پیکسل ۶؛ پرچم‌دار مشترک گوگل و سامسونگ برای رقابت با آیفون ۱۳

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
پیکسل 6 سامسونگ آیفون 13

شاید فکر کنید پیکسل ۶ و ۶ پرو قرار است به عنوان پرچم‌دارهای گوگل راهی بازار شوند، اما ممکن است اینطور نباشد و در واقع این پرچم‌دارها فقط اسم گوگل را یدک بکشند؛ در واقع با توجه به خبرهایی که می‌شنویم، این سامسونگ است که در تولید پیکسل ۶ و مدل پروی آن نقش کلیدی و مهمی ایفا خواهد کرد و حتی تصور بر این است که شرکت کره‌ای می‌خواهد با همکاری گوگل با اپل و آیفون ۱۳ رقابت تنگاتنگی داشته باشد.

همانطور که می‌دانید، سامسونگ فقط تولیدکننده‌ی گجت هوشمند به حساب نمی‌آید و برای شرکت‌های تولیدکننده‌ی محصولات سخت‌افزاری، قطعات مختلف نیز تولید می‌کند. از جمله این موارد می‌توان به پردازنده، نمایشگر، سنسور دوربین و … اشاره کرد که در حال حاضر همین کار سامسونگ را به یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان دنیا تبدیل کرده است. پیش‌تر فقط شاهد فعالیت گسترده‌ی این شرکت در زمینه‌ی نمایشگر بودیم اما طی سال‌های اخیر و با ورود شرکت‌های چینی، سامسونگ توانست در فروش پردازنده و دوربین هم به یکی از قطب‌های بزرگ دنیا تبدیل شود تا جایی که اکنون بعد از TSMC، بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده‌ی تراشه در جهان است.

با دانستن این موضوع، گوگل تصمیم گرفت برای تولید پرچم‌دار بعدی خود با سامسونگ وارد همکاری شود تا بلکه بتواند آیفون ۱۳ را به چالش بکشاند. این دو شرکت در تولید ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ نیز با یکدیگر همکاری کردند و نتیجه‌ی آن محصولی شد با سیستم‌عامل WearOS گوگل که فوق‌العاده غنی از اپلیکیشن و قابلیت‌های نرم‌افزاری است. شکی نیست سامسونگ این کار را برای رقابت با اپل و ساعت‌های هوشمند این شرکت انجام داده است. اما اینطور که به نظر می‌رسد، برنامه‌ی گوگل و سامسونگ فقط به همینجا ختم نمی‌شود و پروژه‌ی همکاری دو شرکت ظاهرا بلند مدت خواهد بود.

گوگل تجربه‌ی زیادی در تولید سخت‌افزار دارد اما هیچوقت در این زمینه نمی‌توان آن را با سامسونگ یا اپل مقایسه کرد. عمده‌ی فعالیت این شرکت نرم‌افزاری است و در این بخش هم شرکت کار خود را با اندروید، به بهترین شکل ممکن انجام داد. اما دیدیم که طی چند سال اخیر، گوگل تلاش کرد فعالیت خود را تا تولید گوشی‌های هوشمند نیز گسترش دهد. این شد که سری پیکسل را شاهد بودیم؛ تنها محصولاتی که لذت کار با اندروید خالص را در اختیار کاربران قرار می‌دهند و از کیفیت و امکانات خوبی هم برخوردارند.

پیکسل‌ها اما هیچوقت به اندازه‌ی گلکسی‌ها و آیفون‌ها مشهور و محبوب نشدند. دلیل اصلی این امر قیمت بالا و بازار عرضه‌ی محدود است. در کمتر بازاری شاهد عرضه‌ی محصولات سخت‌افزاری گوگل هستیم و اگر هم باشیم، قیمت آن‌ها به نسبت قابلیت‌های سخت‌افزاری که در اختیار کاربران قرار می‌دهند بسیار بیشتر است. بنابراین ارزش خرید آن‌ها در مقایسه با سایر محصولات از برندهای دیگر کاهش پیدا می‌کند.

