۳ ویژگی پرچمداران اندرویدی قدرتمند که در آیفون ۱۳ وجود ندارند
با وجود شباهت آیفون ۱۳ به سری آیفون ۱۲ و آیفون ۱۱، استقبال از پرچمداران امسال اپل فراتر از حد انتظار است. در دنیای کوپرتینوییها، معمولا پس از هر تغییر بزرگ در محصولات، تا مدتی طولانی باید به تغییرات کوچکتر قانع باشیم.
پیش از اینکه اپل برای معرفی عینک واقعیت افزوده، آیفون تاشوی خود یا هر محصول چند هزار دلاری دیگر که قرار است در آینده رونمایی کند آماده شود، بهترین سیاست اعمال تغییرات کوچک روی ظاهر فعلی آیفون است که تا بهحال هم بهخوبی جواب داده.
اگر شباهت آیفون ۱۳ با نسلهای قبل را کنار بگذاریم و نگاه مستقلتری به این سری داشته باشیم، باید گفت با محصولات زیبا و قدرتمندی روبهرو هستیم. علاوه بر ظاهر دستگاهها و قدرت سختافزاریاشان، نباید از مزیتهای سیستم عامل iOS هم غافل شویم.
ممکن است خانوادهی آیفون ۱۳ برای بسیاری از کاربران مناسب باشند، اما اگر کاربر حرفهای اندروید باشید، قطعا نمیتوان چنین محصولاتی را به شما پیشنهاد کرد. در واقع اگر بخواهید از اندروید به آیفون ۱۳ مهاجرت کنید، باید برخی از ویژگیهای محبوب پرچمداران اندرویدی را قربانی کنید.
در ادامه به معرفی مختصر ۳ ویژگی قدرتمند اندروید میپردازیم که در آیفون ۱۳ حضور ندارند و امیدواریم در نسلهای بعدی پرچمداران اپل شاهد حضور آنها باشیم. در واقع، ۲ نمونه از این ویژگیها حتی روی گوشیهای اندرویدی ارزانقیمت هم در دسترس هستند.
۱. چند وظیفگی (مولتی تسکینگ)
شرایطی را در نظر بگیرید که رمز عبور حساب توییتر خود را فراموش کردهاید و درخواست بازیابی از طریق ایمیل را دارید. پس از ارسال کد به ایمیل شما، راهی ندارید جز اینکه از توییتر خارج و وارد اپ ایمیل خود شوید تا کد را کپی کنید.
هنگامی که به اپ توییتر برمیگردید، متوجه میشوید این فرایند دوباره از سر گرفته شده است و این بار مجبور هستید در اپ توییتر بمانید و با استفاده از دستگاه دیگری ایمیل خود را باز کنید تا بتوانید کد را روی اپ موجود در آیفون خود وارد کنید.
متأسفانه تعدادی از اپلیکیشنها چنین مشکلی را برای کاربران iOS بهوجود میآورند و اگر بخواهید در هنگام وارد کردن اطلاعات حساس مرتبط با رمز عبور یا اطلاعات کارت بانکی از صفحه خارج شوید، پس از بازگشت متوجه میشوید که صفحه رفرش شده است.
نبود چند وظیفگی یا همان مولتی تسکینگ در سیستم عامل موبایلی اپل یکی از موضوعاتی است که بهسادگی میتواند چنین مشکلاتی را رفع و زحمت کاربران برای انجام بسیاری از کارها بهوسیلهی آیفون را کم کند.
سیستم عامل اندروید بهویژگیهای مولتی تسکینگ کاربردی مجهز است که به کاربر اجازه میدهد صفحه را بین دو اپ تقسیم کند یا یک اپ را بهصورت پنجرهی پاپآپ روی اپ دیگر باز کند.
با استفاده از این ویژگی شما میتوانید بهصورت همزمان دو یا چند اپ را باز کنید و بهکارهای مختلف بپردازید، چند وبسایت مختلف را بررسی کنید، یا بدون نیاز به توقف ویدیوهای در حال پخش خود از سایر اپها هم استفاده کنید.
برای مثال، اگر بخواهید همزمان با تماشای ویدیوهای یوتیوب روی آیفون خود از اپلیکیشن دیگری هم استفاده کنید، تنها راه شما این است که اشتراک پریمیوم یوتیوب را خریداری کنید. اما این امکان در اندروید بهصورت رایگان در دسترس است.
با توجه به ابعاد نمایشگر و توان پردازشی سختافزار گوشیهای هوشمند امروزی، تقسیم نمایشگر گوشی به دو بخش برای اجرای همزمان دو اپلیکیشن کار چندان دشواری نیست. بنابراین، با وجود نمایشگرهای بالای ۶ اینچ و پردازندهی پرقدرت A15 Bionic، جای تعجب دارد که چرا اپل این ویژگی را به آیفون ۱۳ یا حداقل ۱۳ پرو مکس ۶٫۷ اینچی اضافه نکرده است.
۲. پشتیبانی از قلم استایلوس
در سال ۲۰۰۷، استیو جابز گفته بود که هیچکس به قلم استایلوس روی گوشی خود نیاز ندارد و این قلمها فقط همهچیز را پیچیده میکنند، باید آنها را در جایی قرار داد و گم کردن آنها بسیار راحت است.
پس از ۱۴ سال، با وجود حضور موفق محصولاتی مانند سری گلکسی نوت و گلکسی زد فولد، آیفون ۱۳ هنوز هم از قلم استایلوس پشتیبانی نمیکند.
ممکن است اپل بهاین زودی برنامهای برای اضافه کردن این قابلیت به آیفون نداشته باشد، اما آیا واقعا در سال ۲۰۲۱ هنوز هم کاربران به قلم استایلوس نیاز ندارند و این ابزار کاربردی محسوب نمیشود؟
در نگاه اول، پاسخ مثبت به پرسش بالا منطقی بهنظر میرسد؛ زیرا کاربران بسیاری وجود دارند که از کار کردن با گوشیهای بدون استایلوس راضی هستند. اما اگر سابقهی استفاده از محصولاتی مانند سری گلکسی نوت را داشتهاید، قطعا نمیتوانید کاربردهای مختلف یک قلم استایلوس حرفهای و تجربهی کاربری جذاب آن را انکار کنید.
اگر کاربر حرفهای باشید، ممکن است در مواقعی مجبور شده باشید سندی را بهصورت آنلاین امضا کنید یا طرح و نقشهای را روی نمایشگر گوشی خود پیاده کنید یا حتی برای سرگرمی با استفاده از قلم استایلوس به نقاشی کشیدن مشغول شوید.
اگر به S Pen شرکت سامسونگ و ویژگیهای متعدد آن نگاهی داشته باشید، متوجه کاربردهای فراوان آن در مولتی تسکینگ و انجام سریعتر و دقیقتر کارهای مختلف خواهید شد.
در اکوسیستم کوپرتینوییها، آیپدها بهخوبی با اپل پنسل سازگار هستند و قلم اپل تا به حال ویژگیهای جذاب متعددی را در اختیار کاربران تبلتهای این شرکت قرار داده است. با توجه به همین تجربهی موفق، یکپارچگی اپل پنسل با آیفون برای اپل کار دشواری نخواهد بود.
۳. حالت دسکتاپ
در حالی که اپل تمام تلاش خود را میکند تا کاربران برای داشتن هر یک از محصولاتش هزینهای جداگانه بپردازند و همیشه سعی دارد اکوسیستم آیفون، آیپد و مکبوکها را از یکدیگر جدا کند، بعضی از گوشیهای اندرویدی امکان دسترسی به اپلیکیشنها در حالت دسکتاپ را هم به کاربران ارائه میکنند.
گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ یکی از گوشیهای اندرویدی است که علاوه بر این که در قالب یک دستگاه نقش گوشی هوشمند و تبلت را ایفا میکند، با استفاده از ویژگی نرمافزاری DeX امکان دسترسی به حالت دسکتاپ را هم ارائه میکند و میتوان با اتصال آن به یک نمایشگر، ماوس و صفحهکلید، تجربهای مشابه استفاده از یک رایانه رومیزی را رقم زد.
در این حالت شما به المانهای مختلف یک رابط کاربری دسکتاپ مانند نوار وظیفه، باز شدن اپها در قالب پنجرهها و نشانگر ماوس برای ناوبری دقیق و وبگردی دسترسی دارید.
علاوه بر سامسونگ، پرچمداران هواوی، شیائومی و بعضی تولید کنندگان دیگر هم حالت دسکتاپ را ارائه میکنند که میتواند تجربه کاربری شما از گوشی هوشمندتان را چند پله ارتقا دهد. اما متأسفانه این ویژگی جذاب هم در آیفون ۱۳ حضور ندارد.
نظر شما دربارهی تفاوتهای بیان شده میان آیفون ۱۳ و پرچمداران اندرویدی با قابلیتهای ذکر شده چیست؟ آیا با حضور ویژگیهایی مانند مولتی تسکینگ، پشتیبانی از قلم و حالت دسکتاپ در آیفونها موافق هستید؟
منبع: Phone Arena
وقتی شما ها میاین ۳ تا قابلیت اندروید و میبیننده بهتر ایفون زود ذوب میشید
چگونه میخواین تصمیم گیری کنید به دنبال چیزی برید که بهتر بجای اینکه زود ذوب شید
ببینید تابحال اندروید چه کارایی کرده کی ایفون نکرده باشه آقای نویسنده لطفا از این به بعد خودتون هم نتیجه گیری کنید اینطور باعث میشه که اختلال در تصمیم گیری مردم بیفته
آقای سید شما الکی نیا دروغ نگو که وضعیت مالی دوستانتون خوب بوده ینی وضعیت مالی هردو دوست خوب بود اصلا تا بحال ازشون پرسیدی که چرا ایفون نگرفتند ممکن توان مالی خرید گوشی رو نداشتند
اصلا تا بحال شده اپل مشتریانش رو ناراضی از فروشگاه بیرون بیاره
من خودم گوشی اندرویدی دارم و توان خرید ایفون رو ندارم .
گوشی های اندرویدی خیلی مشکل های زیادی دارند مثلا بعد یو سال گوشی زود هنگ میکنه و کند .
من الان گوشی یکساله نشده گرفتم هنگ میکنه گوشیمم سامسونگ a12
من خودم یه دوستی داشتم که ۴ سال بود ایفون داشت ایفون هم قدیمی بود و هنوز ایفونش بدون مشکل داره کار میکنه الان رفتن شهر خودشون آقای سید من آدمایی مثل شما زیاد دیدم کسی ایفون میخره که وضعیت مالی عالی داشته باشه شما گوگل که داری برو توی اینترنت بزن ۱۰ قابلیتی ios 14 داره و گوشی های اندرویدی ندارند فیلمش رو توی یوتیوب اهورا نیازی هست.
تو اصلا میدونی اپل چقدر بیشتر از سامسونگ طرفدار داره
وقتی ios 14 اونقدر پیشرفته هست ios 15 چه خفنی .
ایفون هر روز داره بهتر میشه تا آدمایی مثل شمارو کلک و پرشور رو بریزه
اپل همیشه پرچم داره زنده باد انسانیت زنده باد اپل
وقتی شما ها میاین ۳ تا قابلیت اندروید و میبیننده بهتر ایفون زود ذوب میشید
چگونه میخواین تصمیم گیری کنید به دنبال چیزی برید که بهتر بجای اینکه زود ذوب شید
دوستان عزیز لطفا چشم هاتون رو قشنگ باز کنید ببینید گوشی های اندرویدی چه کار هایی انجام دادند که ایفون انجام نداده باشه
تابحال چه کارهایی انجام داده که مشتریان ناراضی باشن ؟
آقای سید شما میگی رفتند گوشی اندرویدی بخرن و ایفون رو فروختند .
تابحال برای شما سوال شده که ممکنه توان خرید ایفون جدید رو نداشتن .گوشی های گوشی های اندرویدی یه عالمه مشکل دارن من خودم گوشی اندرویدی دارم و توان خرید ایفون رو ندارم.
اندرویدی ها کند شده دیر باز میکنه و تمام مشکل هایی رو داره که تابحال ایفون اصلا نداشته دوست من خودش ۵ سال ایفون داره هنوز گوشی بدون مشکل داره کار میکنه بدون هیچ هنگی.
گوگل که دارید بزنید ۱۰ قابلیتی که ios 14 داره و هرگز گوشی های اندرویدی نداشتن شما اون فیلم اهورا نیازی رو ببین بعدن تفاوت بین ایفون و اندروید رو متوجه میشی آقای سید .
وقتی هر روز قابلیت های ایفون داره بیشتر میشه بازم اینو میگید ایفون باید بهتر بشه تا آدم های مثل شما رو کاری کنه که کلک و پرشون بریزه .
وقتی ios 14 انقدر امکانات داره ios 15 چه خفنی میخواد بشه .
داداش وقتی نه خودت و نه دوستات توان خرید ایفون رو ندارید نیاین در موردش چرت و پرت نگیم.
کسی ایفون رو میخره که پولش رو داشته باشه شما پولشو داری ؟
هم تو داری بسه من خود شاهد بود دو تا از دوستام که سنگ آیفون به سینه میزدن و آیفون داشتن بعد از اینکه با اندروید کار کردن خودشون گوشی آیفون فروختن و اندروید خریدن و اینرو بگم که هیچ مشکل مالی نداشتن و می توانستن بهترین مدل آیفون را داشته باشن
باید اپل داشته باشی تا بفهمی چیه😏
وتقعا اندروید بهتر از ایفونه بیایم چشامونو باز کنیم اپل قطره قطره داره تکنولوژی اضافه میکنه دوستان اون اپل اپل سابق نیست الان فقط به فکر پوله وقتی هیچ قابلیت درست و حسابی نمیذاره و یا اینکه بعد از چند سال ازش اون قابلیت رو میذاره و هیچ وقت یه چیزی جلوتر از بقیه نمیده و فقط منتظر بقیه اس ما هم نریم سمتش که به خودش بیاد
واقعا قابلیت مولتی تسکینگ یه چیز واقعا ضروریه اون اپل پیشرفته مُرد الان همه بخاطر کلاسش میخرن اون موقع کلاس داشت نه الان
الان همه ی گوشی ها مثل اپل گرونتر شدن
اگه الان چشامونو باز کنیم اپل هم به خودش میاد یه چند وقت نریم سمتش به نفع خودمونه
این مطالب زائدهای کدوم ذهن میتونه باشه واقعا نمیدونم. اگه کاربر حرفهای اندروید هستین شما به دسترسی بی چون و چرا به حافظه دستگاه و نصب نرم افزار خارج از پلاتفرم پلی استور و حتی امکان شخصی سازی تو تمام ابعاد دستگاه عادت دارین نه قلم و حالت دستکتاب که بعضی از شرکتها ارایه میدم. متاسفانه نویسنده مقاله کاملا یک طرفدار مطلق اپل هست که حتی امکانات اندروید رو نمیشناسه و سعی میکنه با این مطالب ارزش اپل رو بالاتر ببره. اپل تلفن خوبیست اما ارزش قیمتش رو نداره. ایسوس rog 5 دارم و بجز دوربین اپل رو حتی نزدیک هم نمیبینم.
سلام کوروش عزیز… نویسندهی مطلب رو نمیدونم، چون باید توی سایت منبع دنبالش بگردیم…اما مترجمش بهت قول میده بعد از این همه سال کار توی این حوزه یاد گرفته علاقهش رو با کار قاطی نکنه چون هیچ سودی براش نداره و اعتبار کاریش رو کم میکنه.
هم با iOS کار میکنه و هم با اندروید. در واقع ۸ ساله که ترجیحش اندرویده اما با آیفون هم بیگانه نیست 😉
منظور من شما به عنوان مترجم مطلب نیست اما به عنوان یه اندروید یوزر حتما تایید میکنید رنج خیلی پایینی از اندروید یوزر ها وابسته به دستکتاب یا قلم هستن در اصل اکثرا از این امکانات استفاده نمیکنن.
بحث من اینه به صورت منطقی نقد و تعریف کنیم از هر محصول. امکانات اندروید نه اون مطالب عنوان شده در بالاست که تقریبا هیچ کسی رو ترغیب به استفاده از اندروید نمیکنه بلکه تفاوتهای اساسی توی پلتفرم اندروید و اپل هستش.
شما خودتون احتمالا دسترسی به فایلها و فول کاستومایز بودن و نصب برنامه از طرف ثالث رو تو اندروید تایید میکنین که همین مسایل یه ضعف از نظر طرفداران اپل هست اما یه امکان اساسی برای اندروید یوزر ها هست.
من به شخصه برداشتم از این مطلب کوبیدن اندروید بود نه معرفی نقاط قوت، هرچند اشاره به مولتی تسک تلاش نویسنده برای نمایش حداقلی از یک امکان فوقالعاده بود.
در مجموع من نه طرفدار مارک و برند که به عنوان مشتری طرفدار جیب و اون نیازی هست که از دوایس مورد نظرم دارم، هستم.
از شما به عنوان مترجم درخواست دارم که در پایین سطر نظر تخصصی خودتون رو هم لحاظ کنین تا برداشت سوئ به وجود میاد.
در آخر همونطور که رقابت تاثیر میزاره تو پیشرفت نقد منصفانه باعث میشه تا من به عنوان خواننده ای مطلب احساس کنم مطلب مفیدی خواندم که بار علمی و تخصصی به همراه داره.
به امید مطالب قویتر از شما