۱۰ شخصیت به‌یادماندنی‌ برتر کارتون‌های دهه‌ ۸۰ میلادی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

دهه‌ی ۸۰ میلادی بیش از هر دوره‌ی دیگری با آثار تلویزیونی شاخص اشباع شده بود. در این دوره با رونق گرفتن صنعت سرگرمی، ده‌ها کانال تلویزیونی به وجود آمدند. کودکان سراسر جهان برای اولین بار با حجم زیادی از برنامه‌های متنوع سرگرم شده بودند و برندها هم یک معدن طلای تبلیغاتی پیدا کرده بودند. این رونق تبلیغاتی باعث خلق تعدادی از به‌یاد‌ماندنی‌ترین شخصیت‌های کارتونی تمام دوران‌ شد. تقریباً همه‌ی کودکان، آن سال‌ها با حداقل یک شخصیت کارتونی محبوب بزرگ شده‌اند و هرکس لیست مورد علاقه‌ی خودش را دارد.

۱۰. داکولا

آمریکا در دهه‌ی ۸۰ رهبری فرهنگ پاپ را بر عهده داشت، اما بریتانیایی‌ها هم بیکار ننشسته بودند و تولید کارتون‌های شگفت‌انگیز زیادی را بر عهده داشتند. از جمله این سریال‌ها می‌توان به کارتون خنده‌دار«قلعه ی هزاراردک» اشاره کرد که از سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۳ پخش می‌شد. این سریال با نام اصلی «کنت داکولا» (Count Duckula) به وضوح بر اساس یک فرانچایز خون‌آشامی معروف ساخته شده، اما هیچ ارتباطی با منبع اصلی ندارد.

این خون آشام گیاهخوار بی‌دندان با نسل قبلی خود در سری موش خطرناک ( Danger Mouse) تفاوت زیادی دارد و طرفداران نسخه‌ی جدید آن در کنت داکولا را دوست دارند.

۹. چشم‌ماری

انتخاب تنها یک شخصیت از بین بازیگران تاثیرگذار«جی آی جو: یک قهرمان واقعی آمریکایی» (G.I. Joe: A Real America Hero) برای نمایندگی کل مجموعه سخت است، اما به نظر چشم‌ماری نماینده‌ی شایسته‌ای است. این جنگجوی نینجا یک جنگنده‌ی عالی است که با توانایی‌های رزمی برجسته و طراحی فوق‌العاده‌ی خود از سایر اعضای تیم متمایز شده.

برخلاف جوهای دیگر، چشم‌ماری خلبان یا راننده‌ی تانک نبود… بلکه جذاب‌ترین چیز در دهه‌ی ۸۰ بود. یعنی یک نینجا. همین که امروز هنوز درباره‌ی این شخصیت فیلم ساخته می‌شود ثابت می‌کند که چشم‌ماری یکی از بهترین شخصیت‌های کارتونی دهه‌ی ۸۰ است.

۸. لیون اُ

وقتی صحبت از کارتون‌های دهه‌ی ۱۹۸۰ می‌شود، از لحاظ اهمیت فرهنگی تعداد کمی از آنها به پای ThunderCat می‌رسند. این سریال اولین بار در سال ۱۹۸۵ پخش شد، زمانی که ژانر شمشیر و سیاره (Sword and Planet) داشت با تولیداتی مانند «استادان جهان» (Masters of the Universe) احیا می‌شد. این سریال با ترکیبی از ماجراجویی، طنز و نبردهای حماسی فراوان بین خیر و شر، توانست از بقیه‌ی محصولات mattle متمایز شود.

از بین همه‌ی شخصیت‌ها،Lion-O به عنوان رهبر ThunderCats جایگاه ویژه‌ای دارد. قهرمان‌بازی‌های او در برابر نیروهای تاریکی او را به چهره‌ای محبوب در میان مردمش تبدیل می‌کند و تماشاگران نیز از پیروزی او در برابر شرورهای مختلف لذت می‌برند. تا به امروز، Lion-O همچنان در ذهن و یاد بسیاری از بینندگان به عنوان یک نماد امید قدرتمند باقی مانده است.

اگر از بچه‌‌های دهه ۸۰ بخواهید که بهترین کارتون‌های کلاسیک را نام ببرند، ThunderCats (و یکی از شخصیت های آنها) مطمئناً در میان پاسخ‌ها خواهد بود.

۷. اسکروج مک داک

کارتون «ماجراهای داک» (DuckTalles) حقیقتا یکی از بهترین سریال‌های کارتونی دیزنی است که تاکنون تولید شده است. این کارتون در هر قسمت داستان اسکروج را دنبال می‌کند؛ اردکی که همراه با سه برادرزاده‌اش و به کمک ثروتی که دارد دور دنیا می‌چرخد تا گنجینه‌های بیشتری به دست بیاورد.

آنچه اسکروج مک داک را به یکی از شخصیت‌های مورد علاقه‌ی بسیاری از مردم و یکی از بهترین شخصیت‌های کارتونی دهه‌ی ۸۰ تبدیل می‌کند این است که نویسندگان این کارتون، مجموعه‌ای از ویژگی‌های منفی را در این شخصیت جمع کردند و با اینحال اسکروج تبدیل به یکی از سرگرم‌کننده‌ترین شخصیت‌های تلویزیون شد. کارتون «ماجراهای داک» کمدی و ماجراجویی را با هم ترکیب می‌کند و این کار را آنقدر خوب انجام می‌دهد که تا به امروز هم همچنان بسیار محبوب باقی مانده.

۶. هلو کیتی

هلو کیتی از سال ۱۹۷۴ بخش جدایی‌ناپذیر فرهنگ ژاپنی بود اما این شخصیت دوست‌داشتنی اولین بار در سال ۱۹۸۷ صاحب انیمیشن مخصوص خودش شد: سریالی با عنوان «ماجراهای هلوکیتی» .(Hello Kitty’s Furry Tale Theater)

در هر قسمت از این نمایش کیتی و دوستانش در حال اجرای دوباره‌ی افسانه‌ها یا فیلم‌های کلاسیک هستند. این کارتون در ایالات متحده و بریتانیا هم با استقبال مواجه شد و به این ترتیب هلو کیتی تبدیل شد به یک پدیده‌ی جهانی که تا به امروز هم پرطرفدار است و کمتر کسی پیدا می‌شود که بتواند در مقابل ظاهر دوست‌داشتنی کیتی مقاومت کند.

۵. کارآگاه گجت

کارآگاه گجت قطعا یکی از شخصیت‌های کارتونی محبوب دهه‌ی هشتاد است. انتخاب بین پنی و گجت واقعا سخت است، اما کسانی که این کارتون را تماشا کرده‌اند می‌توانند شهادت بدهند که هر موقع این کارآگاه دوست‌داشتنی در کارتون ظاهر شده موفق شده تمام توجهات را مال خود کند و باقی شخصیت‌ها را به حاشیه براند.

در طول سال‌‌ها از کارتون «کارآگاه گجت» اقتباس‌های متعددی انجام شده، از جمله برخی فیلم‌های لایو اکشن و سریال‌های CGI در دهه‌ی ۲۰۰۰. البته این اقتباس‌ها به محبوبیت کلی این شخصیت کمک چندانی نکردند و همان سریال اصلی از دهه ۱۹۸۰ تا به امروز مورد علاقه‌ی طرفداران باقی مانده.

۴. جم

گلم متال (Glam Metal) در دهه‌ی ۸۰ تقریباً به یک آیین همه‌گیر تبدیل شده بود و پیروان بی‌شماری داشت؛ مدل موی خنده‌دار بخش غیرقابل انکار این دهه بود و کارتون‌هایی مانند «جم» هم از این مد جذاب استفاده می‌کردند.

«جم» محصول همان تیمی است که «جی آی جو» و «ترانسفورمرز» را ساخته. این کارتون ماجرای دختری به نام جریکا بنتون را دنبال می‌کند که با استفاده از گوشواره‌اش تبدیل به خواننده ی موفقی می‌شود. این کارتون یک کپسول زمان کامل برای دهه‌ی ۸۰ محسوب می‌شود و خود شخصیت جم هم یکی از جالب‌ترین شخصیت‌های زن کارتونی است که تا به حال دیده‌ایم.

۳. مایکل آنجلو

«لاک‌پشت‌های نینجا جهش یافته نوجوان» از آن کارتون‌هایی است که تقریبا همه می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند. این مجموعه نقطه‌ی عطفی در انیمیشن‌های دهه‌ی ۸۰ بود و محبوبیت آن تا دهه‌ی ۹۰ ادامه داشت و حتی امروز هم هنوز کلی پرطرفدار است. صد البته که ده‌ها سریال و اسباب‌بازی مختلف و فیلم لایواکشن به محبوبیت بیشتر این مجموعه دامن زده.

انتخاب تنها یکی از TMNTها از بین کل شخصیت‌ها کار آسانی نیست، اما به نظر مایکل آنجلو انتخاب مناسبی است. او ممکن است رهبر گروه نباشد، اما شخصیت او دقیقاً روح دهه هشتاد را نمایندگی می‌کند. یک شخصیت موج سوار که کاملاً با سبک‌های راحتی و خون‌سردی تبلیغ‌شده در دهه‌ی ۸۰ جور در می‌آید. مطمئنا بسیاری از بچه‌ها در سراسر جهان رویای رفتن به کالیفرنیا را داشتند تا بتوانند مثل مایکی موج‌سواری کنند. از این رو مایکل آنجلو قطعا یکی از بهترین و به یادماندنی‌ترین شخصیت‌های کارتونی دهه ۸۰ است.

۲. اوپتیموس پرایم

دهه‌ی ۸۰ تلویزیون از بابت ربات‌های عالی هیچ کم و کسری نداشت. ربات‌هایی مانند Voltron، Mazinger Z و RX-78 2 از «موبایل سوت گاندام». این غول‌های مکانیکی همگی متعلق به همین دهه هستند. با این حال، همه‌ی آنها در سایه‌ی غول‌های فرهنگی موجود در«ترانسفورمرها» قرار گرفته بودند.

از این ربات‌ها هیچ کدام به اندازه ربات کاریزماتیک اوپتیموس پرایم مورد علاقه‌ی کودکان نبود. اوپتیموس پرایم با صداپیشگی پیتر کالن، رهبر نیروهای Autobot و بخش جدایی‌ناپذیر آن بوده است. این انیمیشن یکی از اصلی‌ترین سرگرمی‌ها برای دهه‌ها بود – و بدون شک برای نسل‌ها الهام‌بخش طرفداران Mecha خواهد بود.

۱.هیمن

هر لیستی از بهترین کارتون‌های دهه‌ی ۸۰ که «هیمن و اربابان جهان» را از قلم بیندازد لیست کاملی نخواهد بود. این سریال دهه‌‌هشتادی بهترین نمونه از یک سریال تبلیغاتی بود که در اصل برای فروش اسباب‌بازی ساخته شده بود – و واقعا هم به هدفش رسید و به موفقیت شگفت‌انگیزی دست یافت. هیمن، بی‌شک از قهرمانان زمانه‌ی خودش بود: قدرتمندترین مرد جهان که برای نجات سیاره‌ی اترنیا و محافظت از اسرار قلعه‌ی گریسکال به مصاف نیروهای شیطانی اسکلتور می‌رود.

منبع: fortressofsolitude



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴ دیدگاه
  1. Qazal

    سلام اینا همش با کارتونای دیزنی اون دختره که هممونو روانی کرد از بس میگفت این چیز من کجاست باب اسفنجی و تام و جری فوتبالیستا لاکپشتای نینجا آنشرلی حنا دختری در مزرعه هایدی جاشون خالیه😂

  2. Alireza

    داداش عکس مگامن نیس چرا توشون؟؟؟؟من تمام صبح هامو برای مدرسه ب امید دیدن این کارتون بیدار میشدم،از وقتی پخشش متوفق شد من همیشه دیر میرسیدم به مدرسه چون انگیزه بیدار شدن نداشتم واقعا

  3. مستر کرافت

    یادشان بخیر

  4. ابراهیم

    جای کارتون هایی مثل تام و جری، پلنگ صورتی، میتی کامان، پسر شجاع ، فوتبالیستا و… تو این لیست خالیه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X