مدل باریکتر گلکسی زد فولد ۶ راهی بازار چین میشود
برای ماهها، شایعاتی در مورد عرضه دو نسخه از گلکسی زد فولد ۶ توسط سامسونگ وجود داشت. برخی به نسخهی ارزانتر FE با قابلیتهای کمتر اشاره میکردند، در حالی که برخی دیگر امیدوار به مدل قدرتمندتر Ultra با طراحی باریکتر و مشخصات فنی بهتر بودند. با نزدیک شدن به مراسم Unpacked ماه جولای، احتمال عرضه تنها نسخه معمولی زد فولد ۶ در ابتدا و عرضهی نسخهی دوم در آینده قوت گرفت.
حالا برای طرفداران گوشیهای تاشوی سامسونگ که مشتاق نوآوری در محصولات این شرکت هستند، خبر احتمالا ناامیدکنندهای داریم. به گفتهی افشاگر قابل اعتماد Ice Universe، گلکسی زد فولد ۶ «اسلیم» که مدتها دربارهاش صحبت میشد، ممکن است در واقع همان گلکسی W25 باشد که برای بازار چین (و احتمالا کره) در نظر گرفته شده و قرار است در ماه اکتبر عرضه شود.
برای یادآوری، سامسونگ هر ساله نسخهای با برند مجزا از گوشیهای تاشوی سری Z خود را در چین عرضه میکند. گلکسی زد فولد ۵ سال گذشته نیز با نام گلکسی W24 در چین در دسترس بود. این گوشی با همان سختافزار اما با ظاهری شیک با لبههای طلایی و بالاترین پیکربندی رم و حافظه به صورت پیشفرض عرضه شد. به نظر میرسد گلکسی W25 امسال با ارائه تفاوتهای فیزیکی نسبت به زد فولد ۶ استاندارد که در سایر نقاط جهان عرضه خواهد شد، این روند را تغییر میدهد. طبق گفتهی این افشاگر، W25 از زد فولد ۶ معمولی سبکتر و باریکتر خواهد بود.
این امر احتمالا به دلیل حذف پشتیبانی از قلم S Pen در W25 توسط سامسونگ باشد که به معنی برداشتن لایهی دیجیتایزر زیر صفحهنمایش است. در حالی که این تغییر به تنهایی ممکن است باعث نشود تا گوشی به طور قابل توجهی سبکتر یا باریکتر شود، اما میتواند به سامسونگ امکان دهد تا برخی از قطعات داخلی را به شکل کارآمدتری سازماندهی کند. این افشاگری همچنین به اندازهی بزرگتر W25 نسبت به Fold 6 معمولی اشاره میکند که نشاندهندهی شکل ظاهری یا نسبت تصویر جدید برای صفحهی نمایش بیرونی است؛ که به یکی از انتقادهای رایج به سری گلکسی زد فولد پاسخ میدهد.
در حالی که این احتمال وجود دارد که سامسونگ در نهایت این نسخهی باریکتر از گلکسی زد فولد ۶ را به صورت جهانی عرضه کند، اما به نظر میرسد که این عرضه صرفا برای چین و به منظور رقابت با برندهای محلی مانند ویوو و هواوی که در حال حاضر گوشیهای تاشوی پیشرفتهتری را ارائه میدهند، باشد.
منبع: Android Authority