چگونه در سایت‌های فریلنسینگ کلاهبرداران را شناسایی کنیم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
کلاهبرداران فریلنسینگ

سایت‌های فریلنسینگ در کشورهای مختلف فراگیر شده‌اند و برای محول کردن پروژه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما مانند هر بازار دیگری، در سایت‌های فریلنسینگ هم کلاهبرداران زیادی در حال فعالیت هستند که باید مراقب آن‌ها باشید. در ادامه به نحوه‌ی تشخیص کلاهبرداران در سایت‌های فریلنسینگ می‌پردازیم.

لینک‌های خطرناک

لینک‌های فیشینگ سال‌هاست که در فضای اینترنت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در سایت‌های فریلنسینگ هم ارسال و دریافت لینک‌های مختلف پدیده‌ی رایجی محسوب می‌شود. اما بهتر است روی هم لینکی کلیک نکنید و فقط از لینک‌هایی بهره ببرید که آدرس سایت موردنظر شناخته شده است و به آن اطمینان دارید.

ارتباط در فضای خارج از سایت

پلتفرم‌های فریلنسینگ معمولا از کاربران خود می‌خواهند که تعاملات خود را در محدوده‌ی سایت انجام دهند. با این حال بسیاری از مشتریان و فریلنسرها این قانون را زیر پا می‌گذارند و به همین خاطر کلاهبرداران هم می‌توانند از این موضوع سوء‌استفاده کنند. به عنوان مثال در این شرایط ممکن است فایل‌هایی برای شما ارسال شود که بعد از باز کردن آن‌ها، بدافزارهای موردنظر فعال می‌شوند و به دردسر می‌افتید.

کلاهبرداران فریلنسینگ

مبالغ عجیب و غریب

واقعیت این است که بیشتر کارفرماهایی که نمی‌خواهند مبلغ زیادی هزینه کنند، به سایت‌های فریلنسینگ مراجعه می‌کنند. بنابراین اگر مثلا می‌بینید یک کارفرما برای یک پروژه مبلغ هنگفتی را اختصاص داده ولی درمورد جزئیات آن اطلاعات چندانی را مطرح نکرده، باید نسبت به این پروژه مشکوک باشید. همچنین از سوی دیگر، جذابیت سایت‌های فریلنسینگ این است که مبلغ را نگه می‌دارند تا بعد از اتمام پروژه برای فریلنسر آزاد شود. بنابراین اگر کارفرما می‌گوید فقط بعد از اتمام پروژه پول را پرداخت می‌کند، بهتر است به او اعتماد نکنید.

برخی کارفرماها از فریلنسر می‌خواهند که مدتی آزمایشی برای او کار کند تا کیفیت کار را مورد بررسی قرار دهد. چنین افرادی به احتمال زیاد کلاهبردار هستند. از سوی دیگر باید به کارفرماهایی اشاره کنیم که می‌گویند که اگر مثلا پروژه‌ی موردنظر را به طور رایگان یا با مبلغ کمتری انجام دهند، در ادامه پروژه‌های بیشتری هم ارائه خواهد شد. این افراد از جمله معروف‌ترین کلاهبرداران سایت‌های فریلنسینگ هستند.

نظرات

نظرات ثبت شده در سایت‌های فریلنسینگ اهمیت بسیار زیادی دارند. به طور کلی هرچقدر تعداد نظرات مثبت برای شما بیشتر باشد، راحت‌تر می‌توانید مشتری جذب کنید. اما واقعیت این است که برخی افراد نظرهای جعلی برای خود می‌نویسند. به طور مشخص این افراد با اکانت‌های مختلف پروژه تعریف می‌کنند، و بعد از دریافت پروژه‌ی موردنظر، از طرف کارفرما یک نظر بسیار عالی در مورد خود می‌نویسند. تشخیص این دسته از فریلنسرها کار چندان راحتی نیست و مثلا اگر یک نفر به تازگی عضو شده و چند نظر بسیار مثبت دریافت کرده، بهتر است نسبت به فعالیت او مشکوک شوید.

کلاهبرداران فریلنسینگ

الزامات متعدد

گاهی اوقات کارفرما از فریلنسر می‌خواهند که چندین کار را برای آن‌ها انجام دهند. با کمی جستجو در سایت‌های فریلنسینگ به راحتی می‌توانید چنین پروژه‌هایی را پیدا کنید که از طرف مقابل می‌خواهند به عنوان برنامه‌نویس، گرافیست، تدوین‌گر و دیگر موارد انجام وظیفه کند. معمولا چنین کارفرماهایی پول بسیار کمی برای این نوع پروژه‌ها پرداخت می‌کنند. بنابراین اصلا به چنین افرادی اعتماد نکنید و از آن‌ها فاصله بگیرید.

سخن آخر

فعالیت در سایت‌های فریلنسینگ کار راحتی نیست و از طرف دیگر همواره باید مراقب کلاهبرداران هم باشید. بنابراین فارغ از اینکه در این محیط کارفرما یا فریلنسر هستید، باید چشم و گوش خود را باز کنید تا با کلاهبرداران روبرو نشوید.

منبع: MakeUseOf



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X