بررسی پیکسل ۹؛ پرچم‌دار کوچک اما تا دندان مسلح گوگل

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۷ دقیقه
بررسی پیکسل ۹

گوگل در آگوست سال ۲۰۲۴ از سری پیکسل ۹ در سه مدل پیکسل ۹ پرو XL، پیکسل ۹ پرو و پیکسل ۹ رونمایی کرد. هر سه گوشی با مشخصات فنی جذاب و حرفه‌ای عرضه شدند. اما نقطه عطف اصلی این دستگاه‌ها، امکانات نرم‌افزاری پیشرفته و قابلیت‌های هوش مصنوعی است که به حدی زیاد و متنوع هستند که نیاز کاربران به سایر امکانات را تا حد زیادی برطرف می‌کنند. در این بین، کوچک‌ترین مدل این خانواده یعنی پیکسل ۹ برای آن دسته از کاربرانی طراحی شده که گوشی‌های کوچک و خوش‌دست را ترجیح می‌دهند. پیش‌تر در یک مطلب به بررسی پیکسل ۹ پرو XL پرداختیم. با کسب امتیاز ۹/۱۰، به این نتیجه رسیدیم که این گوشی چقدر جذاب، خلاقانه و قدرتمند است. اما آیا پیکسل ۹ نیز می‌تواند همان جذابیت را برای عاشقان گوشی‌های کوچک ارائه دهد؟ این پرسشی است که تنها با بررسی پیکسل ۹ می‌توانیم به آن پاسخ دهیم.

نکات مثبت
  • بهترین نمایشگر در رده قیمتی
  • عملکرد فوق‌العاده دوربین در تمامی شرایط
  • دوربین سلفی عالی
  • طول عمر باتری خوب
  • پشتیبانی نرم‌افزاری ۷ ساله
  • پشتیبانی از قابلیت‌های هوش مصنوعی متنوع و فراوان
نکات منفی
  • نسبتا سنگین و بزرگ
  • عدم بهره‌مندی از حالت Pro در دوربین
  • کیفیت زوم می‌توانست بهتر باشد
  • عدم عرضه به همراه شارژر
پیکسل ۹ با ارائه تجربه نرم‌افزاری بی‌نظیر، نمایشگر و دوربین با کیفیت، سرعت شارژ بالا، عمر باتری مناسب، سخت‌افزار قدرتمند، قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی و پشتیبانی از آپدیت‌های نرم‌افزاری به مدت ۷ سال، یکی از پرچم‌دارهایی است که خریدش را به شدت پیشنهاد می‌کنیم. با این حال، با در نظر گرفتن قیمت نسبتاً بالای این دستگاه در بازار ایران، ممکن است برخی از کاربران ترجیح دهند مدل‌های دیگر با ویژگی‌های مشابه یا حتی بهتر و قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر را انتخاب کنند.

نقد و بررسی پیکسل ۹؛ جدول مشخصات فنی


نام گوشی گوگل پیکسل ۹
تاریخ رونمایی و عرضه ۱۳ آگوست ۲۰۲۴ (۲۳ مرداد) – ۲۲ آگوست ۲۰۲۴ (۱ شهریور)
ابعاد و وزن ۸.۵ × ۷۲ × ۱۵۲.۸ میلی‌متر – ۱۹۸ گرم
کیفیت ساخت پنل پشتی از جتس شیشه گوریلا گلس ویکتوس ۲ – فریم آلومینیومی – استاندارد ضد آب IP68 با مقاومت ۳۰ دقیقه‌ای در عمق ۱.۵ متری آب
نوع نمایشگر OLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – پشتیبانی از +HDR10 و بیشینه روشنایی ۲۷۰۰ نیت
اندازه نمایشگر ۶.۳ اینچی با ابعاد ۹۴.۷ سانتی‌متر مربع – نسبت ۸۶.۱٪ نمایشگر به بدنه
وضوح صفحه ۱۰۸۰ × ۲۴۲۴ پیکسل – تراکم پیکسلی ۴۲۲ پیکسل بر هر اینچ
محافظت صفحه گوریلا گلس ویکتوس ۲
سیستم‌عامل اندروید ۱۴ با امکان دریافت ۷ سال آپدیت نرم‌افزاری و امنیتی
تراشه گوگل تنسور G4
پردازنده ۱ هسته Cortex-X4 با فرکانس ۳.۱ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A720 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A520 با فرکانس ۱.۹۲ گیگاهرتز
پردازشگر گرافیکی Mali-G715 MC7
پشتیبانی از کارت حافظه خیر
حافظه رم و حافظه داخلی ۱۲۸/۱۲، ۲۵۶/۱۲ گیگابایت از نوع UFS 3.1
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 – لنز ۲۵ میلی‌متری با اندازه ۱/۱.۳۱ اینچ با پیکسل‌های ۱.۲ میکرومتری و فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز پیکسل دوگانه – لرزشگیر اپتیکال
دوربین دوم ۴۸ مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دیافراگم f/1.7 با زاویه‌ی دید ۱۲۳ درجه‌ای – لنز ۱/۲.۵۵ اینچی و پشتیبانی از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز پیکسل دوگانه
قابلیت‌ها فوکوس خودکار لیزری یک‌نقطه‌ای – فلش LED، فناوری پیکسل شیفت، Ultra-HDR، پانوراما، فناوری Best Take
فیلمبرداری ۴K@24/30/60 و ۱۰۸۰p@24/30/60/120/240 فناوری HDR با دقت رنگ ۱۰ بیتی
دوربین سلفی ۱۰.۵ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 و لنز ۲۰ میلی‌متری فوق عریض با فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز – امکان عکاسی HDR و پانوراما
فیلمبرداری ۴K@30/60 و ۱۰۸۰p@30/60
اسپیکر بله از نوع استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد
سنسورها حسگر اثر انگشت اولتراسونیک، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما، فشارسنج، ارتباط ماهواره‌ای
ظرفیت باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژر درون بسته‌بندی موجود نیست
قابلیت‌های شارژ پشتیبانی از شارژر ۲۷ واتی سیمی، ۱۵ واتی بی‌سیم با استند پیکسل و ۱۲ واتی با شارژر Qi سازگار
رنگ‌بندی سبز، صورتی، نقره‌ای و مشکی
گوشی موبایل گوگل مدل Pixel 9 تک سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

بررسی گوشی پیکسل ۹ گوگل؛ محتویات درون بسته‌بندی


پیکسل ۹ مثل بسیاری از گوشی‌های مدرن شرکت‌های بزرگی مانند سامسونگ و اپل، بدون شارژر و هدفون در جعبه عرضه می‌شود و این لوازم جانبی باید جداگانه تهیه شوند. البته گوگل در راستای حفاظت از محیط زیست، جعبه این گوشی را از مواد بازیافتی ساخته که طراحی ساده‌ای دارد و تنها شامل خود گوشی، کابل USB-C و ابزار خارج کردن سیم‌کارت می‌شود.

بررسی گوشی پیکسل ۹ گوگل

از آنجایی که پیدا کردن لوازم جانبی اصلی گوگل در بازار دشوار است، ممکن است برای خرید آن‌ها مجبور باشید به فروشگاه‌های آنلاین، از جمله صفحه لوازم جانبی سری پیکسل ۹ دیجی‌کالا مراجعه کنید.


بررسی کامل پیکسل ۹؛ طراحی و کیفیت ساخت


پیکسل ۹ از نظر طراحی ظاهری کاملاً با پیکسل ۸ متفاوت است و این تغییر اولین چیزی است که توجه شما را جلب می‌کند. این گوشی کمی بزرگ‌تر شده و حالا بیشتر در دسته گوشی‌های نسبتا بزرگ قرار می‌گیرد تا جمع‌وجور.

بررسی کامل پیکسل ۹

نسل جدید پیکسل دارای طراحی کاملاً تخت است. حتی ماژول دوربین هم مشمول این طراحی می‌شود. این تغییر برای اکثر کاربران جذاب خواهد بود چرا که گوشی ظاهر زیباتری دارد. بدنه از دو طرف توسط شیشه گوریلا گلس ویکتوس ۲ محافظت می‌شود و فریم تخت آن هم از جنس آلومینیوم است. ناگفته پیدا بود که گوگل برای این گوشی استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار را هم دریافت کرده تا بدین ترتیب گوشی پیکسل ۹ کاملا ضد آب باشد.

گوگل پیکسل 9 از نمای روبرو

نمای جلویی گوشی جز نمایشگر و یک حفره دوربین هیچ پیچیدگی خاصی ندارد. نه خبری از ناچ بزرگ مثل گوشی‌های اپل است و نه دوربین سلفی زیر نمایشگر. همه چیز به عادی‌ترین شکل ممکن در پیکسل ۹ حضور دارد. اما روی پنل پشتی، نوار جذاب بیضی‌شکل به صورت افقی، در نقش ماژول دوربین در بالاترین قسمت دیده می‌شود. پیکسل ۹ در چهار رنگ عرضه می‌شود: مشکی، سفید، سبز و صورتی. در تمام این رنگ‌ها پنل پشتی نسبتا براق است؛ برخلاف آنچه که در بررسی پیکسل ۹ پرو XL دیده بودیم.

رنگ‌بندی گوگل پیکسل ۹

ماژول دوربین نسبتا ضخیم بوده و فریمی فلزی دارد. این طراحی نسبت به بدنه دوربین یکپارچه نسل‌های قبل تغییر کرده، که ممکن است برای برخی کاربران جذاب باشد. در حالی که عده‌ای ممکن است آن را کمی خشن و نه چندان زیبا بدانند.

ماژول دوربین گوشی گوگل پیکسل 9

فریم آلومینیومی در پیکسل ۹ مات است و لبه‌ها با انحنای کوچکی طراحی شده‌اند تا انتقال از شیشه به فلز نرم‌تر شود.

فریم پایینی گوشی Google Pixel 9

حواشی اطراف نمایشگر در هر چهار طرف مساوی هستند. فقط در بخش بالایی یک حفره کوچک برای دوربین سلفی وجود دارد. بالای صفحه نمایش نیز خروجی باریک اسپیکر تعبیه شده که نقش بلندگوی دوم را هم ایفا می‌کند.

دوربین سلفی گوشی Google Pixel 9

اسکنر اثر انگشت اولتراسونیک جدید که توسط کوالکام طراحی شده، زیر صفحه نمایش قرار دارد و عملکرد بسیار سریع و دقیقی ارائه می‌دهد.

حسگر اثر انگشت اولترا سونیک گوگل پیکسل ۹

پشت براق گوشی به سرعت اثر انگشت و لکه را جذب می‌کند. به‌خصوص در مدل مشکی که این لکه‌ها بیشتر به چشم می‌آیند. ماژول دوربین که بخشی از آن فلزی است، شامل یک فلش LED می‌شود، در حالی که بخش شیشه‌ای، دوربین‌ها و حسگرهای لیزری را در خود جای داده است. به‌دلیل طراحی بزرگ ماژول دوربین، پیکسل ۹ هنگام قرارگیری روی میز تکان نمی‌خورد.

پنل پشتی گوشی Google Pixel 9 در رنگ مشکی

در پایین گوشی، خشاب سیم‌کارت در کنار پورت USB-C و بلندگوی دوم قرار دارد. این خشاب تنها از یک سیم‌کارت نانو پشتیبانی می‌کند.

خشاب سیم‌کارت گوشی Google Pixel 9

پیکسل ۹ با وجود طراحی تخت و پشت براق، خوش‌دست است و محکم درون دست می‌نشیند. برخلاف ظاهر لغزنده‌اش، سطح براق چسبندگی بیشتری ایجاد می‌کند و انگشتان کمتر سر می‌خورند.

پیکسل ۹ نسبت به پیکسل ۸ حدود ۱۱ گرم سنگین‌تر، ۳ میلی‌متر بلندتر و ۱.۲ میلی‌متر عریض‌تر است. این افزایش اندازه به وضوح قابل تشخیص است و تأثیر آن در دست نیز احساس می‌شود. در حالی که پیکسل ۸ حس یک گوشی کوچک را القا می‌کرد، این حس در مورد گوشی پیکسل ۹ کمتر صادق است.

گوشی Google Pixel 9 در دست

تنها نگرانی ما در مورد طراحی، افزایش اندازه گوشی است. ماژول دوربین بزرگ نیز ممکن است برای برخی کاربران خوشایند نباشد. با این حال، پیکسل ۹ همچنان ظاهری شبیه به گوشی‌های پرچم‌دار دارد و ما طراحی آن را دوست داشتیم. اما مطمئن هستیم که برخی کاربران طراحی نسل قبلی را جذاب‌تر می‌دانند.

گوشی Google Pixel 9 از نمای جلو

همچنین یک قاب اورجینال به قیمت ۴۰ یورو توسط گوگل عرضه می‌شود که در شش رنگ مختلف موجود است. این قاب به‌طور کامل و بدون کوچک‌ترین لقی، گوشی را می‌پوشاند. به ویژه در اطراف ماژول دوربین تا دیگر شاهد بیرون‌زدگی نباشید. جنس آن از سیلیکون نرم است اما برخلاف قاب‌های ارزان‌قیمت، هنگام بیرون کشیدن گوشی جیب شما را نمی‌کشد. این قاب هنوز در ایران در دسترس قرار ندارد.

کاور اوریجینال گوشی Google Pixel 9 گوگل


بررسی تخصصی پیکسل ۹؛ نمایشگر


نمایشگر گوگل پیکسل ۹ در بررسی عملکرد قدرتمندی از خود نشان داد و تنها کمی از مدل پرچم‌دار پیکسل ۹ پرو XL پایین‌تر قرار گرفت. این دستگاه به‌عنوان مدل پایه سری پیکسل ۹، در تمام ویژگی‌ها، به‌ویژه در دقت نمایش رنگ، عملکرد بسیار خوبی داشت و تجربه‌ای رضایت‌بخش در تمام شرایط از مرور اینترنت گرفته تا تماشای ویدیو در شرایط نوری مختلف ارائه داد.

بررسی تخصصی پیکسل ۹

هرچند این گوشی نتوانست امتیاز بالای پیکسل ۸ در زمینه دقت رنگ را تکرار کند، اما رنگ‌ها در اکثر شرایط بسیار خوب و دقیق نمایش داده می‌شد. البته در محیط‌های تاریک، گاهی اوقات تصاویر کمی کم‌رنگ به نظر می‌رسیدند که موجب کاهش دامنه رنگ‌ها می‌شد.

خوانایی نمایشگر در کل خوب و میزان روشنایی در بیشتر شرایط آزمایشی به‌خوبی تنظیم شده بود. در شرایط فوق‌العاده روشن مانند تابش مستقیم آفتاب، این نمایشگر با فعال‌سازی حالت روشنایی بالا به اوج روشنایی ۲,۶۷۰ نیت رسید که نسبت به روشنایی ۱,۶۰۰ نیت پیکسل ۸ پیشرفت چشمگیری داشت و محتوای نمایشگر را قابل خواندن می‌کرد.

نام گوشی گوگل پیکسل ۹ پرو XL
خوانایی زیر نور خورشید ۱۵۳ از ۱۶۴
دقت رنگ ۱۶۳ از ۱۶۵
کیفیت پخش ویدیو ۱۵۳ از ۱۶۴
سرعت و دقت لمس ۱۵۵ از ۱۶۵
رتبه در رنکینگ جهانی ۴
رتبه در میان گوشی‌های هم‌رده ۱

تماشای ویدیوهای HDR10 در نمایشگر پیکسل ۹ در محیط‌های کم‌نور و داخلی لذت‌بخش بود. ویدیوها دارای جزئیات طبیعی زیادی بودند و دستگاه به‌خوبی از پس مدیریت ناهماهنگی فریم‌ها برآمد. اما در هنگام نمایش ویدیوهای SDR، نمایشگر در تنظیمات پیش‌فرض کمی کم‌نور به نظر می‌رسید که می‌توانست تجربه تماشای ویدیو را تحت تأثیر قرار دهد.

بررسی نمایشگر پیکسل ۹

از نظر تعامل لمسی، عملکرد نمایشگر پیکسل ۹ سریع و دقیق بود. با این حال، هنگام نگه‌داشتن دستگاه در حالت افقی، گاهی اوقات لمس‌های ناخواسته توسط کف دست ثبت می‌شد. نمایشگر در تمام آزمایش‌ها، از جمله مرور وب و ناوبری، عملکرد روانی ارائه می‌داد، به‌ویژه در رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز.

نکات مثبت
  • نمایش رنگ‌های دقیق و باکیفیت در اکثر شرایط
  • خوانایی خوب در اکثر محیط‌ها
  • نمایش عالی ویدیوهای HDR10 در نور کم و محیط‌های داخلی
  • لمس سریع و دقیق
نکات منفی
  • رنگ‌های کم‌رنگ‌تر در محیط‌های تاریک
  • روشنایی کمی پایین هنگام مشاهده ویدیوهای SDR
  • لمس‌های ناخواسته هنگام نگه‌داشتن دستگاه در حالت افقی

به‌طور کلی، طبق بررسی نمایشگر پیکسل ۹، این گوشی در اکثر جنبه‌ها عملکرد بسیار خوبی داشت. تنها نقاط ضعف آن هم رنگ‌های کم‌رنگ در محیط‌های تاریک و روشنایی پایین در ویدیوهای SDR بود که اصلا اهمیتی ندارد.


بررسی دوربین پیکسل ۹


گوگل پیکسل ۹ در بررسی دوربین عملکرد بسیار خوبی ارائه داد و در دسته پرچمداران یکی از بهترین گوشی‌ها بود. نوردهی هدف در اکثر شرایط دقیق بود و دامنه دینامیکی گسترده‌ای را به نمایش گذاشت. این دستگاه توانست جزئیات درخشان‌ترین نقاط تصویر را بهتر از بسیاری از رقبا حفظ کند. تراز سفیدی نسبتاً خنثی بود و رنگ‌ها، خصوصاً هنگام مشاهده در حالت HDR، جذاب و زنده به نظر می‌رسیدند. فوکوس خودکار سریع و دقیق بود و سرعت فوق‌العاده بالای شاتر به ثبت سریع تصاویر بدون وقفه کمک کرد.

بررسی دوربین پیکسل ۹

پیکسل ۹ در عکاسی پرتره و منظره با جزئیات بالا و بافت خوب، عملکرد بسیار خوبی داشت. با این حال، در شرایط نوری بسیار دشوار یا نور کم، گاهی نویز و ناپایداری در دامنه دینامیکی مشاهده می‌شد. در مقایسه با مدل Pro XL، این دستگاه فاقد دوربین تله اختصاصی و به زوم دیجیتال متکی است، که منجر به افت جزئیات در عکاسی از فواصل دورتر شد. از آن طرف، دوربین فوق عریض پیکسل ۹ در مقایسه با نسخه قبلی خود بهبود یافته و دامنه دینامیکی گسترده‌ای داشت. اما سطح جزئیات کمی کمتر از مدل Pro XL بود.

بررسی رابط کاربری دوربین پیکسل ۹

در تست‌های ویدیو، پیکسل ۹ عملکردی نزدیک به مدل پرچمدار Pro XL ارائه داد. دامنه دینامیکی وسیع، رنگ‌های طبیعی و فوکوس خودکار سریع از جمله ویژگی‌های مثبت آن بودند. لرزشکیر ویدیو در حالت ایستا و در حال حرکت بسیار مؤثر عمل کرد و سطح جزئیات هم در روشنایی بالا و نور داخلی بسیار خوب بود. با وجود این، در برخی صحنه‌ها نویز نوری و رنگی مشاهده شد. اما کاهش نویز در نور کم بهتر از آیفون ۱۵ بود و حفظ جزئیات در اولویت قرار گرفت.

پیکسل ۹ در حالت زوم متوسط از زوم دیجیتال استفاده می‌کند که منجر به کاهش جزئیات نسبت به مدل Pro XL می‌شود. با این حال، نوردهی و رنگ‌ها در هر دو دستگاه بسیار نزدیک بودند. کیفیت ویدیوی ۴K هم در نرخ فریم ۳۰ و HDR بهتر از بسیاری از رقبا بود.

  • امتیاز کلی دوربین: ۱۵۴ از ۱۶۳

امتیازات عکاسی: ۱۶۱ از ۱۶۹

  • نوردهی: ۱۲۲ از ۱۳۰
  • رنگ: ۱۲۶ از ۱۳۰
  • فوکوس خودکار: ۱۱۲ از ۱۲۵
  • بافت: ۱۱۹ از ۱۲۴
  • نویز: ۱۰۶ از ۱۱۷
  • جلوه‌های مصنوعی شامل تاری، حالت شبح و… : ۸۱ از ۸۲
  • بوکه: ۷۵ از ۸۵
  • پیش‌نمایش: ۸۳ از ۹۳

امتیازات زوم: ۱۳۲ از ۱۶۴

  • تله: ۹۳ از ۱۲۰
  • زوم دیجیتال دوربین اصلی: ۱۱۶ از ۱۲۲

امتیازات فیلم‌برداری: ۱۵۰ از ۱۵۹

  • نوردهی: ۱۱۰ از ۱۱۶
  • رنگ: ۱۱۶ از ۱۲۰
  • فوکوس خودکار: ۱۱۹ از ۱۲۵
  • بافت: ۱۱۱ از ۱۱۸
  • نویز: ۱۰۹ از ۱۲۰
  • جلوه‌های مصنوعی شامل تاری، حالت شبح و… : ۸۴ از ۸۶
  • لرزشگیر دوربین: ۱۱۳ از ۱۱۹

امتیازات استفاده در شرایط مختلف

  • فضای باز: ۱۶۸ از ۱۸۰
  • فضای داخل خانه: ۱۶۱ از ۱۶۹
  • نور کم: ۱۲۸ از ۱۳۸
  • عکس‌های گروهی و پرتره: ۱۴۷ از ۱۵۴

در مجموع، پیکسل ۹ گوگل در عکاسی و فیلم‌برداری عملکرد بسیار خوبی داشت و رنگ‌ها و جزئیات دقیقی را در شرایط نوری مختلف ارائه داد. فوکوس خودکار سریع و تنظیمات دقیق نوردهی، این دستگاه را برای عکاسی پرتره و منظره در شرایط نوری مختلف کاملا مجهز کرده است. اگرچه در زوم دیجیتال و نور کم کمی افت جزئیات و نویز وجود دارد، اما به‌طور کلی پیکسل ۹ کیفیت تصویر عالی را ارائه می‌دهد. نقاط قوت و ضعف این گوشی هم در کل به شرح زیر است؛

نکات مثبت
  • نوردهی مناسب و دامنه دینامیکی گسترده در هایلایت‌ها برای عکس و ویدیو
  • تعادل رنگ سفید نسبتاً خنثی و رنگ‌های زیبا برای عکس و ویدیو
  • نویز پایین در نور روشن و محیط‌های داخلی برای عکس و ویدیو
  • جزئیات دقیق بالا در نور روشن و محیط‌های داخلی، حتی در حالت ماکرو
  • رنگ‌های جذاب و تعادل سفید خنثی در تصاویر فوق عریض
  • فوکوس خودکار دقیق و واکنش سریع به تغییرات سوژه همراه با تصحیح میدان دید در حالت ویدیو
نکات منفی
  • ناپایداری دامنه دینامیکی در عکس‌های متوالی و ویدیو
  • نویز رنگی گاه‌به‌گاه در نور کم و در امتداد لبه‌ها در عکس‌ها و قسمت‌های تیره در ویدیو
  • مشکل در تخمین عمق در حالت بوکه
  • از دست دادن جزئیات در تصاویر ثبت‌شده در نور بسیار کم
  • بافت ناکافی در برخی تصاویر فوق عریض
  • لرزشگیر ویدیو هنگام ضبط در حال حرکت، به‌ویژه در محیط‌های داخلی و نور کم، باعث تفاوت در سطح شارپنس بین فریم‌ها می‌شود

نقد و بررسی پیکسل ۹؛ باتری، شارژر و اسپیکر


پیکسل ۹ از باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که ظرفیت مناسبی برای یک گوشی غیر پرو با این ابعاد محسوب می‌شود. این باتری نسبت به مدل‌های قبلی نظیر پیکسل ۸ افزایش ظرفیت داشته و در تست‌ها، عملکرد به مراتب بهتری را هم از خود به نمایش گذاشت. این گوشی در مقایسه با رقبای خود مانند گلکسی S24 و آیفون ۱۵، در سه مورد از چهار تست بهتر عمل کرده است؛ مکالمه، وب‌گردی و بازی.

  • ۲۶ ساعت و ۲۶ دقیقه مکالمه
  • ۱۱ ساعت و ۳۵ دقیقه وب‌گردی
  • ۱۵ ساعت و ۲۱ دقیقه پخش ویدیو
  • ۸ ساعت و ۳۳ دقیقه انجام بازی

نقد و بررسی پیکسل ۹

در زمینه سرعت شارژ، پیکسل ۹ از شارژ ۲۷ وات پشتیبانی می‌کند، که با استفاده از آداپتور جدید ۴۵ وات گوگل می‌توانید به این میزان دست پیدا کنید. در آزمایش‌ها، این شارژر توانست شارژ گوشی را از ۱٪ تا ۵۵٪ در ۳۰ دقیقه پر کند. این نتیجه با استفاده از آداپتور ۳۰ وات گوگل و آداپتور ۴۵ وات سامسونگ تقریباً مشابه بود. اگرچه آیفون ۱۵ در مراحل پایانی شارژ کمی کندتر از پیکسل ۹ ظاهر شد (۱۱۰ دقیقه)، اما گلکسی S24 به طور کلی سریع‌تر از پیکسل ۹ به شارژ کامل رسید (۷۵ دقیقه).

  • ۱۵ دقیقه: ۲۹٪
  • ۳۰ دقیقه: ۵۵٪
  • شارژ کامل: ۸۵ دقیقه

بررسی اسپیکر پیکسل ۹

سیستم بلندگوی پیکسل ۹ از طراحی استریو ترکیبی بهره می‌برد که یک بلندگوی پایین و یک بلندگوی بالای صفحه نمایش را شامل می‌شود. در حالت عمودی، بلندگوی بالای صفحه صدای کانال چپ را پخش می‌کند و در حالت افقی، هر بلندگو صدای کانال مربوطه را پخش می‌کند. در آزمایش‌ها، بلندگوی پیکسل ۹ امتیاز «بسیار خوب» را از نظر بلندی صدا دریافت کرد و کیفیت صدای آن در مقایسه با آیفون ۱۵ و گلکسی S24 بسیار شبیه به هم بود.

نقد و بررسی اسپیکر پیکسل ۹

اگرچه صدای پیکسل ۹ در فرکانس‌های پایین کمی ضعیف‌تر از رقبای خود بود، اما در فرکانس‌های میانه و بالایی بسیار خوب عمل کرد و صداهای گفتاری را به خوبی پخش کرد. برای افرادی که به دنبال صدای واضح و شفاف هستند، پیکسل ۹ یک گزینه عالی است، اگرچه ممکن است طرفداران بیس به سراغ دستگاه‌های دیگر بروند.


بررسی گوشی پیکسل ۹؛ نرم‌افزار و سخت‌افزار


نرم‌افزار

پیکسل ۹ پرو XL با اندروید ۱۴ و هوش مصنوعی Gemini عرضه شده که تجربه‌ای سریع و روان از این سیستم‌عامل را ارائه می‌دهد. این گوشی به مدت هفت سال توسط گوگل چه از لحاظ امنیتی و چه نرم‌افزاری پشتیبانی می‌شود.

رابط کاربری پیکسل
رابط کاربری پیکسل
رابط کاربری پیکسل
رابط کاربری پیکسل
رابط کاربری پیکسل

طراحی ساده سیستم‌عامل با امکانات شخصی‌سازی گسترده مانند تغییر رنگ تم، پس‌زمینه‌ها و آیکون‌ها همراه است و اپلیکیشن‌های اصلی گوگل همچون Gmail و Chrome در کنار برنامه‌های جدید مانند Pixel Studio (امکان طراحی تصاویر اختصاصی مانند پوستر، کاور کتاب و کمک به ایجاد طرح‌های خاص و منحصر به فرد برای پروژه‌های مختلف) و Gemini به گوشی اضافه شده‌اند. هوش مصنوعی جمنای می‌تواند محتوای مکالمات تلفنی را به طور خودکار خلاصه کرده و اطلاعات مهم مانند تاریخ و جلسات را یادآوری کند. همچنین، کاربران می‌توانند از امکاناتی مانند ترجمه به بیش از ۱۰۰ زبان، تولید محتوا و پاسخ به سوالات استفاده کنند.

هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
هوش مصنوعی گوگل جمینای در عمل
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
سرویس پیکسل استودیو
  • اپلیکیشن Screenshots: جستجو و شناسایی سریع‌تر اسکرین‌شات‌ها با استفاده از Gemini و دسته‌بندی و جستجوی راحت‌تر اطلاعات موجود در اسکرین‌شات‌ها.
پیکسل اسکرین‌شات
پیکسل اسکرین‌شات
  • قابلیت Circle to Search: جستجوی هر چیزی فقط با کشیدن یک دایره روی آن شیء یا بخش از تصویر.
قابلیت Circle to Search
قابلیت Circle to Search
  • Add Me: امکان افزودن عکاس به تصویر گروهی را فراهم کرده. یعنی شخصی که عکس می‌گیرد و مطابق انتظار درون عکس نیست، با این قابلیت می‌تواند خودش هم درون عکس‌های گروهی حضور پیدا کند.
قابلیت Add Me
قابلیت Add Me
قابلیت Add Me

از جمله سایر امکانات هوش مصنوعی پیکسل ۹ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • Zoom Enhancer: بهبود و بزرگ‌نمایی جزئیات در تصاویر.
  • Magic Eraser: حذف اشیاء ناخواسته از تصاویر.
  • Blur/Unblur: تنظیم میزان وضوح یا تار بودن قسمت‌های مختلف تصویر.
  • Best Take: جایگزینی چهره‌ی یک فرد در تصویری که خوب نیفتاده، با چهره‌ی همان فرد در یک تصویر بهتر.

سخت‌افزار

گوشی‌های جدید پیکسل با چیپست تنسور G4 عرضه شده‌اند که از یک پردازنده هشت هسته‌ای با افزایش سرعت و قدرت قابل توجه در مقایسه با قبل بهره می‌برد. این پردازنده شامل یک هسته Cortex-X4 با فرکانس ۳.۱ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A720 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A520 با فرکانس ۱.۹۲ گیگاهرتز است. واحد پردازش گرافیکی Mali-G715 MC7 نیز نسبت به نسل قبلی بهبود یافته و سرعت بیشتری دارد. علاوه بر این، پیکسل ۹ از ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5X بهره می‌برد که توانایی بالایی در انجام کارهای مولتی تسکینگ و هوش مصنوعی فراهم می‌کند.

با اینکه پیکسل ۹ در مقایسه با رقبای خود مانند وان‌پلاس ۱۲ و شیائومی ۱۴ اولترا امتیازات پایین‌تری در بنچمارک‌ها کسب کرده، هنوز هم عملکرد بهتری نسبت به پیکسل ۸ پرو ارائه می‌دهد. به صورت کلی امتیاز این پردازنده در بنچمارک‌ها به شرح زیر است؛

  • گیک‌بنچ تک هسته‌ای: ۱۹۹۹
  • گیک‌بنچ چند هسته‌ای: ۴۸۵۴
  • ۳DMark Wild Life (1440p): امتیاز ۸۸۴۱
  • ۳DMark Wild Life Extreme (2160p): امتیاز ۲۵۴۰

با این وضعیت، این گوشی می‌تواند سنگین‌ترین کارها و پردازش‌های اندروید را هم انجام دهد. اما در درازمدت شاید عملکردی را که از آن انتظار داشتید را به نمایش نگذارد. چون پردازنده آن در مقایسه با نیازهای روز، ضعیف‌تر از رقباست.


بررسی گوشی پیکسل ۹ گوگل؛ سخن پایانی


در بررسی پیکسل ۹، دریافتیم که این گوشی قدرتمند از گوگل با طراحی و قابلیت‌های جذابش، به‌راحتی رقبایی نظیر گلکسی S24 و آیفون ۱۵ را به چالش می‌کشد. پیکسل ۹ با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، عمر باتری بهبود یافته و عملکرد دوربین عالی برای عکاسی در شرایط مختلف، تجربه کاربری بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. با این حال، در زمینه ویدیو و زوم، به نظر می‌رسد که گلکسی و آیفون از برتری بیشتری برخوردارند. همچنین، پیکسل ۹ برای کسانی که به دنبال گوشی خیلی کوچکی هستند، بهترین گزینه نیست. چرا که ابعاد آن مشابه مدل‌های پرو و پلاس و حدودا ۵ میلی‌متر بیشتر از گلکسی S24 و آیفون ۱۵ است.

اگر به دنبال تجربه نرم‌افزاری بی‌نظیر، نمایشگر و دوربین عالی و باکیفیت (تقریبا بدون رقیب در محدوده قیمتی خودش)، سرعت شارژر و طول عمر باتری خوب، کیفیت سخت‌افزاری مطلوب هستید و قابلیت‌های هوش مصنوعی پیشرفته و آپدیت نرم‌افزاری ۷ ساله هستید، پیکسل ۹ انتخاب مناسبی خواهد بود. اما با توجه به قیمت نسبتا بالا در ایران، ممکن است برخی از کاربران ترجیح دهند مدل‌های دیگر با ویژگی‌های بهتر و قیمت پایین‌تر را انتخاب کنند.

گوشی موبایل گوگل مدل Pixel 9 تک سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

منبع: GSMArena ,Dxomark

سوالات متداول درباره گوشی گوگل پیکسل ۹
آیا گوشی گوگل پیکسل ۹ با شارژر عرضه می‌شوند؟
خیر. این گوشی بدون شارژر عرضه می‌شود.
آیا پیکسل ۹ ضد آب است؟
بله. این گوشی کاملا ضد آب است.
گوشی پیکسل ۹ چند دوربین دارد؟
این گوشی از دو دوربین اصلی و فوق عریض بهره می‌برد.
آیا گوشی پیکسل ۹ می‌توانید ویدیو ۸K ضبط کند؟
خیر. این گوشی امکان ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت نهایتا ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X