راهنمای خرید تلویزیون؛ تیر ۱۴۰۳

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲۷ دقیقه
راهنمای خرید تلویزیون

به راهنمای خرید تلویزیون دیجی‌کالا مگ خوش آمدید. در این راهنمای خرید قصد داریم تا بهترین تلویزیون‌هایی که می‌توانید با گارانتی معتبر از بازار و البته فروشگاه دیجی‌کالا خریداری کنید را به شما معرفی کنیم. البته، قبل از هر چیزی ما اطلاعاتی کامل از تکنولوژی‌ها، مدل‌ها، پنل‌ها و هر آن چیزی که می‌تواند به شما برای خرید یک محصول ایده‌آل کمک کند، به شما ارائه می‌دهیم.

هر آنچه که باید قبل از خرید تلویزیون بدانید

تلویزیون دیگر بخشی جدانشدنی از خانه و زندگی ماست. اکثر افراد در سراسر جهان ترجیح می‌دهند تا اوقات فراغت خود را جلوی تلویزیون بگذراند؛ حال این وقت می‌تواند به دیدن برنامه‌های مختلف، تماشای فیلم و سریال یا بازی کردن با کنسول جلوی صفحه بزرگ بگذرد. یک تلویزیون با اندازه بزرگ و کیفیت خوب می‌تواند در تمام این حالت‌ها، تجربه‌ای عالی برای شما به ارمغان بیاورد. پس اگر قصد خرید تلویزیون جدید دارید، حتما باید حواس‌‌تان به نکات مختلفی معطوف باشد تا بهترین مدل ممکن را برای خود تهیه کنید. حال در ادامه سراغ شرح همین نکات می‌رویم.

تلویزیون‌ها با گذشت زمان، صاحب امکانات و تکنولوژی‌های جدیدتر و البته پیچیده‌تری شده‌اند. وقتی بیست سال پیش را نگاه می‌کنیم، تلویزیون‌ها این قدر نوع و مدل متفاوت بر اساس مواردی چون اندازه، نوع پنل، وضوح و فریم‌ریت نداشتند. اما حالا این جزئیات آن قدر زیاد است که باید پیش از خرید، تک تک آن‌ها را بررسی و سپس نسبت به خرید تلویزیون مناسب اقدام کنید. برای همین ما جزئیاتی که بیشتر از همه اهمیت دارند را معرفی می‌کنیم و شرح می‌دهیم تا شما هم تسلط و آگاهی بیشتری داشته باشید.

اندازه صفحه

اولین موردی که اکثر افراد حین خرید تلویزیون به آن فکر می‌کنند، اندازه صفحه است. این درست که هر چه صفحه بزرگ‌تر باشد بهتر می‌شود، اما آیا در یک اتاق حداکثر ۱۵ متری می‌توان تلویزیون ۶۰ اینچ گذاشت؟ قطعا نه. همچنین قیمت تلویزیون از ۵۰ اینچ به بعد جهش قابل توجهی دارد که باعث می‌شود به این راحتی سراغ خرید تلویزیون‌های خیلی بزرگ نروید.

بنابراین اول از همه باید مشخص کنید تلویزیون کجای خانه قرار می‌گیرد. اگر بزرگ‌ترین بخش خانه (هال یا پذیرایی) انتخاب‌تان است، پس باید حداقل سراغ تلویزیونی با ابعاد ۵۵ اینچ بروید. طبق تحقیقات انجام شده در سال‌های گذشته، تلویزیون‌های با ابعاد ۶۵ اینچ محبوب‌ترین گزینه بین خریداران به حساب می‌آید؛ اندازه‌ای که کاملا مناسب فضای اصلی خانه است.

برای دستیابی به بهترین اندازه ممکن و داشتن تجربه‌ای ایده‌آل از تماشای فیلم و سریال در تلویزیون، فرمولی وجود دارد که بر اساس فاصله بیننده از صفحه، اندازه را محاسبه می‌کند. طبق این فرمول، باید فاصله شما بین ۱.۴ الی ۱.۶ برابر اندازه تلویزیون باشد. پس برای تلویزیون ۶۵ اینچ، شما باید حدود ۲.۵ متر از تلویزیون دور باشد تا تجربه‌ای عمیق و ایده‌آل در دسترس‌تان قرار بگیرد. امروزه با توجه به فضای خانه‌ها، کیفیت صفحه و بودجه، اندازه بین ۵۵ تا ۶۵ اینچ مناسب‌ترین اندازه برای خرید تلویزیون هستند. تلویزیون‌ها بزرگ‌تر با اندازه ۷۰ اینچ یا بیشتر تجربه‌ای مشابه سینما خواهند داشت، اما هم فضای بسیار بزرگی نیاز دارند و هم قیمت‌شان بسیار بالاست که هر کسی از پس آن بر نمی‌آید.

وضوح صفحه

منظور از وضوح صفحه، تعداد پیکسل‌های موجود در یک صفحه است. هر چه تعداد پیکسل‌ها بیشتر باشد، جزئیات بیشتر و تصویر باکیفیت‌تر خواهد بود. بسته به اندازه صفحه تلویزیون، وضوح صفحه و تعداد پیکسل باید از حداقل مقداری تبعیت کند. مثلا در تلویزیون ۶۰ اینچی نباید انتظار وضوح تصویر HD داشته باشید. چون تعداد پیکسل‌ها آن قدر کم هست که بزرگ نمایش داده خواهند شد و در نتیجه، تصویر اصلا کیفیت مطلوبی نخواهد داشت.

تلویزیون مدرن در سه وضوح دسته‌بندی می‌شوند؛ اول Full HD (ابعاد ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل)، وضوح ۴K (3840 در ۲۱۶۰ پیکسل) که رایج‌ترین است و در نهایت ۸K (7680 در ۴۳۲۰ پیکسل). یک دهه پیش وضوح Full HD در تلویزیون‌ها رواج داشت، اما حالا با توجه به افزایش ابعاد و همچنین پیشرفت تکنولوژی، باید سراغ تلویزیونی بروید که حداقل وضوح آن ۴K باشد. وضوح Full HD در حال حاضر قدیمی محسوب می‌شود و مناسب صفحه‌های بزرگ نیست. تلویزیون‌های ۸K هم قیمت بسیار زیادی دارند و در حال حاضر نه ویدیو و نه بازی‌ها قادر به اجرا در چنین وضوحی هستند. پس گزینه ایده‌آل برای شما ۴K خواهد بود.

پنل صفحه

پیشرفت تکنولوژی طی زمان، ما را از تلویزیون‌های حبابی به فناوری‌های جدیدی رسانده است که کیفیت بهتر، وضوح بالاتر، رنگ‌های طبیعی‌تر و مصرف انرژی بهینه‌تری ارائه می‌دهند. حال منظور از پنل چیست؟ پنل تلویزیون در واقع لایه‌ای است که نور مورد نیاز برای نمایش رنگ‌ها را تامین می‌کند. پنل‌ها در تلویزیون‌های امروزی انواع مختلفی دارند که ما در ادامه رایج‌ترین آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

پنل LED

پنل LED (Light-Emitting Diode) شامل یک صفحه بک‌لایت (نور پس‌زمینه) از دیودهای نوری است که نور را به یک لایه LCD می‌تاباند تا تصویر نمایان شود. تلویزیون‌های LED در حال حاضر ارزان‌ترین گزینه به حساب می‌آیند، اما بهترین کیفیت ممکن را ارائه نمی‌دهند.

پنل QLED

تلویزیون‌های دارای این پنل مشابه انواع LED هستند، ولی با این تفاوت که لایه پس‌زمینه آن‌ها از Quantum Dot تشکیل شده است؛ اجزایی ریزتر و دقیق‌تر از اجزای LED که روشنایی و رنگ‌ها را باکیفیت‌تر نمایش می‌دهند.

پنل Mini-LED

نوعی دیگر از پنل LED که روشنایی و کنتراست بهتری از آن دارد. این نوع پنل همچنین از قابلیتی به نام Local Dimming بهره می‌برد. این قابلیت، بخش‌های تیره تصویر را بهتر نمایش می‌دهد و در نتیجه، کنتراست کلی تصویر را بهتر می‌کند.

پنل OLED

تلویزیون‌ها در واقع بر اساس نوع پنل به دو دسته کلی LCD و OLED تقسیم می‌شوند. سه نوع بالاتری که گفتیم، زیرمجموعه LCD است و پنل OLED نوعی کاملا متفاوت به حساب می‌آید، چون در آن خبری از نور پس‌زمینه یا بک‌لایت نیست. پنل اولد این گونه کار می‌کند که هر پیکسل در صفحه به صورت مستقل می‌تواند روشن و خاموش شود. این فناوری بهترین کنتراست ممکن را دارد، چون بخش‌های سیاه صفحه در واقع شامل پیکسل‌های کاملا خاموش می‌شود و بنابراین، رنگ سیاه روی صفحه طبیعی‌ترین حالت را دارد. حتی اگر کنار پیکسل‌های روشن قرار داشته باشند. تنها مشکل پنل OLED فرسودگی پیکسل‌ها به مرور زمان است. همچنین در صورتی که یک تصویر ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه بماند، این فرسودگی را سریع‌تر می‌کند و احتمال سوختن پیکسل‌ها را افزایش می‌دهد.

خب حالا با توجه به انواع پنل‌های موجود، کدام یک گزینه بهتری هنگام خرید تلویزیون است؟ تلویزیون‌های LCD که دارای یکی از انواع بک‌لایت LED هستند، قیمت پایین‌تری دارند و همچنین از کیفیت تصویر کاملا مناسبی بهره می‌برند. مخصوصا اگر سراغ تلویزیون‌های QLED و MLED بروید که بهترین گزینه برای استفاده در محیط‌های روشن هستند. اما پنل OLED بهترین نمایش رنگ و کنتراست را بین انواع تلویزیون‌ها دارد و برای تماشای فیلم و سریال در محیط تاریک، بی‌رقیب عمل می‌کند. صد البته برای داشتن بهترین پنل باید بیشتر هم خرج کنید.

سرعت به‌روزرسانی (Refresh Rate)

عبارت Refresh Rate یا سرعت به‌روزرسانی، یعنی صفحه نمایش طی هر ثانیه چند فریم نمایش می‌دهد یا چند بار تصویر را به‌روز می‌کند. این سرعت که با واحد هرتز (Hz) محاسبه می‌شود، میزان روان بودن تصاویر متحرک را نمایش می‌دهد. هر چه سرعت به‌روزرسانی یک تلویزیون بیشتر باشد، تصاویر را نرم‌تر نشان می‌دهد. البته به شرطی که تصویر از پایه چنین سرعتی را پشتیبانی کند. مثلا وقتی بک بازی به صورت ۶۰ فریم در ثانیه پردازش شود، تجربه آن روی تلویزیون در حالت ۱۲۰ هرتز تفاوتی از لحاظ بصری نخواهد داشت.

سرعت به‌روزرسانی بیشتر از همه برای اجرای بازی‌های ویدیویی کاربرد دارد. فیلم‌ها و سریال‌ها که روی ۲۴ یا ۲۵ فریم نمایش داده می‌شوند. حالت ۳۰ یا ۶۰ فریم هم علاوه بر بازی می‌تواند برای مشاهده فیلم‌هایی که با گوشی هوشمند یا دوربین حرفه‌ای گرفته‌اید مفید باشد. اما در حال حاضر تنها بازی‌های جدید هستند که می‌توانند از پتانسیل اجرا به صورت ۱۲۰ فریم در ثانیه بهره ببرند. پس اگر اهل بازی کردن با ایکس‌باکس و پلی‌استیشن هستید، یک تلویزیون ۶۰ هرتزی کاملا جوابگوی شما خواهد بود، اما اگر با هزینه مشکلی ندارید، یک تلویزیون ۱۲۰ هرتزی می‌تواند برای سال‌های آینده مناسب باشد.

قابلیت HDR

جدیدترین تکنولوژی‌های موجود در تلویزیون‌های امروزی، تلاش می‌کنند تا کیفیت رنگ‌ها و سایه‌ها دارای بهترین کیفیت و همچنین تا جای ممکن به واقعیت نزدیک باشد. فناوری HDR (High Dynamic Range) این امکان را فراهم می‌کند تا تلویزیون قادر به نمایش طیف وسیع‌تری از کنتراست، هایلایت و همچنین رنگ‌ها باشد؛ چیزی که منجر به تصاویری طبیعی‌تر و با جزئیات بیشتر خواهد شد.

این فناوری در حال حاضر سه نوع رایج Dolby Vision و HDR10 و HDR10+ را شامل می‌شود که همگی بخش‌های تاریک و روشن صفحه را متمایزتر می‌کنند. فناوری HDR امروزه آن قدر رایج و کاربردی است که پیشنهاد می‌شود اصلا سراغ خرید تلویزیون بدون این قابلیت نروید. چرا که HDR تصاویری بهتر و زنده‌تر برای شما به ارمغان می‌آورد. تاثیر این فناوری در تلویزیون‌های QLED و OLED کاملا مشخص می‌شود.

امکانات هوشمند

احتمال زیاد عبارت تلویزیون هوشمند یا «اسمارت تی‌وی» (Smart TV) به گوش‌تان خورده است. این نوع تلویزیون از قابلیت اتصال به اینترنت بهره می‌برند و به شما اجازه می‌دهند از سرویس‌های استریم مختلف مثل نتفلیکس استفاده کنید. این تنها قابلیت یک تلویزیون هوشمند نیست، بلکه ده‌ها قابلیت دیگر مثل جستجو در اینترنت، استفاده از انواع اپلیکیشن (مخصوصا اگر تلویزیون دارای سیستم عامل اندروید باشد)، گوش کردن مستقیم به موسیقی، استفاده از دستیار صوتی را هم دارند. هوشمند بودن تلویزیون همچنین امکان کنترل آن با گوشی هوشمند را هم میسر می‌کند.

پورت‌های تلویزیون

اگر تلویزیون را برای تماشای شبکه‌های سراسری استفاده می‌کنید که خیال‌تان راحت است، چون تمام تلویزیون‌ها حداقل از یک پورت آنتن بهره می‌برند. ولی تلویزیون‌های مدرن نیاز به پورت‌های بیشتری دارند تا قادر به پشتیبانی از تمام امکانات ممکن باشند.

اول باید به پورت ورودی برای تصویر اشاره کنیم که اجازه می‌دهد تصویر از دستگاه‌های دیگر به تلویزیون منتقل پیدا کند. حال این دستگاه می‌تواند پخش‌کننده ویدیو و موسیقی، کنسول بازی، دستگاه استریم یا لپ‌تاپ و کامپیوتر باشد. استاندارد اصلی برای چنین پورتی، پورت HDMI است که پیشنهاد می‌کنیم هنگام خرید تلویزیون سراغ مدلی بروید که از HDMI 2 یا HDMI 2.1 بهره ببرد که جدیدترین نسخه به حساب می‌آیند. این پورت‌ها علاوه بر پشتیبانی از وضوح بالا مثل ۴K و امکان پخش تصاویر باکیفیت، قادر به اجرای بازی‌ها در حالت‌های ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه هستند. صد البته که باید کابل باکیفیتی هم تهیه کنید که بتواند اطلاعات را با سرعت مناسب منتقل کند. اگر همزمان چند وسیله را به تلویزیون وصل می‌کنید، پس بهتر است مدل مد نظر حداقل دو یا سه پورت HDMI داشته باشد.

پس از آن هم نوبت به یک اتصال برای اینترنت می‌رسد که این اتصال می‌تواند از طریق پورت LAN یا اتصال بی‌سیم باشد. چه بهتر که تلویزیون شما از هر دو حالت بهره ببرد تا راحت‌تر بتوانید ارتباط آن با اینترنت را برقرار کنید. اتصال بلوتوث هم برای برقراری ارتباط با وسایل مختلف مثل گوشی هوشمند و اسپیکر کاربرد دارد و برای همین، وجود آن تقریبا لازم است.

پورت دیگری که وجود آن قطعا به کارتان خواهد آمد، پورت USB است تا بتوانید مثلا هارد را مستقیم به تلویزیون وصل کنید و فایل‌های صوتی و تصویری را اجرا نمایید.

صدا و سیستم صوتی

صدا و تصویر مکمل هم هستند. وقتی سراغ خرید تلویزیون باکیفیت می‌روید، حیف است که صدای باکیفیتی هم نداشته باشید. تلویزیون‌های خوب بلندگوهای نسبتا خوبی، اما بهترین تجربه زمانی رقم زده می‌شود که همراه با آن، یک سیستم صوتی یا ساندبار داشته باشید. این که سراغ چه دستگاهی برای صدا بروید بحثش جداست، اما خود تلویزیون باید از پورت‌های خاصی بهره ببرد تا دستگاه به آن وصل شود. اولین پورت، جک‌های خروجی صداست که برای وصل کردن بلندگوهایی کاربرد دارد که دو طرف تلویزیون قرار می‌گیرد. پورت مهم دیگر هم پورت خروجی دیجیتال یا اپتیکال است که با آن می‌توان تلویزیون را به ساندبار یا دیگر دستگاه‌های دیجیتالی پخش صدا وصل کرد.

