باتری گلکسی زد فولد ۵ در عمل چگونه است؟
گوشیهای تاشو گجتهای بسیار جذابی هستند ولی با وجود اینکه چند سال از عرضهی آنها میگذرد، همچنان محدودیتهایی دارند. اما در مورد گلکسی زد فولد ۵ باید اعتراف کنیم که از عمر باتری فوقالعادهای بهره میبرد. سال گذشته عمر باتری زد فولد ۴ با بهبود ابل توجهی روبرو شد که بخشی از این موضوع به استفاده از چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ برمیگشت. اما روی هم رفته این گوشی هم در مقایسه با گوشیهای پرچمدار، عمر باتری خیلی خوبی نداشت.
اما خوشبختانه برای گلکسی زد فولد ۵ این وضعیت تغییر کرده است. بر روی کاغذ، گلکسی زد فولد ۵ از نظر سختافزاری نسبت به نسل قبلی با تغییرات گستردهای روبرو نشده است. به عبارت دیگر، بار دیگر با همان باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، نمایشگر هماندازه با همان رزولوشن روبرو هستیم. مهمترین تفاوت سختافزاری، استفاده از چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است. اما در واقعیت، سامسونگ موفق شده برای این گوشی عمر باتری بسیار بهتری ارائه کند.
طبق بررسیهای صورت گرفته، در صورت استفاده سنگین و روشن ماندن نمایشگر به مدت ۵ تا ۶ ساعت، در پایان روز حدود ۱۵ درصد از شارژ باتری باقی میماند. از سوی دیگر اگر استفاده سبک داشته باشید و نمایشگر حدود ۳ ساعت در طول روز روشن بماند، پس عملا در پایان روز به حدود ۵۰ درصد شارژ باتری دسترسی خواهید داشت.
در همین زمینه میتوانیم به تستهای صورت گرفته از طرف کانال یوتیوب TechDroider اشاره کنیم که عمر باتری این گوشی را با گوشیهای پیکسل ۷ پرو و وانپلاس ۱۱ مقایسه کرده که هر دو دارای باتری بزرگتری هستند و در ضمن گوشی وانپلاس از همین چیپست هم استفاده میکند؛ اما گلکسی زد فولد ۵ موفق شده عمر باتری بالاتری نسبت به این دو گوشی از خود نشان دهد.
اما چرا عمر باتری گلکسی زد فولد ۵ به طور محسوسی بهبود یافته است؟ باید یادآوری کنیم ظرفیت باتری آن نسبت به نسل قبلی افزایش پیدا نکرده و از طرف دیگر اگرچه تراشه تا حدی انرژی کمتری مصرف میکند، اما این کاهش مصرف انرژی چندان هم چشمگیر نیست. بنابراین به نظر میرسد سامسونگ به لطف بهینهسازیهای گستردهی نرمافزاری و کاهش مصرف انرژی نمایشگر موفق شده چنین مزیتی را عملی کند.
با توجه به این بهبودها، باید ببینیم سامسونگ برای نسل بعدی این گوشی چه بهبودهایی را عملی میکند و روی هم رفته به لطف همین اقدامات، گوشیهای تاشو روزبهروز جذابتر خواهند شد.
منبع: ۹to5google