معرفی اپلیکیشن Memrise؛ یادگیری آسان زبان‌های خارجی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه

در این مطلب به معرفی اپ Memrise می‌پردازیم که به واسطه‌ی عملکرد فوق‌العاده‌اش در زمینه‌ی یادگیری زبان‌های خارجی در بین کاربران محبوبیت بسیار خوبی پیدا کرده است.

در دنیای امروزی، اهمیت ارتباطات بیش از پیش احساس می‌شود و تأثیر بسیار زیادی هم روی زندگی افراد مختلف گذاشته است. به‌گونه‌ای که اکنون امکان برقراری ارتباط با افراد مختلف از فرهنگ‌های گوناگون می‌تواند تضمینی برای موفقیت در زندگی حرفه‌ای باشد. برای این منظور، دانستن زبان‌های مختلف امری کاملا ضروری است. در همین راستا تصمیم گرفتیم اپلیکیشنی را به شما معرفی کنیم که در زمینه‌ی یادگیری نه فقط زبان انگلیسی بلکه بسیاری از زبان‌های خارجی، عملکردی کم‌نظیر دارد و می‌تواند در رسیدن به هدفی که دارید کمک زیادی به شما کند.

اگر با اپلیکیشن‌های موجود برای یادگیری زبان آشنایی داشته باشید یا از آن‌ها برای بهبود کیفیت خود در یادگیری زبان‌های خارجی استفاده کرده باشید، قطعا نام Memrise را برای یک‌بار هم که شده، چه به واسطه‌ی معرفی اشخاص مختلف و چه در جست‌و‌جو‌های گوگل شنیده‌اید. چرا که Memrise یکی از بهترین و شاید بتوان گفت واقعا بهترین اپلیکیشن در این زمینه به حساب می‌آید که با داشتن ابزارهای گوناگون و کاربردی می‌تواند شما را در کسب مهارت‌های مربوط به زبان یاری کند.

طی چند سال اخیر استفاده از اپلیکیشن‌های زبان بسیار افزایش پیدا کرده است و روز به روز هم شرکت‌های زیادی تلاش می‌کنند اقلام خوبی را در این زمینه راهی بازار کنند؛ اما Memrise نه تنها سابقه‌ی درخشانی دارد بلکه بعد از گذشت چندین سال از ورود آن به بازار، در مقابل بهترین‌ها و جدیدترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان هم هیچ کم و کاستی خاصی ندارد.

توجه داشته باشید که یک اپلیکیشن نمی‌تواند لزوما شما را به یک کاربر حرفه‌ای زبان تبدیل کند چرا که شما در کنار آن باید حتما تعاملات زیادی را با افراد مختلف برقرار کنید. این اپلیکیشن افرادی با این شرایط را قطعا در تبدیل شدن به یک کاربر حرفه‌ای کمک می‌کند.

در این مطلب به بخش‌های زیر می‌پردازیم.

  • دانلود اپلیکیشن Memrise
  • راه‌اندازه اولیه – بررسی قابلیت‌های Memrise
  • نقاط قوت و ضعف
  • پلتفرم‌های پشتیبانی شده – امتیازات و میزان رضایت کاربران

دانلود اپ Memrise

اپلیکیشن Memrise را می‌توان به دو طریق دریافت کرد. اول اینکه وارد گوگل‌پلی استور شده و در قسمت جست‌و‌جو، نام اپلیکیشن را وارد کنید تا فروشگاه آن را برای شما به نمایش در بیاورد. اما متأسفانه به نظر می‌رسد این اپلیکیشن برای برخی از کاربران در دسترس نیست. در واقع هنگام جست‌و‌جوی نام آن، با پیغام «این مورد ممکن است در کشور شما در دسترس نباشد» مواجه می‌شوند. بنابراین باید از روش‌های دیگری برای دانلود آن استفاده کنند.

روش دوم این است که وارد گوگل شده و به صورت مستقیم، فایل apk آن را دانلود کنید. بدین ترتیب دیگر نیازی به دور زدن پلی‌استور برای دانلود این اپلیکیشن نخواهید داشت و می‌توانید بدون دردسر فایل نصبی را دریافت و در گوشی خود نصب کنید. البته با رفتن به وب‌سایت رسمی خود اپلیکیشن هم می‌توانید آن را دریافت کنید اما این وب‌سایت شما را به صفحه‌ی دانلود در گوگل‌پلی هدایت می‌کند که در بالا هم اشاره شد که متأسفانه بنا به دلایلی کاملا نامشخص، برای برخی از کاربران این اپلیکیشن در کشور ما در دسترس نیست. بنابراین دانلود فایل نصبی روش مطمئن‌تر و بهتری است. برای سهولت کار، شما می‌توانید با کلیک روی لینک زیر، اپلیکیشن یادشده را هم برای iOS و هم برای اندروید دانلود کنید.

علاوه بر این‌ها، کاربران سیستم‌های رومیزی هم می‌توانند از نسخه‌ی تحت وب این اپ استفاده کنند که در ادامه لینک مربوط به آن را هم قرار داده‌ایم.

دانلود اپ Memrise از گوگل‌پلی دانلود اپ Memrise از اپ‌استور دانلود فایل apk اپلیکیشن Memrise استفاده از نسخه‌ی تحت وب اپلیکیشن Memrise

راه‌اندازه اولیه – بررسی قابلیت‌های Memrise

بعد از دانلود و نصب اپلیکیشن در پلتفرم مد نظر، نوبت به راه‌اندازی آن می‌رسد. در این بخش به محض اجرا کردن اپلیکیشن با صفحه‌ای مطابق زیر مواجه می‌شوید که دو گزینه روبه‌روی شما قرار می‌دهد. گزینه‌ی اول یعنی «Get Started» به معنای آغاز کار در واقع برای کسانی در نظر گرفته شده است که تاکنون سابقه‌ی استفاده از این اپلیکیشن را نداشته‌اند و برای اولین بار است که از آن استفاده می‌کنند. گزینه‌ی دوم یعنی «I have an account» هم به معنای «من یک حساب کاربری دارم» برای کسانی است که پیش از این هم در Memrise حساب کاربری فعال داشتند و بار دیگر می‌خواهند از آن استفاده کنند.

معرفی اپ Memrise

با فرض بر اینکه هیچ حساب کاربری در این اپلیکیشن نداشته‌اید، گزینه‌ی اول یعنی Get Started را لمس می‌کنیم. در این مرحله مطابق تصویر زیر، باید زبان اول یا مادری خود را در کادر بالا و زبان یادگیری خود را در بین گزینه‌های به نمایش در آمده در لیست پایین انتخاب کنید. متأسفانه این اپلیکیشن در هیچ یک از گزینه‌های خود از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و کاربران مجبور خواهند شد زبانی را که اندکی در یادگیری آن خوب هستند به‌عنوان زبان نخست انتخاب کنند. البته می‌توانید زبان دیگری را هم به‌عنوان زبان مادری انتخاب کنید اما سعی کنید به زبانی که انتخاب می‌کنید اندکی تسلط داشته باشید چرا که زبان اپلیکیشن متناسب با آن تغییر می‌کند. در این بررسی ما زبان مادری را فرانسوی و زبان هدف را انگلیسی آمریکایی قرار می‌دهیم.

بعد از انجام این کار باید مشخص کنیم در چه سطحی قرار داریم؛ Beginner به معنای مبتدی و Intermediate به معنای سطح متوسط. سطح را روی مبتدی قرار می‌دهیم.

در مرحله‌ی بعد هم با یک حساب کاربری گوگل، فیسبوک یا ایمیل، در اپلیکیشن ثبت نام کرده و وارد آن می‌شویم. صفحه‌ی اول اپلیکیشن مطابق زیر است که با لمس هر گزینه می‌توانید با انواع و اقسام کلمات و جمله‌واره‌ها به زبان هدف آشنا شوید. البته اپلیکیشن با در نظر گرفتن زبان مادری شما، معنا و ترجمه را هم می‌نویسد. به همین خاطر گفتیم که بهتر است زبان مادری را روی گزینه‌ای قرار دهید که اندکی به آن تسلط دارید چون در غیر این صورت استفاده از اپلیکیشن برای شما بی‌فایده خواهد بود. مگر اینکه زبان انگلیسی را بلد باشید و بخواهید زبان دیگری را یاد بگیرید.

معرفی اپ Memrise

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت اپلیکیشن Memrise بسیار زیاد هستند و اگر بخواهیم به صورت تک به تک به بررسی تمام آن‌ها بپردازیم قطعا از حوصله‌ی متن خارج است. اما به صورت خیلی خلاصه‌ می‌توان گفت با کمک این اپلیکیشن قادر خواهید بود با چندین زبان زنده‌ی دنیا آشنا شوید و آن‌ها را فرا بگیرید، لغات و جمله‌های مختلفی را چه در سطح معمولی و چه در سطح مبتدی و حرفه‌ای و حتی برای آزمون‌هایی نظیر آیلتس، تافل و .. یاد بگیرید، با دوستان و آشنایانتان به گفت‌و‌گو بپردازید، به صورت ویدیویی و صوتی به آموزش زبان بپردازید و بسیاری قابلیت‌های دیگر.

البته تمام این قابلیت‌ها در نسخه‌ی رایگان در دسترس نیست. برای مثال برای اینکه به تمام دوره‌های آموزشی Memrise دسترسی داشته باشید باید حتما نسخه‌ی پولی آن را خریداری کنید که به صورت اشتراکی و نه پرداخت یک مرحله‌ای در دسترس قرار دارد. اما با پرداخت مبلغی مشخص به صورت دوره‌ای می‌توانید به قابلیت‌هایی نظیر تمام دوره‌های زبانی، بیش از ۳۰٫۰۰۰ کلیپ مختلف از افراد بومی، همگام‌سازی حساب کاربری در پلتفرم‌های مختلف و امکان دانلود تمام دوره‌های آموزشی برای یادگیری آفلاین دسترسی داشته باشید. همچنین هیچ تبلیغاتی هم در نسخه‌ی پولی برای شما به نمایش در نمی‌آید تا فرایند یادگیری شما مختلف نشود. لازم به ذکر است در دوره‌های آموزشی، این اپلیکیشن از زبان فارسی هم پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این‌ها، یک سری آیتم هم برای خرید وجود دارد که هزینه‌ی آن‌ها از ۱ تا بیش از ۱۰۰ دلار متغیر است.

از جمله نقاط ضعف این اپلیکیشن هم می‌توان به پشتیبانی نکردن آن از زبان فارسی در منوی ابتدایی اپلیکیشن، وجود تبلیغات در نسخه‌ی رایگان، تکراری شدن تمرین‌ها (گاهی اوقات) و در نتیجه کسل کننده‌بودن در صورت استفاده‌ی طولانی مدت، تمرکز بیش از حد اپلیکیشن روی یادگیری لغت و طراحی نه چندان خوب نسخه‌ی تحت وب اشاره کرد.

پلتفرم‌های پشتیبانی شده – امتیازات و میزان رضایت کاربران

با وجود نقاط ضعف ذکر شده، Memrise تقریبا در تمامی پلتفرم‌های معروف دنیا برای استفاده در دسترس قرار دارد و کاربران و علاقه‌مندان بسیار زیادی هم دارد. در حال حاضر این اپلیکیشن در iOS، اندروید و نسخه‌ی تحت وب برای دانلود در دسترس قرار دارد که لینک مربوط به هر یک از این پلتفرم‌ها را هم در ابتدای متن قرار داده‌ایم. اطلاعات مربوط به این اپلیکیشن را در پلتفرم‌های مختلف به علاوه میزان رضایت کاربران می‌توانید در زیر مشاهده کنید.

اطلاعات اپ Memrise‌ در گوگل پلی

  • امتیاز: ۴٫۶
  • تعداد نظرات ثبت شده: ۱۸۳٫۰۰۰
  • تعداد دفعات دانلود: بیش از ۱۰ میلیون بار
  • حجم: ۲۶ مگابایت
  • پشتیبانی از سیستم‌عامل اندروید: ۶.۰ به بالا
  • هزینه‌ی درون برنامه: از ۰.۹۹ دلار تا ۱۲۰ دلار به ازای هر مورد
  • آخرین آپدیت: ۱۸ نوامبر ۲۰۲۱

اطلاعات اپ Memrise‌ در اپ‌استور

  • امتیاز: ۴٫۸
  • تعداد نظرات ثبت شده: ۱٫۴۲۸٫۳۴۲
  • تعداد دفعات دانلود: نامشخص
  • حجم: ۲۶۴.۳ مگابایت
  • پشتیبانی از سیستم‌عامل iOS: نسخه‌ی ۱۲.۰ به بالا
  • پشتیبانی از سیستم‌عامل iPadOS: نسخه‌ی ۱۲.۰ به بالا
  • پشتیبانی از iPad Touch: نسخه‌ی ۱۲.۰ به بالا
  • هزینه‌ی درون برنامه: از ۳ دلار تا ۱۴۰ دلار به ازای هر مورد
  • آخرین آپدیت: نامشخص


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۶ دیدگاه
  1. م

    فارسی نداره
    انگلیسی (امریکن/بریتیش) رو هم که به عنوان زبان مقصد میخوایم انتخاب کنیم بنابراین اجازه انتخاب اونم به‌عنوان زبان مبدا نمیده
    باید عربی یا زبان‌های دیگر رو انتخاب کنیم که کار رو خیلی سخت و پیچیده‌تر میکنه!!!

  2. اصغراینه وند

    سلام

    برنامه خوبیه
    ولی برای فعال کردن یادگیری به زبان فارسی
    و امکانات مربوط به فارسی زبان ها
    باید برید به سایت اصلی
    اول اونجا ثبت نام و فعالش کنید و بعد با نرم افزار موبایلی وارد شدید و کار کنید
    میتونید راهنمای فعال سازی و یادگیری زبان فارسیش رو در گوگل جستجو کنید

  3. علی فارسی پسند

    مفت باشه هم گرونه

    اونی که از زبان فارسی پشتیبانی

    نمیکنه

    بره بمیره بهتره

    خیلی آشغاله

    1. Ayhan

      وااااا ، مگر قرار است به افغانستان مهاجرت کنیم که باید فارسی یاد بگیریم !!!؟

  4. Morteza

    واقعا اپلکیشنی که زبان فارسی ندارند و متوجه ترجمه اش نمی‌تونیم بشیم چه فایده ای داره
    فیلم کردید مارو

  5. امیر

    تقلیدی دوباره از Duolingo

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X