به همین خاطر گوگل تصمیم گرفت در این مسیر به سامسونگ اعتماد کند که در حال حاضر به عنوان بزرگ‌ترین فروشنده‌ی گوشی هوشمند در جهان شناخته می‌شود و تجربه‌ی بسیار بیشتری نیز در این زمینه دارد. گوشی‌هایی که قرار است در نتیجه‌ی این همکاری تولید شوند پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو هستند که ظاهرا گوگل و سامسونگ قرار است برای رقابت با اپل و آیفون ۱۳ آن را طراحی و روانه‌ی بازار کنند.

البته در ابتدا قرار بود رونمایی از گوشی‌های سری پیکسل ۶ سال قبل رخ دهد. حال به خاطر مشکل کمبود تراشه بود یا اینکه خود گوگل در روند طراحی و توسعه‌ی این سری به مشکل برخورد مشخص نیست و از این بابت اطلاعی نداریم اما هرچه که بود، این اتفاق قرار است امسال رخ دهد و سال گذشته گوگل برخلاف میل باطنی هیچ پرچم‌داری در بازار نداشت. جز پیکسل ۵ که البته باید آن را پرچم‌دار خود گوگل بدانیم نه محصولی که حتی نزدیک به پرچم‌دارهای مقرون به صرفه‌ی شرکت‌های دیگر باشد.

پیکسل ۵ پرچم‌دار رویایی گوگل نبود، اما پیکسل ۶ احتمالا خواهد بود

همانطور که اشاره شد، پیکسل ۵ را نمی‌شد پرچم‌دار خطاب کرد. شاید در مقایسه با تمام گوشی‌های دیگر گوگل این گوشی با در نظر گرفتن قابلیت‌ها و امکاناتی که داشت یک پرچم‌دار به حساب می‌آمد اما در مقایسه با نماینده‌های دیگر از شرکت‌های رقیب حرفی برای گفتن نداشت. برای مثال قلب تپنده‌ی این محصول اسنپدراگون ۷۶۵G بود؛ پردازنده‌ی قابلی که توانایی زیادی در امور پردازشی و گرافیکی داشت اما اصلا نمی‌شد آن را با اسنپدراگون ۸۶۵ مقایسه کرد که پرچم‌دارهای سال گذشته مجهز به آن راهی بازار می‌شدند.

دلیل دیگری که باعث می‌شد پیکسل ۵ را پرچم‌دار ندانیم، وجود دو دوربین اصلی و فوق عریض روی پنل پشتی آن بود که البته کیفیت خوبی داشتند و امتیاز خوبی هم کسب کردند اما نه آنقدر خوب که بتوان آن‌ها را با دوربین‌های پرچم‌دارهای دیگر مقایسه کرد. سایر قابلیت‌های سخت‌افزاری نسبتا خوب بودند اما باز هم نه در حد نماینده‌های اپل و سامسونگ. در آن زمان که پیکسل ۵ راهی بازار شد، رقبایی چون گلکسی نوت ۲۰ اولترا و آیفون ۱۲ پرو وجود داشتند که خب هر محصولی نمی‌تواند با آن‌ها رقابت کند و پیکسل ۵ هم هرگز نتوانست این کار را انجام دهد.

اما برای تولید پرچم‌دار جدید، گوگل عزم خود را جزم کرد تا به طور جدی با اپل وارد رقابت شود و این کار را هم با کمک شرکتی انجام خواهد داد که رقیب دیرینه‌ی اپل به حساب می‌آید؛ یعنی سامسونگ! شرکتی که در حال حاضر به شدت با اپل در زمینه‌های مختلف در رقابت است و اصلا دلش نمی‌خواهد قافله را به این شرکت ببازد. هرچند در بخش گوشی‌های بالارده و پرچم‌دار، اپل با اختلاف معناداری بالاتر از سامسونگ قرار دارد و طی چند سال اخیر با عرضه‌ی گوشی‌های خوب و قدرتمند با قیمت مناسب توانست نظر مثبت بسیاری‌ها را به خود جلب کند.

اما سامسونگ و گوگل برآنند تا با گوشی‌های سری پیکسل ۶ به این حکمرانی که به احتمال بسیار فراوان با سری آیفون ۱۳ هم ادامه خواهد داشت پایان دهند. اینطور که به نظر می‌رسد، همکاری دو شرکت آمریکایی و کره‌ای برای تولید پیکسل ۶ حتی قبل از عرضه‌ی پیکسل ۵ آغاز شده بود. تصمیم بر این بود که سامسونگ پردازنده‌ی سفارشی تنسور، سنسورهای دوربین، نمایشگر و مودم پیکسل ۶ را تولید کند و گوگل هم قرار بود آن را همان سال قبل راهی بازار کند. اما این اتفاق به هر دلیلی که بود رخ نداد. اگر به مشخصات پیکسل ۵ نگاهی بیندازید و آن را با مشخصات پیکسل ۴A 5G مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که گوگل فقط این گوشی را برای خالی نبودن بخش پرچم‌دار خود راهی بازار کرد وگرنه هیچ تفاوت دهن‌پرکنی بین آن‌ها وجود ندارد. اما با سری پیکسل ۶ چرا!

نام محصول گوگل پیکسل ۴A 5G پیکسل ۵ ۵G پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو
پردازنده و رم اسنپدراگون ۷۶۵G با ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم اسنپدراگون ۷۶۵G با ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم تراشه‌ی سفارشی تنسور با ۸/۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم
دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اصلی – ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض – ۸ مگاپیکسلی سلفی ۱۲ مگاپیکسلی اصلی – ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض – ۸ مگاپیکسلی سلفی ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض – ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپی (در مدل پرو) ۸ / ۱۲ مگاپیکسلی سلفی به ترتیب در مدل استاندارد و پرو
نمایشگر ۶٫۲ اینچی با پنلی از جنس OLED و رفرش‌ریت ۶۰ هرتز ۶٫۰ اینچی با پنلی از جنس OLED و رفرش‌ریت ۹۰ هرتز ۶٫۴ اینچی با پنلی از جنس OLED و رفرش‌ریت ۹۰ هرتز / ۶٫۷ اینچی با پنلی از جنس OLED و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز
باتری ۳۸۸۵ میلی‌آمپر ساعت ۴۰۸۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۶۱۴ / ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
فناوری شارژ بی‌سیم ندارد دارد دارد
استاندارد ضد آب ندارد IP68 ضد آب و گرد و غبار IP68 ضد آب و گرد و غبار
بلندگوی استریو دارد دارد دارد
جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون دارد ندارد ندارد
قیمت ۵۰۰ دلار هنگام عرضه ۷۰۰ دلار هنگام عرضه احتمالا ۸۰۰ / ۱۰۰۰ دلار هنگام عرضه

همانطور که مشاهده کردید، پیکسل ۵ در واقع همان پیکسل ۴A 5G بهبود یافته به حساب می‌آید، نه محصولی که در حد و اندازه‌های یک پرچم‌دار باشد. یک سری قابلیت بیشتر نظیر رفرش‌ریت ۹۰ هرتز، پوشش ضد آب، شارژ بی‌سیم، باتری بزرگ‌تر و مواردی از این دست قرار نیست یک گوشی را پرچم‌دار و دیگری را به میان‌رده تبدیل کند. به نظر می‌رسد گوگل فقط می‌خواست یک سری ویژگی اضافه در پیکسل ۵ قرار دهد و آن را به بازار عرضه کند. اینکه این ویژگی‌ها چه باشند و چه کاربردی داشته باشند خیلی مد نظر این شرکت نبود. در نتیجه گوگل نتوانست با بهترین‌های بازار، حتی آن‌هایی که در محدوده‌ی قیمتی مشابه و در برخی موارد با قیمت کمتر راهی بازار شدند رقابت کند.

