکی از مهم‌ترین فاکتورها در ایجاد ارتباط بهتر با فیلم، انتخاب بازیگرانی است که بتوانند جان‌مایه‌ی داستان را به خوبی به مخاطب نشان دهند. انتخاب بازیگران مناسب کار سخت و طاقت‌فرسایی است اما هستند فیلم‌هایی که از گروه بازیگری بی‌عیب و نقصی برخوردارند، آن‌ها در کنار یکدیگر مثل چرخ‌دنده‌های یک ماشین عمل می‌کنند و همکاری موثرشان در خروجی کار کاملا مشهود است.

از اهمیت گروه بازیگری همین بس که بازیگران مناسب می‌توانند یکی فیلم معمولی را به اوج ببرند و برعکس یک گروه بازیگری آشفته می‌تواند اثر سینمایی را کاملا نابود کنند. با کنکاشی در بعضی از گروه‌های ناهماهنگ به این نتیجه می‌رسیم که شاید تک‌تک بازیگران ‌قدرتمند باشند و حتی در همان فیلم هم عملکرد قابل قبولی داشته باشند اما نتوانستند در کنار هم کار گروهی خوبی را ارائه دهند.

در تاریخ سینما فیلم‌های زیادی وجود دارد که به لطف گروه‌های بازیگری خوب، بسیار دیده شدند و اشاره به همه‌ی آن‌ها از حوصله‌ی مخاطب خارج است؛ بنابراین در این مقاله به ۹ مورد می‌پردازیم.

۹- ترکیب شگفت‌انگیز وایولا دیویس و چادویک بوزمن

بلک باتم ما رینی

  • نام فیلم: بلک باتم ما رینی (Ma Rainey’s Black Bottom)
  • سال انتشار: ۲۰۲۰
  • کارگردان: جورج سی ولف
  • بازیگران: چادویک بوزمن، وایولا دیویس، گلین ترمن، کلمن دومینگو، مایکل پاتس
  • امتیاز IMDb فیلم: ۶.۹ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۹۷ از ۱۰۰

بلک باتم ما رینی از نمایش‌نامه‌ای به همین نام نوشته‌ی آگوست ویلسون اقتباس شده است. تا به حال اجراهای زیادی از آن روی صحنه‌ی تئاتر رفته بازیگران مطرحی مثل ووپی گلدبرگ و استیون مک‌کینلی هندرسون در نمایش‌های مختلف نقش‌آفرینی کردند و با تحسین‌های زیادی رو به رو شدند اما اثر جورج سی ولف را می‌توان اولین اقتباس سینمایی آن دانست.

فیلم به یک روز از زندگی خواننده‌ی مطرح سیاه‌پوست ما رینی (وایولا دیویس) می‌پردازد که در سبک بلوز فعالیت می‌کرد و به «مادر بلوز» هم معروف بود. او در این روز سخت علاوه بر سر و کله زدن با مشکلات همیشگی نژادی و حفظ اقتدار ساختگی‌اش باید با اعضای گروه موسیقی که همگی سیاه‌پوست هستند هم سر و کله بزند. یکی از آن‌ها نوازنده‌ی ترومپتی به نام لوی (چادویک بوزمن) است که بی‌پروایی و بلندپروازی‌اش «ما» را تا مرز جنون می‌کشاند.

عملکرد همه‌ی گروه بازیگری به خصوص چادویک بوزمن وایولا دیویس در بلک باتم ما رینی شگفت‌انگیز است. ما و لوی به معنی واقعی کلمه در کنار یکدیگر مثل آتش و باروت هستند و مخاطب هر لحظه انتظار دارد پرشان به هم بگیرد و همه چیز را زیرورو کنند. از عملکرد فردی آن‌ها هم چشم‌پوشی نکنید که به خوبی از پس تصویر کردن اقتدار ساختگی ما و سرکشی لوی برآمدند و این در حالی است که هر دو باطن آشفته‌ای دارند که سعی می‌کنند با طغیان بر آن سرپوش بگذارند.

بلک باتم ما رینی در بسیاری از لحظات بیش از حد کش‌دار و حوصله سر بر به نظر می‌رسد اما به جرات می‌توانیم ادعا کنیم ترکیب شگفت‌انگیز وایولا دیویس و چادویک بوزمن فیلم را نجات می‌دهد. همچنین پایان غافلگیرکننده‌ی آن به اندازه‌ای تماشایی و خوب از آب درآمده که مخاطب را متقاعد می‌کند واقعا ارزش صرف وقت برای تماشای کل‌کل‌های ما و لوی را داشته.

