آیا کیبورد مکانیکی برای برنامهنویسها واقعا گزینهی مناسبی است؟
اگر برنامهنویس هستید، احتمالا همیشه دنبال راهکارهایی برای افزایش بهرهوری خود میگردید. در این زمینه روشهای گوناگون و متنوعی وجود دارد که هرکدام از آنها طرفداران خود را دارند. در این میان یکی از روشها برای بهبود بهرهوری، ارتقای سختافزار استفاده شده است. بهعنوان مثال برخی برنامهنویسها به استفاده از چند مانیتور علاقهی زیادی دارند که گاهی اوقات یکی از مانیتورها را در حالت عمودی قرار میدهند. اما آیا کیبورد مکانیکی واقعا میتواند بهرهوری یک برنامهنویس را افزایش دهد؟ یا اینکه صرفا گجتهای پر زرقوبرقی هستند که فایدهی چندانی ندارند؟ در این مطلب به همین موضوع میپردازیم.
آیا کیبوردهای مکانیکی واقعا کاربردی هستند؟
بیشتر کاربران از کیبوردهای معمولی استفاده میکنند که البته بین آنها هم تفاوتهای زیادی وجود دارد. ولی از سوی دیگر نمیتوانیم برخی از ضعفهای این کیبوردها نسبت به مدلهای مکانیکی را کتمان کنیم. بهعنوان مثال میتوانیم به بحث دوام اشاره کنیم. معمولا بعد از چند سال استفاده از یک کیبورد معمولی، ممکن است حداقل یکی از کلیدهای کیبورد از جا در بیاید یا حتی به طور کامل از کار بیفتد.
کیبوردهای معمولی یا ممبرین، از کلیدهای مبتنی بر ارتفاع کمی بهره میبرند و همین موضوع دوام آنها را کاهش میدهد. اما کیبوردهای مکانیکی با وجود استفاده از قطعات متحرک بیشتر، از مکانیسم بادوامتری استفاده میکنند. یکی دیگر از مشکلات کیبوردهای ممبرین این است که اگر به طور همزمان چند کلید را فشار دهید، شاید فقط برخی از این کلیدها ثبت شوند. این موضوع به دلیل محدود بودن مدار زیر کلیدها اتفاق میافتد و اگرچه شاید گاهی اوقات کیبوردهای مکانیکی هم با این مشکل روبرو شوند، اما در این زمینه بسیار بهتر از کیبوردهای مکانیکی عمل میکنند.
کیبورد مکانیکی چگونه بهرهوری را بهتر میکند؟
اگر برای استفاده از کیبورد از تایپ ۱۰ انگشتی استفاده میکنید و سرعت تایپ کردن شما بسیار بالا است، ثبت نشدن برخی کلیدها حین تایپ سریع میتواند مشکلزا باشد. به همین خاطر در صورت استفاده از کیبورد مکانیکی، با خیال راحتتری میتوانید با سرعت زیاد کد بنویسید و سرعت بالاتر هم طبیعتا به معنای بهرهوری بیشتر است.
از دیگر ویژگیهای مهم کیبوردهای مکانیکی، باید به بهرهگیری آنها از سوئیچهای مختلف اشاره کنیم که هرکدام از سوئیچها ویژگیهای متفاوتی دارند. بهعنوان مثال اگر به کلیدهای سایلنت علاقه دارید یا میخواهید برای تایپ کردن فشار زیادی به کلیدها وارد نکنید، سوئیچ موردنظر شما وجود دارد.
آیا کیبورد مکانیکی خرید مناسبی برای برنامهنویسها است؟
کیبورد مکانیکی صرفا برای برنامهنویسها گزینهی مناسبی نیست و کاربران مختلفی میتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند. البته در این میان مثلا طراحان نیاز چندانی به کیبورد حرفهای ندارند اما افرادی که با تایپ کردن زیاد سروکار دارند، میتوانند با استفاده از کیبورد مکانیکی بهرهوری خود را افزایش دهند.
طبیعتا همچنان مهمترین کاربرد کیبوردهای مکانیکی، مربوط به گیمینگ است و بنابراین اگر برنامهنویس هستید و در کنار آن یک گیمر هم به حساب میآیید، با خرید یک کیبورد مکانیکی میتوانید در هر دو سمت با تجربه کاربری بهتری روبرو شوید.
برنامهنویسها برای بهبود بهرهوری چه سختافزارهایی را باید ارتقا دهند؟
اگر برنامهنویس هستید، پس بدون شک میدانید که مواردی مانند ظرفیت رم، سرعت حافظه داخلی و قدرت پردازش هم نقش مهمی در بهرهوری ایفا میکند. همچنین زمانی که مثلا ۴۰ تب از سایت Stack Overflow را باز کردهاید که یک باگ را برطرف کنید، در این شرایط یک ماوس ارگونومیک میتواند کار شما را سادهتر کند. اگر هم در خانه کار میکنید و ساعتهای زیادی پشت سیستم هستید، در این شرایط باید توجه ویژهای به استفاده از یک صندلی مناسب نشان بدهید.
استفاده از حداقل دو مانیتور هم بین برنامهنویسها طرفداران زیادی دارد که گاهی اوقات یکی از مانیتورها به طور عمودی مورد استفاده قرار میگیرد.
سخن پایانی
کیبوردهای مکانیکی برای بسیاری از کاربران حرفهای میتوانند فواید زیادی داشته باشند. در این میان، برنامهنویسها معمولا علاقهی زیادی به استفاده از کیبورد مکانیکی دارند و این علاقه هم بیدلیل نیست. بنابراین اگر برنامهنویس هستید، خرید چنین کیبوردی را پیشنهاد میکنیم و خوشبختانه در دیجیکالا انواع و اقسام کیبوردهای مکانیکی با قیمتهای مناسب به فروش میرسد.
منبع: MakeUseOf
دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد ولی در کل میتوانیم به حس بهتر هنگام تایپ کردن و در کل استفاده از کیبورد مکانیکی اشاره کنیم.
بله، به طور کلی سه نوع سوئیچ اصلی خطی، لمسی و کلیکی وجود دارد که با توجه به نیاز و سلیقهی خود باید بین آنها دست به انتخاب بزنید.
در بین برندهایی که کیبوردهای آنها قیمت مناسب و کیفیت خوبی دارند، میتوانیم به ردراگون و رپو اشاره کنیم.