آیا پیکسل ۶ برای عرضه در سال ۲۰۲۰ آماده بود؟

پیکسل 6 سامسونگ آیفون 13

اما اینکه می‌گوییم پیکسل ۶ قرار بود در سال قبل راهی بازار شود باعث می‌شود یک سوال دیگر هم در ذهنمان شکل بگیرد. اینکه آیا اصلا این گوشی آماده‌ی عرضه بود و گوگل آن را عرضه نکرد یا خیر؟ همین پرسش تعدادی مورد را به ذهنمان می‌آورد:

  • اگر قرار بود پیکسل ۶ آماده‌ی عرضه باشد، اصلا پیکسل ۵ هم نباید وجود می‌داشت.
  • اگر قرار نبود پیکسل ۶ به بازار عرضه شود، این یعنی تراشه‌ی تنسور قرار بود در پرچم‌دار سال ۲۰۲۰ گوگل یعنی پیکسل ۵ مورد استفاده قرار بگیرد.
  • در هر دو صورت، می‌توانستیم شاهد عرضه‌ی یک پرچم‌دار قدرتمند با پردازنده‌ی تنسور، دوربین پریسکوپی و قابلیت‌های جذاب باشیم که شبیه به پیکسل ۵ بود و نه پیکسل ۶.

اینطور که به نظر می‌رسد، گوگل آماده بود تا با عرضه‌ی پرچم‌دار قدرتمندش، اپل و سامسونگ را هدف قرار دهد. اگر دقت کنید،‌خبرها و شایعاتی که پیش‌تر پیرامون پردازنده‌ی این شرکت منتشر می‌شود از این موضوع حکایت دارند که قدرت آن معادل قدرت اسنپدراگون ۸۷۰ است و این یعنی تنسور اصلا برای قرارگیری در پرچم‌دار سال گذشته طراحی شده بود و چه بسا از لحاظ پردازشی، پرچم‌دارهای سال گذشته را نیز شکست می‌داد که خب دیدیم هیچ چیز طبق برنامه‌های این شرکت پیش نرفت. اما نکته‌ی هیجان‌انگیز ماجرا اینجاست که این اتفاق به نوعی پیکسل ۶ را نیز تحت تاثیر قرار داد.

اینطور که گفته می‌شود، پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو قرار است به نسخه‌ی دیگری از پردازنده‌ی اگزینوس ۲۱۰۰ مجهز شوند که فناوری یادگیری ماشین گوگل هم به آن اضافه شده است. درست شنیدید؛ غیرممکن است گوگل بتواند در همین مدت زمان کم یک پردازنده‌ی قدرتمند تولید کند مگر اینکه از سامسونگ بخواهد همان پردازنده‌ی اگزینوس ۲۱۰۰ خود را با فناوری منحصر بفرد یادگیری ماشین گوگل طراحی کند و آن را تنسور بنامد. بدین ترتیب گوگل هم یک تراشه‌ی اختصاصی خواهد داشت و نقش سامسونگ هم ظاهرا کم‌رنگ‌تر می‌شود.

