هند از سامسونگ خواست تا یک شرکت تولید تراشه در این کشور احداث کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
هند سامسونگ تراشه

اینطور که به نظر می‌رسد، دولت هند از سامسونگ خواسته تا یک شرکت تولید تراشه در این کشور احداث کند تا بتواند میزان تولیدات خود را در این زمینه افزایش دهد.

سامسونگ در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده‌ی تراشه در جهان به حساب می‌آید اما با این حال با فاصله‌ی بسیار زیادی پشت سر TSMC قرار دارد. شرکتی که به تولید تمام تراشه‌های اپل مشغول است و فوق‌العاده هم عملکرد خوبی در این زمینه دارد. شرکت کره‌ای برخلاف رقیب تایوانی خود اصلا عملکرد خوبی در زمینه‌ی تولید تراشه نداشته و مشتریان خود را هم از دست داده است. برای نمونه می‌توان به کوالکام اشاره کرد که اصلا از وضعیت تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راضی نبود و گفته می‌شود می‌خواهد تولید مدل پلاس را به TSMC واگذار کند.

سامسونگ برای اینکه بتواند با TSMC به رقابت بپردازد نیاز دارد تا هم عملکرد خود را بهتر کند و هم کسب و کارش را گسترش دهد. بدین ترتیب می‌تواند سفارشات بیشتری را دریافت کرده و مشتریان بیشتری هم جذب کند. در همین راستا دولت هند که می‌داند سامسونگ تا چه اندازه به این کار نیاز دارد تصمیم گرفت به شرکت کره‌ای پیشنهاد بدهد تا در این کشور یک کارخانه‌ی تولید تراشه احداث کند. با این کار هم هندوستان منفعت خواهد برد و هم خود سامسونگ می‌تواند کسب و کارش را گسترش دهد. البته اینطور که به نظر می‌رسد، دولت هند فقط برای سامسونگ چنین پیشنهادی را مطرح نکرده. ظاهرا این کشور می‌خواهد به هر شرکتی که تصمیم بگیرد در هند یک کارخانه‌ی تولید تراشه احداث کند، سوبسید بدهد.

اینطور که به نظر می‌رسد، دولت هندوستان در مجموع ۱۰ میلیارد دلار برای این کار سرمایه‌گذاری کرده تا بتواند شرکت‌ها را تشویق به احداث کارخانه‌ی تولید تراشه در خاک این کشور کند. با این کار هندوستان هم به یکی از قطب‌های تولید تراشه در جهان تبدیل خواهد شد و می‌تواند از لحاظ نیروی کار، یکی از دلایل کمبود تراشه در جهان را حذف کند. اگر سامسونگ بخواهد به این دعوت مستقیم هندوستان پاسخ مثبت بدهد، می‌تواند برای خود شرکت هم بسیار مفید باشد چرا که سامسونگ در حال حاضر گوشی‌هایش را در هندوستان مونتاژ می‌کند. در واقع بزرگ‌ترین شرکت مونتاژ گوشی در جهان متعلق به سامسونگ بوده و در کشور هند احداث شده که بنایی به مساحت ۱۴۱٫۶۴۰ متر مربع که بی‌نهایت بزرگ است.

طبق اطلاعات منتشر شده، هزینه‌ی مصرف نیمه‌هادی در هندوستان از ۲۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ به ۴۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۵ افزایش پیدا خواهد کرد. اگرچه این کشور در زمینه‌ی طراحی نیمه‌هادی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ رشد بی‌نظیری داشته (از ۱۴٫۵ میلیارد دلار به ۵۲٫۶ میلیارد دلار) اما با این حال باز هم تعداد شرکت‌ها در این کشور برای تولید تراشه آنقدر زیاد نیست و باید بسیار بیشتر باشد.

در حال حاضر تمام اقدامات در فاز اولیه به سر می‌برند و این یعنی نمی‌دانیم آیا سامسونگ با دولت هند بر سر این موضوع به توافق خواهد رسید یا خیر. فعلا باید منتظر بمانیم ببینیم چه می‌شود. اینطور که از ظاهر قضیه بر می‌آید، احداث یک شرکت تولید تراشه در هندوستان هم به نفع سامسونگ خواهد بود و هم دولت هند چرا که می‌تواند به کشوری بسیار مهم تبدیل شود.

از طرفی دیگر سامسونگ برای رقابت با TSMC نیاز دارد کیفیت کار خود را افزایش دهد. طبیعتا ساخت شرکت با این هدف برای سامسونگ هزینه‌ی بالایی در پی خواهد داشت و شرکت کره‌ای اگر بخواهد با همین روند ضعیف دست به چنین کاری بزند، قطعا شکست خواهد خورد. فعلا که گفته می‌شود کوالکام به سراغ TSMC رفته تا در زمینه‌ی تولید تراشه با آن به‌جای سامسونگ وارد همکاری شود. مدیاتک هم از وقتی که با TSMC وارد همکاری شده آنقدر پیشرفت کرده که دایمنسیتی ۹۰۰۰ آن با تراشه‌ی A15 اپل مقایسه می‌شود، اپل هم دیگر با سامسونگ در این زمینه همکاری خاصی ندارد. حتی تراشه‌های اگزینوس هم آنقدر عملکرد بدی دارند که اگر سامسونگ می‌توانست، تولید این تراشه‌ها را هم به TSMC واگذار می‌کرد. هرچند فعلا گفته می‌شود سامسونگ می‌خواهد با همکاری TSMC و IBM روی فناوری جدید طراحی تراشه کار کنند که باعث افزایش چشمگیر قدرت پردازشی آن می‌شود. امیدوار هستیم در نهایت سامسونگ هم بتواند تراشه‌های قدرتمندی تولید کند تا رقابت همچنان در این بین پابرجا بماند.

منبع: SamMobile



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما