برخی کاربران آیپد مینی ۶ از مشکل نمایشگر خبر می‌دهند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

آیپد مینی ۶ به دلیل طراحی بسیار مدرن و استفاده از آخرین نسل پردازنده A15 با استقبال ویژه‌ای از سوی کاربران و علاقمندان اپل روبه‌رو شده است. با این حال، بسیاری از کاربران هنگام کار با آیپد مینی ۶ متوجه مشکل بزرگی شده‌اند. این مشکل به زبانی عامیانه اینطور بیان می‌شود که هنگام کار با این گجت، تصویر صفحه‌نمایش با پرش‌های ریزی مواجه شده و به نظر می‌رسد که یک طرف صفحه‌نمایش آیپد مینی دیرتر از طرف دیگر آن رفرش می‌شود.

چنین ایرادی در هنگام کار با آیپد و اسکرول سریع محتوا مانند چرخیدن در اینترنت به شدت آزار دهنده است. تصور برخی کاربران این مینی آیپد‌ها چنین بود که نمایشگر دستگاه دچار شکستگی شده و همین باعث ایجاد پرش‌های تصویری می‌شود. اما بعد از مراجعه به فروشگاه اپل متوجه شدند که این ایراد نه تنها در قسمت به ظاهر شکست شده رخ می‌دهد، بلکه در کل چنین پرش‌های ریزی دیده می‌شود.

هنگامی که به آیپد مینی ۶ به صورت عمودی نگاه می‌کنیم، سمت راست صفحه‌نمایش سریع‌تر از سمت چپ آن رفرش می‌شود و ناگهان برعکس این عمل اتفاق می‌افتد. نکته جالب اینجاست که اگر به صورت افقی به آن نگاه کنیم، تشخیص محل شروع تاخیر در رفرش صفحه بسیار سخت‌تر از حالت عمودی آن خواهد شد.

 آیپد مینی 6

هنوز به طور واضح مشخص نیست که منشا این مشکل از کدام بخش دستگاه است و پنل LCD،کنترلرهای صفحه‌نمایش و یا نرم‌افزار و سیستم‌عامل از جمله عوامل احتمالی بروز این مشکل محسوب می‌شوند. اما اگر با نصب کنترلر‌هایی در دو طرف دستگاه، سیگنال‌های صفحه نمایش سریع‌تر به نیمه بعدی آن منتقل شود، در این صورت به نظر می‌رسد که این مشکل نتیجه طراحی نامناسب این صفحه‌نمایش خواهد بود.

صفحه‌نمایش‌های آیپد مینی ۶ به طور معمول از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند ولی در سایر مدل‌های آیپد کیفیت نمایشگر تعریف چندانی ندارد. در مدل های آیپد پرو، رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی نمایشگر به پنهان‌ کردن مشکلات احتمالی آن کمک فراوانی می‌کند.

تعیین اینکه آیا مشکل پرش‌های ریز صفحه آن‌قدر بزرگ به حساب می‌آید که کاربران از کار کردن با آیپد مینی ۶ منصرف می‌شوند و آن را کنار می‌گذارند، به عهده خود کاربران اپل است. البته، مسائل بصری ظریف و ریز مانند این مشکل برای برخی از کاربران به شدت ناراحت کننده است و برای برخی دیگر حتی مشکل هم به حساب نمی‌آید. بسیاری از کاربران ممکن است متوجه شوند که در نمایشگر آیپد آن‌ها مشکلی وجود دارد اما پس از مدتی به آن عادت کرده و می‌توانند بعد از چند ساعت آن را نادیده بگیرند.

حال باید دید آیا شرکت اپل می‌تواند علت اصلی این مشکل را پیدا کند و راه‌حلی برای برطرف سازی آن به کاربران خود ارائه دهد یا نه.

منبع: ۹to5mac

راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما