میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ کدام را بخریم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
Mibro-Lite-2-Vs-Redmi-Watch-2

در این مقاله به مقایسه دو ساعت هوشمند بسیار محبوب، پرفروش و باکیفیت موجود در بازار از دو برند چینی موفق یعنی میبرو لایت ۲ با ردمی واچ ۲ لایت می‌پردازیم؛ دو گجت پوشیدنی که از لحاظ قیمتی بسیار نزدیک به هم هستند و این موضوع در مورد برخی از ویژگی‌های بسیار خوب این دو ساعت نیز صدق می‌کند. اما یک سری امکانات خاص در این ساعت‌ها تعبیه شده‌اند که وجه تمایز آن‌ها به شمار می‌روند. بنابراین اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند اقتصادی در عین حال ارزشمند را دارید، حتما این مطلب را تا انتها دنبال کنید چرا که هر دو گجت پوشیدنی در دسته‌ی محبوب‌ترین ساعت‌های هوشمند اقتصادی فروشگاه دیجی کالا قرار دارند.

ساعت هوشمند میبرو مدل Watch Lite2 به همراه بند
ساعت هوشمند شیائومی مدل Redmi Watch 2 Lite طرح بند سلیکونی

مشخصات کلی میبرو لایت ۲ و ردمی واچ ۲ لایت در یک نگاه


میبرو پس از استقبال بسیار خوب کاربران از ساعت هوشمند میبرو لایت، نسخه‌ی جدید و به‌روزرسانی شده این ساعت هوشمند اقتصادی را با نام میبرو لایت ۲ در اختیار کاربران قرار داد. شیائومی نیز ردمی واچ ۲ لایت را به عنوان مدل ضعیف‌تر و ارزان‌تر ردمی واچ ۲ روانه‌ی بازار کرد. پیش از اینکه به مقایسه و بررسی بخش‌های مختلف این دو ساعت هوشمند پرفروش بپردازیم، خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت پوشیدنی اقتصادی داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن‌ها روی کاغذ به چه صورت است.

نام ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ ردمی واچ ۲ لایت
وزن و ابعاد ۴۴.۷ در ۴۴.۷ در ۱۱.۵ میلی‌متر / ۵۴.۲ گرم (با بند چرمی) – ۵۳.۸ گرم (با بند سیلیکونی) 41.۲ در ۳۵.۳ در ۱۰.۷ میلی‌متر – ۳۵ گرم
سیم کارت خیر خیر
کیفیت ساخت فریم از جنس آلیاژ آلومینیوم فریم از جنس آلیاژ آلومینیوم
نوع و اندازه نمایشگر AMOLED با ابعاد ۱.۳ اینچ نمایشگر ۱.۵ اینچی TFT
رزولوشن و روشنایی نمایشگر رزولوشن ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۹۱ پیکسل بر اینچ- پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) رزولوشن ۳۲۰ در ۳۶۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۱۱ پیکسل بر اینچ – حداکثر روشنایی ۴۵۰ نیت
سیستم‌عامل و نحوه اتصال به ساعت سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۵.۰ و بالاتر و iOS نسخه ۱۰.۰ و بالاتر سازگار با اندروید ۵ به بالا با اپلیکیشن Xiaomi Wear و iOS 10 به بالا با استفاده از اپلیکیشن Xiaomi Wear Lite
نوع هشدار ویبره
اسپیکر دارد ندارد
باتری باتری با ظرفیت ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی باتری با ظرفیت ۲۶۲ میلی‌آمپر ساعت
حسگرها حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج ژیروسکوپ، شمارنده ضربان قلب، گام‌شمار و اثر انگشت روی قاب پشتی – GPS
پیام‌رسانی اعلام نوتیفیکیشن‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی دریافت و نمایش پیام‌های دریافتی
فناوری بلوتوث نسخه‌ی ۵.۱ بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰
میزان شاژردهی باتری تا ۱۲ روز (استفاده عادی) – تا ۸ ساعت (مکالمه) – تا ۷.۵ ساعت (پخش موزیک) – تا ۶۰ روز در حالت استندبای ۵ روز در استفاده‌ی مداوم و تا ۱۰ روز در حالت استندبای
رنگ‌های قابل عرضه مشکی مشکی و سرمه‌ای
سایر قابلیت‌ها قابلیت مکالمه دارد / فاقد ارتباطات سلولار / پشتیبانی از ۶۰ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، سنجش سطح اکسیژن خون، سنجش فشار خون، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت سلامت بانوان، مقاوم در برابر نفوذ آب تا فشار ۲ اتمسفر (عمق ۲۰ متری) پشتیبانی از ۱۰۰ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت استرس، سنجش سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت سلامت بانوان، مقاوم در برابر نفوذ آب تا فشار ۵ اتمسفر (عمق ۵۰ متری)

میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ طراحی و کیفیت ساخت


اولین وجه تمایز ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت شیائومی به طراحی مربوط می‌شود. همانطور که در نگاه اول به این دو محصول کاملاً مشخص است، میبرو لایت ۲ نمایشگری دایره‌ای شکل دارد که حاشیه‌های بسیار کمی اطراف آن را پوشانده‌اند و روی مچ دست کاربران به شکل کاملاً جمع‌وجوری قرار می‌گیرد. در سوی دیگر شیائومی برای ردمی واچ ۲ لایت خود، از طراحی مربعی شکل استفاده که در بین ساعت‌های هوشمند امروزی کمی متداول‌تر است و اکثر کاربران چنین طراحی را برای گجت‌های پوشیدنی می‌پسندند. میبرو لایت ۲ حدود ۵۳ گرم وزن دارد که با توجه به بندی که برای آن انتخاب می‌کنید، می‌تواند حدود چند گرم سنگین‌تر باشد، اما سنگینی وزن ردمی لایت ۲ به حدود ۳۵ گرم می‌رسد و همین عامل موجب شده که کاربران در استفاده‌ی طولانی‌مدت از ساعت با هیچ مشکلی روبرو نشوند.

از لحاظ جنس بدنه، هر دوی این ساعت‌های هوشمند از آلیاژ آلومینیوم تولید شده‌اند که مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات و خط‌وخش‌ها دارند. البته میبرو از ساختار براق در بدنه‌ی لایت ۲ بهره برده که از لحاظ بصری بسیار جذاب‌تر از ساختار مات بدنه‌ی ردمی واچ ۲ لایت است، اما باز هم این موضوع به سلیقه‌ی کاربران بر می‌گردد. میبرو لایت ۲ مجهز به دو دکمه روی بدنه‌ی سمت راستی‌اش است که یکی از آن‌ها به صورت متحرک عمل می‌کند و از طریق آن می‌توانید در محیط کاربری ساعت به اسکرول بپردازید. دکمه‌ی ثابت نیز مستقیماً شما را به منوی اصلی هدایت می‌کند.

در سوی دیگر، ردمی واچ ۲ لایت صرفاً یک دکمه ثابت روی بدنه‌اش دیده می‌شود که وظیفه‌ی آن نیز روشن و خاموش کردن نمایشگر است و بقیه کارها را می‌توانید با اسکرول کردن روی ساعت انجام دهید. روی بدنه‌ی سمت راستی میبرو لایت ۲ همچنین یک میکروفون و در سمت چپ آن، یک اسپیکر کوچک تعبیه شده تا کاربران امکان مکالمه و پخش موسیقی را از روی ساعت داشته باشند. اما متاسفانه این دو ویژگی در ساعت هوشمند ردمی واچ ۲ لایت وجود ندارد.

بندهای هر دو ساعت نیز قابلیت تعویض دارند و خوشبختانه در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسند. میبرو لایت ۲ از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۱ برای اتصال به دستگاه‌های هوشمند شما استفاده می‌کند و این در حالی است که ردمی واچ ۲ لایت از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ برای این کار بهره می‌برد. ضخامت بدنه‌ی میبرو لایت ۲ حدود ۱۱.۵ میلی‌متر است که این موضوع در مورد ردمی واچ ۲ لایت به ۱۰.۷ میلی‌متر می‌رسد، بنابراین اگر ظرافت طراحی یک ساعت هوشمند برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، حداقل در این مورد انتخاب ردمی واچ ۲ لایت می‌تواند برای شما ایده‌آل باشد. به طور کلی، طراحی ساعت میبرو لایت ۲ شباهت‌های بسیار زیادی به ساعت‌های هوشمند لوکس و گران‌قیمت دارد و استفاده از آن در موقعیت‌های رسمی جذابیت بیشتری به همراه می‌آورد. در مقابل، ردمی واچ ۲ لایت ظاهر و طراحی اسپورت‌تری دارد و برای استفاده‌های ورزشی و روزمره می‌تواند یک گزینه‌ی کاملاً مناسب باشد.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ نمایشگر و ویژگی‌های آن


در بخش نمایشگر، میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت تفاوت‌های بسیار زیادی از جنبه‌های مختلف با یک دیگر دارند. اگر از طرفداران ساعت‌های هوشمند با نمایشگر بزرگ هستید، باید به سراغ ردمی واچ ۲ لایت بروید، چرا که این گجت پوشیدنی از یک نمایشگر ۱.۵۵ اینچی بهره می‌برد و این در حالی است که میبرو لایت ۲ محتواهای تصویری را با یک پنل ۱.۳ اینچی برای کاربران به نمایش می‌گذارد. اما اگر کیفیت و وضوح تصویر را به اندازه‌ی بزرگ صفحه‌نمایش ترجیح می‌دهید، بدون شک میبرو لایت ۲ انتخاب بسیار خوبی برای شما خواهد بود، چرا که میبرو در این ساعت هوشمند خود از یک پنل AMOLED با رزولوشن تصویر ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل استفاده کرده که تراکم پیکسلی آن نیز به ۳۹۱ پیکسل بر اینچ می‌رسد. طبیعتاً در نمایشگر AMOLED، رنگ‌ها بسیار زنده‌تر و جذاب‌تر به نمایش در می‌آیند و رنگ مشکی نیز عمیق‌تر دیده می‌‌شود. ردمی واچ ۲ لایت، در سوی دیگر، پنلی از جنس LCD IPS دارد که دقت تصویر آن به ۳۶۰ در ۳۲۰ پیکسل می‌رسد و تراکم پیکسلی ۳۱۰ پیکسل بر اینچ را ارائه می‌دهد.

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب و محبوب نمایشگر میبرو لایت ۲، ویژگی صفحه‌نمایش همیشه روشن (Always On Display) است که چهار حالت مختلف دارد و این امکان را به کاربران می‌دهد تا بدون روشن کردن نمایشگر ساعت به یک سری اطلاعات کاربردی نظیر زمان فعلی، تعداد تمریناتی که انجام داده‌اند، تعداد گام‌هایی که طی کرده‌اند، میزان باتری، نوتیفیکیشن‌هایی که در گوشی هوشمندشان دریافت کرده‌اند و اطلاعات مختلف دیگر دسترسی پیدا کنند. این قابلیت کاربردی در ردمی واچ ۲ لایت وجود ندارد، اما کاربران می‌توانند طوری آن را تنظیم کنند که وقتی دست خود را بلند می‌کنند، نمایشگر آن روشن شود. این ساعت هوشمند همچنین از گوریلا گلس ۳ که در برابر خط‌وخش و ضربات احتمالی بسیار مقاوم است، به عنوان محافظ نمایشگر بهره برده تا کاربران دغدغه‌ای از این بابت نداشته باشند.

اما میبرو لایت ۲ مجهز به محافظ شیشه‌ای صفحه‌نمایش نیست و این یعنی که کاربران این ساعت هوشمند باید به خوبی از نمایشگر آن محافظت کنند، زیرا ممکن است در اثر ضربه دیدن دچار خط‌وخش و آسیب‌های جدی‌تر شود. نمایشگر لمسی هر دو ساعت از نرخ رفرش ریت ۶۰ هرتزی پشتیبانی می‌کنند و اسکرول بسیار روانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. در مورد حداکثر روشنایی نمایشگر این دو ساعت، باید اشاره کنیم که هر دو محصول روشنایی بسیار خوبی دارند و کاربران به راحتی می‌توانند در زیر نور شدید آفتاب از آن‌ها استفاده کنند. همچنین هر دوی این ساعت‌ها، فاقد سنسور نور محیطی هستند و کاربران باید روشنایی نمایشگر را به دلخواه خود تنظیم کنند.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ اپلیکیشن مورد استفاده


میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

کاربران این دو ساعت هوشمند باید از اپلیکیشن‌های مختلفی برای اتصال ساعت به گوشی هوشمندشان استفاده کنند. اپلیکیشن «Mibro Fit»، نام اپ اختصاصی ساعت‌ هوشمند میبرو لایت ۲ است که رابط کاربری بسیار خوب و روانی دارد و این امکان را به کاربران می‌دهد تا به شخصی‌سازی بخش‌های مختلف ساعت بپردازند. آن‌ها می‌توانند از بین بیش از ۱۰۰ واچ‌فیس با موضوعات مختلف در اپلیکیشن Mibro Fit دست به انتخاب بزنند، گزارشی از فعالیت‌های ورزشی روزانه‌ی خود را مشاهده کنند و تاریخچه استفاده از سنسورهای ساعت را نیز مورد بررسی قرار دهند. این اپلیکیشن برای هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS در دسترس قرار دارد.

میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

در سوی دیگر باید به اپلیکیشن اختصاصی «Xiaomi Wear» ردمی واچ ۲ لایت اشاره کنیم که از رابط کاربری بسیار ساده‌ای برخوردار است و طیف بسیار گسترده‌ای از فعالیت‌های ورزشی انجام شده، قابلیت‌های مختلف سلامتی، بخش پروفایل من، باتری و دیگر موارد را به کاربران ارائه می‌دهد. امکان تغییر واچ‌فیس نیز برای کاربران وجود دارد و آن‌ها با استفاده از این اپلیکیشن به بیش از ۱۰۰ واچ‌فیس مختلف دسترسی پیدا می‌کنند. همچنین کاربران می‌توانند اپ‌های مورد نظر خود را برای ارسال نوتیفیکیشن روی ساعت انتخاب کنند. کاربران هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS قادرند این اپلیکیشن را روی گوشی خود نصب کنند.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ سنسورها و قابلیت‌های سلامتی


میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

در بخش سنسورها، این دو ساعت هوشمند اقتصادی وضعیت تقریباً یکسانی دارند؛ چرا که هر دوی آن‌ها از شمارنده ضربان قلب و گام‌شمار بهره می‌برند. با این حال اما، در این دو ساعت یک سری سنسورهای منحصر‌به‌فرد نیز دیده می‌شود. ردمی واچ ۲ لایت مجهز به سنسور بسیار کاربردی GPS است که میبرو لایت ۲ فاقد آن است. به لطف بهره‌گیری از این سنسور، کاربران می‌توانند نظارت بسیار دقیقی روی فعالیت‌های ورزشی و تمرینی خود داشته باشند و گزارش آن از طریق اپلکیشن Xiaomi Wear مورد بررسی قرار دهند. همچنین سنسور GPS این محصول، دقت بسیار بالایی دارد و از لحاظ عملکردی در حد سنسور GPS گلکسی واچ سامسونگ است. این ساعت از یک سنسور ویژه روی قاب پشتی برای اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون بهره می‌برد. ردمی واچ ۲ لایت همچنین مجهز به قطب‌نما و ژیروسکوپ نیز است که در ساعت هوشمند میبرو این ویژگی‌ها وجود ندارد.

میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

در سوی مقابل، گجت پوشیدنی میبرو علاوه بر اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون (SpO2)، قابلیت شمارش تعداد تنفس کاربران را نیز دارد که در ساعت هوشمند شیائومی این قابلیت کاربردی دیده نمی‌شود. از لحاظ عملکردی، این سنسور و نتایج به دست آمده‌ی آن‌ نیز تا حد بسیار زیادی دقیق است. همچنین باید به سنسور اندازه‌گیری فشار خون میبرو لایت ۲ اشاره کنیم که ردمی واچ ۲ لایت فاقد آن است. در مجموع این سنسورها، صرفاً وضعیت کلی از سلامت شما را در دسترستان قرار می‌دهند و جنبه‌ی پزشکی ندارند. پایش وضعیت خواب و پایش وضعیت سلامت بانوان نیز از دیگر قابلیت‌های سلامتی مشترک این دو ساعت هوشمند به شمار می‌روند.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ حالت‌های ورزشی


میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

در مورد حالت‌های ورزشی، هر دوی این ساعت‌های هوشمند از طیف گسترده‌ای از تمرینات و فعالیت‌ها پشتیبانی می‌کنند، اما یک سری تفاوت‌ها نیز دارند. میبرو لایت ۲ با بهره‌گیری بیش از ۶۰ نوع حالت ورزشی مختلف عملاً برای هر نوع ورزشی، از پیاده‌روی گرفته تا دوچرخه‌سواری، تا تمام ورزش‌های زمستانی و ورزش‌هایی که شامل استفاده از توپ هستند، می‌تواند مورد استفاده‌ی کاربران قرار بگیرد.

در مقابل، ردمی واچ ۲ لایت از بیش از ۱۱۰ حالت و قابلیت ورزشی، از جمله ۱۷ حالت تمرین حرفه‌ای پشتیبانی می‌کند که شامل دویدن در فضای باز، تردمیل، پیاده روی، دوچرخه سواری در فضای باز، دوچرخه سواری در فضای داخلی، قایقرانی، طناب، HIIT، یوگا و شنا در استخر می‌شود. کاربران به لطف GPS این ساعت هوشمند تمام جزئیات فعالیت‌های ورزشی خود را مانند مسافت، کالری سوزانده شده، قدم‌ها، میانگین سرعت، میانگین ضربان قلب و مناطق ضربان قلب را در دسترس خواهند داشت.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ ضد‌‌ آب بودن


خوشبختانه هر دوی این ساعت‌های هوشمند در برابر آب مقاوم هستند، اما مقاومت آن‌ها در برابر آب کمی متفاوت است. میبرو لایت ۲ دارای گواهینامه ضد آب ۲ATM است؛ به این معنی که شما می‌توانید از این ساعت هوشمند تا عمق ۲۰ متری سطح آب استفاده کنید. البته برای دوام بیشتر ساعت به شما توصیه می‌کنیم که پس از استفاده از آن در محیط‌های مرطوب مثل استخر، ساعت را به طور کامل خشک کنید.

در مقابل، ردمی واچ ۲ لایت که از گواهینامه ضد آب 5ATM پشتیبانی می‌کند، قادر است تا عمق ۵۰ متری سطح آب بدون هیچ مشکلی مورد استفاده قرار بگیرد. با این حال، قرار گرفتن در معرض آب شور یا آب داغ می‌تواند به این ساعت هوشمند آسیب برساند.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ باتری و شارژدهی


میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

از لحاظ شارژدهی میبرو لایت ۲ به لطف باتری پرظرفیت‌تری که دارد، طبیعتاً شارژدهی بیشتری را به کاربران ارائه می‌دهد، اما باید به این نکته نیز توجه کنیم که این ساعت سنسور GPS ندارد و وجود این سنسور می‌توانست روی شارژدهی آن تأثیر بگذارد. میبرو لایت ۲ از یک باتری ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه‌ بهره می‌برد که در حالت استندبای تا ۶۰ روز شارژدهی خواهد داشت و اگر سنسور ضربان قلب به صورت ۲۴ ساعته و قابلیت نمایشگر همیشه روشن این ساعت فعال باشد، این میزان از شارژدهی به ۱۲ روز کاهش پیدا می‌کند.

در سوی دیگر ردمی واچ ۲ لایت، از یک باتری ۲۶۲ میلی‌آمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی بهره می‌برد که قادر است تا ۵ روز در استفاده زیاد و تا ۱۰ روز در استفاده‌های معمولی شارژدهی به کاربران ارائه دهد. همچنین اگر به طور مداوم از سنسور GPS آن استفاده کنید، این میزان به زیر ۲۴ ساعت کاهش یافته و حداکثر تا ۱۴ ساعت روشن می‌ماند. حدود ۳۰ دقیقه استفاده از GPS، تقریباً ۶ تا ۷ درصد باتری این ساعت هوشمند را خالی می‌کند. هر دو ساعت هوشمند برای شارژ شدن به صورت کامل، به حدود ۲ ساعت زمان نیاز دارند. ساعت میبرو از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند اما این ویژگی در ساعت هوشمند شیائومی وجود ندارد.


میبرو لایت ۲ در مقابل ردمی واچ ۲ لایت؛ نتیجه‌گیری


میبرو لایت 2 در مقابل ردمی واچ 2 لایت

نکات مثبت و منفی میبرو لایت ۲

نکات مثبت
  • طراحی بسیار جذاب و به‌روز
  • بهره‌گیری از نمایشگر AMOLED با رزولوشن بسیار خوب
  • داشتن قابلیت مکالمه
  • مجهز بودن به قابلیت نمایشگر همیشه روشن
  • عمر باتری ۱۲ روزه
  • پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم
  • ضد آب بودن تا عمق ۲۰ متری
نکات منفی
  • نداشتن سنسور GPS
  • نداشتن محافظ نمایشگر
  • نداشتن سنسور تنظیم نور محیط

نکات مثبت و منفی ردمی واچ ۲ لایت

نکات مثبت
  • بهره‌گیری از نمایشگر بزرگ با کیفیت معمولی
  • بهره‌گیری از سنسور GPS
  • ضد آب بودن تا عمق ۵۰ متری
  • قابلیت مکان‌یابی
  • پشتیبانی بیش از ۱۰۰ حالت ورزشی
  • مجهز بودن به قطب‌نما
  • شارژدهی ۱۰ روزه
  • مجهز بودن به محافظ نمایشگر گوریلا گلس ۳
نکات منفی
  • نداشتن نمایشگر AMOLED
  • نداشتن سنسور تنظیم نور محیط
  • نداشتن قابلیت نمایشگر همیشه روشن

 

loading...
به نظر شما کدام ساعت هوشمند ارزش خرید بیشتری دارد؟
سوالات متداول
آیا ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و ردمی واچ ۲ لایت قابلیت مکالمه دارند؟
میبرو لایت ۲ این قابلیت را دارد اما ردمی واچ ۲ لایت از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کند.
بین ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و ردمی واچ ۲ لایت کدام شارژدهی بهتری دارد؟
میبرو لایت ۲ به لطف باتری پرظرفیت‌تر، شارژدهی بهتری دارد.
بین ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و ردمی واچ ۲ لایت کدام یک مجهز به GPS است؟
ردمی واچ ۲ لایت از سنسور GPS بهره می‌برد.
بین ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و ردمی واچ ۲ لایت کدام یک قابلیت نمایشگر همیشه روشن دارد؟
میبرو لایت ۲ از این قابلیت پشتیبانی می‌کند.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. نادر

    واقعا ممنون از مقاله خوبتون… بین این دو تا شک داشتم ولی الان فهمیدم که میبرو خفن تره

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X