بهترین اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی؛ ۸ برنامه رایگان و کاربردی
در این مقاله قصد داریم ۸ اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی را معرفی کنیم که برای علاقهمندان به یادگیری زبان انگلیسی یک ابزار بسیار خوب تلقی میشوند. اصلا هم مهم نیست که شما صاحب یک گوشی اندروید هستید یا آیفون، چون برای هر سلیقه و سنی تلاش شده یک تا چند برنامهی مناسب معرفی شود.
۱. نرم افزار LearnEnglish Grammer
۲. نرم افزار Johnny Grammer Word Challenge
۳. نرم افزار Grammaropolis
۴. نرم افزار ELSA Speak
۵. نرم افزار Lingualeo
۶. نرم افزار Mad Libs
۷. نرم افزار English Grammar Book
۸. نرم افزار Grammarly
کدام یک از اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی را نصب کنیم؟
یادگیری گرامر، یک فرایند ضروری برای صحبت کردن زبان انگلیسی به صورت سلیس و روان به شمار میرود. بر همین اساس، شما باید پایههای گرامری خود را تقویت کنید اما علاوه بر کتابهای گرامر پایهای، شما میتوانید از اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی هم کمک بگیرید. بهترین اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی معمولا برای هر دو سیستم عامل اندروید و آیفون منتشر میشوند و از طریق سوژههای مختلف در تلاش هستند تا شما خیلی سریع زبان انگلیسی را بهتر یاد بگیرید. در ادامه قصد داریم ۸ مورد از بهترین اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی را معرفی کنیم.
۱. نرم افزار LearnEnglish Grammer
بهترین اپلیکیشن برای یادگیری گرامر زبان انگلیسی، نرمافزاری تحت عنوان LearnEnglish Grammer است. این برنامهی فوق العاده با ۲۵ موضوع گرامری، ۶۰۰ فعالیت تعاملی و هزاران سوال مختلف با حالتهای مختلف تلاش میکند تا شما در بحث گرامر قوی شوید. دروس مندرج در این برنامه شامل چهار سطح هستند: مقدماتی (CEFT level A1)، ابتدایی، متوسط و پیشرفته (CEFR level C2). نسخهی رایگان برنامه دارای تبلیغات بوده اما شما میتوانید با پرداخت ۲ دلار برای همیشه از شر تبلیغات راحت شوید.
۲. نرم افزار Johnny Grammer Word Challenge
انجمن British Council برنامههای متعددی را برای تقویت زبان انگلیسی منتشر میکند. یکی از بهترین برنامههای یادگیری گرامر زبان انگلیسی، نرم افزار Johnny Grammer Word Challenge است که با قابلیتهای جذاب میتواند برای هر مدل کاربری جالب به نظر برسد. از طرفی، امتحانات ۶۰ ثانیهای موجود در این برنامه رسما توانمندیهای شما را در بحث لغات، املا و گرامر به چالش میکشد تا شما در مکالمه بتوانید بهتر ظاهر شوید.
امتحانات موجود در این برنامه شامل ۱۲ موضوع مختلف گرامری اعم از حروف اضافه، افعال بیقاعده و سایر موارد است. همچنین این برنامه سعی میکند کاربرد گرامرها را در شرایط و کاربردهای مختلف نشان دهد. از آنجایی که المانهایی مثل تابلوی امتیازات و نشان افتخارها در این برنامه تعبیه شده، اپلیکیشن مذکور علنا در ایجاد انگیزه بسیار موفق عمل میکند.
۳. نرم افزار Grammaropolis
برای زبانآموزان کم سن و سال و بالای ۸ سال میتوان از برنامهی Grammaropolis استفاده کرد؛ چرا که این نرم افزار دارای امتحانات بامزه، آهنگها، کتابها، بازیهای ویدیویی و همچنین دستور العملهای ویدیویی مختلف است. در این نرمافزار کاراکترهای انیمیشنی هم وجود دارد که در کتابها، آهنگها، ویدیوها و بازیهای ویدیویی تعاملی نکات مربوط به گرامر و یادگیری زبان انگلیسی را توضیح میدهند.
شما میتوانید از نسخهی تحت وب و همچنین نسخهی iOS بهره ببرید. این برنامه در واقع به صورت یک بازی ویدیویی در تلاش است تا کاربرها زبان انگلیسی و حتی تلفظ صحیح برنامهها را یاد بگیرند. نرمافزار Grammaropolis رایگان بوده اما برای دسترسی کامل به تمام قابلیتهای نرم افزار باید نسخهی پولی آن را تهیه کرد. متاسفانه این نرم افزار هنوز برای دستگاههای اندرویدی منتشر نشده است.
۴. نرم افزار ELSA Speak
برنامه ELSA از میکروفون تعبیه شده داخل گوشی به همراه تکنولوژی شناسایی صحبت پیشرفته برای تمرین دروس مختلف استفاده میکند. دروس کوتاه موجود در این برنامه در روان صحبت کردن و تقویت گرامر زبان انگلیسی تاثیرگذاری بسیار خوبی دارد. البته نرم افزار ELSA برای هر دو لهجهی بریتانیایی و انگلیسی مفید واقع میشود. علاوه بر این موضوع، بالغ بر ۷۰۰۰ فعالیت شخصیسازی شده، از دروس روزانه گرفته تا آمادهسازی تستها توسط این برنامه ارائه خواهد شد تا شما نه تنها از جنبهی گرامری تقویت شوید، بلکه بتوانید با تلفظ صحیح کلمات و عبارتهای انگلیسی هم آشنا شوید.
نرم افزار ELSA در سه نسخهی رایگان، Pro و پرمیوم منتشر شده است. نسخهی پرمیوم برنامه مجهز به یک هوش مصنوعی در قالب مربی بوده و شما میتوانید به صورت کاملا کاربردی صحبت کرده و هوش مصنوعی صحبتهای شما را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. همچنین در این نسخه میتوان برای ارائهی مکالمات کلاسی یا مصاحبهها تمرین کرد. نسخههای پرو و پرمیوم تنها در حق اشتراک ماهانه با هم تفاوت دارند. خوشبختانه این برنامهی بسیار کاربردی برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS منتشر شده است.
۵. نرم افزار Lingualeo
برنامه Lingualeo یک پلتفرم یادگیری گرامر زبان انگلیسی بسیار جذاب با قابلیت شخصیسازی به شمار میرود که برای افرادی که زبان مادریشان انگلیسی نیست یک گزینهی فوق العاده محسوب میشود. این برنامهی مبتنی بر بازی، در ابتدا برای زبان روسی منتشر شد اما در چند منطقهی دیگر نیز در حال حاضر گسترش یافته است. المانهای خوش رنگ و لعاب نرم افزار موجب میشود تا جذب این برنامه شوید. شما میتوانید برای شروع یک آزمون در داخل برنامه برگزار کرده و برنامه به طور خودکار یک برنامهی درسی را ایجاد میکند. شما میتوانید با ۱۲ درس مربوط به واژگان، تمرینهای گرامر، مقالات و ویدیوهای آموزشی مهارتهای زبان انگلیسی را در خود تقویت کنید. شما همچنین میتوانید سایر کاربرها را هم به چالش بکشید تا توانمندیهایتان به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند. شما میتوانید این برنامه را به صورت رایگان دانلود کنید. هر چند، تمام برنامهریزیهای درسی از سطح مقدماتی تا پیشرفته نیازمند خرید حق اشتراک است.
۶. نرم افزار Mad Libs
برنامه Mad Libs یک نرم افزار مبتنی بر بازی برای تقویت واژگان و گرامر زبان انگلیسی به شمار میرود. در بطن این برنامه، کتابها و داستانهای کوتاه به زبان انگلیسی وجود دارد. در این برنامه یکی از بازیکنها از فرد دیگر میخواهد لیستی از کلمات را برای جایگزینی برای جاهای خالی یک داستان ارائه کند. سرنخهای مختلف در بازی میتواند شما را به چالش کشیده تا بخشهایی از گفتار را در یک جمله قرار دهید. احتمالا فکر میکنید که این موضوع بسیار ساده به نظر میرسد.
