تیکتاک عنوان پربازدیدترین وبسایت جهان را از گوگل ربود
گوگل دیگر پربازدیدترین وبسایت جهان نیست چرا که این عنوان را بعد از سالها صدرنشینی به رقیب تازهوارد خود یعنی تیکتاک واگذار کرده است.
- تیکتاک توانست عنوان پربازدیدترین وبسایت را از گوگل بگیرد.
- این شبکهی اجتماعی قدرتمند در حالی بهعنوان نخست دست پیدا کرد که سال گذشته در ردهی هفتم قرار داشت.
- البته تیکتاک هنوز از لحاظ تعداد کاربر به اندازهی فیسبوک و اینستاگرام و گوگل بزرگ و معروف نیست.
- طبق پیشبینیها، این شبکهی اجتماعی تا پایان سال ۲۰۲۲ احتمالا سهمی ۲۰ درصدی از سهم کلی شبکههای اجتماعی خواهد داشت.
با توجه به گزارش منتشر شده از سوی شرکت Cloudflare، به نظر میرسد دیگر گوگل پربازدیدترین وبسایت جهان نیست. این شرکت آمریکایی که چندین سال توانسته بود این عنوان را حفظ کند در حالی به ردهی پایینتر سقوط کرد که رقیب نوپای آن یعنی تیکتاک توانست رتبهی نخست را از آن خود کند.
لیست پربازدیدترین وبسایتهای شرکت Cloudflare بهگونهای تنظیم شده که نشان میدهد یک سایت از یک سال تا سالی دیگر چه تعداد ترافیک داشته است. معمولا عادت کرده بودیم که وبسایت Google.com را که شامل سرویسهایی نظیر نقشه (گوگل مپ)، ترجمه (گوگل ترنسلیت)، اخبار و… میشود، بهعنوان پربازدیدترین وبسایت جهان ببینیم و فکرش را هم نمیکردیم که روزی شرکت آمریکایی با این همه کاربر عنوان خود را از دست بدهد. حداقل نه اینگونه و به اپلیکیشنی که کاملا نوپا است.
نکتهی بسیار جالبی که وجود دارد این است که گوگل در حالی سال گذشته را بهعنوان پربازدیدترین وبسایت جهان پشت سر گذاشت که در آن زمان تیکتاک در ردهی هفتم از این حیث قرار داشت. امسال، یعنی در سال ۲۰۲۱ وبسایت Tiktok.com توانست بالاتر از گوگل، فیسبوک، آمازون و بسیاری دیگر از دامنههای معروف و محبوب قرار بگیرد و به صدر جدول برسد. شما میتوانید در زیر، لیست ۱۰ وبسایت محبوب امسال را مشاهده کنید.
- Tiktok.com
- Google.com
- Facebook.com
- Microsoft.com
- Apple.com
- Amazon.com
- Netflix.com
- YouTube.com
- Twitter.com
- WhatsApp.com
Cloudflare در رابطه با موفقیت تیکتاک در رسیدن به صدر جدول پربازدیدترین وبسایت در جهان اینطور نوشت: «در روز ۱۷ فوریهی ۲۰۲۱ بود که تیکتاک برای چند روزی موفق شد به پربازدیدترین وبسایت جهان تبدیل شود. در ماه مارس هم چند روزی این وبسایت را بهعنوان پربازدیدترین وبسایت شاهد بودیم اما از روز ۱۰ آگوست ۲۰۲۱ به بعد، تیکتاک توانست در بسیاری از روزها بهعنوان صدرنشین ظاهر شود. روزهایی بوده که در آن گوگل توانست به رتبهی نخست دست پیدا کند اما در ماه اکتبر و نوامبر، بیشتر روزها تیکتاک صدرنشین بود که شامل روز شکرگزاری و جمعهی سیاه هم میشود».
علاوه بر اینها، در لیستی که Cloudflare منتشر کرد شاهد معروفترین دامنههای شبکههای اجتماعی، محبوبترین پلفترمهای تجاری و همچنین محبوبترین وبسایتهای استریم ویدیو هم بودیم. شکی نیست که آمازون بهعنوان پربازدیدترین پلتفرم تجاری، امسال را به پایان رسانده است چون جز این شرکت نمیتوان شرکتی به این بزرگی در این زمینه یافت. پشت سر آمازون هم شرکتهایی نظیر تائوبائو، ایبی و والمارت قرار گرفتند.
عنوان محبوبترین سرویسهای استریم ویدیو هم به سرویس فوقالعاده محبوب و قدرتمندی با نام نتفلیکس رسید و بعد از آن هم سرویسهایی نظیر یوتیوب و HBOMax قرار گرفتند. نکتهی جالب اما اینجاست که توییچ را با این همه مخاطب و محبوبیت، در بین ۱۰ سرویس استریم برتر شاهد نبودیم.
این اعداد و ارقام چه معنایی دارند؟
اکنون شاید برای بسیاری از کاربران این پرسش بوجود بیاید که آیا صدرنشینی تیکتاک به این معناست که اکنون این اپلیکیشن پربازدیدترین، محبوبترین و بزرگترین شبکهی اجتماعی دنیاست؟ در پاسخ باید بگوییم خیر. طبیعتا صدرنشینی در دورهای کوتاه مثل این نمیتواند به معنای تبدیل شدن یک شرکت به بزرگترین شرکت در آن زمینهی خاص باشد. تیکتاک هنوز راه درازی در پیش دارد تا بتواند به آنچه در نظر دارد دست پیدا کند.
این اعداد فقط نشاندهندهی این است که تیکتاک ترافیک بیشتری به نسبت سال گذشته داشته است و میزان پیشرفت آن هم به نسبت سایر شرکتها بیشتر بوده. درست مثل اینکه در بازههایی میبینیم برخی از شرکتها از لحاظ فروش گوشی سامسونگ را پشت سر میگذارند اما در نهایت این شرکت کرهای است که در حالت کلی صدرنشین است. بنابراین این بدان معنا نیست که تیکتاک اکنون کاربران بیشتری از گوگل یا شبکههای اجتماعی رقیب دارد.
طبق گزارشهای منتشر شده از Insider Intelligence، تیکتاک اگرچه توانست شبکههای اجتماعی قدرتمندی نظیر اسنپچپ و توییتر را از لحاظ تعداد کاربر پشت سر بگذارد اما همچنان پشت سر اپلیکیشنهایی نظیر فیسبوک و اینستاگرام قرار دارد. هر چند با راهی که کاربران در پیش گرفتهاند، بعید نیست در آیندهای نزدیک، این شبکهی اجتماعی به بزرگترین شبکهی اجتماعی نیز تبدیل شود. در حال حاضر تیکتاک از این حیث در ردهی سوم بعد از فیسبوک و اینستاگرام قرار دارد که با توجه به قدمت آن، عالی به نظر میرسد.
تعداد کاربران جهانی تیکتاک در سال ۲۰۲۰ حدودا ۵۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد و در سال ۲۰۲۱ هم یکبار دیگر رشدی ۴۰٫۸ درصدی داشت. طبق تخمین موسسهی Insider Intelligence، تیکتاک در سال ۲۰۲۲ از لحاظ تعداد کاربر، یک رشد ۱۵٫۱ درصدی هم خواهد داشت. حال این رشد ۱۵ درصدی آن را به کجا خواهد رساند موضوعی است که باید منتظر ماند و دید. اگر این تخمینها درست از آب در بیاید، تیکتاک تا پایان سال جاری، سهمی ۲۰ درصدی از سهم کلی شبکههای اجتماعی خواهد داشت. نظر شما در رابطه با این آمار و ارقام چیست؟
- بزرگترین شکستهای دنیای گوشی موبایل در سال ۲۰۲۱
- مایکروسافت و گوگل هم به طور حضوری در CES 2022 شرکت نمیکنند
منبع: Search Engine Journal
پ اینستا کوووووو؟!!!!
ینی وات عه اینستا پر بازدید تر ه؟!!!!!!!
عررررررررررررررر…….
بابا مگه میشههههه
کل دنیا دارن تو گوگل سرچ میکنن
چجوری از تیک تاک کمتره؟
مثل اینکه سایت سونی اینجا جا ندارد 😏
شاه فقط مایکروسافت✌️