مشخصات کلیدی آنر مجیک ۴، مجیک ۴ پرو و مجیک ۴ پرو پلاس لو رفت

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
آنر مجیک 4

یکی از افشاگران مشخصات کلیدی سری آنر مجیک ۴ را لو داده است. مانند نسل قبلی، این گوشی‌ها هم از دوربین‌های جذابی بهره می‌برند و در این میان آنر مجیک ۴ پرو پلاس مطابق معمول در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد. برخلاف مجیک ۳ پرو پلاس که با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و ۳ دوربین ۶۴ مگاپیکسلی از راه رسید، نسل بعدی این گوشی از ۴ دوربین ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

به طور مشخص، در کنار دوربین اصلی این گوشی شاهد دوربین‌های اولترا واید، تله‌فوتو و سنسور سیاه‌وسفید خواهیم بود. همچنین باید انتظار بهره‌گیری از قابلیت زوم ۱۰۰ برابری را هم داشته باشیم و در کنار ماژول دوربین این گوشی یک سیستم فوکوس خودکار لیزری هم تعبیه شده است. از بین گوشی‌هایی که از این قابلیت بهره می‌برند می‌توانیم به گلکسی S22 اولترا و پیکسل ۶ پرو اشاره کنیم.

برای مقایسه باید بگوییم که ماژول دوربین مجیک ۴ پرو فاقد سنسور سیاه‌وسفید است و مدل استاندارد هم در کنار دوربین اصلی صرفا از دوربین تله‌فوتو ۱۶ مگاپیکسلی بهره می‌برد. از طرف دیگر، مدل پرو مانند مدل پرو پلاس از سیستم فوکوس خودکار لیزری استفاده می‌کند. گفته می‌شود هر سه مدل با نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتز راهی بازار می‌شوند ولی برخلاف نسل قبلی، از نظر رزولوشن یکسان نخواهند بود. در ضمن باید خاطرنشان کنیم برخلاف سری مجیک ۳ که همگی از نمایشگرهای ۶٫۷۶ اینجی بهره می‌برند، مدل مجیک ۴ پرو پلاس از نمایشگر بزرگ‌تر نسبت به دیگر مدل‌های این خانواده استفاده می‌کند.

آنر مجیک 4

گویا آنر مجیک ۳ مبتنی بر چیپست Dimensity 9000 است و آنر برای گوشی‌های مجیک ۴ پرو و مجیک ۴ پرو پلاس چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را در نظر گرفته است. از دیگر ویژگی‌های فاش شده از این سه گوشی باید به بهره‌گیری از رابط کاربری Magic UI 6 مبتنی بر اندروید ۱۲ اشاره کنیم. در نهایت هم باید بگوییم که هنوز گزارش موثقی درباره‌ی تاریخ معرفی این گوشی‌ها منتشر نشده است.

در رابطه با سابقه‌ی آنر هم احتمالا می‌دانید که دو سال قبل هواوی به دلیل فشارهای ناشی از تحریم‌های آمریکا، به ناچار آنر را به یک کنسرسیوم از شرکت‌های چینی واگذار کرد. به همین خاطر مدیران آنر بدون نگرانی بابت تحریم‌های آمریکا موفق شدند فعالیت‌های خود را از سر بگیرند و در نتیجه بار دیگر به سرویس‌های نرم‌افزاری گوگل و قطعات مهمی مانند چیپست‌های کوالکام و مدیاتک دسترسی پیدا کردند.

با وجود اینکه برخی سناتورهای آمریکایی خواستار تحریم آنر شده‌اند، اما به نظر نمی‌رسد چنین اتفاقی رخ دهد و در حال حاضر این شرکت با سرعت زیادی در حال افزایش سهم بازار خود است. همچنین مدتی قبل آنر از اولین گوشی تاشوی خود رونمایی کرد که فقط راهی بازار چین شده و هنوز مشخص نیست که آیا راهی بازارهای جهانی هم می‌شود یا نه.

منبع: notebookcheck



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X