فناوری 6G با تست انتقال داده‌ی تراهرتزی ال‌جی یک گام به واقعیت نزدیک‌تر شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
تست 6G ال‌جی

کمپانی ال‌جی به تازگی توانست با موفقیت تست انتقال داده در بستر فناوری 6G تراهرتز و از فاصله‌ی ۱۰۰ متری را پشت سر بگذارد. طبق پیش‌بینی‌ها، این فناوری حداقل تا سال ۲۰۲۸ به‌صورت عمومی در دسترس نخواهد بود.

اگرچه چند سالی است گسترش شبکه‌های 5G در کشورهای مختلف با قدرت دنبال می‌شود، اما هنوز دسترسی سراسری به آن در بسیاری از مناطق یک رویا به شمار می‌آید. با این حال، شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری منتظر تحقق این رویا نمانده‌اند و مدتی است که به دنبال تست نسل بعدی، یعنی شبکه 6G رفته‌اند.

ال‌جی یکی از این شرکت‌هاست که ادعا کرده به تازگی در برلین شبکه 6G تراهرتز را با موفقیت آزمایش کرده است. کمپانی کره‌ای در این تست موفق شد داده‌ها را از فاصله‌ی ۱۰۰ متری در بستر تراهرتز و در فضای باز انتقال دهد.

البته آن‌گونه که اعلام شده، این تست مشکلی هم داشته و آن هم قطع سریع اتصال بود. البته ال‌جی توانست با کمک یک آمپلی‌فایر که در همکاری با موسسه فیزیک فران‌هوفر توسعه داده شده است، این مشکل را حل کند. این آمپلی‌فایر توانایی تولید سیگنال‌های پایداری تا ۱۵ دسی‌بل میلی‌وات و در فرکانس میان ۱۵۵ تا ۱۷۵ گیگاهرتز را دارد.

تست 6G ال‌جی

غول کره‌ای درباره‌ی دسترسی به شبکه‌ی 6G می‌گوید این فناوری در سال ۲۰۲۵ به یک استاندارد جهانی تبدیل خواهد شد، اما برای تجاری‌سازی آن زمانی بین ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ را پیش‌بینی می‌کند.

در سوی دیگر، سامسونگ که رقیب دیرینه‌ی ال‌جی است اعلام کرده تا سال ۲۰۲۸ می‌تواند شبکه‌ی 6G را با حداکثر سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه ارائه کند که می‌توان گفت با اتصال سرویس‌های فیبری برابری می‌کند.

مسئله‌ای که برای فناوری 6G تراهرتز مطرح است تقریبا همانی است که برای شبکه‌ی 5G امواج میلی‌متری هم مطرح بود. امواج میلی‌متری اتصال سریع‌تری را ارائه می‌کنند، اما برد آن‌ها به‌گونه‌ای است که باید منطقه‌ی مورد نظر را با فرستنده‌های این نوع شبکه به‌طور کامل پوشش داد تا به یک اتصال پایدار دست یافت.

به همین دلیل، این تکنولوژی معمولا در مناطقی خارج از محدوده‌ی شهری کارایی ندارد. همچنین، در داخل مناطق شهری هم ساختمان‌ها به‌راحتی می‌توانند اتصال این شبکه را مختل کنند یا آب‌و‌هوای بد می‌تواند برآن تاثیر منفی بگذارد و در نتیجه شبکه مجبور به جابجایی به 5G معمولی یا 4G خواهد شد.

با وجود تمام مشکلاتی که در حال حاضر مطرح می‌شود، بهبودهای ایجاد شده در شبکه‌های 5G و 6G تضمین کننده‌ی دیدگاه‌های ما درباره‌ی آینده‌ی دنیای فناوری و حوزه‌هایی مانند واقعیت افزوده، جراحی‌های از راه دور، اتومبیل‌های خودران و بسیاری از تکنولوژی‌های دیگر خواهد بود.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X