ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ کدام را بخریم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
Mibro Vs Haylou

در این مقاله به مقایسه دو ساعت هوشمند اقتصادی و پرطرفدار از دو برند چینی هایلو و میبرو می‌پردازیم؛ هایلو RT2 در مقابل میبرو X1. دو ساعت هوشمندی که اگر چه قیمت آن‌ها در بازار گجت‌های هوشمند بسیار نزدیک به یک دیگر است، اما یک سری تفاوت‌های اساسی دارند که شاید دانستن آن‌ها به شما در انتخاب مناسب‌ترین گزینه خرید بین این دو ساعت هوشمند کمک کند. بنابراین اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند اقتصادی از برندهای قابل اعتماد بازار را دارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید، چرا که هر دو گجت پوشیدنی توانسته‌اند رضایت بیش از ۸۰ درصد خریدارانشان در دیجی کالا را به خود جلب کنند.

ساعت هوشمند هایلو مدل RT2
ساعت هوشمند میبرو مدل Mibro Watch X1

مشخصات کلی ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1 در یک نگاه


موفقیت بسیار خوب شرکت چینی میبرو در فروش ساعت‌های هوشمند میبرو لایت و میبرو لایت ۲، این شرکت را ترغیب به عرضه گجت‌های پوشیدنی دیگری کرده که یکی از بهترین‌های آن میبرو X1 است. اگرچه حدود دو سال از زمان رونمایی این ساعت هوشمند می‌گذرد، اما همچنان کاربران زیادی آن را برای خرید بین مدل‌های دیگر برندهای مختلف انتخاب می‌کنند.

در سوی مقابل، هایلو که یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شیائومی است با عرضه محصولات باکیفیت ثابت کرده که می‌تواند در حوزه گجت‌های پوشیدنی ارزان‌قیمت عملکرد مناسبی را ار خود بر جای بگذارد. این شرکت در سال ۲۰۲۲ از ساعت هوشمند هایلو RT2 با یک سری قابلیت‌های پیشرفته رونمایی کرد که شاید برخی از قابلیت‌هایش در حد و اندازه‌های یک ساعت هوشمند اقتصادی نباشد.

در ادامه نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت پوشیدنی خوش‌قیمت خواهیم پرداخت تا تا ببینیم وضعیت آن‌ها روی کاغذ به چه صورت است.

نام ساعت هوشمند هایلو RT2 میبرو X1
وزن و ابعاد ۴۵.۷ در ۴۵.۷ در ۱۲.۱ میلی‌متر – ۵۵ گرم (همراه بند)
۴۷ در ۴۷ در ۱۱.۴ میلی‌متر – ۵۲ گرم (به همراه بند)
سیم کارت خیر خیر
کیفیت ساخت بدنه‌ی فلزی مقاوم – بند سیلیکونی – بدنه‌ی دایره‌ای شکل فریم دایره‌ای شکل – بدنه از جنس آلیاژ روی – بند سیلیکونی TPU
نوع و اندازه نمایشگر نمایشگر با ابعاد ۱.۳۲ اینچ از جنس TFT نمایشگر ۱.۳ اینچی از جنس AMOLED
رزولوشن و روشنایی نمایشگر رزولوشن ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز- تراکم پیکسلی ۳۸۵ پیکسل بر اینچ – نمایشگر با لبه‌های خمیده (۲.۵D)

رزولوشن ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل – نرخ نوسازی تصویر ۶۰ هرتز – وضوح تصویر FULL HD – مجهز به شیشه حرارت‌دیده – تراکم پیکسلی ۳۹۱ پیکسل بر اینچ

 

