سامسونگ در حال ساخت یک گوشی تاشو مشابه سرفیس Duo است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
گوشی تاشو سامسونگ

بر اساس گزارشی که به‌تازگی منتشر شده، به نظر می‌رسد سامسونگ در حال ساخت یک گوشی تاشو است که از مکانیسم مشابه سرفیس Duo مایکروسافت بهره می‌برد. گفته می‌شود این گوشی گلکسی زد فولد اس نام دارد و مجهز به لولای 360 درجه است که به کاربران اجازه می‌دهد گجت خود را به سمت داخل و بیرون باز و بسته کنند.

البته برخلاف سرفیس Duo، انگار این گوشی دارای نمایشگر اولد انعطاف‌پذیر است. طبق این گزارش، طرف مقابل گلکسی زد فولد اس با شیشه پوشانده شده ولی معلوم نیست که آیا مانند گلکسی فولد و گلکسی زد فولد اس در این طرف هم نمایشگر قرار دارد یا نه. اگرچه به نظر می‌رسد این گجت جذابیت بیشتری نسبت به سرفیس Duo دارد، ولی درباره‌ی موفقیت آن با قاطعیت نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم.

باید خاطرنشان کنیم درباره‌ی موفقیت سرفیس Duo هم شک و تردیدهای زیادی وجود دارد و به‌تازگی گزارشی منتشر شده که طبق آن در بیشتر بازارها این گجت در سال 2021 به دست کاربران می‌رسد. در همین رابطه باید بگوییم که احتمالا گلکسی زد فولد اس در سال 2021 راهی بازار می‌شود.

هنوز در رابطه با این گوشی تاشو سامسونگ جزئیات خاصی منتشر نشده و اگر سامسونگ واقعا در حال ساخت چنین محصولی باشد، به‌زودی گزارش‌های بیشتری درباره‌ی آن منتشر خواهد شد.

منبع: Sam Mobile



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *تعداد پاسخ به پرسش امنیتی تمام شده است. لطفا مجدد تلاش نمایید.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X