تفاوت پردازنده (CPU) گرافیک (GPU) و TPU این است که CPU وظیفه‌ی محاسبات منطقی و پردازش ورودی خروجی کامپیوتر را بر عهده دارد و در واقع یک پردازشگر عمومی است [نقش گرافیک هم مشخص است] اما TPU تراشه‌های سفارشی قدرتمندی هستند که برای انجام پروژه‌هایی با چارچوب خاص طراحی شده‌اند. (برگرفته از مقاله‌ای در وب‌سایت ServerGuy با مضمون تفاوت بین CPU و GPU با TPU)

پیکسل ۶ و ۶ پرو با سنسور G1 سامسونگ؛ قدیمی اما قدرتمند

پیکسل 6 سامسونگ آیفون 13

تصاویر ثبت شده توسط گوشی ویوو X60 پرو که به سنسور GN1 سامسونگ مجهز شده است

یکی از نشانه‌هایی که ما را مطمئن می‌سازد پیکسل ۶ و ۶ پرو پرچم‌دارهای سال گذشته بودند، سنسور دوربین G1 است که سامسونگ آن را سال گذشته رونمایی کرد. اما با این حال گوگل قصد دارد پرچم‌داران جدید خود را به آن مجهز کند و اهمیت خاصی هم به جدید یا قدیمی بودن آن نمی‌دهد. این سنسور در ماه مه سال ۲۰۲۰ رونمایی شد و قرار بود گوگل در پیکسل ۵ از آن استفاده کند که این اتفاق به هر دلیلی که بود رخ نداد.

این سنسور اکنون بیش از یک سال است که در بازار حضور دارد و با توجه به پیشرفت تکنولوژی، باید از آن به عنوان سنسوری قدیمی یاد کنیم. خصوصا اینکه سامسونگ در حال حاضر سنسور GN2 را هم راهی بازار کرده است. از این سنسور در پرچم‌دارهای جدیدی نظیری شیائومی می ۱۱ اولترا استفاده شد که شاهد عملکرد خیره‌کننده‌ای نیز از آن بودیم. بنابراین دو پرسش هست که باید در رابطه با GN1 مطرح شود؛ آیا این سنسور قدیمی است؟ بله! آیا این سنسور عملکرد بدی دارد؟ به هیچ عنوان! در تمام بررسی‌هایی که پیش‌تر صورت گرفت، این سنسور توانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد و فراموش نکنید، عکاسی فقط به سخت‌افزار مربوط نیست و نرم‌افزار هم نقش مهمی در آن دارد. خصوصا اگر گوگل بخواهد قابلیت‌های نرم‌افزاری‌اش را روی یک سنسور پیاده کند؛ آنوقت است که نتیجه خارق‌العاده خواهد بود.

اگر به خاطر داشته باشید، پیکسل ۵ در بررسی‌های وب‌سایت Dxomark امتیاز نسبتا خوبی گرفت اما جالب است بدانید سنسوری که گوگل در آن استفاده کرده متعلق به سنسور دوربین پیکسل ۳ بود که آن هم تفاوتی با سنسور اصلی پیکسل ۲ نداشت. طبیعتا هرگونه پیشرفتی در این زمینه بسیار بزرگ تلقی می‌شود خصوصا اینکه این پیشرفت به خودی خود بسیار بزرگ و محسوس هست. گوگل قبلا هم نشان داده که با سخت‌افزار چهار سال پیش هم می‌تواند معجزه کند، GN1 که متعلق به یک سال پیش است! بعد از تراشه و نمایشگر، دوربین سومین قطعه‌ی سخت‌افزاری پیکسل ۶ به حساب می‌آید که سامسونگ سازنده‌ی آن خواهد بود و باید دید آیا گوگل می‌تواند با اعمال تغییرات نرم‌افزاری در این بخش آیفون ۱۳ را شکست دهد یا خیر.

تنسور عملکرد درخشانی در بنچمارک نداشت اما می‌تواند پیکسل ۶ را به قهرمان داستان تبدیل کند

پیکسل ۶ و ۶ پرو مدت زمان زیادی در دست ساخت قرار داشتند اما شاید این صبر طولانی مدت ارزشش را داشته باشد

همانطور که اشاره شد، تنسور پردازنده‌ سال گذشته به حساب می‌آید و به همین خاطر مقایسه‌ی آن با اسنپدراگون ۸۸۸، تراشه‌ی A14 اپل یا اگزینوس ۲۱۰۰ اشتباه است. چه برسد به اینکه بخواهیم آن را با تراشه‌های قدری چون اسنپدراگون ۸۹۵،‌ تراشه‌ی A15 اپل یا اگزینوس ۲۲۰۰ مقایسه کنیم که از پردازشگر گرافیکی AMD در آن استفاده شده است و سامسونگ می‌خواهد از آن به عنوان قلب تپنده‌ی سری گلکسی S22 استفاده کند. اما نکته‌ای که وجود دارد این است؛ تنسور در برابر این پردازنده‌ها از لحاظ قدرت پردازشی خالص حرفی برای گفتن ندارد اما در دنیای واقعی آیا این حجم از قدرت سخت‌افزاری برای رسیدگی به کارهای روزمره نیاز است؟

طبیعتا هرچه سرعت گوشی بالاتر باشد، کارها سریع‌تر و بهتر انجام می‌گیرند منتها اسنپدراگون ۸۷۰ که تنسور قدرتی معادل قدرت آن دارد هم در حال حاضر در اجرای هیچ بازی یا نرم‌افزار سنگینی کم نمی‌آورد. بنابراین در استفاده‌ی روزمره، تنسور هیچ مشکلی نخواهد داشت و با بالاترین سرعت و کیفیت، نیاز کاربران را پاسخگو خواهد بود.

همین موضوع راجع به دوربین هم صدق می‌کند. شاید سامسونگ و شیائومی گوشی‌های خود را به دوربین‌هایی با سخت‌افزار جدید و بسیار قدرتمند مجهز کنند، شاید اپل با همکاری سونی در این بخش درخشان ظاهر شود، اما گوگل باز هم می‌تواند از لحاظ کیفیت عکاسی، پا به پای این شرکت‌ها حرکت کند و حداقل کاربران خود را راضی نگه دارد. بنابراین به نظر می‌رسد قدیمی بودن پیکسل ۶ و ۶ پرو آن هم به مدت یک سال خیلی مسأله‌ی جدی به حساب نمی‌آید.

نکته‌ای که نباید فراموش کنید ماهیت گوگل است؛ گوگل به عنوان یک شرکت بزرگ نرم‌افزاری شناخته می‌شود و نه سخت‌افزار. آنچه که قرار است در پیکسل ۶ و ۶ پرو شاهد باشیم، تجربه‌ی بی‌نظیر نرم‌افزاری است. گوگل می‌خواهد از لحاظ نرم‌افزاری، یک گوشی فوق‌العاده را راهی بازار کند. حال اینکه وظیفه‌ی ساخت سخت‌افزار آن بیشتر بر عهده‌ی کدام شرکت است خیلی برای گوگل اهمیت ندارد. این تجربه‌ی بی‌نظیر هم فقط قرار نیست از طریق اندروید ۱۲ به کاربران منتقل شود، بلکه قابلیت پرداز تصویر، رندر ویدیو، تشخیص صدا‌ و مواردی از این دست است که گوگل می‌خواهد در آن‌ها فوق‌العاده ظاهر شود. پیش‌تر هم گوگل گفته بود که در گوشی‌های جدید خود یعنی سری پیکسل ۶ و ۶ پرو قصد دارد روی سه مورد بالا تمرکز داشته باشد.

تاریخ عرضه؛ سپتامبر یا اکتبر؟

پیکسل 6 سامسونگ آیفون 13

در حال حاضر خبرهای زیادی پیرامون سری پیکسل ۶ منتشر شده است اما در هیچ یک از این خبرها چیز دقیقی در رابطه با تاریخ رونمایی یا عرضه‌ی این گوشی‌ها نشنیدیم. متاسفانه هنوزم نمی‌دانیم این اتفاق چه زمانی رخ خواهد داد اما یک تیزر از نائب‌رئیس شرکت آمریکایی شاید ایده‌ی خوبی در رابطه با این موضوع به ما بدهد. اگر بخواهیم بر اساس تاریخ رونمایی پیکسل ۵ نظر دهیم، سری جدید باید ۲۵ روز دیگر یعنی در تاریخ ۳۰ سپتامبر رونمایی شوند (۸ مهر). اما تعجب نمی‌کنیم اگر گوگل کمی زودتر از انتظار از گوشی‌های خود رونمایی کند.

