مشخصات فنی گوشیهای آنر ۵۰، آنر ۵۰ پرو و آنر ۵۰ SE به بیرون درز کرد
در حالی که کمتر از یک هفتهی دیگر تا رونمایی از پرچمداران سری آنر ۵۰ زمان باقی مانده شاهد افشای اطلاعات مربوط به مشخصات فنی این گوشیها بودیم.
آنر سال گذشته طی قراردادی ۱۵ میلیارد دلاری از هواوی جدا شد و اکنون به صورت مستقل مشغول به ساخت گوشیهای هوشمند است. پیش از این، برند آنر محبوبیت بسیار بالایی در بازار داشت و سری آنر ۵۰ هم اولین تلاش این شرکت در زمینهی ساخت گوشی بدون کمک هواوی است. بنابراین بسیار جالب خواهد بود ببینیم چه استقبالی از محصولات آن در بازار خواهد شد.
هنوز نمیدانیم گوشیهای سری آنر ۵۰ دقیقا در چند مدل راهی بازار میشوند چون یک سری خبرها و شایعهها به این موضوع اشاره داشتند که سه گوشی شامل آنر ۵۰ SE، آنر ۵۰ و آنر ۵۰ پرو محصولات این سری را تشکیل میدهند. از طرفی برخی از خبرگذاریها از وجود مدل پرو پلاس هم گفته بودند.
با این حال تا به این لحظه خبرهای زیادی پیرامون گوشیهای سری آنر ۵۰ منتشر شده اما در خبری که روز گذشته و از سوی افشاگر معروف یعنی Ishan Agarwal بدستمان رسید، موفق شدیم از مشخصات فنی سه مدل از گوشیهای این سری یعنی آنر ۵۰، آنر ۵۰ پرو و آنر ۵۰ SE مطلع شویم. بنابراین با در نظر گرفتن صحبتهای این افشاگر هم که شده به نظر میرسد پرچمداران جدید آنر قرار است در سه مدل راهی بازار شوند.
میپردازیم به مشخصات فنی گوشیهای سری آنر ۵۰ تا ببینیم شرکت چینی چه هدفی را برای آیندهی گوشیهای هوشمند خود در سر دارد.
آنر ۵۰ پرو
گرانقیمتترین مدل موجود در این سری آنر ۵۰ پرو است. محصولی که گفته میشود از پردازندهی جدید اسنپدراگون ۷۷۸G 5G بهعنوان قلب تپندهی خود بهره میبرد (پردازندهای با ۴ هستهی بسیار قدرتمند Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و ۴ هستهی کممصرف Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز) و نمایشگری ۶٫۷۲ اینچی از نوع AMOLED خواهد داشت.
روی نمایشگر شاهد حفرهای نسبتا کوچک در سمت چپ-بالای صفحه هستیم که میزبان دوربین سلفی با سنسوری به بزرگی ۳۲ مگاپیکسل است. یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دیگر هم در کنار این دوربین ۳۲ مگاپیکسلی قرار گرفته که دقیقا نمیدانیم چه نقشی را ایفا میکند. روی پنل پشتی هم چهار دوربین تعبیه شدهاند تا بدین ترتیب وظیفهی عکاسی و فیلمبرداری در آنر ۵۰ پرو بر عهدهی ۶ دوربین باشد.
دوربین اصلی این گوشی ۱۰۸ مگاپیکسلی است و در کنار آن هم یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق قرار گرفتهاند که به نظر میرسد فقط میتوان روی کیفیت بالای دوربین اصلی آن حساب ویژهای باز کرد. هرچند در این رابطه اصلا اطلاع خاصی هم نداریم چون باید منتظر ماند تا نمونه تصاویر ثبت شده توسط دوربین این گوشی منتشر شود.
بهعنوان منبع تغذیه، یک باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی را شاهد هستیم که گفته میشود با یک شارژر ۱۰۰ واتی شارژ میشود. این شارژر احتمالا درون جعبه هم حضور خواهد داشت اما بسیار جالب است میبینیم ظرفیت باتری اصلا آن اندازهای نیست که چنین شارژری برای آن مناسب باشد. آن هم در شرایطی که نمایشگر گوشی ۶٫۷۲ اینچی است و میشد انتظار داشت یک باتری حداقل ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی برای آن در نظر گرفته شود.
اینکه این گوشی و یا به طور کلی تمام گوشیهای این سری از سرویس و خدمات گوگل پشتیبانی میکنند یا خیر مشخص نیست چون خود آنر در این رابطه حرف زیادی نزده اما با در نظر گرفتن آنچه که ماه گذشته آنر شعبهی آلمان اعلام کرد، گویا این اتفاق رخ خواهد داد چرا که آنر و گوگل اوایل امسال هم در این رابطه رایزنیهایی داشتند و دلیل اصلی جدایی آنر از هواوی هم به همین خاطر بود.
آنر ۵۰
مدل استاندارد از این سری اما از لحاظ قدرت پردازشی تفاوتی با مدل پرو نخواهد داشت. آنر ۵۰ هم به همان پردازندهی اسنپدراگون ۷۷۸G 5G مجهز خواهد شد اما نمایشگری ۶٫۵۷ اینچی از نوع OLED دارد. به نظر میرسد تنها تفاوت در بخش نمایشگر فقط اندازه باشد و نه کیفیت و رفرشریت (که حرفی هم در این رابطه زده نشده). با این حال این چیزی است که در خبر امروز منتشر شده و شاید در نهایت آنچه که شاهد خواهیم بود اندکی متفاوت باشد.
در جلوی گوشی اما یک حفرهی کوچک را شاهد هستیم که در مرکز بخش فوقانی نمایشگر تعبیه شده و میزبان یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است. به نظر میرسد کیفیت این دوربین کاملا مشابه نمونهی به کار رفته در آنر ۵۰ پرو باشد. در عوض دیگر خبری از دوربین ثانویه روی صفحه نیست و برای عکاسی سلفی، مدل استاندارد به همین یک دوربین متکی است.
اگرچه به نظر میرسد از لحاظ اندازه بین دو گوشی تفاوت اندکی وجود داشته باشد اما جالب است بدانید گفته میشود باتری به کار رفته در این گوشی ۴۳۰۰ میلیآمپر ساعتی است و برای آن شارژر ۶۶ واتی هم در نظر گرفته شده. اقدامی عجیب از سوی آنر که منطقی به نظر نمیرسد اما هرچه باشد خوشحالیم که حداقل شارژری با این سرعت درون جعبه وجود دارد.
آنر ۵۰ SE
آخرین مدل اما پسوند SE را یدک میکشد به این معنا که باید ضعیفترین مدل از این سری باشد. آنر ۵۰ SE یک پرچمدار مقرونبهصرفه خواهد بود که از پردازندهی Dimensity 900 5G به عنوان قلب تپندهی خود بهره میبرد. پردازندهای با ۸ هسته متشکل از ۲ هستهی Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و ۶ هستهی Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز.
این گوشی هم از یک باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهعنوان منبع تغذیهی خود استفاده میکند که برای آن هم یک شارژر سریع ۶۶ واتی در نظر گرفته شده. در ضمن نمایشگر این محصول از دو مدل دیگر بزرگتر بوده و ۶٫۷۸ اینچ است با پنلی از نوع LCD که انتظار داشتیم باتری بزرگتری برای آن در نظر گرفته شود.
روی پنل پشتی این محصول ماژولی را شاهده هستیم که میزبان ۳ دوربین است. یک دوربین ۱۰۰ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو. جالب است چون تاکنون کمتر دیده شده یک دوربین ۱۰۰ مگاپیکسلی در محصولی مورد استفاده قرار بگیرد. دوربین سلفی اما ۱۶ مگاپیکسلی است و روی نمایشگر و درون حفرهای تعبیه شده.
اگر صحبتها و رایزنیهای آنر با گوگل ثمربخش بوده باشد و واقعا گوشیهای جدید این شرکت بعد از جدایی از هواوی قرار است با خدمات و سرویسهای گوگل راهی بازار شوند، باید هر سه مدل از این سری بهخصوص مدل SE را بهعنوان یکی از ارزشمندترین سری محصولات اندرویدی موجود در بازار در نظر بگیریم که هم از برند نامآشنایی برخوردارند و هم از قابلیتها و امکانات خوب و احتمالا قیمت مناسبی هم بهره میبرند.
از آنجایی که گوشیهای این سری قرار است پرچمدار باشند، به نظر میرسد جای خالی یک مدل قدرتمند تحت عنوان آنر ۵۰ پرو پلاس بسیار خالی باشد. محصولی که در شایعههای اخیر شاهد اشاره به نام آن بودیم اما متأسفانه در این خبر نامی از آن برده نشده. شاید آنر بخواهد فعلا دست نگه دارد و سمت گوشی پرچمدار نرود. اما منطقا نمیتوانیم این سه گوشی را پرچمدار بدانیم.
قابلیتهایی نظیر دوربینهای پریسکوپی، نمایشگر باکیفیت، باتری پرظرفیت، پردازندهای قدرتمند و… چیزهایی هستند که فقط در گوشیهای پرچمدار شاهد حضور آنها هستیم. بنابراین باید منتظر ماند و دید طی این ۴ روز باقی مانده که سری آنر ۵۰ معرفی میشوند، صحبتی از مدل پرو پلاس به میان خواهد آمد یا خیر.
منبع: PhoneArena