عملکرد بوزمن و دیویس با تحسین منتقدها هم مواجه شد و نامزدی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن را برای آن‌ها به همراه آورد. در نهایت آخرین نقش‌آفرینی چادویک بوزمن فقید در بلک باتم ما رینی را می‌توان بهترین عملکرد کارنامه‌ی او هم دانست.

۸- یکی از بهترین فیلم‌های هجوِ جنگی قرن بیست و یکم

تندر گرمسیری

  • نام فیلم: تندر گرمسیری
  • سال انتشار: ۲۰۰۸
  • کارگردان: بن استیلر
  • بازیگران: بن استیلر، رابرت داونی جونیور، جک بلک، جی باروشل، براندن تی. جکسون، متیو مک کانهی، تام کروز
  • امتیاز IMDb فیلم: ۷ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۲ از ۱۰۰

تندر گرمسیری اکشن و کمدی را درهم می‌آمیزد و این کار را آن‌قدر خوب انجام می‌دهد که تفکیکشان از یکدیگر کار سختی است. فیلم یک هجونامه‌ی تمام‌عیار است که کلیشه‌های ژانر جنگی و البته ذات صنعت سینما را به سخره می‌گیرد و در لحظات زیادی به قهقهه وادارتان می‌کند. ماجرا درباره‌ی گروه بازیگران یک فیلم جنگی پرهزینه است که ناگهان خودشان را وسط یک جنگ واقعی می‌بینند و باید جدی جدی وظیفه‌ی سربازهای فیلم‌ها را به بهترین شکل انجام دهند!

بدون شک این فیلم بخش زیادی از موفقیتش را مدیون گروه بازیگری است که از نام های بزرگ و افسانه‌ای تشکیل شدند. رابرت داونی جونیور، بن استیلر، متیو مک کانهی، تام کروز، نیک نولتی، جک بلک، جی باروشل و بیل هیدر تنها بخش کوچکی از بازیگران مطرحی هستند که در این فیلم بانمک حضور دارند و باعث شدند تندر گرمسیری به عنوان یکی از بهترین کمدی‌های جنگی قرن بیست و یکم شناخته شود.

۷- کاترین هپبورن با داستان فیلادلفیا ثابت کرد یک سم گیشه نیست

داستان فیلادلفیا

  • نام فیلم: داستان فیلادلفیا (The Philadelphia Story)
  • سال انتشار: ۱۹۴۰
  • کارگردان: جرج کیوکر
  • بازیگران: کاترین هپبورن، کری گرانت، جیمز استوارت، روت هاسی، جان‌هاوارد
  • امتیاز IMDb فیلم: ۷.۹ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۱۰۰ از ۱۰۰

داستان فیلادلفیا رویکرد رادیکالی نسبت به بسیاری از کمدی‌های آن دوره داشت و این ژانر را برای دهه‌ها تحت تاثیر خودش قرار داد. فیلم توسط جرج کیوکر تولید شد و به طرز ماهرانه‌ای قوانین سخت‌گیرانه‌ی کمپانی‌های فیلم‌سازی در آن دوره را زیر پا گذاشت.

فیلم ماجرای دختر جوان ثروتمندی به نام تریسی (کاترین هپبورن) را دنبال می‌کرد که در آستانه‌ی دومین ازدواجش قرار دارد اما درست همین هنگام سر و کله‌ی همسر سابقش، یک عکاس و یک خبرنگار کنجکاو پیدا می‌شود که شرایط را برای او پیچیده‌تر می‌کنند. کری گرانت، کاترین هپبورن و جیمز استوارت از قدرت‌های سینمایی آن دوران در این فیلم حضور و کنار هم عملکرد خوبی داشتند.

جالب است بدانید داستان فیلادلفیا در اصل یک نمایش‌نامه بود که از همان ابتدا هم برای کاترین هپبورن نوشته شده بود. او نمایش را ۲ سال کامل روی صحنه برد و سپس جرج کیوکر تصمیم گرفت آن را به فیلم سینمایی تبدیل کند. گفته می‌شود تسلط بازیگران روی فیلم‌نامه به اندازه‌ای بود که بیش‌تر سکانس‌ها در یک برداشت فیلم‌برداری شده است.

