طراحی نسخه‌ی وب پلی استور سرانجام متحول خواهد شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

اینکه گوگل پلی استور نه تنها از طریق گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها بلکه از طریق وب هم قابل دسترس قرار دارد، اتفاق بسیار خوبی است که کاربران از آن رضایت کامل دارند. این وب‌سایت کاربردی امکان نصب اپلیکیشن‌ها از راه دور، مدیریت روش‌های پرداخت و چیزهای دیگر را در دسترس کاربران خود قرار می‌دهد. اما تنها مشکلی که در نسخه‌ی وب گوگل پلی استور دیده می‌شد طراحی منسوخ آن بود که به نوعی انگار گوگل آن را فراموش کرده است. اما در نهایت، گوگل به پلی استور نسخه‌ی وب خود تغییرات اساسی در طراحی داده و با ظاهری متفاوت آن را در اختیار کاربران قرار داده است.

ظاهر جدید نسخه‌ی وب گوگل پلی استور به‌شدت از طراحی اپلیکیشن نسخه‌ی موبایلی آن نشأت می‌گیرد. در نگاه اول، دقیقا شبیه اپلیکیشن گوگل پلی استور در کروم‌بوک‌ها به نظر می‌رسد. با این حال فرقی نمی‌کند که این طراحی از کجا گرفته شده، مهم این است که کاربران با ظاهر جدید این نسخه انسجام عمل بیشتری خواهند داشت. در طراحی به‌روز شده این نسخه پیش‌نمایش اپلیکیشن‌ها، قابلیت نصب اپلیکیشن‌ها از راه دور و پشتیبانی از فیلم‌ها و کتاب‌ها در کنار برنامه‌ها و بازی‌ها حفظ شده است.

عنوان‌های بزرگ و پیش‌نمایش‌های ویدیویی برای بازی‌ها هم از تغییراتی است که کاملا به چشم می‌خورد. به‌طور مثال فهرست Minecraft به صفحه‌ای تاریک‌تر تغییر می‌کند که دارای تریلر پخش خودکار بازی است و رنگ صفحه نیز مطابق با رنگ آیکون اپلیکیشن دچار تغییراتی می‌شود.

همچنین در طراحی جدید نسخه‌ی وب گوگل پلی استور یک تب جدید «اپلیکیشن‌ها» وجود دارد که نمودارهای برتر، اپلیکیشن‌های محبوب و فیلترها برای جست‌وجوی اپلیکیشن‌ها را نشان می‌دهد. کاربران می‌توانند از فیلتر اپلیکیشن‌های نمایش داده شده بر اساس نوع دستگاه از جمله گوشی هوشمند، تبلت، تلویزیون، کروم بوک، ساعت و ماشین استفاده کنند. از نظر عملکردی، به نظر می‌رسد که طراحی جدید نسخه‌ی وب گوگل پلی استور با نسخه‌ی قبلی خود برابری می‌کند.

بد نیست بدانید که به‌تازگی گوگل تصمیم گرفته تا در حق اشتراک پلی استور خود تغییراتی ایجاد کند که شامل کلیه‌ی توسعه‌دهندگان این استور شود. در حال حاضر، سیاست حق اشتراک گوگل همانند سیاست اپل است. این به این معنی است که گوگل در سال اول ۳۰ درصد حق اشتراک دریافت می‌کند و در صورت ادامه اشتراک مداوم کاربران، آن را به ۱۵ درصد در سال می‌رساند.

با توجه اینکه بسیاری از کسب و کار‌ها به دلیل قانون مستمری که دارند نمی‌توانند از این کاهش حق اشتراک بهره‌مند شوند، گوگل تصمیم دارد تا حق اشتراک پلی استور خود را از همان اول به ۱۵ درصد کاهش دهد و عملا شرط اشتراک سال قبل را حذف کند. شایان ذکر است که این کاهش قبلا محدود به اولین درآمد یک میلیون دلاری کسب و کارها بود.

نسخه‌ی وب گوگل پلی استور

اپل حق اشتراک ۱۵ درصدی را فقط به توسعه‌دهندگانی ارائه می‌دهد که بخشی از برنامه‌ی کسب و کارهای کوچک اپ استور آن هستند و درآمد سالانه حداکثر ۱ میلیون دلاری دارند. برای سایر کسب و کارها اما اپل حق اشتراک ۳۰ درصدی را به مدت ۱۲ ماه در نظر می‌گیرد. همه اپلیکیشن‌های موجود در گوگل پلی استور از حق اشتراک ۱۵ درصدی بهره‌مند می‌شوند، اما گوگل همچنین قصد دارد تا هزینه برخی از کتاب‌های الکترونیکی و سرویس‌های استریم موسیقی را به مقدار بیشتری تا حتی تا ۱۰ درصد هم کاهش دهد.

در اقدامی دیگر شرکت گوگل که در جریان کنفرانس I/O 2017 از سرویس موسوم به پلی پروتکت رونمایی کرد، حالا بعد از گذشت ۴ سال بی سروصدا آن را به‌عنوان یک اپلیکیشن مستقل در پلی استور قرار داده است. هنوز معلوم نیست که چرا نام این اپلیکیشن در سایت پلی استور دیده نمی‌شود ولی در هر صورت از طریق گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی می‌توانید آن را مشاهده کنید. همچنین باید خاطرنشان کنیم که در بسیاری از گوشی‌ها، برای نصب این اپلیکیشن، پیام Your device isn’t compatible with this version یا همان اعلام ناسازگاری گوشی با اپلیکیشن نمایش داده می‌شود.

منبع: ۹to5google



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما