شرکت نرم‌افزاری McAfee به مبلغ ۱۴ میلیارد دلار فروخته شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

مسؤولان شرکت امنیتی McAfee روز دوشنبه اعلام کردند که این شرکت توسط یک گروه سرمایه‌گذاری در معامله‌ای به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد دلار فروخته شده است. بلومبرگ اولین بار هفته‌ی گذشته از احتمال انجام یک معامله‌ی کاری در رابطه با مک‌آفی خبر داد. این خرید بزرگ در راستای خصوصی کردن شرکت امنیتی McAfee و تغییر سیاست‌های کاری آن توسط یک شراکت بزرگ نرم‌افزاری صورت گرفته است.

شرکت امنیتی McAfee در در سال ۱۹۸۷ توسط جان مک‌‌آفی فقید تأسیس شد و با عرضه‌ی نرم‌افزار آنتی ویروس نسخه‌ی کامپیوتر به شهرت زیادی دست یافت. مک‌آفی، شرکت خود را در سال ۱۹۹۴ ترک کرد و این شرکت در سال ۲۰۱۰ به مبلغ ۷٫۶۸ میلیارد دلار توسط اینتل خریداری شد. در سال ۲۰۱۴، اینتل اعلام کرد که نام تجاری McAfee را برای نرم‌افزار امنیتی خود حذف کرده و آن را به نام Intel Security تغییر می‌دهد.

البته در اکتبر سال گذشته‌، این شرکت دوباره با تغییر سیاست اینتل و شرکایش به بازار عمومی سهام آمریکا بازگشت. شرکت McAfee در آن زمان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پس از فروش کسب و کار Enterprise خود به شرکت خصوصی Symphony Technology Group با قیمت ۴ میلیارد دلار در ماه ژانویه، به‌عنوان یک شرکت امنیت سایبری به کار خود ادامه خواهد داد. این شرکت در خصوص قرارداد خود اعلام کرد که برنامه‌ی جدید برای فروش کل سهام شرکت به گروه سرمایه‌گذاری شامل Advent International Corp ،Permira Advisers و Crosspoint Capital Partners، در نیمه‌ی اول سال ۲۰۲۲ آماده خواهد شد.

جان مک‌‌آفی فقید که به احتمال فراوان اولین آنتی ویروسی که بسیاری از شما روی کامپیوتر خود نصب کرده‌اید، آنتی ویروس شرکت او بوده، پس از ترک شرکتش زندگی پر دردسری داشت. در سال ۲۰۱۲، زمانی که مقامات بلیز به‌دنبال بازجویی از او در ارتباط با قتل همسایه بودند، به گواتمالا گریخت. اما در نهایت پلیس اعلام کرد که به وی مظنون نیست. مک‌آفی در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد به دلایل ایدئولوژیکی مالیات بر درآمد آمریکا را به مدت هشت سال پرداخت نکرده است. همان سال برای اجتناب از محاکمه شدن، آمریکا را با همسر، چهار سگ، دو نگهبان امنیتی و هفت خدمه ترک کرد.

در ۵ مارس ۲۰۲۱ جان مک‌آفی با همدستی  فرد دیگر، متهم شد که با تبلیغ «رمزارزها» در حساب شبکه اجتماعی توییتری پرطرفدار خود باعث افزایش قیمت این رمزارزها شده و از فروش رمزارزهای خود، دو میلیون دلار سود به‌دست می‌آورد. وی همچنین ۱۱ میلیون دلار دیگر از طریق برنامه‌های پلتفرم رسانه اجتماعی خود برای تبلیغ سرمایه‌گذاری در توئیتر استفاده کرد. در نهایت این فرد پس از این که دادگاه عالی اسپانیا با استرداد وی به آمریکا موافقت کرد، با خودکشی در زندان به زندگی خود پایان داد.

شرکت امنیتی McAfee

وکیل مک‌آفی اظهار کرد این که پیشگام نرم‌افزار آنتی ویروس، خود را در سلول زندانی که ۹ ماه در آن سپری کرده بود به دار آویخت. مک‌آفی ۷۵ ساله در جلسه‌ی مربوط به استرداد او که در تیر ماه برگزار شد، اظهار کرد که اتهامات علیه‌ی وی با انگیزه‌های سیاسی مطرح شده و با توجه به سنش، اگر به آمریکا استرداد شود ممکن است تا پایان عمر در زندان بماند. وی گفته بود آمریکا می‌خواهد از من به‌عنوان یک درس عبرت استفاده کند. کارلوس بوتیستا، دادستان اسپانیایی اظهار کرد مک‌آفی یک متهم مالیاتی بوده و این ادعا که اتهامات وارده با انگیزه‌های سیاسی صورت گرفته را رد کرد.

دادستان‌های فدرال آمریکا در اکتبر علیه مک‌آفی به اتهام فرار مالیاتی و عدم ارائه‌ی اظهارنامه اعلام جرم کرده بودند. این کمیسیون اعلام کرده بود وی در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ خرید حداقل هفت سکه‌ی دیجیتالی را به هوادارانش در توییتر توصیه کرد بدون این که فاش کند بیش از ۲۳ میلیون دلار برای تبلیغ آن‌ها دریافت کرده است. جان مک‌آفی ظاهرا از محل تبلیغ ارزهای رمزنگاری شده و کار مشاوره، سخنرانی برای مردم و فروش حق داستان زندگی‌اش برای یک مستند، میلیون‌ها دلار درآمد داشته است. وی پیش از راه‌اندازی نخستین شرکت آنتی ویروس جهان در سال ۱۹۸۷، در ناسا و شرکت‌های زیراکس و لاکهید مارتین کار کرده بود.

منبع: TheVerge



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. الهام سروری الهام سروری

    روحش شاد
    مرد بزرگی بود…

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X