سیستم‌عامل و حافظه‌ی داخلی و رم سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۴.۴ و iOS 8.0 به بالا – بدون حافظه‌ی داخلی و رم
سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۵.۰ و iOS 10 به بالا – ۱۶۰ کیلوبایت حافظه داخلی با ۶۴ مگابایت رم
نوع هشدار ویبره ویبره
اسپیکر ندارد ندارد
GPS ندارد ندارد
باتری باتری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۳۳۰ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲ ساعت) باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعت (شارژ کامل در ۲ ساعت)
حسگرها حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج
فناوری فاقد ارتباطات سلولار فاقد ارتباطات سلولار
بلوتوث بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰
ضد آب بودن بله – گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه) بله – گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه)
میزان شاژردهی باتری تا ۱۲ روز (استفاده‌ی عادی) –  تا ۲۰ روز (استندبای) تا ۱۵ روز (استفاده‌ی عادی) – تا ۶۰ روز (استندبای)
رنگ‌های قابل عرضه مشکی مشکی
پیام‌رسانی اعلام اعلان‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی اعلام اعلان‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی
مکالمه ندارد ندارد
سایر قابلیت‌ها پشتیبانی از ۱۲ حالت‌ ورزشی، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت خواب، برنامه‌ی تمرین تنفس، قابلیت شخصی‌سازی واچ فیس، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، تایمر، هشدار بیدارباش، کنترل موسیقی، پیدا کردن گوشی از طریق ساعت، هشدار عدم تحرک
پشتیبانی از ۳۸ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت استرس، برنامه‌ی تمرین تنفس، هشدار نوشیدن آب، قابلیت شخصی‌سازی واچ فیس، نمایش اعلان‌های گوشی و تقویم، تایمر، هشدار بیدارباش، نمایش وضعیت آب و هوا، کنترل موسیقی، پیدا کردن گوشی از طریق ساعت، استفاده به عنوان شاتر برای دوربین گوشی، هشدار عدم تحرک

ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ طراحی و کیفیت ساخت


اگر از لحاظ طراحی دو ساعت هوشمند هایلو RT2 را با ساعت میبرو X1 مقایسه کنیم، شباهت‌های بسیار زیادی در این زمینه پیدا خواهیم کرد، با این حال اما یک سری تفاوت‌های محسوس نیز بین این دو گجت پوشیدنی وجود دارد.

همانطور که در نگاه اول به طراحی این دو ساعت کاملاً مشهود است، هر دو با نمایشگر دایره‌ای شکل روانه‌ی بازار گجت‌های پوشیدنی شده‌اند؛ هایلو برای این ساعت هوشمند خود از طراحی ساده و مینیمال استفاده کرده که در عین حال جزییات به دقت در آن رعایت شده و المان‌های طراحی آرگونومیک آن را در کنار معیارهای زیبایی شناسی حفظ کردند.

علی رغم اینکه این ساعت در دسته‌بندی‌ محصولات اقتصادی قرار می‌گیرد، اما حاشیه‌های بسیار کمی اطراف نمایشگر آن دیده می‌شود که این موضوع بسیار جذاب است. در سوی مقابل میبرو X1، ظاهر یک ساعت هوشمند اسپرت خوش‌ساخت با شباهت بسیار زیاد به طراحی ساعت هوشمند امیزفیت T-Rex Pro دارد.

این مدل را می‌توان نسخه‌ی ورزشی ساعت میبرو لایت نیز نامید که با طراحی جان‌سختش در میان کاربران بسیار خودنمایی می‌کند. همچنین باید به بزل فیزیکی اطراف نمایشگر این ساعت میبرو اشاره کنیم که حرکتی ندارد و جلوه‌ی بصری خاصی به این ساعت هوشمند بخشیده است. این ساعت به خوبی حس‌وحال یک ساعت هوشمند ورزشی را به کاربران القا می‌کند.

با وجود اینکه ساعت هوشمند هایلو RT2 ظاهر ساده‌تری نسبت به میبرو X1 دارد، اما این نماینده میبرو است که از وزن کمتری بهره می‌برد و سنگینی آن تنها به ۵۲ گرم می‌رسد. این در حالی است که هایلو RT2 حدود ۵۵ گرم وزن دارد و بسته به بندهایی که برای آن استفاده می‌کنید، وزن آن متغیر است. البته دلیل این موضوع تا حد بسیار زیادی به جنس بدنه‌ی هر دو ساعت برمی‌گردد که در این زمینه هر دو حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

میبرو برای این ساعت هوشمند جان‌سخت خود از آلیاژ روی و پلاستیک بهره برده که ضمن کاهش وزن این گجت پوشیدنی، مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات احتمالی و خط‌وخش‌ها به آن بخشیده و همین عامل موجب شده که کاربران برای استفاده‌ی طولانی‌مدت از ساعت هیچ نگرانی نداشته باشند.

در سوی مقابل باید به بدنه‌ی مبتنی بر فلز ضد زنگ ساعت هوشمند هایلو RT2 اشاره کنیم که ضمن بالا بردن وزن آن، آن را در برابر حوادث احتمالی مقاوم کرده است.

بدنه‌ی هر دو ساعت هوشمند از ساختار براق بهره می‌برند، اما اگر کمی دقت کنیم در می‌یابیم که بدنه‌ی هایلو RT2 درخشندگی بیشتری نسبت به ساعت هوشمند میبرو دارد که از لحاظ بصری برای کاربران بسیار جذاب‌تر است. البته باز هم این بستگی به سلیقه کاربران دارد.

بندهای هر دو ساعت هوشمند رابطه خوبی با پوست شما خواهند داشت و هیچ واکنش آلرژیکی ایجاد نخواهند کرد. همچنین از آنجایی که این بندها ضدخش هستند، در اثر استفاده زیاد از شکل و شمایل نمی‌افتند.

روی فریم هر دو ساعت هوشمند میبرو و هایلو شاهد قرارگیری دو دکمه‌ی فیزیکی هستیم که از لحاظ طراحی با یک دیگر متفاوت هستند؛ دکمه‌های دایره‌ای شکل هایلو RT2 که روی فریم سمت راستی آن تعبیه شده، عملکردهای مختلفی را برای کاربران انجام می‌دهند. در سوی مقابل، میبرو X1 نیز دو دکمه‌ی مستطیلی‌ شکل دارد که کاربران به راحتی به آن‌ها دسترسی خواهند داشت.

متاسفانه این ساعت‌های هوشمند اقتصادی میکروفون و اسپیکر ندارند و این یعنی که شما نمی‌توانید از این گجت‌های پوشیدنی برای گوش دادن به موسیقی یا انجام مکالمات بهره ببرید.

از لحاظ قابلیت تعویض بند نیز، دست کاربران حسابی باز است و می‌توانند بند مورد علاقه خود را روی ساعت نصب کنند. هایلو RT2 و میبرو X1 هر دو از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ برای اتصال به دستگاه‌های هوشمند شما استفاده می‌کنند.

ضخامت بدنه‌ی هایلو RT2 حدود ۱۲.۱ میلی‌متر است که این موضوع در مورد ساعت هوشمند میبرو X1 به ۱۱.۴ میلی‌متر می‌رسد، بنابراین اگر ظرافت طراحی یک ساعت هوشمند برای شما هنگام خرید بسیار حائز اهمیت است، حداقل در این زمینه میبرو X1 می‌تواند انتخاب مناسب‌تری برای شما باشد.

در مجموع، کیفیت ساخت و طراحی این ساعت‌های هوشمند نسبت به هزینه‌ای که بابت خرید آن‌ها پرداخت می‌کنید، بسیار بالاست و هیچ کدام از ساعت‌ها، حس و حال یک محصول ارزان‌قیمت را به کاربران القا نمی‌کنند.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ نمایشگر و ویژگی‌های آن‌


هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

شباهت‌های ظاهری که این دو ساعت هوشمند در بخش نمایشگر دارند، ممکن است باعث شود که به راحتی نتوانید از بین آن‌ها گزینه مناسب برای خود را انتخاب کنید، اما یک سری تفاوت‌های عمده نیز در این زمینه وجود دارد که کار شما را ساده‌تر می‌کند.

اگر به دنبال خرید یک ساعت هوشمندی هستید که نمایشگر آن اندازه‌ی بزرگی داشته باشد و لبه‌های با طراحی خمیده‌ی آن، زاویه دید گسترده‌ای را در اختیار شما قرار دهد، احتمالا باید هایلو RT2 را انتخاب کنید.

چرا که این محصول مجهز به یک نمایشگر ۱.۳۲ اینچی است که از لبه‌های خمیده (۲.۵D) بهره می‌برد و تقریباً از تمامی زوایا می‌توان محتواهای نشان داده شده‌ی آن را تماشا کرد. در سوی مقابل باید به نمایشگر ۱.۳ اینچی میبرو X1 با طراحی تخت لبه‌هایش اشاره کرد.

هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

اما اگر از طرفداران ساعت‌های هوشمند با نمایشگر باکیفیت و مقاوم هستید، نماینده میبرو برای شما انتخاب بهتری خواهد بود. چرا که نمایشگر ۱.۳ اینچی این ساعت هوشمند از جنس AMOLED است که به مراتب کیفیت تصویری بهتری نسب به نمایشگر LCD IPS ساعت هوشمند هایلو RT2 برای کاربران به نمایش می‌گذارد.

طبیعتاً در این نوع نمایشگرها، رنگ‌ها بسیار زنده‌تر و جذاب‌تر به نمایش در می‌آیند و رنگ مشکی نیز عمیق‌تر دیده می‌‌شود. علاوه بر این، میبرو از یک شیشه‌ی حرارت دیده‌ به عنوان محافظ نمایشگر این ساعت استفاده کرده که مقاومت بسیار خوبی در برابر خط‌وخش‌های احتمالی به آن داده است.

هر دو ساعت‌های هوشمند از رزولوشن تصویر ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل پشتیبانی می‌کنند و به لطف بهره‌گیری از رفرش ریت ۶۰ هرتزی اسکرول روانی را به کاربران ارائه می‌دهند. از آنجایی که نمایشگر میبرو X1 از جنس AMOLED است، این ساعت هوشمند قابلیت بسیار محبوب نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) را نیز در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.

در نهایت باید به تراکم پیکسلی ۳۹۱ پیکسل بر اینج ساعت میبرو نسبت به تراکم پیکسلی ۳۸۵ پیکسل بر اینج ساعت هایلو اشاره کنیم که باز هم کیفیت بهتر نمایشگر ساعت میبرو را یادآور می‌شود.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری


هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

تفاوت‌ها و شباهت‌های این دو ساعت هوشمند در بخش قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نیز ادامه دارد. هایلو RT2 با گوشی‌های اندرویدی ۴.۴ به بالا و iOS 8 به بالا سازگار است، اما میبرو X1 به گوشی‌هایی اندروید ۵.۰ به بالا و iOS نسخه ۱۰.۰ به بالا متصل می‌شود.

برای اتصال این ساعت‌ها به گوشی‌های هوشمند اندرویدی و iOS، کاربران باید اپلیکیشن‌های متفاوتی را روی گوشی خود نصب کنند. اپلیکیشن «Haylou Fun» مخصوص کاربران ساعت هوشمند هایلو RT2 است. این اپلیکیشن محیط کاربری بسیار ساده و در عین حال کاربردی دارد و شما به لطف آن به حدود بیش از ۶۰ واچ‌فیس مختلف دسترسی خواهید داشت و علاوه بر آن، داده‌های مربوط به سلامت و فعالیت‌های ورزشی خود را نیز خواهید دید.

در سوی مقابل باید به اپلیکیشن «Mibro Fit» اشاره کنیم که برای استفاده کاربران ساعت هوشمند میبرو X1 طراحی شده و قابلیت‌هایی نظیر دسترسی به بیش از ۱۰۰ واچ‌فیس با موضوعات مختلف، ارائه گزارش فعالیت‌های ورزشی روزانه‌ و دسترسی به تاریخچه استفاده از سنسورها را به کاربران ارائه می‌دهد. همچنین باید به قابلیت شخصی‌سازی بسیار گسترده این اپلیکیشن نیز اشاره کنیم.

هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

نمایش نوتیفیکیشن‌ها، پیش‌بینی آب و هوا، آلارم، شمارش تعداد قدم‌ها، تایمر، نمایش تاریخ و زمان امکانات روتین و مشترک در دو ساعت‌ هوشمند هستند. میبرو X1 از از زبان فارسی در سیستم‌عامل و پیام‌ها بدون بهم‌ریختگی فونت‌ها و کلمات پشتیبانی می‌کند، اما زبان فارسی در هایلو RT2 با بهم‌ریختگی کلمات همراه است و پیام‌ها قابل خواندن نیستند.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ قابلیت‌های سلامتی و ورزشی


هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

معمولاً ساعت‌های هوشمند اقتصادی با قابلیت‌های سلامتی و ورزشی چندان زیادی روانه‌ی بازار نمی‌شوند و این موضوع نیز در مورد ساعت‌های هوشمند هایلو RT2 و میبرو X1 به خوبی صدق می‌کند، اما به طور کلی هایلو RT2 و میبرو X1 امکانات خوبی را در این زمینه به کاربرانشان ارائه می‌دهند.

از لحاظ قابلیت‌های سلامتی، ساعت‌ هوشمند هایلو RT2 و میبرو X1 هر دو مجهز به حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2) هستند. سنسور ضربان قلب هر دو ساعت به صورت ۲۴ ساعته فعال است و با دقت مناسبی ریتم قلب شما را تحت نظر می‌گیرد. اگر مورد مشکوکی در مورد ضربان قلب شما وجود داشته باشد، این ساعت‌ها شما را با خبر می‌کنند.

در مورد سطح اکسیژن خون (SpO2) نیز قضیه به همین منوال است. علاوه بر این، باید به قابلیت ردیابی خواب این دو ساعت هوشمند نیز اشاره کنیم که تمام داده‌های مربوط به سلامتی شما را در خواب نیز مورد بررسی قرار می‌دهد. قابلیت پایش استرس، یک ویژگی محنصر‌به‌فرد در ساعت میبرو X1 است که روش‌های بسیار کاربردی را در این زمینه، در صورت زیاد بودن استرس کاربران به آن‌ها ارائه می‌دهد.

هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

از لحاظ قابلیت‌های ورزشی، کفه ترازو به سمت ساعت میبرو سنگینی می‌کند؛ چرا که این ساعت هوشمند قابلیت پشتیبانی از ۳۸ حالت ورزشی مختلف نظیر دوچرخه‌سواری، پارکور، طناب‌زنی، اسکیت، کوهنوردی و صخره نوردی را دارد و این در حالی است که ساعت هوشمند هایلو RT2 صرفاً از ۱۲ حالت ورزشی نظیر دو در فضای باز، راه رفتن سریع، دوچرخه‌سواری، سنگ‌نوردی، یوگا و ژیمناستیک پشتیبانی می‌کند.

بنابراین اگر به قصد ردیابی فعالیت‌های ورزشی به دنبال خرید ساعت هوشمند هستید، میبرو X1 به خوبی می‌تواند رضایت شما را جلب کند.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ قابلیت‌ ضد آب بودن


هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

خوشبختانه هر دوی این ساعت‌های هوشمند از گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار پشتیبانی می‌کنند که به بیانی دیگر می‌توانند تا عمق ۱.۵ متری سطح آب به مدت نیم ساعت دوام بیاورند. بنابراین، این دو ساعت به‌صورت کامل قادرند شما را در فعالیت‌های مربوط به استخر و دریا همراهی کنند.

البته برای دوام بیشتر ساعت به شما توصیه می‌کنیم که پس از استفاده از آن در محیط‌های مرطوب مثل استخر، ساعت‌ها را به طور کامل خشک کنید.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ باتری و شارژدهی


هایلو RT2 در مقابل میبرو X1

از لحاظ باتری و شارژدهی، ساعت هوشمند میبرو X1 به لطف باتری پرظرفیت‌تری که نسبت به هایلو RT2 دارد، مدت زمان بسیار بیشتری می‌تواند شما را در انجام کارهایتان همراهی کند.

این ساعت هوشمند میبرو از یک باتری با ظرفیت ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که قادر است در استفاده‌ی معمولی تا ۱۵ روز دوام بیاورد. همچنین اگر از قابلیت‌های ورزشی و سلامتی این ساعت زیاد استفاده کنید، حداکثر تا ۷ روز روشن می‌ماند. طبق ادعای میبرو، این ساعت در حالت استندبای قادر است تا حداکثر ۶۰ روز دوام بیاورد که کمی دور از واقعیت است.

در سوی مقابل هایلو RT2 با داشتن باتری با ظرفیت ۳۳۰ میلی‌آمپر ساعت، قادر است تا ۱۲ روز استفاده معمولی شما را در انجام دادن کارهایتان همراهی کند. مدت زمان شارژ شدن هر دو ساعت هوشمند نیز دو ساعت است و هایلو RT2 برخلاف نماینده میبرو از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند.


ساعت هوشمند هایلو RT2 در مقابل میبرو X1؛ جمع‌بندی و سخن پایانی


نکات مثبت ساعت هوشمند میبرو X1
  • نمایشگر AMOLED
  • طراحی جذاب پرمیوم
  • شارژدهی بسیار خوب
  • قیمت مناسب
  • پشتیبانی از طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های ورزشی
  • ضد آب بودن تا عمق ۱.۵ متری
  • بدنه‌ی باکیفیت
  • پشتیبانی از زبان فارسی در سیستم‌عامل و پیام‌ها
نکات منفی ساعت هوشمند میبرو X1
  • نداشتن میکروفون و اسپیکر برای برقراری تماس
  • عدم پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم
نکات مثبت ساعت هوشمند هایلو RT2
  • نمایشگر با حاشیه‌های معقول
  • طراحی جذاب با بدنه‌ی خوش‌ساخت
  • شارژدهی مناسب
  • پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم
  • رابط کاربری ساده و آسان
نکات منفی  ساعت هوشمند هایلو RT2
  • نداشتن میکروفون و اسپیکر برای برقراری تماس صوتی
  • نمایشگر LCD
  • نداشتن حالت‌های ورزشی متنوع
  • بهم‌ریختگی فونت زبان فارسی در نمایش پیام‌ها

با توجه به مقایسه‌های صورت گرفته، به نظر می‌رسد هر دو ساعت هوشمند اقتصادی ارزش خرید بالایی دارند، به ویژه آنکه این محصولات از لحاظ قیمتی نیز بسیار به هم نزدیک هستند و نماینده‌ی هایلو با قیمت بیشتری در بازار به فروش می‌رسد.

در مجموع اگر به دنبال خرید یک ساعت هوشمند با طراحی جان‌سخت و اسپرت، پشتیبانی از قابلیت‌های ورزشی متنوع، نمایشگر باکیفیت AMOLED، شارژدهی مناسب با پشتیبانی از زبان فارسی هستید، بدون شک انتخاب ساعت هوشمند میبرو X1 تجربه‌ی خرید لذت‌بخشی را برای شما به همراه می‌آورد.

اما اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند با نمایشگر بزرگ و حاشیه‌های معقول، طراحی خوش‌دست، با بدنه‌ی فلزی و مقاوم و گواهی ضد آب IP68 را دارید، می‌توانید روی خرید هایلو RT2 حساب باز کنید.

نظر شما در مورد این دو ساعت هوشمند مقایسه شده چیست؟ آیا شما تجربه‌ی استفاده از این دو گجت پوشیدنی هایلو و میبرو را دارید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید.

منبع: Versus

ساعت هوشمند هایلو مدل RT2
ساعت هوشمند میبرو مدل Mibro Watch X1
سوالات متداول
آیا ساعت‌های هوشمند میبرو X1 و هایلو RT2 قابلیت مکالمه دارند؟
خیر. این ساعت‌ها قابلیت مکالمه ندارند.
آیا ساعت‌های هوشمند میبرو X1 و هایلو RT2 از GPS بهره می‌برند؟
خیر. این ساعت‌ها چنین ویژگی را ندارند.
از بین این دو ساعت کدام یک نمایشگر باکیفیت‌تری دارد؟
نمایشگر ساعت میبرو X1 از نوع AMOLED است و وضوح تصویری بهتری را ارائه می‌دهد.
از بین این دو ساعت کدام یک شارژدهی بهتری دارد؟
میبرو X1 باتری ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد و می‌تواند تا ۱۵ روز دوام بیاورد.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X