آنر با بیرون آمدن از سایه‌ی هواوی می‌خواهد بازارهای غرب را تسخیر کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
آنر هواوی

حدود ۲۰ ماه قبل، هواوی به دلیل تحریم‌های آمریکا و فشارهای فزاینده، به ناچار آنر را به فروش رساند. به نظر می‌رسد تا مدتی قبل، این دو شرکت همچنان روابط گسترده‌ای با یکدیگر داشته‌اند و به عنوان مثال می‌توانیم به شباهت‌های گوشی‌های هواوی میت ۴۰ پرو و آنر مجیک ۴ پرو یا سری هواوی P50 و سری آنر ۷۰ اشاره کنیم.

اما حالا در پشت صحنه اوضاع در حال عوض شدن است. آنر‌ می‌خواهد به طور کامل از سایه‌ی هواوی بیرون بیاید و هویت کاملا مستقلی برای خود ایجاد کند.

یک طلاق پرحاشیه

آنر هواوی

بدون شک بیرون آمدن از سایه‌ی هواوی برای آنر‌ کار ساده‌ای نبوده است. به طور مشخص، یکی از مدیران ارشد آنر می‌گوید که قبلا آن‌ها نگرانی چندانی بابت بخش‌های زیادی از کسب‌و‌کار فروش گوشی نداشتند اما بعد از مستقل شدن، حالا باید تمام حوزه‌ها را در نظر بگیرند. آنر به مدت ۷ سال زیرمجموعه‌ی هواوی بوده و بنابراین فرهنگ سازمانی هواوی در تار و پود این شرکت قرار گرفته است.

بخشی از موضوع شباهت ظاهری و سخت‌افزاری گوشی‌های آنر به گوشی‌های هواوی هم به همین موضوع برمی‌گردد. از سوی دیگر، معمولا روند توسعه‌ی گوشی‌هایی که در حال حاضر راهی بازار می‌شوند، از حدود ۲ تا ۳ سال قبل آغاز شده است. بنابراین محصولات فعلی آنر احتمالا مربوط به دورانی هستند که این شرکت زیرمجموعه‌ی هواوی بوده است.

ایجاد یک برند جدید و مجزا

آنر هواوی

آنر حالا قصد دارد هر ساله از یک گوشی پرچم‌دار و یک گوشی تاشو رونمایی کند. در دورانی که آنر زیرمجموعه‌ی هواوی بود، این شرکت به طور مشخص روی حضور در بازار آنلاین تمرکز کرده بود. اما حالا آنر با برقراری ارتباطات گسترده با اپراتورهای مخابراتی، می‌خواهد در بازار آفلاین اروپا هم حضور گسترده‌ای داشته باشد.

آنر در ابتدای جدایی از هواوی حدود ۸۰۰۰ کارمند داشت ولی حالا تعداد کارمندان این شرکت به بیش از ۱۳ هزار نفر رسیده که حدود ۸ هزار نفر از آن‌ها در بخش تحقیق و توسعه کار می‌کنند. سازندگان گوشی‌های هوشمند باید توجه زیادی به تحقیق و توسعه نشان دهند زیرا در غیر این صورت خیلی زودتر از حد انتظار از رقبا عقب می‌مانند. آنر روزی روزگاری از دانش وسیع هواوی در این حوزه بهره می‌برد ولی حالا باید شخصا و بدون کمک گرفتن از شرکت دیگری در این زمینه وارد عمل شود.

تمرکز بر نرم‌افزار و گوشی‌های تاشو

آنر هواوی

به طور کلی تحول در سخت‌افزار گوشی‌ها کار راحتی نیست ولی شرکت‌ها در زمینه‌ی نرم‌افزاری می‌توانند سرعت‌عمل بیشتری داشته باشند. به طور مشخص، آنر می‌خواهد رابط کاربری Magic UI را کنار بگذارد و به MagicOS مهاجرت کند. هنوز مشخص نیست که این رابط کاربری جدید از چه ویژگی‌های جدیدی بهره می‌برد ولی در کل آنر می‌خواهد در زمینه‌ی نرم‌افزاری هم تمام ارتباطات خود را با رویکرد هواوی قطع کند.

همچنین این شرکت قصد دارد گوشی‌های تاشوی خود را راهی بازار اروپا کند. در حال حاضر سامسونگ تنها شرکتی است که گوشی‌های تاشوی خود را در بازار کشورهای مختلف به دست کاربران می‌رساند. اما با عرضه‌ی گوشی‌های تاشوی آنر و دیگر شرکت‌ها در کشورهای بیشتر، سامسونگ با رقبای قدرتمندی روبرو خواهد شد.

آیا آنر در این مسیر موفق می‌شود؟

تغییر در رویکرد شرکت‌ها به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست. در حوزه‌ی تکنولوژی که سرعت پیشرفت و تغییرات به‌شدت زیاد است، چالش‌های چنین کاری بسیار بیشتر محسوب می‌شود. با وجود اینکه حدود ۲۰ ماه از جدایی آنر و هواوی می‌گذرد، اما آنر هنوز نتوانسته هویت مستقلی برای خود ایجاد کند و همچنان تا حد قابل توجهی زیر سایه‌ی هواوی قرار دارد.

بنابراین فعلا باید به رابط کاربری MagicOS توجه کنیم. آیا این رابط کاربری صرفا از نظر ظاهری با تغییرات روبرو می‌شود یا اینکه از نظر تجربه کاربری هم متحول خواهد شد؟ در زمینه‌ی گوشی‌های تاشو هم آنر باید چالش‌های مهمی را پشت سر بگذارد. صرفا با تغییر دادن نسبت تصویر نمایشگر، یک گوشی تاشو جذاب و ماندگار نخواهد شد. بنابراین این شرکت باید از نظر دوربین، باتری، دوام بدنه، وزن و نرم‌افزار توجه ویژه‌ای به گوشی‌های تاشو نشان بدهد.

بنابراین باید ببینیم آیا آنر در دوران پسا هواوی می‌تواند به نوآوری و افزایش فروش خود ادامه دهد یا نه. جواب این سوال طی ماه‌های آینده مشخص خواهد شد.

منبع: Android Authotiry



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X