موارد دیگر

خب از فاکتورهای اصلی برای خرید تلویزیون گفتیم، اما همچنان یک سری مورد دیگر هم وجود دارد که بیشتر برای قشر خاصی از کاربران مهم است. برای مثال مشخصه تاخیر یا Input Lag که بیشتر به درد گیمرها می‌خورد. این مشخصه به فاصله زمانی اجرای یک دستور مثل فشار دادن دکمه روی کنترل یا دسته بازی تا لحظه اجرای آن اشاره دارد.

واقعیت این است که هر فرمانی که اعمال می‌کنید، در جا اجرا نمی‌شود و زمان خاصی طول می‌کشد تا نتیجه آن روی صفحه نمایش داده شود. حال هر چه این میزان تاخیر کم‌تر باشد، شما واکنش سریع‌تری در بازی خواهید داشت و تجربه‌ای بهتر برای‌تان رقم خواهد خورد. مخصوصا اگر مشغول انجام بازی‌های آنلاین با سرعت بالا باشید.

مورد دیگری که بد نیست جداگانه به آن توجه کنید، میزان روشنایی و کنتراست صفحه است. هر چه روشنایی صفحه تلویزیون بیشتر باشد، تصاویر واضح‌تر نشان داده خواهند شد و همچنین، تلویزیون در مکان روشن مثل وقتی که چراغ‌های خانه روشن باشد، عملکرد بهتری خواهد داشت. کنتراست هم به معنای میزان تمایز رنگ‌های تیره و روشن و همچنین تمایز سایه‌ها از اجسام است. کنتراست بالاتر یعنی این تمایز بیشتر خواهد بود و تصاویر وضوح و کیفیت بهتری خواهند داشت.

قابلیت دیگری که بسیار به کار گیمرها می‌آید، قابلیتی به نام سرعت به‌روزرسانی متغیر (Variable Refresh Rate) است که با اختصار VRR هم شناخته می‌شود. تلویزیون با این ویژگی، قادر است سرعت به‌روزرسانی را به صورت خودکار با نوع به‌روزرسانی تصویر دریافت شده از دستگاه برابر کند. مثلا تلویزیون شما به صورت پیش‌فرض روی حالت ۱۲۰ هرتز باشد، اما بازی به صورت ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا شود، تلویزیون خودکار روی ۶۰ هرتز تغییر حالت خواهد داد.

مرور نکاتی که باید حین خرید تلویزیون رعایت کنید

حالا که از تمام ویژگی‌ها و موارد مهمی که حین خرید تلویزیون نیازتان خواهد شد و راهنمای خوبی برای خرید تلویزیون هستند سخن گفتیم، بد نیست تا مهم‌ترین نکات و پیشنهادها را یک بار دیگر به صورت خلاصه ذکر کنیم؛ رعایت این نکات حین خرید، بدون شک کمک بزرگی برای شما خواهد بود تا بهترین مدل ممکن را بگیرید و تجربه‌ای ایده‌ال داشته باشید.

  • تلویزیون را متناسب با فضای خانه خود تهیه کنید:
    تهیه تلویزیون بیش از حد کوچک یا بزرگ قطعا برای شما چالش به همراه خواهد داشت. پس با توجه به فرمولی که ارائه کردیم، مدلی خریداری کنید که هم به راحتی در فضای مورد نظر جا شود، هم تجربه بصری مناسب در فاصله مشخص به شما ارائه دهد.
  • حتما مدلی با وضوح ۴K بگیرید:
    وضوح Full HD دیگر قدیمی شده و برای ابعاد بزرگ کیفیت خوبی ندارد. تلویزیون‌های ۸K هم هنوز گران هستند و به فرمت رایج بصری تبدیل نشده‌اند. پس فعلا نمی‌توانید از پتانسیل واقعی آن‌ها بهره ببرید. پس در چنین وضعیتی وضوح ۴K یک گزینه کاملا عالی و ایده‌ال برای شما خواهد بود.
  • سراغ برندهای مطرح و معتبر بروید:
    امروزه چندین و چند برند در سراسر جهان وجود دارند که روی ساخت و عرضه انواع تلویزیون متمرکز هستند، اما همیشه عاقلانه‌ترین کار این است که سراغ برندی بروید که اعتبار کافی دارد و جواب پس داده است. سامسونگ، ال‌جی، سونی و TCL جزو مطرح‌ترین برندهایی هستند که روی کیفیت و دوام محصولات‌شان می‌توان حساب باز کرد. داخل کشور هم برندهایی چون اسنوا وجود دارند که اگر چه به خوبی نام‌های ذکر شده نیستند، اما به عنوان محصولات اقتصادی کیفیت خوبی ارائه می‌دهند.
  • حتما یک ساندبار برای تلویزیون بخرید:
    همان طور که گفتیم، بلندگوهای تلویزیون در بهترین حالت، کیفیت نسبتا خوبی دارند، اما این نسبتا خوب بودن ممکن است یک تجربه صوتی خوب رقم نزند. اما داشتن یک ساندبار خیال شما را کاملا از این بابت راحت می‌کند. صدا و تصویر مکمل هم هستند و تجربه زمانی دل‌نشین خواهد بود که هر دو بخش کیفیت خوبی به شما ارائه دهند.
  • اگر می‌توانید سراغ تلویزیون‌های OLED بروید:
    پنل OLED به لطف نمایش فوق‌العاده رنگ‌ها و کنتراست عالی، بدون شک بهترین گزینه برای خرید تلویزیون است، اما اگر بودجه‌تان نرسید، همچنان تلویزیون‌های QLED و MLED عملکردی بسیار خوب به شما تحویل می‌دهند.
  • تلویزیونی با سرعت به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتز بگیرید:
    اگرچه به‌روزرسانی بالا برای تماشای فیلم و برنامه‌های تلویزیونی نیاز نیست، اما اگر زمان زیادی را به بازی کردن می‌گذرانید، تلویزیون شما باید از حداقل سرعت ۶۰ هرتز پشتیبانی کند. اگر سراغ تلویزیون ۱۲۰ هرتز بروید، نه تنها همین حالا امکان اجرای روان‌تر برخی بازی‌ها را خواهید داشت، بلکه برای آینده هم خیال‌تان راحت خواهد بود.
  • از HDR غافل نشوید:
    ذکر کردیم که قابلیت HDR چه قدر برای تلویزیون‌های مدرن اهمیت دارد. پس به هیچ وجه سراغ مدلی نروید که از این ویژگی پشتیبانی نکند. چون در غیر این صورت خودتان را از تماشای تصاویری با رنگ‌های طبیعی و جزئیات بالا محروم کرده‌اید.


