گوگل پیکسل ۶ پرو با پردازندهی تنسور در گیکبنچ دیده شد
گوگل قرار است بهزودی از گوشیهای سری پیکسل ۶ در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی کند. در همین راستا امروز شاهد حضور مدل پیکسل ۶ پرو در بنچمارک گیکبنچ بودیم.
با توجه به آنچه که تاکنون پیرامون گوشیهای پرچمدار مورد انتظار گوگل منتشر شده است، میدانیم این محصولات قرا راست در پاییز امسال رسما رونمایی و راهی بازار شوند. تا به این لحظه هم اطلاعات زیادی پیرامون آنها منتشر شده است اما طبیعی است تا زمانی که گوشی یا گوشیهایی رسما رونمایی نشوند، همچنان در رابطه با آنها پرسشهایی وجود دارد که باید پاسخ داده شود.
دربارهی سری پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو هم همین موضوع صدق میکند. مثلا در رابطه با طراحی این محصولات تقریبا میتوانیم بگوییم تمام آنچه که باید را میدانیم اما از توان پردازشی پردازندهای که به عنوان قلب تپنده در آنها ایفای نقش میکند خیلی مطلع نیستیم.
تنها چیزی که در این رابطه میدانیم این است که گوگل در طراحی پرچمدارهای جدید خود با سامسونگ وارد همکاری شد و خیلیها حاصل این همکاری را یک اگزینوس با نام متفاوت میدانند. با این حال گوگل تصمیم گرفته است پردازندهی سفارشی خود را تنسور نامگذاری کند. سامسونگ همچنین وظیفهی تامین سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی این سری را نیز بر عهده دارد تا یکی از کلیدیترین نقشها را در تولید این پرچمدارها داشته باشد.
اما پردازندهی تنسور تا چه اندازه قدرتمند است؟ این پرسشی است که هنوز به طور دقیق به آن پاسخ داده نشده است. اما خوشبختانه بهتازگی شاهد حضور پیکسل ۶ پرو در بنچمارک گیکبنچ بودیم تا بدین ترتیب یک ایدهی کلی از قدرتی که این پردازنده قرار است ارائه دهد داشته باشیم.
با توجه به آنچه که گیکبنچ نشان میدهد، پیکسل ۶ پرو در بخش تک و چند هستهای اصلا خوب ظاهر نشد و اگر بخواهیم خیلی امیدوارانه صحبت کنیم باید بگوییم این امتیاز برای محصولی ثبت شده است که در مرحلهی اولیهی تولید قرار دارد و امتیاز نهایی قطعا متفاوت از آنچه که میبینیم خواهد بود.
همانطور که میبینید، پیکسل ۶ پرو در بخش تک هستهای فقط توانست ۴۱۴ امتیاز کسب کند و در بخش چند هستهای هم امتیاز آن به ۲۰۷۴ رسید. طبیعتا این چیزی نیست که بخواهیم برای یک پرچمدار در نظر بگیریم و گوگل حتما باید در هنگام عرضه، تمام بهینهسازیهای لازم را برای بهبود عملکرد سختافزاری و هماهنگی آن با نرمافزار انجام دهد چون اینبار درست مانند اپل، هم سازندهی سختافزار خود گوگل است و هم سازندهی نرمافزار بنابراین دست این شرکت برای بهینهسازی در بهترین حالت ممکن کاملا باز است.
مهمترین اطلاعاتی که میتوانیم از این لیست گیکبنچ دریافت کنیم مشخصات پردازندهی پیکسل ۶ پرو است. طبق این لیست، پردازندهی تنسور از ۸ هسته در سه دستهی مختلف بهره میبرد که با آرایش ۲ + ۲ + ۴ در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. فرکانس این هستهها به ترتیب ۲٫۸۰ گیگاهرتز، ۲٫۲۵ گیگاهرتز و ۱٫۸۰ گیگاهرتز است که بعید به نظر میرسد دو هستهی بزرگ همان Cortex-X1 بکار رفته در اگزینوس ۲۱۰۰ و اسنپدراگون ۸۸۸ باشد. چون شنیدیم تنسور از این پردازندهها ضعیفتر است و از آن جایی هم که در این پردازندهها فقط یک هسته از این نوع بکار گرفته شده است، اصلا نباید انتظار داشته باشیم در تنسور، دو هستهی یاد شده مورد استفاده قرار بگیرد.
آنچه که بیشتر محتمل به نظر میرسد، ۲ هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس بالا، ۲ هسته از همین نوع با اندکی فرکانس کمتر و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز است. بنابراین این پردازنده را باید همتراز با پردازندههایی نظیر اسنپدراگون 778G یا مدیاتک Dimensity 1200 بدانیم که از فناوری و چینش تقریبا مشابهی بهره میبرند.
در بخش پردازشگر گرافیکی اما Mali-G78 را شاهد هستیم که در اگزینوس ۲۱۰۰ نیز ایفای نقش میکند. بنابراین میتوان گفت از لحاظ قدرت گرافیکی، پیکسل ۶ پرو عملکردی مشابه پرچمداران سری گلکسی S21 خواهد داشت که کاملا مناسب ارزیابی میشود. حداقل برای گوگل چنین محصولی خوب است. طبیعتا باید انتظار داشته باشیم این گوشی در کنار مدل استاندارد از اینترنت 5G نیز پشتیبانی کنند.
در نهایت اما خبر خوب دیگر، تجهیز این گوشی به ۱۲ گیگابایت حافظهی رم است و این یعنی پیکسل ۶ پرو در بخش مولتی تسکینگ در جمع بهترینها حضور خواهد داشت. این خبر را پیشتر جان پراسر، یکی از معروفترین افشاگران حوزهی فناوری نیز تایید کرده بود و بنابراین اکنون بیشتر از قبل، به صحت این خبر مطمئن هستیم.
با این حال هنوز خبرهای زیادی در رابطه با پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو باقی مانده است که باید طی هفتههای آینده دربارهی جزئیات آنها بشنویم. چون به نظر میرسد خیلی به زمان رونمایی از این محصولات نزدیک شدهایم.
منبع: GSMArena