ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ کدام را بخریم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
Mibro-Vs-Haylou

در این مقاله به مقایسه دو ساعت هوشمند باکیفیت و قیمت مناسب از دو برند چینی پرطرفدار در دنیای تکنولوژی یعنی هایلو و میبرو می‌پردازیم؛ ساعت هوشمند هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS. دو ساعت هوشمندی که اگر چه در بازار گجت‌های هوشمند از لحاظ قیمتی تفاوت چندان زیادی با یک دیگر ندارند، اما یک سری ویژگی‌های خاص در هر دو ساعت دیده می‌شود که دانستن آن‌ها به شما برای انتخاب گزینه‌ی خرید مناسب‌تر کمک می‌کند. اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند با ارزش و خوش‌قیمت از برندهای خوب بازار را دارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید، چرا که هر دو گجت پوشیدنی جزو محبوب‌ترین ساعت‌های هوشمند بازار هستند.

ساعت هوشمند هایلو مدل Solar Plus RT3
ساعت هوشمند میبرو مدل Watch GS

مشخصات فنی ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS در یک نگاه


پس از موفقیت‌آمیز بودن عرضه دو ساعت هوشمند میبرو لایت و میبرو لایت ۲ که با استقبال گسترده کاربران همراه شد، میبرو چند ماه پیش گجت پوشیدنی جدیدی را با نام میبرو واچ GS به بازار عرضه کرده است. این محصول هم از لحاظ ظاهری و هم از نظر مشخصات فنی، یک پله بالاتر از محصولات پیشین خود قرار دارد و به خوبی حس و حال یک محصول باکیفیت را به کاربران منتقل می‌کند.

در سوی مقابل هایلو، شرکت چینی و یکی از زیرمجموعه‌های شیائومی، طرفداران بسیاری در زمینه گجت‌های پوشیدنی با قیمت مناسب به دست آورده است. در اواخر ۲۰۲۲، این شرکت ساعت هوشمندی به نام سولار پلاس RT3 را با توجه به نیازهای ورزشکاران و دارای قابلیت‌های جذاب به بازار عرضه کرد. این محصول با امکاناتی که ارائه می‌دهد، مورد توجه علاقه‌مندان به گجت‌های پوشیدنی قرار گرفته است. خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت پوشیدنی داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن‌ها روی کاغذ به چه صورت است.

نام ساعت هوشمند هایلو سولار پلاس RT3 میبرو واچ GS
وزن و ابعاد ۴۵.۹ در ۳۷.۱ در ۱۱.۳۵ میلی‌متر – ۳۹ گرم (بدون بند)
۴۶.۵ در ۴۶.۵ در ۱۱.۸ میلی‌ متر – ۵۶.۵ (همراه بند)
سیم کارت خیر خیر
کیفیت ساخت بدنه‌ی فلزی مقاوم – بند سیلیکونی – بدنه‌ی دایره‌ای شکل بدنه‌ی فلزی مقاوم – بند سیلیکونی – بدنه‌ی دایره‌ای شکل
نوع و اندازه نمایشگر نمایشگر با ابعاد ۱.۴۳ اینچ از جنس AMOLED نمایشگر با ابعاد ۱.۴۳ اینچ از جنس AMOLED
رزولوشن و روشنایی نمایشگر رزولوشن ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز- تراکم پیکسلی ۴۶۱ پیکسل بر اینچ – نمایشگر با لبه‌های خمیده (۲.۵D)- پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always on Display)

رزولوشن ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل – پشتیبانی از رزولوشن HD– پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز- تراکم پیکسلی ۳۰۱ پیکسل بر اینچ

 

سیستم‌عامل و حافظه‌ی داخلی و رم سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۶.۰ و بالاتر و iOS نسخه ۱۱.۰ و بالاتر
– بدون حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی
سیستم‌عامل اختصاصی  سازگار با اندروید ۶.۰، iOS 10.0 و بالاتر – بدون حافظه‌ی داخلی و رم  – مجهز به پردازنده‌ی ۲ هسته با حداکثر فرکانس کاری ۲۴۰ مگاهرتز
نوع هشدار ویبره ویبره
اسپیکر دارد ندارد
GPS ندارد دارد
باتری باتری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۲۲۰ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲ ساعت) باتری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۴۶۰ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲ ساعت)
حسگرها شتاب‌سنج، حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2) حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)
فناوری فاقد ارتباطات سلولار فاقد ارتباطات سلولار
بلوتوث بلوتوث نسخه‌ی ۵.۳ بلوتوث نسخه‌ی ۵.۱
ضد آب بودن بله – گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه) بله – تا عمق ۵۰ متری سطح آب به مدت ۱۰ دقیقه
میزان شاژردهی باتری تا ۷ روز (استفاده‌ی عادی) – تا ۲۰ روز (فقط نمایش ساعت) تا ۲۴ روز (استفاده‌ی عادی) – تا ۱۰۰ روز (فقط نمایش ساعت)
رنگ‌های قابل عرضه مشکی و نقره‌ای  مشکی و خاکستری
پیام‌رسانی اعلام اعلان‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی اعلام اعلان‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی
مکالمه دارد ندارد
سایر قابلیت‌ها  پشتیبانی از ۱۰۵ حالت ورزشی، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت استرس، پایش احساسات، پایش وضعیت سلامت بانوان، برنامه‌ی تمرین تنفس، قابلیت شخصی‌سازی واچ فیس، نمایش وضعیت آب و هوا، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، نمایش روز و ساعت، تایمر، هشدار بیدارباش، پیدا کردن گوشی از طریق ساعت، کنترل موسیقی پشتیبانی از ۷۰ حالت ورزشی، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت استرس، سازگار با اپلیکیشن Mibro Fit، گام‌شمار، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، نمایش روز و ساعت، تایمر، هشدار بیدارباش

ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ طراحی و کیفیت ساخت


در نگاه اول، طراحی ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS تقریباً یکسان به نظر می‌رسد. با این حال، با بررسی دقیق‌تر این دو محصول، تفاوت‌های محسوسی بین آن‌ها پیدا خواهیم کرد که می‌تواند در تصمیم‌گیری برای خرید کاربران نقش موثری داشته باشد.

هایلو برای ساعت هوشمند سولار پلاس RT3 از طراحی دایره‌ای شکل استفاده کرده که المان‌های طراحی مینیمال در آن به وفور دیده می‌شود. طراحی این ساعت هوشمند در عین سادگی کاملاً زیبا و شیک است و حس و حال بسیار خوبی را روی مچ دست کاربران به آن‌ها القا می‌کند. اطراف نمایشگر این ساعت را نیز حاشیه‌های معقولی پوشانده‌اند. در سوی مقابل اما، میبرو برای ساعت هوشمند واچ GS خود، از طراحی جان‌سخت بهره برده که می‌تواند گزینه‌ی بسیار مناسبی برای علاقه مندان به ساعت‌های هوشمند کلاسیک باشد. این ساعت نیز همانند ساعت هایلو، حاشیه‌های مناسبی در اطراف نمایشگرش دارد و همچنین باید به بزل فیزیکی دور قاب آن اشاره کنیم که حرکت نمی‌کند، اما جلوه‌ی بصری خاصی به این ساعت هوشمند می‌دهد.

ساعت هوشمند هایلو سولار پلاس RT3 حدود ۳۹ گرم وزن دارد که با توجه به بندی که برای آن انتخاب می‌کنید، می‌تواند حدود چند گرم سنگین‌تر باشد، اما سنگینی وزن ساعت هوشمند میبرو لایت به حدود ۵۶.۵ گرم می‌رسد. اگرچه کاربران به هر دو ساعت روی مچ دست خود عادت می‌کنند، اما در استفاده‌ی طولانی‌مدت، این ساعت هوشمند هایلو است که راحتی بسیار بیشتری را برای کاربرانش به همراه می‌آورد. گرچه هر دو ساعت هوشمند در دسته‌بندی گجت‌های پوشیدنی با قیمت مناسب قرار دارند، اما هایلو و میبرو در ساخت بدنه‌ی این ساعت‌ها از موادی بسیار با کیفیت استفاده کرده‌اند. این متریال‌ها معمولاً برای ساعت‌های میان‌رده و پرچم‌دار به کار می‌رود.

میبرو برای این ساعت هوشمند جدید خود از فریم فلزی استفاده کرده که اگرچه وزن این ساعت را کمی بالا برده، اما مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات احتمالی و خط‌وخش‌ها به آن بخشیده است. در سوی مقابل، هایلو نیز از ترکیبی از پلاستیک و فلز برای تولید بدنه‌ی این ساعت هوشمندش بهره برده که ضمن ایجاد مقاومت مناسب در برابر حوادث احتمالی، تأثیر محسوسی روی وزن آن نگذاشته و این یک نکته مثبت در این زمینه به شمار می‌رود. هر دوی این ساعت‌های هوشمند بدنه‌ای با ساختار مات دارند که از لحاظ بصری نسبت به بدنه‌های براق از جذابیت بصری کمتری بهره می‌برند، اما در عوض یک سری مشکلات بدنه‌های براق نظیر بر جای ماندن لکه‌های چربی و اثر انگشت را نخواهند داشت. البته که سلیقه‌ی کاربران در این موضوع بسیار دخیل است.

روی فریم فلزی ساعت هوشمند هایلو RT3 دو دکمه‌ی فیزیکی به چشم می‌خورد که برای اسکرول کردن و روشن و خاموش کردن نمایشگر می‌توان از آن بهره برد. در سوی مقابل، میبرو GS نیز دو دکمه‌ی فیزیکی روی فریم جانبی‌اش دارد که برخلاف ساعت هایلو هر دو به شکل مستطیل طراحی شده‌اند و به شما امکان خاموش و روشن کردن و استفاده راحت از امکانات و اپلیکیشن‌‌های ساعت را می‌‌دهند. همچنین بندهای سیلیکونی باکیفیت هر دو ساعت هوشمند رابطه خوبی با پوست شما خواهند داشت و هیچ واکنش آلرژیکی ایجاد نخواهند کرد.

هایلو سولار پلاس RT3 مجهز به میکروفون و اسپیکر است و این یعنی که شما می‌توانید از این گجت‌های پوشیدنی برای گوش دادن به موسیقی یا انجام مکالمات نیز بهره ببرید. اما متاسفانه ساعت هوشمند میبرو اسپیکر و میکروفون ندارد، بنابراین قابلیت مکالمه برای کاربران این ساعت هوشمند در دسترس نخواهد بود. بندهای هر دو ساعت قابلیت تعویض دارند و در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسند. میبرو GS از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۱ برای اتصال به دستگاه‌های هوشمند شما استفاده می‌کند و این در حالی است که نماینده هایلو از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۳ که جدیدتر است برای این کار بهره می‌برد.

ضخامت بدنه‌ی ساعت هوشمند میبرو GS حدود ۱۱.۸ میلی‌متر است که این موضوع در مورد ساعت هوشمند هایلو به ۱۱.۳۵ میلی‌متر می‌رسد. با این تفاسیر اگه ظرافت طراحی ساعت روی مچ دست برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، انتخاب ساعت هوشمند هایلو می‌تواند گزینه‌ی بهتری برای شما باشد. به طور کلی، هر دو ساعت هوشمند علی‌رغم داشتن برچسب قیمتی اقتصادی، کیفیت ساخت مناسب و طراحی بسیار کاربرپسندی دارند.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ نمایشگر و ویژگی‌های آن


در بخش نمایشگر این دو ساعت هوشمند محبوب بازار، تعداد شباهت‌ها از تعداد تفاوت‌ها بسیار پیشی گرفته و همین موضوع نیز شاید انتخاب بین این دو ساعت را برای کاربران کمی‌ سخت کند، اما با دانستن یک سری تفاوت‌ها به راحتی قادر به اولویت‌بندی خواهید بود.

هر دوی این ساعت‌های هوشمند هایلو و میبرو مجهز به یک نمایشگر ۱.۴۳ اینچی از جنس AMOLED هستند که محتواهای تصویری را با رزولوشن تصویر ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل برای کاربران به نمایش می‌گذارند. در صفحه‌نمایش‌های AMOLED، رنگ‌ها بسیار زیبا و جذاب به تصویر کشیده می‌شوند و رنگ مشکی نیز با عمق بیشتری نمایان می‌گردد. باید به ویژگی نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) در هر دو ساعت هوشمند اشاره کنیم که بین کاربران بسیار محبوب است. این قابلیت اطلاعاتی مانند زمان کنونی، تعداد تمرینات انجام شده، تعداد گام‌های طی شده، میزان باتری و سایر موارد را بدون نیاز به روشن کردن صفحه‌نمایش در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

یکی از تفاوت‌های پنل این دو ساعت در بخش تراکم پیکسلی پیدا می‌شود؛ جایی که هایلو سولار پلاس RT3 با تراکم پیکسلی ۴۶۱ پیکسل بر اینچ حرف اول را می‌زند و چگالی تصویر در ساعت میبرو به ۳۰۱ پیکسل بر هر اینچ می‌رسد. همچنین گجت پوشیدنی هایلو مجهز به شیشه منحنی ۲.۵ بعدی نیز است و تقریباً از تمامی زوایا می‌توان محتواهای نشان داده شده‌ی آن را تماشا کرد. در نهایت باید اشاره کنیم که هر دوی این ساعت‌های هوشمند از رفرش ریت ۶۰ هرتزی پشتیبانی می‌کنند.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ قابلیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری


درباره‌ی ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این دو ساعت هوشمند، تعدادی اختلافات قابل توجه در میان شباهت‌های آن‌ها وجود دارد. هر دوی این ساعت‌های هوشمند میبرو و هایلو با گوشی‌های اندرویدی ۶.۰ به بالا به بالا سازگار هستند. اما هایلو سولار پلاس RT3 صرفاً به گوشی‌های آیفون با iOS 11.0 به بالا متصل می‌شود و ساعت میبرو GS نیز از گوشی‌های با iOS 10.0 به بالا پشتیبانی می‌کند.

اپلیکیشن «Haylou Fun» به طور اختصاصی برای کاربران ساعت‌های هایلو در نظر گرفته شده که طیف بسیار گسترده‌ای از فعالیت‌های ورزشی انجام شده، قابلیت‌های مختلف سلامتی، بخش پروفایل من، باتری و دیگر موارد را به کاربران ارائه می‌دهد. همچنین نباید قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیار خوب این اپ را از قلم بیندازیم. در سوی مقابل باید به اپلیکیشن «Mibro Fit» برای کاربران ساعت میبرو اشاره کنیم که دسترسی به بیش از ۱۰۰ واچ‌فیس با موضوعات مختلف، ارائه گزارش فعالیت‌های ورزشی روزانه‌ کاربران و دسترسی به تاریخچه استفاده از سنسورها برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

میبرو واچ GS از زبان فارسی در سیستم‌عامل و پیام‌ها بدون بهم‌ریختگی فونت‌ها و کلمات پشتیبانی می‌کند و مجهز به GPS داخلی نیز است. اما متاسفانه این ویژگی‌های بسیار کاربردی در ساعت هایلو سولار پلاس RT3 دیده نمی‌شود. اگرچه هر دو ساعت هوشمند اسکرول بسیار روانی را به کاربران ارائه می‌دهند، اما به لطف پردازنده‌ی دو هسته‌ای با حداکثر فرکانس کاری ۲۴۰ مگاهرتز میبرو واچ GS، این ساعت قدرت پردازشی بالاتری را ارائه می‌دهد.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ قابلیت‌های سلامتی و ورزشی


هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

با وجود اینکه هر دو برند میبرو و هایلو به قابلیت‌های مربوط به سلامت و ورزش در ساعت‌های هوشمند خود توجه فراوانی دارند، اما امکاناتی که ساعت هوشمند هایلو سولار پلاس RT3 برای کاربران خود فراهم می‌کند، هم از نظر کیفیت و هم تعداد، از میبرو GS برتری دارد.

هر دوی این ساعت‌های هوشمند از حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2) بهره می‌برند و اگر مورد مشکوکی در مورد ضربان قلب شما وجود داشته باشد، این گجت‌های پوشیدنی شما را با خبر می‌کنند. همچنین باید به بررسی کیفیت خواب شما توسط این ساعت‌های هوشمند اشاره کنیم که مدت زمان خواب، مدت زمان خواب عمیق و بیداری شما را به خوبی تشخیص و مورد آنالیز قرار می‌دهند.

یکی از ویژگی‌های جذاب و کاربردی هایلو سولار پلاس RT3 که ساعت میبرو فاقد آن است، قابلیت مدیریت و ثبت دوره‌های قاعدگی و تخمک‌گذاری بانوان است که می‌تواند زمان‌های قاعدگی و تخمک‌گذاری را به آن‌ها یادآوری کند. این ساعت هوشمند از شتاب‌سنج نیز بهره می‌برد که ساعت میبرو از آن بی‌بهره است. هر دوی این گجت‌های پوشیدنی، قابلیت تشخیص لحظه‌ای وضعیت جسمی و روانی هنگام استرس را نیز دارند و به شما کمک می‌کنند از طریق تمرین تنفسی چالش‌ها اضطرابی روزانه‌ی خود را از بین ببرید.

هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

در زمینه تعداد قابلیت‌های ورزشی، این بار هم ساعت هایلو سولار پلاس RT3 گوی سبقت را از ساعت میبرو واچ GS ربوده، چرا که قابلیت پشتیبانی از بیش از ۱۰۰ تمرین ورزشی را دارد که دو، پیاده‌روی، فوتبال، دوچرخه سواری، تردمیل و هاکی جزو مهم‌ترین تمرینات این ساعت هوشمند محسوب می‌شوند. در مقابل، ساعت میبرو واچ GS از ۷۰ حالت ورزشی نظیر دویدن، دوچرخه سواری، تردمیل، پیاده روی و بسکتبال به خوبی پشتیبانی کرده و تمام حرکات شما را به ثبت می‌رساند. اما یک برتری جذابی که ساعت میبرو دارد، قابلیت ردیابی خودکار فعالیت‌های ورزشی است که یک آنالیز کلی از عملکرد ورزشی کاربر را ارائه می‌دهد.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ قابلیت ضد آب بودن


هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

خوشبختانه، هر دو ساعت هوشمند میبرو واچ GS در مقابل هایلو سولار پلاس RT3 ضد آب هستند. نماینده‌ی میبرو در برابر نفوذ آب تا فشار ۵ اتمسفر (عمق ۵۰ متری) می‌تواند دوام بیاورد و این در حالی است که گجت پوشیدنی هایلو از گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه) پشتیبانی می‌کند.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ باتری و شارژدهی


هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

از لحاظ باتری و شارژدهی، ساعت هوشمند میبرو واچ GS به لطف باتری پرظرفیت‌تری که نسبت به هایلو سولار پلاس RT3 دارد، مدت زمان بسیار بیشتری می‌تواند به شما شارژدهی ارائه دهد. این ساعت هوشمند از یک باتری ۴۶۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که قادر است در استفاده‌ی معمولی تا ۲۴ روز دوام بیاورد. همچنین اگر از قابلیت‌های ورزشی و GPS این ساعت زیاد استفاده کنید، حداکثر تا ۶ روز روشن می‌ماند. در سوی مقابل، باید به باتری ۲۲۰ میلی‌آمپر ساعتی هایلو سولار پلاس RT3 اشاره کنیم که در حالت استفاده عادی شارژدهی ۷ روزه خواهد داشت و در حالت استندبای نیز تا ۲۰ روز برای شما دوام خواهد آورد.


ساعت هایلو سولار پلاس RT3 در مقابل میبرو واچ GS؛ جمع‌بندی و سخن پایانی


نکات مثبت هایلو سولار پلاس RT3
  • صفحه نمایش AMOLED
  • پشتیبانی از بیش از ۱۰۰ حالت ورزشی
  • ضد آب
  • سنسورهای نسبتاً دقیق
  • پشتیبانی از قابلیت مکالمه
نکات منفی هایلو سولار پلاس RT3
  • فقدان GPS و ماژول NFC
  • عدم پشتیبانی از زبان فارسی
نکات مثبت میبرو واچ GS
  • نمایشگر AMOLED
  • پردازنده‌ دو هسته‌ای
  • شارژدهی ۲۴ روزه
  • ضد آب
  • داشتن GPS داخلی
  • ردیابی خودکار فعالیت‌های ورزشی
نکات منفی میبرو واچ GS
  • نداشتن میکروفون و اسپیکر برای مکالمه

هایلو RT3 در مقابل میبرو GS

در مجموع، اگر شارژدهی بسیار خوب، ردیابی حالت‌های ورزشی و پشتیبانی از زبان فارسی برای شما هنگام خرید یک ساعت هوشمند اهمیت دارد، میبرو GS گزینه بهتری برای شماست. اگر هم طرفدار ساعت‌های هوشمند با قابلیت مکالمه و پشتیبانی از طیف گسترده‌ای از حالت‌های ورزشی و سلامتی هستید، هایلو سولار پلاس RT3 برای شما منطقی‌تر خواهد بود.

ساعت هوشمند هایلو مدل Solar Plus RT3
ساعت هوشمند میبرو مدل Watch GS
سوالات متداول
آیا ساعت‌های هوشمند هایلو RT3 و میبرو GS قابلیت مکالمه دارند؟
میبرو GS قابلیت مکالمه دارد اما ساعت هایلو از این قابلیت بی‌بهره است.
آیا ساعت‌های هوشمند هایلو RT3 و میبرو GS ضد آب هستند؟
بله. هر دو ساعت ضد آب هستند.
آیا ساعت‌های هوشمند هایلو RT3 و میبرو GS از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند؟
میبرو GS از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند، اما ساعت هایلو چنین قابلیتی ندارد.
آیا ساعت‌های هوشمند هایلو RT3 و میبرو GS مجهز به GPS هستند؟
میبرو GS مجهز به GPS است، اما ساعت هایلو ندارد.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X