کاترین هپبورن تا پیش از بازی در داستان فیلادلفیا به عنوان سم گیشه شناخته می‌شود. این اصطلاح به بازیگرانی اشاره دارد که فیلم‌هایشان به صورت متوالی در گیشه شکست می‌خورد. هیپبورن برای حضور در این فیلم هیچ دستمزدی دریافت نمی‌کند و در عوض با کمپانی مترو گلدن مایر برای دریافت ۴۰ درصد از سود فروش فیلم به توافق می‌رسد. استقبال از داستان فیلادلفیا در گیشه به اندازه‌ای بود که هم سود خوبی عاید سازندگان و صد البته کاترین هپبورن کرد و هم لقب ننگین سم گیشه را از او برداشت.

داستان فیلادلفیا در ۶ رشته از جمله بهترین بازیگر نقش اول زن نامزد اسکار شد و جوایز بهترین فیلم‌نامه‌ی اقتباسی و بهترین بازیگر نقش اول مرد برای جیمز استوارت را کسب کرد.

۶- اجراهای هوشمندانه‌ی ستاره‌های سینما در یک فیلم جنایی خوش‌رنگ و لعاب

چاقوکشی

  •  نام فیلم: چاقوکشی (Knives Out)
  • سال انتشار: ۲۰۱۹
  • کارگردان: رایان جانسن
  • بازیگران: دنیل کریگ، کریس ایوانز، آنا د آرماس، جیمی لی کرتیس، تونی کولت، دان جانسون، کریستوفر پلامر
  • امتیاز IMDb فیلم: ۷.۹ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۹۷ از ۱۰۰

چاقوکشی ابتدا شبیه یک اقتباس سینمایی از داستان‌های آگاتا کریستی به نظر می‌رسد و البته که در زنده کردن یاد و خاطره‌ی فیلم‌های نوستالژیک کارآگاهی خوب عمل می‌کند اما هرچه زمان می‌گذرد و با اثر عمیقی رو به رو می‌شویم که در لایه‌های زیرینش به سیاست و اختلاف طبقاتی هم نقدهای تند و تیزی وارد می‌کند.

ماجرا درباره‌ی نویسنده‌ی ثروتمندی به نام هارلن ترومبی (کریستوفر پلامر) است که به همراه پرستارش (آنا د آرماس) در تنهایی و انزوا زندگی می‌کند. تا این که تصمیم می‌گیرد در شب تولد ۸۵ سالگی‌اش تمام خانواده را دور هم جمع کند اما این شب عجیب با مرگ مرموز هارلن به پایان می‌رسد و کارآگاه خصوصی به نام بنویت بلانک (دنیل کریگ) برای حل این معمای قتل پیچیده وارد خانواده‌ی عجیب ترومبی می‌شود.

عملکرد تک‌تک بازیگران در چاقوکشی ستودنی است. دنیل کریگ پس از حضور پیاپی در نقش مامور ۰۰۷ در سری فیلم‌های جیمز باند به گروه بازیگری اضافه شد و بسیاری انتظار داشتند همان رویه‌ی تکراری را در پیش بگیرد اما با هوشمندی تمام نقش کارآگاهی باهوش، خونسرد و بانمک را ایفا کرد که تا اندازه‌ای یادآور نمونه‌های ادبی مثل شرلوک هولمز و هرکول پوآرو بود. بنویت بلانک حاضر نبود منطق و همدلی را از هم جدا کند و این دقیقا همان موردی است که او را از سایر کارآگاهان سینمایی متمایز می‌کند؛ زیرا معمولا در فیلم‌های رازآلود با کارآگاه‌های به شدت منطقی طرف هستیم اما همین شفقت و همدلی بلانک نسبت به اطرافیان باعث می‌شود این پرونده‌ی پیچیده بالاخره ختم به خیر شود.

آنا د آرماس در نقش مارتا کابررا، دختر پرجنب‌وجوش و مهربانی که باید یک تنه مقابل ثروت و طمع خانواده‌ی هارلن بایستد، بازی قابل قبولی دارد اما شاید بتوان کریس ایوانز را شگفتی چاقوکشی دانست. مخاطبان که به کسوت ابرقهرمانی او در فیلم‌های مارول عادت داشتند، ناگهان با یک شرور موذی و کاریزماتیک رو به رو شدند که پیش زمینه‌ی ذهنی‌شان از کاپیتان آمریکای دوست‌داشتنی را با خاک یکسان کرد و البته قدرت بازیگری او را به اثبات رساند.

۵- شیرجه‌ای عمیق در مبارزه‌ی یک مرد برای کسب قدرت

خون به پا خواهد شد

  • نام فیلم: خون به پا خواهد شد (There Will Be Blood)
  • سال انتشار: ۲۰۰۷
  • کارگردان: پل توماس اندرسون
  • بازیگران: دانیل دی-لوئیس، پل دانو، کوین جی اکونر، کیران‌ هایندز
  • امتیاز IMDb فیلم: ۸.۲ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۹۱ از ۱۰۰

خون به پا خواهد شدِ پل توماس اندرسون تا حد زیادی از کتاب «نفت!» (Oil) اثر آپتون سینکلر اقتباس شده است. این فیلم در گیشه عملکرد متوسطی داشت اما به طور کلی از سوی منتقدها تحسین شد. از جمله موفقیت‌های خون به پا خواهد شد می‌توان به هشت نامزدی اسکار اشاره کرد که در نهایت جوایز بهترین فیلم‌برداری و بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای دانیل دی- لوئیس به ارمغان آورد.

خون به پا خواهد شد سیر تحول مردی به نام دنیل پلین‌ویو از یک فقیر پاپتی تا کاشف نفت در کالیفرنیای جنوبی و تبدیل‌ شدنش به یکی از ثروتمندان بانفوذ را دنبال می‌کند. دنیل برای رسیدن به این جایگاه مجبور می‌شود بسیاری از اطرافیانش را از میان بردارد و در عذابی دائمی زندگی کند. بخش وسیعی از اقبال فیلم مدیون عملکرد تحسین‌برانگیز دنیل دی- لوئیس است اما از بازی‌های خوب و تامل برانگیز پل دانو، کیران هیندز و کوین جی اوکانر هم نباید غافل شد که در جذابیت بیش‌تر فیلم تاثیر غیرقابل‌انکاری داشتند.

۴- فیلم موردعلاقه‌ی مخاطبان و حامیان محیط‌زیست

بالا رو نگاه نکن

  • نام فیلم: بالا رو نگاه نکن (Don’t Look Up)
  • سال انتشار: ۲۰۲۰
  • کارگردان: آدام مک کی
  • بازیگران: لئوناردو دی‌کاپریو، جنیفر لارنس، مریل استریپ، کیت بلانشت، راب مورگان، جونا هیل، مارک رایلنس
  • امتیاز IMDb فیلم: ۷.۲ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۵۵ از ۱۰۰

بالا رو نگاه نکن بازخورد عمدتا منفی منتقدان رو به رو شد و امتیاز راتن تومیتوز ۵۵ گواه این ماجرا است اما از سوی مخاطبان با استقبال خوبی مواجه شد و حامیان محیط‌زیست هم آن را دوست داشتند، به طوری که فیلم رکورد بیش‌ترین تماشا در یک هفته را در نتفلیکس شکست. بسیاری از نقدها به این مورد اشاره داشتند که طنز مستتر در فیلم باور پذیر نیست و بالا رو نگاه نکن به جای تمرکز بر نشان دادن جنبه‌های وحشتناک حماقت‌های جهانی بر رویه‌ی موج‌سواری هالیوودی متکی است.

آدام مک کی در بالا رو نگاه نکن یکی از حقایق علمی که البته احتمال وقوع آن خیلی کم است را دستمایه قرار داده و به واسطه‌ی آن کنایه‌های سیاسی تند و تیزی را نثار رهبران دنیا به ویژه ایالات‌متحده‌ی آمریکا می‌کند. کیت دیبیاسکی (جنیفر لارنس) دانشجوی نجوم در تحقیقاتش به طور اتفاقی دنباله‌داری را کشف می‌کند که با سرعت در حال نزدیک شدن به زمین است. این دنباله‌دار به اندازه‌ای بزرگ است که اگر منحرف نشود حیات همه‌ی موجودات را پایان می‌دهد. او سعی می‌کند به کمک استادش راندال میندی (لئوناردو دی کاپریو) این موضوع مهم را با کاخ سفید در میان بگذارد و از آن‌ها برای نجات کره‌ی زمین کمک بگیرد.

بالا رو نگاه نکن را می‌توان یکی از پرستاره‌ترین فیلم‌های ساخته شده در چند سال اخیر دانست. البته نباید از این نکته چشم‌پوشی کنیم که بسیاری از این اسامی صرفا جنبه‌ی تبلیغاتی داشتند و اصلا حضور تاثیرگذاری در روند داستان نداشتند مثل کریس ایوانز و آریان گرانده اما در مجموع عملکرد خوب گروه بازیگری پرستاره‌ی فیلم از دید منتقدان دور نماند و عمدتا با تحسین آن‌ها رو به رو شد. ستاره‌هایی مثل لئوناردو دی کاپریو، کیت بلانشت، جنیفر لارنس و مریل استریپ عملکرد قابل قبولی داشتند و ریتم بیش از حد کند و کش‌دار بالا رو نگاه نکن را برای مخاطب تا حدی قابل تحمل کردند.

۳- تعاملات سورئال در یک خانواده‌ی ناکارآمد

خانواده‌ی اشرافی تننبام

  • نام فیلم: خانواده‌ی اشرافی تننبام (The Royal Tenenbaums)
  • سال انتشار: ۲۰۰۱
  • کارگردان: وس اندرسون
  • بازیگران: دنی گلاور، جین هکمن، آنجلیکا هیوستون، بیل مری، گوئینت پالترو، بن استیلر
  • امتیاز IMDb فیلم: ۷.۶ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۱ از ۱۰۰

وس اندرسون به عنوان یکی از کارگردان‌های مولف سینما شناخته می‌شود و سبک منحصربه‌فردش به عنوان امضای شخصی در همه‌ی آثارش کاملا مشهود است. فیلم‌های اندرسون با داستان‌پردازی، طراحی صحنه و استفاده از رنگ‌های درخشان به صورت طرب‌انگیزی خاص و تماشایی هستند. خانواده‌ی اشرافی تننبام یکی از آثار ابتدایی او است که با فیلم‌های کلاسیکی مثل «آمبرسون های باشکوه» (The Magnificent Ambersons) شباهت‌هایی دارد اما اندرسون موفق شده به کمک سبک خاص و گروه بازیگری مستعدش فیلم را متمایز کند.

داستان خانواده‌ی اشرافی تننبام بر پایه‌ی روابط ناکارآمد و تا اندازه‌ای سورئال یک خانواده‌ی عجیب بنا شده؛ پدر این خانواده مرد هوسرانی است که همسر و سه فرزندش را ترک می‌کند تا این که پس از سال‌ها به عمارتش باز می‌گردد که هم زمان می‌شود بازگشت فرزندان نابغه‌اش به خانه که هر کدام با مشکلات روانی دست و پنجه می‌کنند، مشکلاتی که از رفتارهای ناهنجار پدرشان سرچشمه گرفته.

تک‌تک شخصیت‌ها به صورت جداگانه هیچ ربطی به هم ندارند اما جین هکمن، آنجلیکا هیوستون، گوئینت پالترو، لوک ویلسون، بن استیلر و بیل موری با عملکرد قابل قبولشان، قوس روایی شخصیت‌ها را به خوبی شکل می‌دهند و این آدم‌های عجیب و منحصربه‌فرد را به گونه‌ای به یکدیگر ربط می‌دهند.

خانواده‌ی اشرافی تننبام بازخوردهای خوبی را دریافت کرد و موفق شد جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه‌ی غیر اقتباسی را از آن خودش کند.

۲- میراث جاودان مارلون براندو ویوین لی

اتوبوسی به نام هوس

  • نام فیلم: اتوبوسی به نام هوس (A Streetcar Named Desire)
  • سال انتشار: ۱۹۵۱
  • کارگردان: الیا کازان
  • بازیگران: ویوین لی، مارلون براندو، کیم هانتر، کارل مالدن، رودی باند
  • امتیاز IMDb فیلم: ۸ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۹۷ از ۱۰۰

اتوبوسی به نام هوس در حقیقت نمایش‌نامه‌ای از تنسی ویلیامز است که بازخوردهای انتقادی فوق‌العاده‌ای مواجه شد و جایزه‌ی پولیتزر را هم از آن خود کرد. اقتباس سینمایی الیا کازان از این نمایش‌نامه هم به همان اندازه تحسین‌برانگیز بود و نامزدی اسکار در ۱۲ رشته این موضوع را ثابت می‌کند. فیلم در نهایت چهار جایزه‌ی اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، بهترین کارگردانی هنری و بهترین بازیگر نقش مکمل زن را به دست آورد.

بلانش دبوآ (ویوین لی) در حالی که با ناهنجاری‌های روانی دست و پنجه نرم می‌کند، تصمیم می‌گیرد چند وقتی را در منزل خواهرش (کیم هانتر) بگذراند اما در همان بدو ورود با شوهر خواهر الکلی و قمار بازش (مارلون براندو) دچار مشکل می‌شود و با هم سر ناسازگاری دارند.

اتوبوسی به نام هوس فیلم کلاسیکی است که با گذشت چندین دهه هنوز هم به صورت آکادمیک نقد می‌شود که نشان‌دهنده‌ی ارزش موضوعی و نمادین در روایت ظاهرا سطحی آن است. بازی مارلون براندو ویوین لی در این فیلم فراتر از خوب است و از مهم‌ترین دلایلی است که اتوبوسی به نام هوس را در تاریخ سینما ماندگار کرده است. لی به اندازه برای نقش بلانش انرژی صرف کرد که مشکلات روانی که قبلا هم با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کرد پس از این فیلم بیش‌تر شد و زندگی را برای او دشوارتر کرد. همچنین براندو با اتوبوسی به نام هوس یک شبه پله‌های ترقی را طی کرد و به یک ابر ستاره در دنیای سینما تبدیل شد.

۱- ترکیب جادویی تیم برتون با چاشنی بیگانگان

مریخ حمله می‌کند

  • نام فیلم: مریخ حمله می‌کند (Mars Attacks)
  • سال انتشار: ۱۹۹۶
  • کارگردان: تیم برتون
  • بازیگران: جک نیکلسون، پیرس برازنان، مایکل جی فاکس، سارا جسیکا پارکر، ناتالی پورتمن
  • امتیاز IMDb فیلم: ۶.۴ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۵۵ از ۱۰۰

مریخ حمله می‌کند هم مثل دیگر آثار تیم برتون سیرک کاملی از سورئالیسم و مقادیر زیادی مبالغه است. فیلم یک تقلید عجیب و منحصربه‌فرد از آثار علمی- تخیلی است و مخاطبان خاص خودش را دارد. البته بیش‌تر منتقدان مریخ حمله می‌کند را دوست نداشتند و آن را عاری از شوخی‌های بکر و صمیمانه خواندند اما در هر صورت گروهی از مخاطبان با آن ارتباط برقرار کردند و حالا یکی از آثار کالت دهه‌ی ۹۰ به شمار می‌رود. ماجرا درباره‌ی گروهی از بیگانگان مریخی است که برای مذاکره با رئیس جمهور ایالات‌متحده‌ی آمریکا وارد زمین می‌شوند اما کم‌کم قصه به سمت سویی می‌رود که مریخی‌های عجیب تصمیم می‌گیرند به زمین حمله کنند.

مریخ حمله می‌کند شامل اجراهای جادویی از دنی دویتو، پیرس برازنان، جک نیکلسون، سارا جسیکا پارکر، تام جونز، ناتالی پورتمن، گلن کلوز، مایکل جی فاکس، پم گریر، کریستینا اپلگیت و جک بلک است. شاید این فیلم به اندازه‌ی سایر آثار تیم برتون محبوب نباشد و در بسیاری از لحظات گیج‌کننده به نظر برسد اما گروه بازیگری به طور شگفت‌انگیزی در کنار هم خوب عمل می‌کنند.

فهرست پیشنهادی ما با مریخ حمله می‌کند به پایان رسید. همان طور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم فیلم‌های زیادی را می‌توان در این فهرست قرار داد که به واسطه‌ی گروه بازیگری‌شان نجات پیدا کردند و در تاریخ سینما ماندگار شدند. شما دوست دارید چه فیلمی را به فهرست اضافه کنید؟

منبع: cbr



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. نادر طوسی

    فیلمه untouchables بی نقصترین فیلم از همه نظره.لباسها جورجیا آرمانی.آهنگساز انیو موریکونه.کارگردان.برایان دیپالما.بازیگران.کوین کاستنر.شون کانری.رابرت دنیرو.اندی گارسیا

  2. سیاوش

    خیلی خوب بود ممنون

  3. فاطمه صادقی

    بالا سرت دو نگاه نکن از همه عالی تر و زیباتر بود پیشنهاد میشه ببینید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما