۱۶ باور اشتباه درباره‌ی افراد درونگرا که باید فراموش کنید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
باورهای اشتباه درباره‌ی درونگرایان

بررسی‌ها حاکی از آن است که نیمی از جمعیت جهان درونگرا هستند اما با این وجود باورهای اشتباهی درباره‌ی این تیپ شخصیتی ایجاد شده و درک درستی از آن وجود ندارد. درونگرایی و برونگرایی انواع تیپ‌های شخصیتی هستند که هر کدام پیچیدگی‌های خاص خودشان را دارند. تفاوت اصلی این دو مدل شخصیت این است که برونگرایان انرژی خود را از کنار دیگران بودن به دست می‌آورند اما درونگرایان با سپری کردن زمان به تنهایی انرژی کسب می‌کنند.

افراد درونگرا گروهی هستند که دیگران درک درستی از آن‌ها ندارند. طرز فکر، رفتار و حتی شیوه‌ی تعامل درونگرایان با افراد برونگرا متفاوت است. اما باورهای اشتباه بسیاری درباره‌ی درونگرا بودن وجود دارد. در این مطلب به بررسی ۱۶ باور اشتباه درباره‌ی افراد درونگرا پرداخته‌ایم.

۱. افراد درونگرا خجالتی هستند

تفاوت خجالتی بودن و درونگرایی

خجالتی بودن و درونگرا بودن به صورت کامل با هم فرق دارند. افراد درونگرا الزاما خجالتی نیستند یا ترسی از دیگران ندارند. آن‌ها فقط به دلیل عدم تمایل به صحبت کردن ترجیح می‌دهند با دیگران حرف نزنند. درونگرایی یکی از انواع شخصیتی است اما خجالتی بودن از اضطراب اجتماعی، ناامنی و ترس ایجاد می‌شود. بنابراین با وجود اینکه ممکن است افراد درونگرا و افراد خجالتی از نظر ظاهری مشابه هم به نظر برسند اما درونگرایان بیشتر دوست دارند زمانی را به تنهایی سپری کنند زیرا باعث داشتن انرژی بیشتر و تازگی آن‌ها می‌شود اما افراد خجالتی تنها بودن را به دلیل ترس از تعاملات اجتماعی دوست دارند.

خجالتی بودن و درونگرا بودن عبارت‌هایی هستند که اغلب به اشتباه به جای هم به کار می‌روند. با وجود اینکه افراد درونگرای خجالتی هم وجود دارند اما این مورد همیشه صحیح نیست. البته درونگراها تمایل دارند بیشتر محافظه‌کار بوده و نیت و کارهای خود را پنهان نگه دارند به همین دلیل شناخت یک فرد درونگرا به زمان و صبر نیاز دارد.

۲. افراد درونگرا بی‌احساس هستند

افراد درونگرا ممکن است احساسات خود را در چهره و رفتارشان بروز ندهند اما این بدان معنا نیست که به چیزی که شما می‌گویید علاقه ندارند. این افراد ترجیح می‌دهند احساساتشان را نسبت به دیگران کنترل کرده و آن‌ها را درون‌ریزی کنند. ممکن است فرد درونگرا بی‌تفاوت به نظر برسد اما در واقع اینگونه نیست.

۳. افراد درونگرا به کار گروهی علاقه ندارند

افراد درونگرا اغلب بهترین تلاش خود را هنگام انجام کارها به تنهایی انجام می‌دهند بنابراین ممکن است همکاران دچار برداشت اشتباهی از آن‌ها شوند و فکر کنند که آن‌ها نمی‌خواهند در کار گروهی مشارکت داشته باشند. با وجود این‌که افراد درونگرا هنگامی که احساس کنند در گروه‌های بزرگ صدایشان شنیده نمی‌شوند و لازم است چندین بار صحبتشان را تکرار کنند تمایل به سکوت پیدا می‌کنند اما هنگام مشارکت در گروه‌های کوچک برتری دارند و تا زمانی که نظر آن‌ها مورد احترام واقع شود از کار کردن در چنین محیط‌هایی لذت می‌برند.

با وجود اینکه افراد برونگرا تمایل دارند در گروه‌های بزرگ‌تر شرکت کنند اما درونگرایان به گروه‌های کوچک و تعاملات یک به یک متمایل هستند. درونگرایان می‌توانند افراد بسیار اجتماعی‌ای باشند فقط نیاز دارند که به انرژی خود توجه کنند و پس از تعاملات اجتماعی زمانی را به کسب انرژی اختصاص دهند.

۴. افراد درونگرا صحبت کردن را دوست ندارند

عدم تمایل درونگراها به صحبت کردن

درونگرایان نسبت به صحبت کردن بی‌میل نیستند بلکه ترجیح می‌دهند قبل از صحبت خوب گوش بدهند. افراد درونگرا کلمات‌شان را با دقت انتخاب می‌کنند و از نظر آن‌ها گپ زدن هدر دادن زمان است. اما در صورتی که بخواهید درباره‌ی موضوعی که به آن علاقه دارند با آن‌ها صحبت کنید در مکالمه‌ی شما با میل بسیار شرکت خواهند کرد.

۵. افراد درونگرا از ارتباط چشمی هراس دارند

به صورت کلی افراد درونگرا به اندازه‌ی افراد برونگرا ارتباط چشمی برقرار نمی‌کنند. دلیل این موضوع این است که آن‌ها به اندازه‌ی افراد برونگرا نیازی به مشارکت در هنجارهای اجتماعی و مناسبت‌ها نمی‌بینند نه اینکه از آن هراس دارند.

۶. همه‌ی افراد درونگرا در صحبت کردن در جمع ضعیف هستند

برخی از افراد درونگرا صحبت کردن در جمع‌های بزرگ را دوست ندارند اما برخی دیگر هم استعداد طبیعی سخنوری دارند. درونگرایان به صورت کلی زمان بیشتری را برای آماده شدن برای سخنرانی و ارائه صرف می‌کنند.

بر خلاف باور عموم مردم، بسیاری از سخنران‌ها و مجری‌های موفق درونگرا هستند. درونگرایان اغلب برای افرادی که نمی‌شناسند بخش زیادی از خود را فاش نمی‌کنند و سخنرانی یا اجرا نیازمند نقش بازی کردن است. دلیل اینکه بسیاری از درونگرایان تمایل به سخنرانی در جمع ندارند این موضوع است و همچنین آن‌ها پس از سخنرانی به زمانی برای انرژی گرفتن پس از اجرا نیاز دارند. در حالت کلی درونگرا بودن فرد را از میکروفون دست گرفتن باز نمی‌دارد.

ایده‌ی ایستادن در برابر افراد زیاد و به اشتراک گذاشتن نظرات نه تنها برای درونگرایان بلکه برای هر فردی می‌تواند ترسناک باشد اما صحبت کردن در جمع یک مهارت است و مانند هر مهارت دیگر می‌توانیم آن را تمرین کنیم.

۷. افراد درونگرا دوست دارند همیشه تنها باشند

تنهایی و درونگرایی

با وجود اینکه برخی افراد درونگرا دوست دارند برای کسب انرژی دوباره مدت زمانی را در سکوت به مطالعه و تامل اختصاص دهند اما از تعامل با افراد دیگر و مشارکت با دیگران هم لذت می‌برند.

این درست است که برای بسیاری از افراد درونگرا بهترین زمان، کتاب خواندن یا انجام تفریح مورد علاقه به تنهایی است اما این زمان مخصوص انرژی گرفتن برای رویدادها و تعاملات اجتماعی آینده است و علاوه بر این برای رشد و پیشرفت شخصی هم استفاده می‌شود. زیرا افراد درونگرا با تامل و تفکر در رویدادهای قبلی می‌توانند به دیدگاه‌های ارزشمندی در جهت رشد و بهبود خودشان برسند. این بدان معنا نیست که درونگرایان ترجیح می‌دهند همیشه تنها باشند. تنها تفاوت بین درونگرایان و برونگرایان این است که افراد درونگرا پس از شرکت در جمع نیاز به تنهایی دارند تا تعاملات روز را بررسی کنند.

۸. افراد درونگرا همه چیز را بیش از حد تحلیل می‌کنند

افراد درونگرا دوست دارند موقعیت‌ها را تحلیل کرده و همه‌ی سناریوهای ممکن را قبل از تصمیم‌گیری در نظر بگیرند. گاهی اوقات این مساله منجر به ناتوانی تحلیل می‌شود اما به صورت کلی یک ویژگی مثبت است که به آن‌ها اجازه می‌دهد که با دیدگاه منطقی تصمیم‌های دشوار بگیرند.

۹. افراد درونگرا دوست ندارند به جاهای عمومی بروند

این باور اشتباه است. ممکن است افراد درونگرا در جاهای شلوغ راحت نباشند اما دوست دارند مکان‌ها، افراد و چیزهای جدید را تجربه کنند. درست است احتمال اینکه فرد درونگرا را در خانه در حال خواندن کتاب ببینید بسیار بیشتر از دیدن او در جمع شلوغی است که افراد آن غریبه هستند، اما افراد درونگرا هم مانند همه‌ی انسان‌ها در ارتباط انسانی مشارکت می‌کنند.

افراد درونگرا انرژی خود را از زمان تنهایی و تفکر به دست می‌آورند اما در مقابل برونگرایان از تعامل با افراد دیگر انرژی کسب می‌کنند. این بدان معنا است که برای درونگرایان حضور در موقعیت‌های اجتماعی به عنوان منبعی که انرژیشان را تخلیه می‌کند به شمار می‌رود. البته معنی این موضوع این نیست که درونگرایان از حضور در اجتماع و رویدادها لذت نمی‌برند بلکه ممکن است زمان کمتری را صرف آن کنند.

۱۰. افراد درونگرا بسیار زودرنج هستند

زودرنجی و درونگرایی

خلاف این موضوع صحیح است. افراد درونگرا برخورد یکنواخت‌تر و متعادل‌تری نسبت به افراد برونگرا دارند. درونگرایان حتی در شرایط فشار و استرس هم می‌توانند همه‌ی سناریوها را بررسی کنند.

۱۱. افراد درونگرا موفقیت کمتری دارند

به دلیل علاقه‌ای که به مدیران و رهبران برونگرا، کاریزماتیک و جذاب وجود دارد برخی افراد گمان می‌کنند که درونگرایان نسبت به برونگرایان موفقیت کمتری دارند. اما میلیون‌ها فرد درونگرای موفق شامل دانشمندان، هنرمندان، پزشکان، نویسندگان و فیلسوفان وجود دارند. موفقیت الزاما با نوع شخصیت مرتبط نیست.

۱۲.‌ افراد درونگرا می‌توانند معاشرتی‌تر شده و فردی برونگرا شوند

درونگرایی یک ویژگی شخصیتی مادرزادی است که نمی‌توانید آن را تغییر دهید. بسیاری از افراد باور اشتباهی دارند که درونگرایان می‌خواهند یا می‌توانند تمایل خود به ساکت و منفعل بودن را ترک کنند.

۱۳.‌افراد درونگرا بی‌ادب هستند

درونگرایان به دلیل اینکه احساسات خود را بروز نمی‌دهند سخت نکوهش می‌شوند. همین مساله باعث می‌شود دیگران باور اشتباهی نسبت به آن‌ها داشته باشند و رفتارشان را با بی‌ادبی اشتباه بگیرند. در حالی که اینگونه نیست.

۱۴. افراد درونگرا شوخ نبوده و خسته‌کننده هستند

درونگرایان به دنبال داشتن زمان خوب هستند و فقط محیط‌هایی را ترجیح می‌دهند که ساکت‌تر و آرام‌تر باشد. آن‌ها از مهمانی رفتن بدشان نمی‌آید اما ترجیح می‌دهند زمان را در حلقه‌ی دوستان خود سپری کنند. در ابتدا درونگرایان ممکن است محافظه‌کار، مغرور و غیر صمیمی به نظر برسند اما اینگونه نیست و اغلب افراد درونگرا پس از اینکه با آن‌ها آشنا شوید رفتار گرم‌تری خواهند داشت. به صورت کلی درونگرایان تمایل دارند به جای افرادی که برای اولین بار ملاقات می‌کنند چند دوست صمیمی نزدیک داشته باشند که جنبه‌ی بسیار متفاوتی از آن‌ها را ببینند.

۱۵. افراد درونگرا کارآفرین و رهبرهای خوبی نمی‌شوند

رهبرهای درونگرا

درونگرایان می‌توانند رهبرهای آرام اما مطمئنی شوند. افراد درونگرا به ویژه در مدیریت برونگرایان بسیار موثر هستند زیرا شنوندگان خوبی بوده و با آن‌ها رقابت نمی‌کنند.

هنگامی که افراد به راه‌اندازی کسب‌و‌کار فکر می‌کنند چیزهایی مانند رویدادهای شبکه‌سازی به ذهنشان می‌آید و به صورت طبیعی فرض می‌کنند که درونگرایان از این حوزه خارج هستند اما در واقعیت اینگونه نیست. ذات متفکر و مشاهده‌گر افراد درونگرا به این معنا است که می‌توانند کارآفرین‌‌های بسیار عالی‌ای شوند.

درونگرایان در مشاهده و تحلیل مشکل قبل از ارائه‌ی راه‌حل بسیار ماهر هستند. همچنین امروزه با ظهور کسب‌و‌کارهای آنلاین هر کسی می‌تواند از پشت صفحه‌ی کامپیوتر یک کسب‌و‌کار را راه‌اندازی و مدیریت کرده و آن را مطابق ویژگی‌های شخصیتی خود پیش ببرد. برخی از افراد درونگرا دوست ندارند در رویدادهای شبکه‌سازی حضوری شرکت کنند و می‌توانند کار خود را از طریق بلاگ، شبکه‌های اجتماعی و فعالیت‌های دیگر ارتقا دهند.

۱۶. افراد برونگرا از افراد درونگرا خوشحال‌تر هستند

خوشحال بودن به نوع شخصیت فرد بستگی ندارد. در میان برونگرایان هم مانند درونگرایان افراد خوشحال یا ناراحت وجود دارند. تیپ شخصیتی فرد را مستعد ناراحتی نمی‌کند.

در پایان

برچسب‌هایی مانند درونگرایی و برونگرایی زمانی مفید و کاربردی هستند که مطمئن شویم افراد را بر اساس باورهای نادرست این برچسب‌ها دسته‌بندی نمی‌کنیم. فرقی نمی‌کند که درونگرا یا برونگرا باشید همواره به خاطر داشته باشید که هیچ کاری نیست که به دلیل نوع تیپ شخصیتی‌تان نتوانید آن را انجام دهید.

در این مطلب با باورهای اشتباهی که درباره‌ی افراد درونگرا وجود دارد آشنا شدیم. در صورتی که درونگرا هستید باورها و رفتارهایی که به اشتباه نسبت به خود از دیگران دریافت کرده‌اید چه چیزهایی بوده است؟

این مطلب فقط جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با یک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه‌ی رفع مسؤولیت دیجی‌کالا مگ را بخوانید.

منبع: Lifehack، Subconscious Servant



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. سامان

    من خودم درون گرا هستم و اکثر این مثال هایی که زدید کاملا قبول دارم و همزاد پنداری زیادی باهاشون داشتم

  2. بی‌نام

    همه افراد هم درونگرا هستن و هم برونگرا. در واقع اینکه میگیم کسی درونگرا هست، به این معنیِ که درصد درونگراییش از برونگراییش بیشتر، یا بر عکس. چون به هرحال همه ما، چه درونگرا به حساب بیایم و چه برونگرا، گاهی چیزهایی رو بروز میدیم و چیزهایی رو درون خودمون نگه میداریم.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X