هیچ موردی نمیتواند شما را از ایجاد قوانین منحصر به خودتان باز دارد. این برنامه در واقع یک بازی بسیار آسان محسوب میشود و هر فردی میتواند با هر سنی در آن شرکت کند. با این حال، برنامهی Mad Libs بیشتر برای بچهها کاربرد دارد. همچنین اگر دلتان میخواهد این برنامه را در کلاس درس برای زبانآموزها اجرا کنید، قابلیت راهنمای معلم هم روی سایت موجود است.
۷. نرم افزار English Grammar Book
برای افرادی که علاقهای به یادگیری زبان انگلیسی از طریق بازی ندارند، نرم افزار English Grammar Book بهترین گزینه خواهد بود. با وجود طراحی بسیار سادهی نرم افزار، ابزارهای جذابی در داخل برنامه تعبیه شده است. این برنامه به طور کلی میتواند با یک توضیح صاف و ساده مسائل گرامری به ظاهر پیچیده را به خوبی توضیح دهد.
تقریبا تمام مسائل مربوط به گرامر زبان انگلیسی توسط این نرم افزار پوشش داده میشود. هر موضوع هم با ارائهی چند مثال توضیح داده میشود. اگر شما هر مبحث گرامری را با تمرینهای مربوط به بخش مورد نظر یاد بگیرید، به مرور پیشرفت خود را احساس خواهید کرد. شما میتوانید روند پیشرفت خود در یادگیری و همچنین تجزیه و تحلیل نتایج تمرینات را هم در داخل برنامه مشاهده کنید. این برنامهی رایگان دارای تبلیغات بوده که میتوان با پرداخت مقدار هزینهی نه چندان زیادی، تبلیغات را از برنامه حذف کرد. این برنامه صرفا برای iOS طراحی شده است.
۸. نرم افزار Grammarly
افرادی که آشنا به نرمافزارها و ابزارهای زبان انگلیسی هستند، احتمالا اسم گرامرلی را زیاد شنیدهاند. این برنامه در واقع یک کمک دستیار بسیار خوب برای نگارش متون مختلف به زبان انگلیسی محسوب میشود. این برنامه روی گوشیهای آیفون و اندروید هم در قالب یک برنامهی کیبورد عمل میکند تا ایرادات کاربران را حین نوشتن مطالب انگلیسی اصلاح کند. از همین رو، با وجود این که برنامه Grammarly عملکرد مشابهی نسبت به سایر نرم افزارهای قبلی موجود در این لیست ارائه نمیکند، همچنان میتوان برای بهبود در نگارش و گرامر زبان انگلیسی از این برنامه به راحتی بهرهبرداری کرد.
برای مثال، قابلیت پیشنهاد کلمات هممعنی و مترادف توسط گرامرلی میتواند دامنهی واژگان زبان انگلیسی شما را گسترش دهد. این سیستم بازخورد آنی میتواند به شما کمک کند تا زبان انگلیسی را صرفا با گوشی موبایل خود سریعتر یاد بگیرید. البته باید به این موضوع مهم هم خاطر نشان کرد که کیبورد گرامرلی به یک اتصال اینترنت فعال برای بررسی گرامر احتیاج دارد.
کدام یک از اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی را نصب کنیم؟
این که شما یک برنامهی مناسب را نصب کنید، یک مسئلهی مجزا بوده و این موضوع که هر روز تمرین کنید، مسئلهی مهم دیگر محسوب میشود. اگر شما هر مورد جدیدی که یاد میگیرید را با استفاده از نوشتن و تکلم خیلی سریع تمرین کنید، به سرعت میتوانید مهارتهایی مثل گرامر زبان انگلیسی را تقویت کنید. با تمام این تفاسیر، انگلیسی زبان بسیار آسانی برای یادگیری است؛ چرا که منابع بسیار متنوعی در سطح اینترنت به رایگان موجود بوده و شما صرفا باید تمرین کنید تا به درجهی استادی برسید. بنابراین، اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی صرفا این روند را سرعت میبخشند.
منبع: makeuseof