بهترین تلویزیون خرداد ماه ۱۴۰۳ از نگاه دیجی‌کالا مگ

در این بخش نگاهی به بهترین و مناسب‌ترین تلویزیون‌های موجود در بازار ایران و البته فروشگاه دیجی‌کالا انداخته‌ایم. سعی شده تا در هر بازه قیمتی، مناسب‌ترین محصول را برای‌تان در نظر بگیریم، مشخصات سخت‌افزاری و ظاهری آن را لیست کنیم و در نهایت، به معرفی خلاصه و مفید بپردازیم. اگر چنانچه تجربه استفاده از تلویزیون جدیدی را داشته‌اید که در این لیست قرار داده نشده، می‌توانید در بخش دیدگاه‌ها آن را با ما در میان بگذارید.

 

بهترین تلویزیون تا ۶ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی نکسار مدل NTV-D32E414N سایز ۳۲ اینچ

قیمت: از ۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر HD
رزولوشن ۷۲۰p
پنل و سایز صفحه ۳۲ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
دو عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB یک عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
سیستم هوشمند ندارد
سایر قابلیت‌ها
– امکان پخش عکس و ویدیو و موزیک از گوشی روی تلویزیون – امکان پخش شبکه های دیجیتال DVBT۲ HEVC – خروجی صوتی دیجیتال Optical و HDMI ARC – امکان ضبط روی حافظه خارجی Digital Recording – قابلیت کنترل تطبیقی صدا Adaptive Sound Control

اگر دنبال یک تلویزیون اقتصادی مناسب برای خانه یا محیط اداری هستید که فضای زیادی نگیرد، تلویزیون ۳۲ اینچ نکسار مدل NTV-D32E414N انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. این تلویزیون با وضوح HD به پنل IPS مجهز است که کیفیت خیلی خوبی در نمایش رنگ‌ها دارد و طبیعی بودن تصاویر را بهتر منتقل خواهد کرد.

دو درگاه HDMI اجازه اتصال دو دستگاه مختلف مثل کنسول و کامیپوتر به تلویزیون را می‌دهد. همچنین با وجود یک پورت USB نه تنها قادر به پخش فایل‌های صوتی و تصویری از روی حافظه خارجی هستید، بلکه از طریق قابلیت Digital Recording می‌توانید برنامه‌های دلخواه خود را ضبط نمایید. پردازنده چهار هسته‌ای، گیرنده دیجیتالی برای تماشای مستقیم برنامه‌های تلویزیونی و قابلیت Adaptive Sound برای تطبیق صدا با محتوای پخش شده، جزو مشخصات مهم دیگر این تلویزیون هستند. این محصول برچسب انرژی درجه A را دریافت کرده است که نشان از مصرف کم انرژی آن دارد.

تلویزیون ال ای دی نکسار مدل NTV-D32E414N سایز 32 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۱۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی سام مدل UA43C5200CC سایز ۴۳ اینچ

قیمت: از ۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر Full-HD
رزولوشن ۱۰۸۰p
پنل و سایز صفحه ۴۳ اینچ | VA
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
سیستم هوشمند ندارد
سایر قابلیت‌ها

راهنمای الکترونیکی برنامه‌ها (پشتیبانی از EPG) / امکان ضبط تصاویر روی حافظه خارجی / امکان استفاده به عنوان مانیتور / تقویت کننده گسترده رنگ

تلویزیون سام مدل UA43C5200CC یک محصول اقتصادی است که امکانات مناسبی برای افراد علاقه‌مند به خرید یک تلویزیون ۴۳ اینچی فراهم می‌کند. وضوح این مدل Full HD و پنل‌اش از نوع VA است که علاوه بر امکان تماشای شبکه‌های HD تلویزیون، اجازه می‌دهد فیلم‌ و سریال دلخواه خود را هم با کیفیت بسیار خوب تماشا نمایید.

شما با وجود سه درگاه HDMI می‌توانید سه وسیله مختلف را به این تلویزیون وصل کنید. همچنین به لطف دو پورت USB نه تنها قادر به اجرای فایل‌های صوتی و تصویری از حافظه خارجی هستید، بلکه می‌توانید برنامه‌های دلخواه خود را هم ضبط نمایید. یک درگاه خروجی هدفون هم برای کسانی قرار داده شده که ترجیح می‌دهند صدای پخش شده را با کیفیت بهتری بشنوند. این تلویزیون به راهنمای الکترونیکی EPG دسترسی دارد. همچنین به عنوان یک مانیتور می‌توانید آن را به کامپیوتر یا کنسول بازی وصل کنید. بلندگوهای این دستگاه هر کدام ۱۰ وات توان دارند و از کیفیت مطلوبی بهره می‌برند.

تلویزیون ال ای دی نکسار مدل NTV-D32E414N سایز 32 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۱۵ میلیون تومان

تلویزیون هایسنس مدل ۴۳A4K سایز ۴۳ اینچ

قیمت: از ۱۳,۹۸۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر Full-HD
رزولوشن ۱۰۸۰p
پنل و سایز صفحه ۴۳ اینچ | VA
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
سیستم هوشمند VIDAA
سایر قابلیت‌ها

راهنمای الکترونیکی برنامه‌ها (پشتیبانی از EPG) / امکان ضبط تصاویر روی حافظه خارجی / امکان استفاده به عنوان مانیتور / تقویت کننده گسترده رنگ / پشتیبانی از شبکه های HD صداوسیما

تلویزیون هایسنس مدل ۴۳A4K در ابعاد ۴۳ اینچ قصد دارد تا تجربه‌ای دلنشین از تماشای برنامه‌های مختلف و فیلم و سریال دلخواه‌تان رقم بزند و کیفیت تصویری مطلوبی به ارمغان آورد.

این تلویزیون با وضوح Full HD از پنل DLED بهره می‌برد که نوع خاصی از پنل LED است و در آن، نور پس‌زمینه به صورت مستقیم به پنل تابیده می‌شود؛ تکنولوژی‌ای که هم مقرون‌به‌صرفه است و هم خروجی باکیفیتی دارد. این تلویزیون به یک پردازنده چهارهسته‌ای مجهز شده و سیستم عامل VIDAA روی آن نصب است تا با رابط هوشمند قادر به مدیریت بخش‌های مختلف باشید. این دستگاه سه عدد درگاه HDMI و دو پورت USB دارد تا هم قادر به اتصال دستگاه‌های مختلف باشید، هم بتوانید فایل‌های دلخواه خود از روی حافظه خارجی را پخش کنید. راهنمای EPG، صدای دالبی و پشتیبانی از شبکه‌های HD صدا و سیما جزو مشخصات دیگر این تلویزیون هستند.

تلویزیون ال ای دی هوشمند هایسنس مدل 43A4K سایز 43 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۲۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند دوو مدل DSL-50K5600U سایز ۵۰ اینچ

قیمت: از ۱۹,۲۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۰ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
سیستم هوشمند Android
پردازنده چهار هسته ای
سایر قابلیت‌ها

۸ گیگابایت حافظه داخلی دارای قابلیت Screen Mirroring مجهز به بلوتوث مجهز به گیرنده دیجیتال مجهز به سیستم اندروید ۹ دارای ریموت هوشمند مجهز به ریموت کنترل هوشمند بلوتوثی قابلیت اتصال بی سیم موبایل مجهز به پردازنده چهار هسته ای پنل با کیفیت A+ گیرنده ی دیجیتال نسل سوم پشتیبانی از TV HBB قابلیت اتصال به شبکه ی بی سیم و اینترنت

تلویزیون دوو مدل DSL-20K5600U با اندازه ۵۰ اینچ، مجموعه باکیفیتی از مشخصات و امکانات باکیفیت را گرد هم جمع کرده است تا به فضای خانه شما جان ببخشد. این تلویزیون با وضوح ۴K، پنل IPS و تکنولوژی صفحه LED و همچنین بهره‌مندی از HDR تصاویری زیبا با رنگ‌های زنده و طبیعی برایتان به ارمغان می‌آورد.

پشتیبانی از صدای دالبی هم مکمل این تجربه لذت‌بخش خواهد بود. این تلویزیون دوو به سیستم عامل اندروید ۹ مجهز است و یک پردازنده چهار هسته‌ای و ۸ گیگابایت حافظه داخلی داخل آن قرار دارد. همچنین با وجود قابلیت Screen Mirroring امکان انتقال تصویر گوشی اندرویدی خود به تلویزیون را دارید. برای اتصال به اینترنت و وسایل مختلف هم تکنولوژی‌های وای‌فای و بلوتوث در دسترس است. این تلویزیون سه پورت HDMI و دو پورت USB دارد که برای اتصال وسایل مختلف و همچنین دسترسی به حافظه خارجی مناسب هستند.

تلویزیون ال ای دی هوشمند دوو مدل DSL-50K5600U سایز 50 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۲۵ میلیون تومان

تلویزیون کیو ال ای دی هوشمند هایسنس مدل ۵۰E7K سایز ۵۰ اینچ

قیمت: از ۲۱,۷۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۰ اینچ | IPS – QLED
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند Android
پردازنده چهار هسته ای
سایر قابلیت‌ها

رفرش ریت ۶۰ هرتز / فناوری Quantum Dot

بلوتوث

Wi-Fi

رابط کامپوزیت

اگر دنبال تلویزیونی هستید که علاوه بر اندازه بزرگ، امکانات هوشمند هم داشته باشد، تلویزیون هایسنس مدل ۵۰E7K با اندازه ۵۰ اینچ قابلیت‌های جالب توجهی دارد که نظرتان را جلب خواهد کرد.

این تلویزیون از وضوح ۴K بهره می‌برد که مکمل‌اش، پنل باکیفیت QLED با فناوری Quantum Dot است که نسبت به پنل‌های LED معمولی، تعریف جدیدی از کیفیت ارائه می‌دهد. شرکت هایسنس از سیستم عامل VIDAA در این تلویزیون استفاده کرده است که اجازه دسترسی هوشمند به بخش‌های مختلف تلویزیون و همچنین برنامه‌های متنوع را می‌دهد. یکی از ویژگی‌های جالب این مدل، دستیار صوتی الکساست تا به روشی متفاوت با تلویزیون تعامل داشته باشید و تنها از طریق صدا فرمان‌های دلخواه‌تان را منتقل کنید.. این تلویزیون به یک پردازنده چهار هسته‌ای مجهز است و از فناوری‌های وای‌فای و بلوتوث هم پشتیبانی می‌کند. سه پورت HDMI و دو پورت USB هم درگاه‌های مهم آن را تشکیل می‌دهند.

تلویزیون کیو ال ای دی هوشمند هایسنس مدل 50E7K سایز 50 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۳۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن مدل ۵۵X15 سایز ۵۵ اینچ

قیمت: از ۲۸,۳۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۵ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
دو عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند Android 11
پردازنده چهار هسته ای
سایر قابلیت‌ها

بلوتوث

Wi-Fi

رابط کامپوزیت

تلویزیون ۵۵ اینچ ایکس ویژن مدل ۵۵X15 انتخابی عالی برای افرادی است که دنبال تلویزیونی با ابعاد بزرگ و امکانات متنوع می‌گردند که هزینه مناسبی داشته باشد. این تلویزیون با ابعاد ۵۵ اینچ از وضوح ۴K بهره می‌برد و پنل IPS در آن تعبیه شده که نتیجه آن کیفیت بسیار خوب در نمایش رنگ‌ها است.

همچنین برای افزایش کیفیت می‌توانید از فناوری HDR کمک بگیرید. این تلویزیون هوشمند یک پردازنده‌ای چهار هسته‌ای دارد و سیستم عامل اندروید ۱۱ به عنوان رابط هوشمند، وظیفه مدیریت بخش‌های مختلف را به عهده می‌گیرد. شما آزادید تا از طریق وای‌فای یا پورت LAN به اینترنت وصل شوید تا محتواهای مورد علاقه‌تان را ببینید و با بلوتوث به وسایل مختلف وصل شوید. فناوری اسکرین میرور هم امکان انتقال تصویر گوشی یا تبلت به تلویزیون را فراهم می‌کند. درگاه‌های مهم این دستگاه شامل دو پورت HDMI و سه پورت USB می‌شود.

تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن مدل 55X15 سایز 55 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۴۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند شیائومی مدل A Pro سایز ۵۵ اینچ

قیمت: از ۳۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۵ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دو بلندگو 
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند Android 11
پردازنده چهار هسته ای
پردازشگر گرافیکی Mali G۵۲ MP۲
سایر قابلیت‌ها

طراحی شیک با فریم ظریف -پپشتیبانی از فناوری دالبی ویژن – مجهز به هوش مصنوعی – کنترل از راه دور – امکان نصب برنامه با حافظه‌ی ۱۶ گیگ – پشتیبانی از HDR۱۰, HLG, Dolby Vision

سری A Pro جزو سری تلویزیون‌های برند شاخص شیائومی است که در اندازه‌های متنوعی عرضه می‌شود. مدل ۵۵ اینچ A Pro شیائومی به لطف اندازه بزرگ و امکانات متنوع، گزینه‌ای جذاب برای هر خانه‌ای خواهد بود.

وضوح این تلویزیون ۴K و پنل آن از نوع IPS است. اندازه بزرگ همراه با پشتیبانی از طیف بسیار وسیع رنگ و دسترسی به فناوری‌های Dolby Atmos و HDR10 خروجی تصویر فوق‌العاده‌ای به همراه دارد. این تلویزیون هوشمند با وجود پردازنده چهار هسته‌ای Quad A55، چیپ گرافیکی Mali G52 MP2، ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی و بهره‌مندی از سیستم عامل کارآمد Google TV عملکردی عالی به جای می‌گذارد که اجازه دسترسی به ده‌ها برنامه کاربردی و همچنین استفاده از هوش مصنوعی را می‌دهد. مکمل چنین مواردی صدای باکیفیت است که با وجود تکنولوژی‌ای چون دالبی میسر می‌شود. سه پورت HDMI، دو پورت USB و یک پورت LAN به علاوه اتصال‌های وای‌فای و بلوتوث، اجازه اتصال وسایلی چون کامپیوتر، کنسول، حافظه خارجی و همچنین دسترسی به اینترنت را فراهم می‌کنند.

تلویزیون ال ای دی هوشمند شیائومی مدل A Pro سایز 55 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۵۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند سونی مدل ۵۵X75K سایز ۵۵ اینچ

قیمت: از ۴۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۵ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دارای دو اسپیکر Full Range از نوع Open Baffle
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند سیستم عامل Android TV با پشتیبانی از Google TV / دارای ۱۶ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی / دارای CHROMECAST داخلی / پشتیبانی از APPLE HOMEKIT
سایر قابلیت‌ها

فناوری Live Color / پردازنده‌های تصویر ۴K Processor X۱ و ۴K X-Reality PRO / نرخ به‌روزرسانی تصویر: ۶۰ هرتز / فناوری Motionflow XR ۲۴۰ / پشتیبانی از HDR۱۰ HLG

تلویزیون ۵۵ اینچ سونی مدل ۵۵X75K گزینه‌ای بسیار خوب برای بخشیدن جلوه‌ای تازه به خانه یا اتاق خود است. تلویزیونی با ابعاد بزرگ که از وضوح ۴K بهره می‌برد و استفاده از پنل IPS باعث پوشش طیف وسیع رنگ شده که همراه با فناوری‌های HDR10 و HLG رنگ‌ها را به صورت دقیق و طبیعی نمایش می‌دهد.

سونی برای این تلویزیون از سیستم عامل Android TV استفاده که نه تنها باعث دسترسی مخاطب به هزاران برنامه مختلف می‌شود، بلکه تجربه کاربری بسیار خوبی هم دارد. ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی هم فضای کافی برای دریافت برنامه‌های دلخواه را فراهم می‌کند. وجود سه پورت HDMI به شما اجازه وصل همزمان دستگاه‌های مختلف همچون کنسول و لپ‌تاپ را می‌دهد. این تلویزیون یک حالت تصویری مخصوص بازی هم دارد تا تجربه بصری بهتری داشته باشد. علاوه بر HDMI دو پورت USB و یک پورت LAN هم روی این تلویزیون قرار دارند. اتصال‌های وای‌فای و بلوتوث هم برای اتصال بی‌سیم به اینترنت و وسایل دیگر به کار می‌آیند.

تلویزیون ال ای دی هوشمند سونی مدل 55X75K سایز 55 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۶۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند تی سی ال مدل ۷۵P735 سایز ۷۵ اینچ

قیمت: از ۵۸,۷۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۷۵ اینچ | VA
تعداد درگاه HDMI
سه عدد HDMI
بلندگوها دارای دو اسپیکر
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند سیستم عامل: اندروید ۱۱ / پردازنده‌ی ۶۴ بیت CA۵۵x۴ با فرکانس ۱.۳ گیگاهرتز / حافظه رم ۲ گیگابایتی / حافظه داخلی ۱۶گیگابایتی
سایر قابلیت‌ها

پشتیبانی از HDR۱۰ / روشنایی: ۳۳۰ نیت / نسبت کنتراست: ۵۰۰۰:۱ / زاویه دید: ۱۷۸°/۱۷۸° / نرخ تازه‌سازی: ۶۰ هرتز / مدت پاسخ‌دهی: ۸.۵ میلی ثانیه / تکنولوژی Dolby Vision / فرمتهای پشتیبانی ویدئو: H.۲۶۵/H.۲۶۴,MPEG۲/۴,VC۱,VP۹ / فرمتهای پشتیبانی عکس: JPEG/PNG/BMP / دامنه رنگ گسترده WCG

دنبال تلویزیونی با ابعاد بسیار بزرگ هستید تا غرق در تصویر شوید؟ تلویزیون TCL مدل ۷۵P735 با اندازه ۷۵ اینچ یکی از گزینه‌های جذاب برای این مورد به حساب می‌آید. این تلویزیون از وضوح ۴K و پنل VA بهره می‌برد که با وجود تکنولوژی‌های HDR10 و Dolby Vision تصاویری زیبا با کیفیت رنگ عالی تحویل می‌دهد.

این محصول به پردازنده چهار هسته‌ای CA55، دو گیگابایت رم، ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی و سیستم عامل اندروید ۱۱ مجهز است تا به عنوان یک تلویزیون هوشمند هم عملکرد مناسبی داشته باشد و هم دسترسی به هزاران برنامه را برای مخاطب فراهم کند. سه پورت HDMI با ورژن‌های مختلف (۱.۴ و ۲.۰ و ۲.۱) و دو پورت USB (یک USB 2.0 و یک USB 3.0) و یک پورت LAN درگاه‌های اصلی قرار گرفته روی این محصول هستند. میان قابلیت‌های دیگر این تلویزیون می‌توان به راهنمای دیجیتالی EPG، پشتیبانی از Google TV و قابلیت Screen Mirror اشاره کرد.

تلویزیون ال ای دی هوشمند تی سی ال مدل 75P735 سایز 75 اینچ

بهترین تلویزیون تا ۷۰ میلیون تومان

تلویزیون ال ای دی هوشمند سونی مدل KD-65X80L سایز ۶۵ اینچ

قیمت: از ۷۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کیفیت تصویر ۴K
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰
پنل و سایز صفحه ۵۵ اینچ | IPS
تعداد درگاه HDMI
چهار عدد HDMI
بلندگوها دارای دو اسپیکر Full Range از نوع Open Baffle
درگاه USB دو عدد
تیونر DVBT۲ HEVC
HEVC
امکان پخش شبکه‌های دیجیتال
پشتیبانی از شبکه های تلویزیونی ۴K
سیستم هوشمند سیستم عامل Android TV با پشتیبانی از Google TV / دارای ۳۲ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی / دارای CHROMECAST داخلی / پشتیبانی از APPLE HOMEKIT
سایر قابلیت‌ها

رخ تازه‌سازی ۵۰ هرتز – پنل IPS – امکان ارتقا رنگ با تکنولوژی TRILUMINOS PRO, Live Colour – امکان ارتقا وضوح تصویر با ۴K X-Reality PRO – امکان ارتقا کنتراست X-tended Dynamic Range, Object-based HDR remaster, Dynamic Contrast Enhancer – HDR۱۰,HLG,Dolby Vision – پردازنده تصویر: ۴K HDR Processor X۱ – حالت های تصویر Vivid,Standard,Cinema,Game,Graphics,Photo,Custom,Dolby Vision

اگر به دنبال یک تلویزیون با ابعاد بزرگ و کیفیت عالی می‌گردید و مشکلی در هزینه ندارید، تلویزیون سونی مدل KD-65X80L با اندازه ۶۵ اینچ انتخاب بسیار خوبی است که در بازه قیمتی ۶۰ الی ۷۰ میلیون مشخصات بسیار خوبی دارد.

وضوح این تلویزیون ۴K و نوع صفحه LCD با نور پس‌زمینه DLED است. این تلویزیون از تکنولوژی‌های مخصوص سونی برای بهبود کیفیت تصویر و تکنولوژی‌های دیگر همچون HD10 و Dolby Vision و HLG بهره می‌برد تا نتیجه، تصویری با جزئیات بالا و رنگ‌های زنده باشد. سیستم عامل Android TV و برنامه Google TV مرکز مدیریت هوشمند این تلویزیون است که اجازه دسترسی به کلی برنامه متنوع را می‌دهد. برای ذخیره برنامه‌ها و اطلاعات مختلف هم ۳۲ گیگابایت فضای خالی در نظر گرفته شده است. درگاه‌های موجود روی این دستگاه شامل چهار پورت HDMI، دو پورت USB و یک پورت LAN می‌شود. فناوری‌های وای‌فای و بلوتوث هم برای اتصال بی‌سیم به اینترنت و دستگاه‌های مختلف در دسترس قرار دارد.

تلویزیون ال ای دی هوشمند سونی مدل KD-65X80L سایز 65 اینچ


دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما