موتورولا گوشی‌های Edge 20 و Edge 20 پرو را با قیمتی مناسب رونمایی کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه
موتورولا Edge 20

موتورولا به‌تازگی از گوشی‌های سری Edge 20 در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی کرد؛ گوشی‌هایی با قابلیت‌های بسیار فراوان و قیمتی مناسب که در واقع از آن‌ها باید به‌عنوان پرچم‌دارهای مقرون‌به‌صرفه یاد کرد.

موتورولا بعد از مدت‌ها انتشار خبرها و شایعه‌های مختلف بالاخره از گوشی‌های سری Edge 20 رونمایی کرد. گوشی‌هایی که در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی شده‌اند و به نسبت سال گذشته، تغییرات مثبت زیادی را به همراه دارند. این گوشی‌های جدید زیبا و جذاب، قدرتمند و تقریبا می‌توان گفت از همه لحاظ شایسته‌ی رقابت با بهترین‌های بازار هستند. در کنار تمام این‌ها، آنچه که جذابیت آن‌ها را دوچندان می‌کند، قیمت بسیار مناسبی است که برایشان در نظر گرفته شده است. البته در کنار این دو مدل، از گوشی موتورولا Edge 20 لایت هم به‌عنوان ارزان‌ترین مدل موجود از این مجموعه رونمایی شد که در مطلبی جداگانه به بررسی آن پرداختیم.

در این مطلب می‌پردازیم به تمام آنچه که در رویداد اخیر در رابطه با دو گوشی Edge 20 و Edge 20 پرو گفته شد تا ببینیم موتورولا قصد دارد چه پرچم‌دارانی را برای رقابت با بهترین‌های ۲۰۲۱ راهی بازار کند. البته این دو گوشی بیشتر قاتل پرچم‌دار به حساب می‌آیند تا یک گوشی بالارده‌ی واقعی به همین خاطر در یک سری بخش‌ها ضعیف‌تر از رقبای گران‌قیمت‌تر خود ظاهر می‌شوند.

موتورولا Edge 20 پرو

طراحی

موتورولا Edge 20 پرو
موتورولا Edge 20 پرو
موتورولا Edge 20 پرو

بهترین گوشی موتورولا تا به این لحظه و بهترین مدل آن از سری Edge 20، همین مدل پرو است که از لحاظ ظاهری هم کاملا بالارده بودن خود را به رخ می‌کشد. هدف موتورولا از ساخت چنین محصولی رقابت با بهترین پرچم‌دارهایی بوده که این روزها با قیمت بسیار بالایی به فروش می‌رسند و بسیاری از کاربران توان خریدشان را ندارند.

این گوشی در دو رنگ آبی و سفید با پنل پشتی شفاف و فوق‌العاده زیبا به فروش خواهد رسید. اما موتورولا یک مدل دیگر را هم با بدنه‌ای چرمی و رنگ آبی طراحی کرده برای آن دسته از کاربرانی که تمایل دارند در دست نگه‌داشتن گوشی حس نگه داشتن شیشه به آن‌ها ندهد و از طرفی پنل پشتی گوشی‌اشان جاذب اثر انگشت هم نباشد. هرچند در این مدل آخر هم ماژول دوربین از یک پوشش شیشه‌ای بهره می‌برد و شفاف به نظر می‌رسد. به صورت کلی از لحاظ طراحی و جذابیت، موتورولا Edge 20 پرو نمره‌ی قبولی دریافت می‌کند.

در پنل جلویی شاهد تعبیه‌ی دوربین سلفی درون حفره‌ای کوچک در مرکز نمایشگر هستیم تا بدین ترتیب موتورولا هم در زمره‌ی شرکت‌هایی قرار بگیرد که همچنان قصد استفاده از دوربین زیر پنل نمایشگر را ندارند. دوربین‌های روی پنل پشتی هم سه‌گانه بوده و اندکی از بدنه بیرون زده‌اند. اما این میزان خیلی زیاد نیست. اگرچه لوگوی موتورولا به شکل دایره‌ای شکل روی پنل پشتی تعبیه شده اما خبری از ادغام حسگر اثر انگشت با آن نیست و مانند گوشی‌های سری Edge سال گذشته، در این مدل هم این حسگر در زیر نمایشگر پنهان شده است؛ نمایشگری که برای مقاومت در برابر خط و خش و ضربه به پوشش گوریلاگلس ۵ مجهز شده. همچنین از همین شیشه‌ی محافظ برای پوشش پنل پشتی هم استفاده شده است.

موتورولا Edge 20 پرو از استاندارد IP52 هم پشتیبانی می‌کند به این معنا که در برابر ورود گرد و غبار و قطرات آب اگرچه بسیار کم اما تا حدودی مقاوم است. ضخامت این محصول به ۷٫۹۹ میلی‌متر می‌رسد تا بدین ترتیب وقتی آن را در دست می‌گیرید حس خوبی به شما القا شود. وزن این گوشی به ۱۹۰ گرم می‌رسد که البته این برای مدلی با بدنه‌ی شیشه‌ای است. مدلی که پنل پشتی آن از جنس چرم است ۱۸۵ گرم وزن دارد که کاملا مناسب ارزیابی می‌شود.

نمایشگر و دوربین

موتورولا Edge 20 پرو

کیفیت دوربین‌های موتورولا Edge 20 پرو بسیار عالی است

موتورولا Edge 20 پرو از لحاظ نمایشگر یک گوشی بسیار عالی به حساب می‌آید. البته بی‌نظیر نیست اما قطعا می‌توان از آن به‌عنوان یکی از بهترین گوشی‌ها در این محدوده‌ی قیمتی یاد کرد. البته این گوشی برخلاف مدل سال گذشته‌ی خود دیگر نمایشگر خمیده‌ای ندارد اما از لحاظ امکانات و قابلیت، بسیار گزینه‌ی مناسبی است.

موتورولا Edge 20 پرو نمایشگری ۶٫۷ با پنلی از جنس OLED دارد که وضوح تصویر در آن به +FHD، رفرش‌ریت آن به ۱۴۴ هرتز و نرخ الگوبرداری آن هم به ۵۷۶ هرتز می‌رسد. بدین ترتیب نماینده‌ی جدید موتورولا در انجام کارهای روزمره نظیر گشت و گذار بین منوهای مختلف گوشی، انجام بازی‌ها و بسیاری موارد مختلف، حس فوق‌العاده لذت‌بخش، سریع و روانی را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

در بخش دوربین هم مشخصاتی که روی کاغذ می‌بینیم بسیار عالی هستند. این گوشی از سه دوربین روی پنل پشتی خود بهره می‌برد که شامل ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۹ ۸ مگاپیکسلی تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی ۵ برابری اپتیکال و ۵۰ برابری هیبریدی و ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض با قابلیت عکاسی ماکرو می‌شوند.

از قابلیت‌های خوب این گوشی در زمینه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری می‌توان به پشتیبانی سنسور اصلی از فناوری اولترا پیکسل موتورولا اشاره کرد که یعنی این دوربین قادر است تصاویری با پیکسل‌های بزرگ‌تر ثبت کند تا بدین ترتیب کیفیت نمونه‌ی ثبت شده در شرایط نوری مختلف بهبود پیدا کرده و میزان جزئیات در آن افزایش پیدا کند.

این گوشی قادر است ویدیو‌هایی به کیفیت 8K و سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه ضبط کند که فوق‌العاده است و در حال حاضر بیشترین میزان کیفیت نیز به حساب می‌آید. البته هستند گوشی‌هایی که نرخ فریم آن‌ها در ضبط ویدیو 8K به ۳۰ می‌رسد اما به صورت کلی همین میزان هم عالی به نظر می‌رسد. دوربین سلفی هم که درون حفره‌ای روی نمایشگر تعبیه شده سنسوری به بزرگی ۳۲۲ مگاپیکسل دارد و گشودگی دیافراگم آن به f/2٫۲۵ می‌رسد.

عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

در بخش سخت‌افزار، موتورولا Edge 20 پرو بهترین نیست اما قدرت پردازشی و گرافیکی بسیار بالایی دارد و هیچ برنامه یا بازی درون پلی‌استور وجود ندارد که این گوشی از پس اجرای آن با بالاترین کیفیت موجود برنیاید. تراشه‌ای که در این گوشی عهده‌دار وظایف پردازشی و گرافیکی است اسنپدراگون ۸۷۰ است که پشتیبانی از اینترنت 5G را به این گوشی‌ها می‌آورد. این پردازنده یک نسخه‌ی اورکلاک شده از اسنپدراگون ۸۶۵ موجود درون موتورولا Edge پلاس به حساب می‌آید که از لحاظ پردازشی بسیار پردازنده‌ی توانمندی است اما قطعا به اندازه‌ی اسنپدراگون ۸۸۸ که بهترین پردازنده‌ی موجود برای گوشی‌های اندرویدی است قدرتمند نیست.

از سایر قابلیت‌های این گوشی می‌توان به بهره‌مندی آن از ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی اشاره کرد که باعث می‌شوند این محصول در کنار پردازنده‌ی یاد شده، بهترین عملکرد را در انجام کارهای سنگین داشته باشد. پشتیبانی از اینترنت 5G، وای‌فای ۶ و بلوتوث ۵٫۱ هم از دیگر مشخصاتی است که در موتورولا Edge 20 پرو دریافت خواهید کرد.

در بخش نرم‌افزار موتورولا همیشه تلاش کرده رابط کاربری خود را نزدیک به اندروید استوک طراحی کند و این‌بار هم مطابق همین سیاست خود پیش رفته است. گوشی یاد شده از اندروید ۱۱ به‌عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض خود بهره می‌برد و موتورولا هم یک سری تغییرات نرم‌افزاری روی آن اعمال کرده و قابلیت‌های جدیدی را به آن افزود تا در نتیجه تجربه‌ی کار با این گوشی بسیار لذت‌بخش باشد. از طرفی قابلیت Ready Platform موتورولا هم در Edge 20 پرو پشتیبانی می‌شود تا بدین ترتیب کاربران بتوانند محتوای خود نظیر بازی، تصاویر، ویدیو یا چیزهای دیگر را روی صفحه نمایش‌های بزرگ به صورت بی‌سیم به نمایش بگذارند و از تجربه‌ی آن‌ها در صفحه‌ای بزرگ‌تر لذت ببرند.

موتورولا Edge 20 پرو طول عمر باتری عالی خواهد داشت

طول عمر باتری و سرعت شارژر

در این بخش هم هیچ نگرانی خاصی وجود ندارد چرا که موتورولا یک منبع تغذیه‌ی ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را به‌عنوان باتری این گوشی قدرتمند در نظر گرفته که کاربر می‌تواند آن را توسط یک شارژر سریع ۳۰ واتی شارژ کند. متأسفانه خبری از فناوری شارژ بی‌سیم در این گوشی نیست اما خوشبختانه آداپتور شارژر درون جعبه وجود دارد و هزینه‌ی خرید آن به هزینه‌ی خرید گوشی اضافه نخواهد شد. البته شارژر ۳۰ واتی شاید با توجه به فناوری‌های موجود در این روزها کم به نظر برسد اما با در نظر گرفتن ظرفیت باتری موتورولا Edge 20 پرو خیلی به نظر نمی‌رسد کاربران را با مشکل مواجه کند.

قیمت و تاریخ عرضه

نماینده‌ی جدید موتورولا با قیمت ۷۰۰ یورو از هفته‌های آتی برای خرید در دسترس قرار می‌گیرد. درون بسته‌بندی این محصول یک شارژر ۳۰ واتی، یک آداپتور USB-C به جک ۳٫۵ میلی‌متری و یک قاب محافظ وجود دارد که البته گفته می‌شود بسته به نوع بازار عرضه، محتویات درون جعبه هم متفاوت خواهد بود. هرچند به نظر می‌رسد در هر صورت شارژر در بسته‌بندی به همراه گوشی شاهد خواهیم بود.

از این بابت که آیا این گوشی در کشور آمریکا هم در دسترس قرار می‌گیرد یا خیر بی‌خبریم و تا به این لحظه هم خود موتورولا در این رابطه حرفی نزده است. فعلا فقط می‌دانیم اروپا بازاری است که شرکت قصد دارد گوشی جدیدش را در آن عرضه کند. با در نظر گرفتن قیمت و مشخصات فنی، امیدواریم این گوشی در بازارهای آسیایی از جمله کشور ما هم عرضه شود.

موتورولا Edge 20

طراحی

موتورولا Edge 20
موتورولا Edge 20
موتورولا Edge 20

می‌رسیم به مدل استاندارد یعنی موتورولا Edge 20 که در نگاه اول بسیار مدرن و زیبا به نظر می‌رسد. در نگاه اول آنچه که برداشت می‌شود این است که این محصول فوق‌العاده باکیفیت و مقاوم ساخته شده اما این‌طور نیست و بدنه‌ی گوشی از جنس پلاستیک است. البته فریم آن از آلومینیوم ساخته شده ولی پنل پشتی پلاستیکی است تا اندکی در این بخش توی ذوق کاربران بخورد.

با این حال از یک میان‌رده انتظاری جز این نداشتیم و موتورولا هم سعی کرده این‌ها را در سایر بخش‌ها تا حد زیادی جبران کند. مثلا این محصول تنها ۶٫۹۹ میلی‌متر ضخامت دارد تا بدین ترتیب با یکی از باریک‌ترین گوشی‌های موجود در محدوده‌ی قیمتی مورد نظر طرف باشیم. البته باریک بودن بیش از حد یک گوشی چیزی نیست که همه از آن استقبال کنند منتها باید به عملکرد موتورولا در راستای تولید و طراحی چنین محصولی که بتواند در مقایسه با رقبا منحصر بفرد باشد تحسین کرد.

به‌جز آن، گوشی جدید موتورولا از لحاظ طراحی در قسمت پنل جلو کاملا مشابه مدل پرو است و دوربین سلفی آن درون حفره‌ای در مرکز نمایشگر تعبیه شده؛ نمایشگری که توسط یک شیشه‌ی محافظ ۲٫۵ بعدی گوریلاگلس ۳ محافظت می‌شود. همانطور که در بالا اشاره شد، پنل پشتی این گوشی از جنس پلاستیک است اما فریم آن آلومینیومی است.

نمی‌توان گفت این گوشی با ضخامت بسیار کم، فریم‌ فلزی تیز و ماژول دوربین نسبتا بزرگی که دارد خیلی خوش دست است اما حداقل از لحاظ ظاهری بسیار زیباست. درست مانند مدل پرو، این گوشی هم از استاندارد ضد آب IP52 بهره می‌برد و در برابر نفوذ آب و گرد و غبار نسبتا مقاوم است. این گوشی تنها ۱۶۳ گرم وزن داشته و در سه رنگ خاکستری، سفید و سبز در دسترس قرار می‌گیرد.

نمایشگر و دوربین

موتورولا Edge 20

مدل استاندارد سری موتورولا Edge 20 از دوربین اصلی و فوق عریض مشابهی به نسبت مدل پرو بهره می‌برد

در بخش نمایشگر خوشبختانه هیچ تفاوتی بین این گوشی و مدل پرو دیده نمی‌شود تا علاوه بر ظاهر، از لحاظ مشخصات فنی نیز همه چیز با یکدیگر برابر باشد. نمایشگر بکار رفته در این گوشی هم ۶٫۷ اینچی با پنلی از جنس OLED و وضوح +FHD است که رفرش‌ریت در آن به ۱۴۴ هرتز و نرخ الگوبرداری لمس هم به ۵۷۶ هرتز می‌رسد.

دوربین اصلی همچنان همان سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۹ در مدل پرو است اما دوربین تله‌فوتو اگرچه اندازه‌ی برابری دارد (۸ مگاپیکسل) اما میزان بزرگ‌نمایی اپتیکال در آن به جای ۵ به ۳ برابر کاهش پیدا کرد. دوربین فوق عریض هم ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۲ است که امکان عکاسی ماکرو هم با آن وجود دارد. متأسفانه این مجموعه‌ی قدرتمند قادر به فیلم‌برداری در وضوح 8K نیست و تنها می‌توان با وضوح 4K و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه در آن به ضبط ویدیو پرداخت.

دوربین سلفی هم که درون حفره‌ای در مرکز نمایشگر این گوشی تعبیه شده است سنسوری به بزرگی ۳۲ مگاپیکسل داشته و گشودگی دیافراگم آن f/2٫۲۵ است. یعنی دقیقا همان دوربینی که در مدل پرو بکار گرفته شده.

عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

موتورولا Edge 20 نه تنها در بخش فیلم‌برداری و زوم بلکه از لحاظ سخت‌افزاری نیز ضعیف‌تر از مدل پرو است. در این گوشی پردازنده‌ی بسیار قدرتمند اسنپدراگون 778G عهده‌دار فعالیت‌های پردازشی و گرافیکی است که جدیدا معرفی شده و توانایی بالایی هم دارد. این پردازنده که پشتیبانی از اینترنت 5G را هم به نماینده‌ی جدید موتورولا آورده در کنار ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، از قدرتمندترین میان‌رده‌های موجود به حساب می‌آید که واقعا دست کمی از یک پرچم‌دار ندارد.

از لحاظ نرم‌افزاری درست مانند مدل پرو شاهد سیستم‌عامل اندروید ۱۱ به‌عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض هستیم که با جدیدترین نسخه‌ی رابط کاربری My UX مزین شده است. لازم به ذکر است پشتیبانی از قابلیت Ready Platform که در بالا به آن اشاره شد در این گوشی هم وجود دارد.

ارزش خرید موتورولا Edge 20 به نسبت قیمتی که دارد بسیار بالاست

طول عمر باتری و سرعت شارژر

اگرچه این گوشی نمایشگری با اندازه و مشخصات یکسان دارد اما به خاطر ضخامت کمی که دارد، موتورولا را مجاب ساخته از یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده کند که کاربر می‌تواند آن را توسط یک شارژر سریع ۳۰ واتی شارژ کند. متأسفانه خبری از فناوری شارژ بی‌سیم در این گوشی هم نیست اما خوشبختانه آداپتور شارژر درون جعبه وجود دارد و هزینه‌ی خرید آن به هزینه‌ی خرید گوشی اضافه نخواهد شد. نکته‌ی مثبت قضیه اینجاست که شارژر ۳۰ واتی برای شارژ باتری با این ظرفیت کاملا مناسب است.

قیمت و تاریخ عرضه

نماینده‌ی جدید موتورولا با قیمت ۵۰۰ یورو از هفته‌های آتی برای خرید در دسترس قرار می‌گیرد. درون بسته‌بندی این محصول یک شارژر ۳۰ واتی، یک آداپتور USB-C به جک ۳٫۵ میلی‌متری و یک قاب محافظ وجود دارد که البته گفته می‌شود بسته به نوع بازار عرضه، محتویات درون جعبه هم متفاوت خواهد بود. هرچند به نظر می‌رسد در هر صورت شارژر در بسته‌بندی به همراه گوشی شاهد خواهیم بود.

از این بابت که آیا این گوشی در کشور آمریکا هم در دسترس قرار می‌گیرد یا خیر بی‌خبریم و تا به این لحظه هم خود موتورولا در این رابطه حرفی نزده است. فعلا فقط می‌دانیم اروپا بازاری است که شرکت قصد دارد گوشی جدیدش را در آن عرضه کند.

منبع: PhoneArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. hamid

    سلام به دیجی کالا. کی این مدل موجود میشه؟

  2. iran25789

    سلام، مدل پرو این گوشی خب بهتره، ولی تعجبه چرا یه گوشی پرچمدار اینطوری شارژ بی سیم نداره، دوم فست شارژشم زیاد خوب نیست دیگه برای یه پرچمدارباید شارژ۶۰ واتی میزاشت با اینکه شارژ بی سیم هم نداره، ولی در کل خب گوشی خوبیه چیپستشم ۸۷۰ اسنپ هستش که خیلیم عالیه، تو هیچ کاری کم نمیاره، دوربینهاشم عالین، قیمتشم خوبه ولی اون ۲مورد بالا که گفتم شارژ بی سیم و فست شارژ قویتر اگه داشت که عالیتر میشد، موفق باشید

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X