جگوار و لندرور سیستم عصبی انویدیا را دریافت میکنند
خودروهای جگوار و لندرور با همکاری انویدیا بهروزرسانیهای فنی مهمی دریافت خواهند کرد و سیستمهای عصبی این شرکت، شیوهی تعامل مشتریان با وسایل نقلیهی خود را تغییر خواهد داد.
تسلا نه تنها شیوهی نگاه به خودروهای تمامالکتریکی را تغییر داد، بلکه مرزهای سرگرمی داخل خودرو را هم دگرگون کرد. خودروسازان آلمان هم با نگاه خود روند مشابهی را دنبال کردند اما شاید خیلی مطلوب عمل نکردند.
با نگاه به آنچه امروزه ریویان، مرسدس-بنز، پورشه، فورد، تسلا، لوسید و حتی هیوندای انجام میدهند، نیاز به تغییر احساس میشود و این فقط دربارهی نمایشگر نیست، بلکه مشتریان میخواهند با همهی حواس خود با خودرو در تعامل باشند و حاضرند برای آن هزینه کنند.
اکنون «رنجروور» (Range Rover) جدید لندرور حتی اگر یک دگرگونی کامل در این زمینه نباشد، چشمگیر بهنظر میرسد. با نگاهی به خودرو متوجه خواهید شد که همه چیز لازم شامل راحتی، عملکرد انتخابی، طراحی بیرونی استثنایی و فناوری تقریبا کافی برای حداقل دو دهه دوام را دارد.
متأسفانه در دنیای امروز، تقریبا کافی چیزی نیست که توسط مشتریان انتخاب شود. شما باید تعداد زیادی اپلیکیشن داشته باشید تا مشتریان خود را راضی کنید و از سویی باید چیزهایی مانند اسپاتیفای، هولو، نتفلیکس، مرورگرهای سریع و شاید حتی بازیها را هم برای تضمین موفقیت خود با خودرو یکپارچه کنید. همچنین نیاز به یادآوری نیست که کارپلی اپل و اندروید اتو هم بخشی ضروری بهشمار میروند.
این کاری است که جگوار (Jaguar) و لندرور (Land Rover) با همکاری انویدیا (Nvidia) انجام خواهند داد. این برندهای انگلیسی متعلق به گروه تاتا (Tata) از سال ۲۰۲۵ خودروهای جدیدی را روانهی بازار خواهند کرد که به گفتهی رویترز با چیزی به نام «سیستمهای عصبی و مغز رایانهای» همراه خواهند شد.
بدین ترتیب این خودروها از فناوری یکپارچهسازی با پیشرفتهای فنی و سازگاری با بهروزرسانیها برخوردار خواهند بود. درست مانند تسلا، مرسدس-بنز، بیامو و دیگر برندهای خودرویی که بهروزرسانیهای تحت شبکه را فعال کردهاند، جگوار و لندرور هم میتوانند گام تازهای در ارتباط و سرگرمی بردارند. سیستم اطلاعرسانی و سرگرمی «پیوی پرو» (Pivi Pro) بسیار بهبود مییابد و علاوه بر این، سایر قابلیتها مانند رانندگی و پارک خودکار بسیار بهتر عمل خواهند کرد.
به گفتهی انویدیا «نتیجه، برخی از مطلوبترین وسایل نقلیهی جهان خواهد بود که خلوص طراحی شخصیتهای متمایز جگوار و لندرور را حفظ میکنند و در عین حال تجربیات مشتریان را در هر مرحله از سفر متحول میکنند.»
جگوار لندرور (JLR) پیش از این قراردادی با آلفابت، شرکت مادر گوگل داشت که هنوز هم ادامه دارد اما این قرارداد فقط شرکت ویمو از نسل پنجم جگوار I-PACE خودران رونمایی کرد را پوشش میدهد. قرارداد با انویدیا همهی خودروهای JLR را تحت پوشش یک سقف فناوری قرار میدهد. با آغاز تولید از سال ۲۰۲۵ خواهیم دید که این دقیقا به چه معناست.
همهی خودروهای لندرور و جگوار هوش مصنوعی (AI) انویدیا خواهند داشت اما این قرارداد همچنین سختافزار، نرمافزار و گردش کار مرکز داده را که برای توسعه و اعتبارسنجی فناوری رانندگی خودران، از جمعآوری دادههای خام تا اعتبارسنجی لازم است، تضمین میکند.
اینطور که «جنسون هوانگ» (Jensen Huang) بنیانگذار و مدیرعامل انویدیا گفت: «خودروهای نسل بعدی، صنعت خودرو را به یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین صنایع فناوری تبدیل خواهند کرد و ناوگان خودروهای نرمافزاری و قابل برنامهریزی، عملکردها و خدمات تازهای را برای عمر وسایل نقلیه ارائه میدهد.»
عکس کاور: طرحی گرافیکی از خودروهای جگوار و لندرور
Credit: JLR
منبع: Auto Evolution