راهنمای خرید هدفون و هندزفری؛ انواع، عملکرد، تست صدا و پرفروش‌ترین‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲۲ دقیقه
راهنمای خرید هدفون و هندزفری

اگر سال‌هاست که وقت خود را صرف استفاده از هدفونی ارزان‌‌قیمتی کرده‌اید که احتمالا خیلی زود یکی از گوشی‌های آن قطع شده است، شاید زمان آن رسیده باشد که به ارتقای آن فکر کنید. در همین راستا، انواع مختلفی از گزینه‌ها پیش روی شما است؛ از مدل‌های کوچک که به راحتی داخل جیب جا می‌شوند تا نمونه‌های بزرگی که روی گوش قرار می‌گیرند تا در صدایی با کیفیت بالا غرق شوید. در این راهنمای جامع سعی بر این است که تمام جوانب لازم به منظور خرید یک هدفون یا هندزفری با کیفیت را بررسی کنیم تا بتوانید کالایی با طول عمر بالا خریداری کنید. با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

انواع هدفون و هندزفری (و مزایا و معایب آن‌ها)

آشنایی با انواع هدفون و هندزفری و مزایا و معایب آن

بسیاری از شنوندگان استفاده از هدفون‌هایی که در مجرای گوش قرار می‌گیرند را ترجیح می‌دهند. بعضی دیگر از افراد، مدل‌هایی که کلا روی گوش‌ها قرار می‌گیرند، را می‌پسندند؛ در حالی که برخی دیگر با وجود عینک یا گوشواره (و همچنین ماسک!) هدفون و هندرفری گذاشتن را کاری آزاردهنده می‌دانند. بنابراین بسته به شرایط و ترجیحات شما، می‌توانید انواع مدل‌های بی‌سیم و سیم‌دار را انتخاب کنید. انواع مدل‌های هدفون و هندزفری موجود در بازار را در ادامه بررسی می‌کنیم.

۱. هدفون‌های اطراف گوش (Over-Ear Headphones)

هدفون‌های اطراف گوش

هدفون‌های اطراف گوش در دو نوع در بازار وجود دارند که شامل مدل‌های «پشت بسته» (Closed back) و «پشت باز» (Open back) می‌شود. هدفون‌های پشت بسته، دارای گوشی‌های کاملا محکم و چسبیده به گوش هستند که صدای بیشتری را حفظ می‌کنند و اجازه ورود صداهای محیطی را نمی‌دهند. البته در این صورت هیچ صدایی از جمله زنگ تلفن و خانه را نخواهید شنید!

هدفون‌های اطراف گوش و از نوع پشت باز مانند هدفون‌های قبلی کاملا چسبیده به گوش نیستند و اجازه‌ی ورود صدا به گوش‌ها را می‌دهند. چنین اتفاقی حسی طبیعی‌تر را به شما منتقل خواهد کرد، بنابراین اگر فردی در کنار شما صحبت کند، صدای آن را خواهید شنید.

مزایا:

  • راحت و همراه با طیف صدای گسترده
  • دارای ظرفیت باتری بالا برای نوع وایرلس

معایب:

  • محصولی با اندازه‌ی بزرگ و سنگین
  • گران‌قیمت

۲. هدفون‌های روی گوشی (On-Ear Headphones)

هدفون‌های روی گوشی

هدفون‌های روی گوشی معمولاً سبک‌تر از مدل‌های اطراف گوش هستند و به‌جای دو طرف سر، روی گوش‌ها فشار می‌آورند. برخی از کاربران ادعا می‌کنند که این مدل‌ها راحت‌تر از مدل‌های اطراف گوش هستند و کمتر به گوش‌ها فشار وارد می‌کند. این نوع از محصولات کاربردی همچون هدفون‌های اطراف گوش دارای انواع مدل‌های پشت باز و پشت بسته هستند، اما صرف نظر از این مزایا، باید بدانید که این کالاها اغلب صدای بیرونی بیشتری را وارد گوش می‌کنند. لازم به ذکر است که برخی از مدل‌های روی گوشی قابلیت جمع شدن برای نگهداری بهتر دارند.

مزایا:

  • قابل حمل
  • تاشو و مناسب برای سفر
  • کیفیت صدای بهتر نسبت به سایر هدفون‌ها

معایب:

  • این نوع از هدفون‌ها پس از جلسات شنیداری طولانی مدت بر روی گوش فشار می‌آورند.

۳. هندزفری‌های داخل گوشی (In-Ear Headphones)

هندزفری‌های داخل گوشی

این نوع از محصولات از جمله کالاهایی هستند که با اکثر گوشی‌های هوشمند سازگاری دارند و از نظر اغلب مردم وجود هندزفری‌هایی داخل گوشی کاملا ضروری است. این نوع از هندفری‌ها در داخل مجرای گوش قرار می گیرند، و با وجود بالشتک‌های با کیفیت از ورود صداهای اضافی جلوگیری می‌کند.

۴. هندزفری‌های بی‌سیم (Wireless Headphones)

هندزفری‌های بی‌سیم

یکی از رایج‌ترین مدل‌های هندزفری، گزینه‌های بی‌سیم است که معمولاً از بلوتوث برای اتصال به پخش‌کننده استفاده می‌کنند. به طور کلی برد این نوع از محصولات تا ۳۰ فوت (حدودا ۹.۱۴ متر) یا بیشتر است و برای اتصال به تلفن‌های هوشمند، لپ‌تاپ و حتی برخی تلویزیون‌ها گزینه‌هایی مناسب هستند.

با وجود هندزفری‌های بی‌سیم، صداهای اطراف برای توجه بهتر به محیط وارد گوش می‌شوند، چنین امکانی قابلیت استفاده از این محصول را در خیابان‌ها به صورت ایمن بالا می‌برد.

در همین راستا جالب است بدانید که در سال‌های اخیر اکثر تولیدکنندگان هدفون‌های سیمی و همراه با جک را کنار گذاشتند، و به سمت مدل‌های وایرلس رفته‌اند. هندزفری‌های بی‌سیم دارای ویژگی‌های متنوعی از جمله سازگاری با الکسا و سایر دستیارهای دیجیتال، همراه با نظارت بر صداهای محیطی هستند. درواقع در بعضی مدل‌ها شاهد اجازه‌ی ورود صداهای بیرونی به داخل گوشی‌ها به منظور توجه بیشتر به محیط هستیم.

۵. هدفون‌هایی با قابلیت حذف نویزها (Noise-Canceling Headphones)

هدفون‌هایی با قابلیت حذف نویزها

همانطور که اشاره شد، بسیاری از هدفون‌ها دارای طراحی ایزوله هستند که به طور فیزیکی و خودکار صداهای محیطی را حذف می‌کند، که اغلب به آن «قابلیت حذف نویز» یا «نویز کنسلینگ» (passive Noise-canceling) می‌گویند. این نوع از هدفون‌ها با باتری کار می‌کنند و در کنار آن دارای میکروفون‌هایی کوچک برای نظارت بر فرکانس‌های نویز محیطی هستند. درواقع جالب است بدانید که هدفون‌های حذف نویز با شناسایی فرکانس‌های مزاحم، همان فرکانس‌ها را در فاز مخالف تولید می‌کنند تا اثرات نویز از بین برود. در بعضی از مدل‌ها این قابلیت وجود دارد که سیستم حذف نویز را خاموش کنید تا در مصرف باتری صرفه‌جویی شود و دستگاه خاموش نشود.

۶. هندزفری کاملا بی‌سیم (True Wireless Headphones)

هندزفری مدل ایر پاد

ایر پاد اصطلاحی است که برای هندزفری‌هایی بدون سیم و کابل به کار می‌رود. در عین حال وقتی صحبت از قابلیت حمل به میان می‌آید، هندزفری‌های مدل ایر پاد یا کاملا بی‌سیم بهترین گزینه‌ها هستند. به طور کلی فناوری این نوع از محصولات در طول سال‌ها به خوبی بهبود یافته است و شما می‌توانید صدای بهتر را تجربه کنید، البته اگر حاضر باشید که هزینه‌ی بیشتری را بپردازید.

این مدل‌های هندفری همواره همراه با یک کیف حمل هستند که به عنوان شارژر سبک دستگاه هم عمل می‌کند. هنگامی که در حال خرید این نوع از کالاهای دیجیتال هستید، به یاد داشته باشید که عمر شارژ باتری در این مدل‌ها اغلب کم است.

 

۴ نکته‌ی کلیدی قبل از خرید هدفون و هندزفری

4 نکته کلیدی قبل از خرید هدفون و هندزفری

اگرچه امروزه وجود بلوتوث در هندفون به یک امر عادی تبدیل شده است، اما باید بدانید که در این مقاله دلایلی منطقی برای خرید یک هدفون یا هندزفری سیمی وجود دارد. درست است که فاکتور کیفیت صدا در خرید این وسیله برای بسیاری از افراد مهم است، اما راحتی و مشخصه‌های دیگری هم وجود دارد که درهنگام خرید باید در نظر گرفته شود. بنابراین در این بخش به سراغ بررسی عوامل مهم در خرید این نوع از محصولات می‌رویم.

۱. ارزیابی کیفیت صدای دستگاه

مانند بلندگوها، هدفون‌ها می‌توانند بر قسمت‌های مختلف طیف صوتی متمرکز شوند و یک فرکانس خاص را بر دیگری ترجیح دهند. بنابراین اگر می‌توانید قبل از خرید هدفون کیفیت صدای آن را امتحان کنید. اما اگر علاقه‌مند به خرید آنلاین هستید، شرایط بازگشت کالا را از فروشگاه مربوطه بررسی کنید تا مطمئن شوید که خرید شما قابل بازگشت یا قابل تعویض با مدلی دیگر است.

۲. مدلی متناسب با نیازهای خود را انتخاب و خریداری کنید

مدل‌هایی که روی گوش سوار می‌شوند برای گوش دادن به موزیک یا هر کار دیگری در خانه گزینه‌هایی عالی هستند، اما زمانی که در حرکت هستید، گزینه‌هایی راحت به حساب نمی‌آیند. گاهی مدل‌های کوچک‌تر و قابل حمل‌ کیفیت صدای کمتری دارند، اما استفاده از آن‌ها راحت‌تر است. همچنین مدیریت هندزفری‌هایی که داخل گوش قرار می‌گیرند، آسان‌تر است. اگر به آرامش و آسایش در محیط کار یا خانه نیاز دارید، می‌توانید هدفون‌هایی با فناوری حذف نویز (Noise cancellation technology) را در نظر بگیرید.

۳. مدل‌های سیمی، دستگاه‌هایی با ارزش خرید بالا

اگر علاقه‌مندید که صداها را به بهترین شکل بشنوید، پیشنهاد می‌کنیم که یکی از مدل‌های سیمی هدفون و هندزفری را خریداری کنید. جالب است بدانید که به طور کلی بسیاری از هدفون‌های بی‌سیم کارکرد و کیفیت صدای خوبی دارند، اما تاکنون هیچ هدفون بی‌سیمی نتوانسته است که وضوح صوتی مشابه با بهترین مدل‌های سیمی را ارائه دهد.

۴. اهمیت اندازه‌ی هدفون و هندزفری

انتخاب هدفون به همان اندازه که به جیب شما وابسته است، به سبک زندگی شما هم بستگی دارد. چراکه برخی از مردم هدفون را برای ورزش کردن، دیگری برای استراحت در خانه یا به منظور شرکت در یک کنفرانس ویدیویی خریداری می‌کنند. بنابراین با توجه به نیاز و سبک زندگی شما توجه به اندازه‌ی این محصولات اهمیت ویژه‌ای در خرید دارد.

هدفون‌های کوچک، محصولاتی کاربردی برای آن‌ها که در درجه‌ی اول به قابلیت حمل‌ونقل اهمیت می‌دهند!

هدفون‌های کوچک سبک هستند و به راحتی جابه‌جا می‌شوند، اما در مواردی کیفیت صدای چندان بالایی ندارند.

از نظر فنی همه‌ی هدفون‌ها «قابل حمل» (Portable) هستند، اما ما از این اصطلاح برای توصیف مدل‌های کوچک و سبک استفاده می‌کنیم که قابلیت قرارگیری در جیب یا کیف را دارند. برخی افراد هدفون‌های کوچک‌تر و سبک‌تر را راحت‌تر می‌دانند، اما ممکن است با انتخاب این مدل‌ها کیفیت صدا را قربانی کنید!

هدفون‌های بزرگ، برای آن‌ها که کیفیت صدا، اولویت آن‌ها است!

هدفون‌های بزرگ، شبیه گوش‌بند هستند. این نوع از محصولات دو گوش‌کاپ دارند که با یک هدبند قابل تنظیم به هم متصل هستند. به طور کلی برخی از هدفون‌ها برای نگهداری پس از استفاده تا (خم) می‌شوند و طبیعتا نسبت به مدل‌های کوچک، سنگین‌تر و حجیم‌تر هستند. اما لازم به ذکر است که این مدل‌ها به‌خصوص از نوع سیم‌دار بهترین گزینه‌ها برای خرید هستند.

 

آشنایی با انواع درایورهای صدا در هدفون و هندزفری

درایور هدفون را می‌توان مهم‌ترین بخش این کالا در نظر گرفت، چراکه این بخش می‌تواند سیگنال‌های الکتریکی را به سیگنال‌های صوتی تبدیل کند. به طور کلی درایورها معمولا از سه بخش تشکیل شده‌اند که شامل آهنربا، دیافراگم و کویل‌های صدا است. حال برای آنکه با تاثیر درایورها بر انتخاب هندزفری یا هدفونی با کیفیت آشنا شوید، لازم است تا انواع آن‌ها را همراه با مزایا و معایب هر یک بشناسید.

آشنایی با انواع درایورهای صدا در هدفون و هندزفری

درایورهای داینامیکی یا پویا (Dynamic/Moving Coil)

به یاد داشته باشید که هدفون‌های ارزان‌قیمتی که درایورهای داینامیکی دارند، با افزایش ولوم، دچار اعوجاج صدا می‌شوند.

بیشتر هدفون‌هایی که در بازار با آن‌ها مواجه می‌شوید، از یک درایور پویا استفاده می‌کنند. به طور کلی شما می‌توانید یک درایور پویا را به عنوان نسخه‌ی کوچک‌ترِ درایورهای بزرگ که معمولاً در بلندگوهای خانگی استفاده می‌شوند در نظر بگیرید. اصولا این نوع از درایورها برای عملکرد صحیح نیازی به مصرف انرژی زیادی ندارند، بنابراین سیستم‌هایی با این نوع از درایور معمولا دیر به دیر نیاز به شارژ دارند، همچنین از نظر قیمت ارزان‌تر از سایر مدل‌ها هستند.

با اینکه درایورهای داینامیکی محبوب‌اند، اما مشکلات خود را به همراه دارند. یکی از بزرگ‌ترین معایب آن‌ها این است که با با افزایش حجم صدا، کیفیت پخش آن مخدوش و همراه با لرزش می‌شود. البته در مدل‌هایی با قیمت بالاتر این اعوجاج‌ها با استفاده از فناوری‌های نوین در ساخت این نوع از محصولات برطرف شده است.

درایورهای آرمیچری (Balanced Armature)

درایورهای آرمیچری محصولاتی کوچک‌تر از درایورهای پویا هستند که بر روی مدل‌هایی با قابلیت قرارگیری در داخل گوش نصب می‌شوند. درایورهای آرمیچری فاقد قابلیت باس هستند، بنابراین با خرید این مدل از هندزفری‌ها نباید توقعی برای پخش موسیقی همراه با باس وجود داشته باشد، زیرا چنین مدل‌هایی قابلیت جا‌به‌جایی هوا برای تولید صدای بم را ندارند.
لازم به تاکید است که در حالت کلی کیفیت صدای این مدل‌ها مناسب است و بیشتر افراد این نوع از درایورها را به علت سبکی و راحتی در هنگام کار انتخاب می‌کنند.

درایورهای مغناطیسی (Planar magnetic)

کیفیت بالای صدا، مهم‌ترین ویژگی این نوع از درایورها است در حالی که قیمت بالایی دارند. به طور کلی این نوع از درایورها همچون مدل‌های داینامیکی، از یک میدان مغناطیسی در اطراف یک رسانا (تولید جریان الکتریکی) به منظور حرکت دیافراگم دستگاه استفاده می‌کنند.

درایورهای مغناطیسی در مقایسه با سایر فناوری‌های درایور، کمی سنگین‌تر هستند اما اعوجاج کم، آمپر مناسب و فرکانس صوتی وسیع آن را از سایر مدل‌ها متمایز می‌کند. در همین راستا جالب است بدانید که اخیراً برندهای برجسته‌تر هدفون مانند Audeze ،HiFiMan ،Oppo از این فناوری برای افزایش کیفیت پخش استفاده می‌کنند.

درایورهای الکتروستاتیک (Electrostatic)

هدفون‌ها یا اسپیکرهایی با درایورهای الکترواستاتیک نه تنها با نوع داینامیکی بسیار متفاوت هستند، بلکه از اصول پیشرفته‌ای برای ارائه‌ی صدایی با کیفیت استفاده می‌کنند. همانطور که می‌دانید عوامل زیادی بر صدای هدفون تأثیرگذار‌اند اما چیزی که هدفون‌های الکترواستاتیک را از سایرین متمایز می‌کند این است که دیافراگم آن به طور یکنواخت روی تمام سطح گوشی قرار می‌گیرد و همین امر نیز اعوجاج صدا را (به ویژه در صداهای بلند) به شدت کم می‌کند. درایورهای الکتروستاتیک سبک و سریع هستند، اما قیمت آن‌ها نسبت به سایر درایورها بسیار بالاتر است. همچنین برای استفاده‌ی حداکثری از قدرت پخش و کیفیت صدا نیاز به آمپلی فایر دارید.

 

چگونه کیفیت صدای هدفون و هندزفری را تست کنیم؟

برای آزمایش کیفیت صدای هدفون یا هندزفری نیاز است تا موسیقی‌ای با کیفیت بالا پخش کنید. به منظور ارزیابی و تست صدا باید مواردی همچون باس (Bass)، میدرنج (Midrange) و تریبل (treble) را بررسی کنید. در کنار این موارد ارزیابی انواع مختلفی از صداها، مانند صدای انسان، انواع موزیک و صداهای ضبط شده در اتاق هم ضروری است.

منظور از ارزیابی تریبل صدا، بالاترین فرکانس‌ها در موزیک (شفافیت صدا) است؛ در حالی که باس به معنی پایین‌ترین فرکانس‌های صدا است.

البته لازم به تاکید است که ترجیحات شخصی بر احساسات افراد در مورد کیفیت صدای بسیار تاثیرگذار است. چراکه به عنوان مثال، برخی از شنوندگان بیش از هر چیز خواهان شنیدن باس‌های موسیقی به بهترین حالت هستند، در حالی که برخی دیگر صدای‌های زیر را بیشتر می‌پسندند تا بتوانند موسیقی را دقیق‌تر و جزئی‌تر بشنوند.

 

۷ توصیه‌ی کاربردی برای نگهداری از هدفون و هندزفری

7 توصیه‌ی کاربردی برای نگهداری از هدفون و هندزفری

آسیب به هدفون هندزفری به علت عدم آشنایی با اصول نگهداری از این وسیله‌ی پرکاربرد می‌تواند آزاردهنده باشد. بنابراین برای جلوگیری از چنین اتفاقی نیاز است تا نکات مربوط به نگهداری را به خوبی بشناسید. بنابراین در این قسمت از این مقاله به سراغ مواردی برای حفظ و نگهداری بهتر از این محصول می‌رویم.

  • گوشی‌های هندزفری را به صورت دوره‌ای تمیز کنید: به منظور انجام این کار تنها کافی است که پارچه‌ای نخی را اندکی نمناک کنید و داخل هندزفری را با آن تمیز کنید.
  • هندزفری را در کیس یا جعبه‌ی مخصوص آن قرار دهید: همواره بعد از استفاده از هدفون آن را در کیف مخصوص یا کیس آن به صورت پیچ خورده (اما نه خیلی محکم) قرار دهید.
  • پس از استفاده، هندزفری را از دستگاه جدا کنید: اتصال هندزفری یا هدفون به موبایل یا لپ‌تاپ می‌تواند منجر به آسیب‌های غیرقابل پیش‌بینی‌ شود. به عنوان مثال ممکن است، سیم هندزفری به طور ناگهانی از جک دستگاه بیرون کشیده شود یا گره بخورد و سیم مسی داخل آن، پاره شود.
  • صدای دستگاه را خیلی زیاد نکنید: مطمئنا می‌دانید که صدای زیاد هنگام گوش دادن به موسیقی می‌تواند به شنوایی شما آسیب برساند. از طرفی بالا بردن بیش از حد صدای موسیقی می‌تواند باعث آسیب به هدفون شما هم شود.
  • هندزفری را در جیب خود قرار ندهید: از حمل هندزفری خود در جیب خودداری کنید. چراکه با انجام این کار، گره‌های سختی در سیم دستگاه ایجاد می‌شود که باز کردن آن‌ها نه تنها دشوار است بلکه احتمال آسیب دیدن هندزفری هم وجود دارد.
  • سیم را نکشید: در هنگام خارج کردن جک از موبایل یا لپ‌تاپ به هیج وجه هندزفری را با کشیدن سیم آن از دستگاه جدا کنید. بلکه برای جدا کردن صحیح هندزفری از دستگاه کافی است که جک آن را بگیرید و به آهستگی بکشید.
  • با هدفون یا هندزفری روشن نخوابید: قرار گیری سیم هدفون به حالت نامنظم یا غلط زدن بر روی آن می‌تواند به این محصول آسب جدی وارد کند. بنابراین قبل از رفتن به رخت‌خواب هندزفری را در کیس مخصوص و در جای مناسبی قرار دهید.

 

پرفروش‌ترین مدل‌های هدفون و هندزفری موجود در بازار

در کنار ارائه نکات کلیدی به منظور انجام خریدی موفق و آگاهانه لازم است تا با پرفرو‌ش‌ترین و محبوب‌ترین مدل‌های هندزفری و هدفون با استناد به سایت دیجی کالا آشنا شویم.

هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Level U2

هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Level U2

به تجربه می‌توان هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Level U2 را محصولی ایدئال چه از نظر کیفیت صدا و چه از نظر طول عمر و کارایی دانست. در این نوع هندزفری از درایورهای ۱۲ میلی‌متری استفاده شده است که از طریق بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ به دستگاه شما متصل می‌شود. نرخ آمپدانس این هندزفری ۳۲ اُهم و فرکانس آن ۲۰۰۰۰ هرتز است. همچنین به ادعای شرکت سازنده، باتری این هندزفری قابلیت ۱۸ ساعت پخش موسیقی یا ۱۳ ساعت مکالمه، در صورت شارژ کامل را دارد.

به طور کلی باتری این مدل هندزفری از طریق پورت USB Type-C شارژ می‌شود و با وزن سبک (۴۱.۵ گرم ) و نگهدارنده‌ی گردنی محصولی مناسب برای ورزش و دویدن به حساب می‌آید. البته لازم به ذکر است که Level U2، فقط با تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های سامسونگ که مجهز به سیستم عامل اندروید ۷.۰ یا بالاتر است، سازگاری دارد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هندزفری ریمکس مدل RM-510

هندزفری ریمکس مدل RM-510

شرکت ریمکس یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه‌ی تولید لوازم جانبی الکترونیکی در جهان است، بنابراین می‌توانید با خیال راحت به آن اطمینان کنید. در همین راستا یکی از محصولات خوش‌نام آن هندزفری ریمکس مدل RM-510 است که کیفیت و طول عمر بالایی آن زبانزد است.

RM-510، با وزن سبک (۲۰ گرم) و راحتی در حمل‌و‌نقل محصولی مناسب برای محیط بیرون، کاربردهای عمومی و ورزش است. رابط این هدفون جک ۳.۵ میلی‌متری است که به هر دستگاهی که دارای این درگاه باشد می‌تواند متصل شود، در حالی که طول کابل این هدفون ۱.۲ متر است که کار را برای کاربر بسیار راحت می‌کند. کیفیت صدای این کالا قابل قبول است و حساسیت آن به ۸۷ دسی‌بل می‌رسد. البته در هنگام خرید به یاد داشته باشید که این نوع از هندزفری‌ها قابلیت پخش باس در آهنگ‌ها را ندارند. در پایان خرید این محصول با توجه به طیف رنگی گسترده و قیمت مناسب توصیه می‌شود.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هندزفری بلوتوثی مدل inpods 12

هندزفری بلوتوثی مدل inpods 12

هندزفری بلوتوثی مدل inpods 12 محصولی با تنوع رنگ بالا، زیبا و ساخته شده توسط شرکت TWS است و می‌توان آن کپی شده از ایرپاد ۱ اپل دانست. ساختار گوشی‌های این هدفون ۳۰ گرمی به گونه‌ای طراحی شده است که به راحتی درون گوش جای می‌گیرد و برای ورزش، کاربری‌های عمومی، شنیدن موسیقی و… گزینه‌ای جذاب است.

محدوده‌ی عملکرد این دستگاه حدودا ۱۰ متر است و از جمله امکانات آن می‌توان به میکروفون، کلیدهای مدیریت میزان صدا، قابلیت نویز کنسلینگ اشاره کرد. به طور کلی طراحی گوشی‌های این هدفون به گونه‌ای است که در گوش ثابت می‌ماند، اما به منظور احتیاط بیشتر بهتر است که هر از چندگاهی گوشی‌ها را در جای خود باز تنظیم کنید، چراکه بعد از مدتی کمی شل خواهند شد.

بدنه‌ی این هندزفری بلوتوثی از پلاستیکی نرم و با کیفیت ساخته شده است؛ که علاوه بر ضدخش و ضد اثر انگشت بودن، کیفیت و سبکی مناسبی هم دارد. در پایان جالب است بدانید که کیس نگهدارنده‌ی این نوع هندزفری، علاوه بر شارژ دستگاه به صورت پاوربانک هم عمل می‌کند و زمانی که شارژ گوشی‌ها به پایان رسید می‌توانید با گذاشتن آن در کیس، بدون نیاز به منبع تغذیه‌ای خاص هندزفری را شارژ کرد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بی‌سیم لنوو مدل HE05

هدفون بی‌سیم لنوو مدل HE05

هدفون بی‌سیم لنوو مدل HE05 محصولی از برند خوش‌نام لنوو است که مهم‌ترین ویژگی آن وزن سبک (۱۳۵ گرم) آن است. در این مدل بلوتوث نسخه ۵.۰ در نظر گرفته شده است و برد بلوتوث آن تا ۱۰ متر محاسبه شده است. پاسخ فرکانسی این نوع هندزفری ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ هرتز و قطر درایور آن ۱۰ میلی‌متر است. این دستگاه دارای فناوری کاهش نویز و کاملا انعطاف‌پذیر است. همچنین هدفون بی‌سیم لنوو قابلیت نگهداری تا ۸ ساعت را دارد و نسبت به آب و رطوبت مقاوم است. این مدل به گردنی مجهز شده و این ویژگی باعث شده تا این هدفون از گوش نیفتد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بی سیم کینگ استار مدل KBH74

هدفون بی سیم کینگ استار مدل KBH74

کینگ استار از جمله دیگر شرکت‌های موفق در زمینه‌ی تولید انواع هدفون و هندزفری است که محصولی باکیفیت را به نام هدفون بی‌سیم کینگ استار مدل KBH74 روانه‌ی بازار کرده است. این محصول از طریق فناوری بلوتوث و خروجی AUX به تلفن‌ همراه یا پخش‌کننده‌ی صوتی شما متصل می‌شود و دارای محدوده‌ی عملکردی ۱۰ متر است. البته از بابت عدم پشتیبانی بلوتوث دستگاه از این نوع هدفون نباید نگران بود، چراکه این کالا از طریق جک ۳.۵ میلی‌متری هم می‌تواند به تلفن‌همراه شما متصل شود.

در کنار این مزایا لازم به ذکر است که فرکانس پاسخ‌گویی این مدل هدفون، ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز و عمر باتری آن در حالت استند بای تا ۵۰ ساعت می‌رسد؛ اما نباید بیش از ۵ ساعت آن را در شارژ نگه‌ داشت. رابط‌های این کالا شامل شیار کارت حافظه و میکرو یواس‌بی (Micro USB) است و در برابر رطوبت و عرق کاملا مقاوم است، به همین دلیل هم همراه خوبی در زمان پیاده‌روی و جلسات طولانی است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بلوتوثی زیلوت مدل B570

هدفون بلوتوثی زیلوت مدل B570

هدفون بلوتوثی زیلوت مدل B570، محصولی خوش‌ساخت و با کیفیت‌ صدایی بسیار واضح است که به کمک آن می‌توان بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید. این محصول از طریق جک ۳.۵ میلی‌متری هم می‌تواند به تلفن‌همراه متصل شود، بنابراین عدم پشتیبانی تلفن از نسخه‌های جدید بلوتوث چندان نگران کننده نیست.

هدفون B570 از محدوده عملکردی در حدود ۱۰ متر برخوردار است و انرژی خود را از یک باتری داخلی لیتیوم یونی تامین می‌کند. عمر شارژ باتری در حالت استفاده ۱۰ ساعت در حالت استراحت تا ۲ هفته است، بنابراین باتری هدفون B570 را می‌توان به عنوان یک محصول با کیفیت در نظر گرفت. از دیگر مشخصه‌های این هدفون می‌توان به تل نشکن و قابل تنظیم، قابلیت پاسخگویی تماس و مقاومت در برابر رطوبت و عرق اشاره کرد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هندزفری بی‌سیم لیتو مدل LB-15

هندزفری بی‌سیم لیتو مدل LB-15

اگر به دنبال این هستید که در هنگام رانندگی یا اداره و سرکار بدون هیچ مزاحمتی آن هم وقتی فرمان یا کیف در دستانتان است، به تماس‌هایتان پاسخ دهید، هندزفری بی‌سیم لیتو مدل LB-15 می‌توان گزینه‌ای مناسب در سبد خرید شما باشد. این نوع هدست بلوتوثی ( نسخه‌ی بلوتوث ۵.۰) یک هندزفری تک گوش است که کیفیت قابل قبولی دارد و می‌تواند از طریق بلوتوث با دستگاه‌های دیجیتالی نظیر موبایل اتصال پیدا کند. به طور کلی باتری این هندزفری بی‌سیم ۱۵۰ میلی‌آمپر است و می‌تواند تا ۷ ساعت در حالت مکالمه دوام بیاورد. لازم به ذکر است که اقلام همراه هدفون یک عدد کابل شارژ میکرو یواس‌بی است و با توجه به کارایی بالای آن از قیمتی اقتصادی برخوردار است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بلوتوثی انکر مدل SoundCore Life U2 A3212

هدفون بلوتوثی انکر مدل SoundCore Life U2 A3212

برند ساندکور، زیر مجموعه انکر (ANKER) از جمله برندهایی در بازار طراحی و ساخت هدفون و هندزفری است که به ساخت محصولاتی سبک، اقتصادی و باکیفیت معروف است. در همین راستا هدفون بلوتوثی انکر مدل SoundCore Life U2 A3212 یکی از این محصولات محبوب است. این هدفون با قطر درایور ۱۰ میلی‌متری، ضد آب است، بنابراین حتی در آب‌وهوای بارانی هم می‌توانید به راحتی ورزش کنید، قدم بزنید و به موسیقی مورد علاقه‌ی خود گوش دهید.

پورت شارژ هدفون Life U2 روی بدنه گردنی قرار گرفته است، بنابراین شما می‌توانید به راحتی توسط کابل USB-C باتری داخلی هندزفری را شارژ کنید. گفتنی است که این مدل کالا دارای یک باتری ۵۰۰ میلی‌آمپری است که می‌تواند در دو ساعت شارژ شود و سپس تا ۲۴ ساعت در خدمت شما باشد. لازم به ذکر است که با وجود نگهدارنده‌ی گردنی در این هدفون هیچ نگرانی‌ای از بابت شنیدن موسیقی در هنگام ورزش وجود ندارد، بنابراین با توجه به قیمت این کالا هدفون بلوتوثی انکر مدل SoundCore Life U2 A3212 می‌تواند محصولی قابل اعتماد برای خرید باشد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بلوتوثی کیو سی وای مدل T5

هدفون بلوتوثی کیو سی وای مدل T5

هدفون بلوتوثی کیو سی وای مدل T5 یک محصول منحصربه‌فرد است که به لطف بهره‌گیری از نسخه پنجم بلوتوث می‌تواند اتصال پایداری را تا فاصله‌ی ۱۰ متری ایجاد کند. از طرفی میکروفون دوگانه‌ی تعبیه شده در این هدفون بی‌سیم، از چنان کیفیتی برخوردار است که می‌تواند در هر محیطی حتی مکان‌های شلوغ به راحتی مکالمه‌ی شما را انتقال دهد.

هدفون T5 به خوبی در گوش جای می‌گیرد، بنابراین در هنگام پیاده‌روی یا فعالیت‌های ورزشی نگرانی بابت افتادن این هدفون وجود نخواهد داشت. باتری این محصول ۶۰۰ میلی‌آمپری است و در زمان استند بای می‌تواند تا حدود ۱۵۰ ساعت و در زمان پخش موسیقی تا ۵ ساعت شارژدهی قابل قبولی داشته باشد. همچنین گفتنی است کیس این هدفون قابلیت شارژ آن تا ۵ بار را دارد. با توجه به این توضیحات، می‌توان نتیجه گرفت که علاوه بر جذابیت ظاهری این محصول، ارگونومی مناسب، کیفیت صدای HD و وزن سبک هدفون بلوتوثی کیو سی وای این کالا را به گزینه‌ای مناسب برای خرید تبدیل کرده است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بلوتوثی لیتو مدل LT-7

هدفون بلوتوثی لیتو مدل LT-7

اولین چیزی که ذر هدفون بلوتوثی لیتو مدل LT-7 توجه هر خریداری را جلب می‌کند وجود ۴ میکروفون (۲ عدد در هر هدفون) در دستگاه است که باعث افزایش کیفیت صدا و امکان پخش به صورت بلند و واضح است. از طرفی هر ایربادز دارای باتری داخلی با ظرفیت ۳۰ میلی‌آمپر است که در مجموع ظرفیت باتری ۶۰ میلی آمپر ساعت را رقم می‌زند و می‌تواند تا حدود ۵ ساعت به صورت فعال در اختیار شما باشد. دکمه‌های این مدل هدفون از نوع لمسی است و در طراحی و ساخت آن المان‌های ضد آب بودن، سبکی و مقاومت در برابر ضربه به خوبی رعایت شده است. لازم به ذکر است که این مدل هدفون نیز همچون دیگر محصولات مشابه از بلوتوث نسخه‌ی ۵ پشتیبانی می‌کند و بردی در حدود ۱۰ متر دارد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds Pro

هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds Pro

هدفون بی‌سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds Pro را می‌توان محصولی گران‌قیمت اما با ارزش خرید بسیار بالا در نظر گرفت که به واسطه‌ی برند سامسونگ جایی برای توضیحات اضافی باقی نگذاشته است. جالب است بدانید که در طراحی اجزای این مدل هدفون تمام بخش‌ها به‌صورت افقی در کنار هم قرار گرفته‌اند، که همین مساله هم شکل این محصول را کاملا ارگونومیک کرده است؛ به‌ طوری‌ که به راحتی به داخل گوش رفته و ایستا باقی می‌ماند.

درایورهای این محصول ۱۱ میلی‌متری است و از فناوری بلوتوث، نسخه ۵.۰ با پشتیبانی از پروفایل‌های A2DP و AVRCP،HFP بهره می‌برد. استفاده از چنین پروفایل‌هایی به افزایش کیفیت ارتباط بین دستگاه و هدفون کمک و از هر گونه قطعی جلوگیری می‌کند.

لازم به ذکر است که سامسونگ در این مدل هدفون، از ۲ میکروفون خارجی و ۱ میکروفون داخلی به منظور افزایش کیفیت صدا بهره برده است. هر کدام از گوشی‌های هدفون به یک باتری ۶۱ میلی‌آمپری مجهز شده است که برای حداکثر ۸ ساعت فعالیت مداوم کافی است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

هدفون کیو کی زد مدل AK6

هدفون کیو کی زد مدل AK6

هدفون کیو کی زد مدل AK6 از جمله هندزفری‌هایی است که برای فرم گوش انسان به بهترین شکل طراحی شده و از گوشی‌های نرم و صاف برخوردار است. جک ۳.۵ میلی‌متری و استاندارد این کالا به طور موثر هدایت جریان را حفظ می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان از موسیقی و مکالمه با وضوح بالای صدا لذت ببرید.

اندازه‌ی کابل این کالا ۱.۲ متر است و طراحی آن غیر قابل گره خوردن است. این مزیت بدین معناست که دردسرهای ناشی از پیچش کابل‌ها به یکدیگر با خرید چنسن محصولی کاملا از بین می‌رود. پاسخ فرکانسی AK6 در حدود ۲۰-۲۰۰۰۰ هرتز است و با وجود سیمی بودن برای هر نوع کاربری از جمله ورزش و فعالیت‌های خارج از خانه مناسب است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

 

جمع‌بندی

همانطور که حتما شما هم تجربه کرده‌اید، در سال تقریبا دو الی سه بار مجبور به خرید هندزفری هستیم. چراکه عموما عمر زیادی ندارند و با قطعی یکی از گوشی‌ها، به ما پیام وقت تعویض می‌دهند. اگر شما هم از این رویه‌ خسته شده‌اید و تصمیم دارید محصولی را تهیه کنید که تا چند سال در کنار شما باشد، نکات مطرح شده در این راهنمای جامع خرید هدفون و هندزفری می‌تواند کمک بزرگی به شما باشد. درواقع با به دست آوردن دانشی کاربردی درباره‌ی عوامل مهم در انتخاب هندزفری و هدفون، می‌توانید تجربه‌‌ی خرید شیرینی را برای خود رقم بزنید، به طوری که در اوج لذت بردن از موسیقی به دلیل خرابی هندزفری، مجبور به شنیدن تحلیل‌های سیاسی راننده نشوید!

منبع: Consumer Reports



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. سارا

    این راهنمای خرید و مشاور کالا خیلی کامل و جامع بود. حتما باید قبل از خرید یه سر به مگ دیجی کالا زد

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X