همانطور که می‌دانید، سری پیکسل ۶ یک‌بار به صورت نه چندان کامل معرفی شده‌اند. اما رونمایی کامل و رسمی آن‌ها هنوز اتفاق نیفتاده است. از طرفی باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که اپل قصد دارد در همین ماه و احتمالا در روز چهاردهم (۲۳ شهریور) از گوشی‌های سری آیفون ۱۳ رونمایی کند. خیلی منطقی خواهد بود اگر گوگل تصمیم بگیرد اندکی زودتر از این تاریخ، گوشی‌های خود را رونمایی کند. به هر حال به نظر می‌رسد گوگل قصد دارد پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را با همکاری سامسونگ به رقیبی برای آیفون ۱۳ تبدیل کند. خصوصا اینکه این روزها سیاست خود را در راستای آپدیت نرم‌افزاری گوشی‌هایش نیز تغییر داد و بیشتر شبیه به اپل شد.

اگر گوگل بخواهد زودتر از انتظار از سری پیکسل ۶ رونمایی کند باید این اتفاق در تاریخ ۱۳ سپتامبر یعنی ۲۲ شهریور و به طور دقیق‌تر یک روز قبل از رونمایی آیفون ۱۳ رخ دهد. اینکه چنین تاریخی را برای این گوشی در نظر گرفتیم یک حدس بی‌راه نیست؛ در واقع نائب رئیس این شرکت چند وقت پیش اسکرین‌شاتی از صفحه‌ی قفل یک گوشی پیکسل با حسگر اثرانگشت درون صفحه منتشر کرد که به نظر می‌رسد پیکسل ۶ باشد. اما نکته‌ی مهم‌تر، زمانی است که ساعت نشان می‌دهد. ۹:۱۳ دقیقه در واقع می‌تواند همان ۱۳/۹ یا همان ۱۳ سپتامبر باشد.

گوگل فرصت این را دارد که یک‌بار برای همیشه خود را در بازار گوشی‌های هوشمند مطرح کند و برای همیشه در ذهن کاربران باقی بماند. این می‌تواند آخرین شانس غول نرم‌افزاری دنیا باشد که بتواند در بازارهای بزرگ دنیا محصولات خود را به فروش برساند و مانند سامسونگ و اپل مشهور و محبوب شود. طبیعتا انتظار نداریم این اتفاق همین امسال رخ دهد چرا که به نظر می‌رسد آیفون ۱۳ آنقدری مورد پسند کاربران واقع شود که نتوان با آن رقابت کرد. اما خب اگر گوگل بتواند بی‌نقص ظاهر شود، قطعا می‌تواند طی سال‌های آتی پیشرفت محسوسی داشته باشد. به هر حال ما منتظر هر دو گوشی هستیم؛ هم پیکسل ۶ و هم آیفون ۱۳ تا ببینیم آیا محصول مشترک سامسونگ و گوگل می‌تواند نماینده‌ی اپل را به زانو در بیاورد یا خیر.

به نظر شما آیا پیکسل ۶ می‌تواند به لطف سامسونگ با آیفون ۱۳ رقابت کند؟

منبع: PhoneArena

راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. Masoud

    فقط کاغذ سیاه میکنید

    گوگل یه چیپ طراحی کرده برای پردازش تصویر
    در ضمن طراحی سخت افزار سری پیکسل برای خود گوگل هست و سامسونگ به عنوان کارخانه سازنده هست مانند اپل
    اون سری نکسوس بود که به سفارش گوگل طراحی میشد

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما