کوالکام دیگر بزرگترین سازندهی چیپست موبایل جهان نیست
اکثر شرکتهای فناوری در سال ۲۰۲۰ با مشکلات زیادی روبرو شدند اما شرکت مدیاتک در این سال موفقیت تاریخی به دست آورده است. بر اساس یک گزارش جدید، این شرکت برای اولین بار در تاریخ فعالیت خود موفق شده در صدر جدول سازندگان چیپست موبایل قرار بگیرد.
گفته میشود مدیاتک طی این سال ۳۵۱.۸ میلیون چیپست موبایل راهی بازار کرده که در سال ۲۰۱۹ این آمار فقط ۱۱۳.۸ میلیون چیپست بوده است. در حال حاضر، این شرکت سهم بازار ۲۷.۲ درصدی را در اختیار دارد که نسبت به سهم بازار ۱۷.۲ درصدی در سال ۲۰۱۹، خبر از رشد قابل توجهی را میدهد.
طبق این گزارش، مدیاتک به لطف تمرکز گسترده بر روی تراشههای پایینرده و میانرده توانسته این موفقیت مهم را به دست آورد. بخشی از این رشد فروش هم به افزایش محبوبیت گوشیهای شیائومی در سال ۲۰۲۰ برمیگردد. شیائومی در این سال بزرگترین مشتری مدیاتک بوده و شمار گوشیهای شیائومی مبتنی بر این تراشهها نسبت به ۲۰۱۹ رشد ۲۲۳ درصدی داشته است.
اوپو هم در رتبهی دوم مشتریان مدیاتک قرار دارد. این شرکت در سال ۲۰۲۰ توانسته ۵۵.۳ میلیون گوشی دارای تراشههای مدیاتک را به دست کاربران برساند و در سال ۲۰۱۹ این آمار ۴۶.۳ میلیون گوشی بوده است. سامسونگ هم برای بخش قابل توجهی از گوشیهای میانرده و پایینردهی خود از تراشههای مدیاتک استفاده کرده است.
با توجه به اینکه در سال ۲۰۲۱ هواوی و آنر احتمالا به طور گسترده از تراشههای این شرکت استفاده خواهند کرد، انتظار میرود که روند رشد آن ادامه پیدا کند. به نظر شما گوشیهای دارای تراشههای مدیاتک حرف زیادی برای گفتن دارند؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما و دیگران در میان بگذارید.
منبع: Android Authority
حقشم هست بعد از ساختن g790t با این قیمت
کولکام با چه رویی میخاد سی پی یو بسازه هنوز ؟
بابا شما دیگه کی هستید اسنپدراگون رو با مدیاتک مقایسه میکنید
تمام پرچم دارها معمولا اسنپدراگون دارن و معلومه اسنپدراگون خیلی بهتره
نه از همه بهتر کایرین های هواوی خیلی قوی با پردازش خوب از اسنپدراگونا و گوشیای که توشون استفاده شده ارزون تر از هم رده های شیاعومی اسنپدراگون بوده و مخصوصا کایرین ۹۸۰ بهترین تو رده خودش
، موضوعی که خیلی ها دقت نکردن بهش این است که در بازی ها پردازنده مدیا تک گرافیک بالاتری نصبت به اسنپ دراگون اجرا کرده ، من خودم گوشی نوکیا x5 داشتم ( Helio P60) و گوشی شیائومی. M10 t (اسنپ دراگون ۸۶۵) مقایسه کردم ، گرافیک بازی ها خیلی بالاتر بود ، البته به خاطر اینکه نوکیا پردازنده پایین رده داشته بازی ها روان نبوده ، اما برای من خیلی جالب بود که این پردازنده چه گرافیک خیره کننده ای تحویل میده و حتی تنظیمات گرافیکی بیشتری هم داشت .
از نظر من هرچی آمریکایش خوبه الان بهترین پردازنده دنیا کوالکام اسنپ دراگون ۸۸۸ ۵g من که خودم پوکو اف ۲پرو دارم اون اسنپ دراگون ۸۶۵ هستش واقعا عالیه نه هنگ می کنه نه داغ می کنه تازه ۵g هم هست
نه کوالکام و نه مدیاتک
سال بد سامسونگ با ۲۲۰۰ exynos
بهترین و قوی ترین تراشه رو میسازه
،????????????
این تازه اول راه است
سامسونگ به تازگی آپدیت های اندروید را در گوشی های منتخب به ۳ سال افزایش داده و وان پلاس و گوگل از قبل ۳ سال اپدیت اندروید می دادند. در آینده نه چندان دور با افزایش این مدت به ۵ سال، اپل مزیت مطلق خود در بخش اپدیت را از دست خواهد داد.
از طرفی دیگر سامسونگ با همکاری AMD درحال تولید چیپ با پردازنده گرافیکی پیشرفته است و قطعا گوی رقابت را از رقیبان خواهد ربود.
اما باز هم این دو اهرم فشار سامسونگ در زمان حال نیستند؛ سامسونگ تولید کننده صفحه نمایش (با رقابت LG) ، حافظه رم و پردازنده (با رقابت TSMC) است. این برگ برنده و دست پشت پرده سامسونگ است.
خیلی تابلو داری طرفداری میکنی. الان اس ۲۱ اولترا به غیر از زوم دوربینش چیش از پرچمداران هواوی وانپلاس گوگل شیائومی اپل بهتره؟
تازه اپل تنها برتریش آپدیت هاش نیست و همه میدونن چه قدرت سخت افزاری بالایی دارن چیپ های سری ای اپل.
چیپست های مدیاتک سرعت خوبی دارند ولی از نظر پایداری عملکرد زیاد قابل قبول نیستند و گرمای زیادی تولید می کنند در عوض کولکام حتی در چیپست های رده پایین قدرت خوبی داره و کمتر داغ میشه.
مدیاتک هیچ وقت به پای اسنپ دراگون نمیرسه
هیچوقت مدیاتک به پای کوالکام نمیرسه . چون مدیاتک هم خیلی داغ میکنه هم قدرت پایانی داره
تراشه G90t مدیاتک فوق العاده عمل کرد ،
و من علاقه زیادی به این برند دارم ،
تا الان هر گوشی با تراشه مدیاتک داشتم
راضی بودم و آینده خیلی خوبی برای مدیاتک
پیش بینی میکنم .
آمریکایی هست این شرکت؟
برای تایوان است و سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است و بعد نیست بدونی که تنها درصد کمی از گوشی ها و لوازمات آنها آمریکایی است درصد اعضم تولید گوشی در دستان شرق آسیا است
خیر آمریکایی نیست