گلکسی زد فولد ۴ ممکن است با دوربین و لولای بهتر عرضه شود
طی چند سال گذشته سامسونگ موفق شده بخش بسیار بزرگی از بازار گوشیهای تاشو را از آن خود کند. در رابطه با گوشی تاشوی گلکسی زد فولد ۴ طی ماههای گذشته گزارشهای زیادی منتشر شده و حالا بر اساس یک گزارش جدید، ظاهرا باید انتظار بهرهگیری از دو دوربین جدید و لولای بهتری را داشته باشیم.
با وجود اینکه گلکسی زد فولد ۳ مورد استقبال گستردهای قرار گرفته و رسانههای زیادی کیفیت بالای این گوشی را ستایش کردهاند، اما دوربینهای این گوشی به عنوان یکی از نقاط ضعف آن در نظر گرفته میشود. باید خاطرنشان کنیم در پنل پشتی این گوشی سه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی تعبیه شده که اگرچه دوربینهای ضعیفی نیستند، ولی با توجه به قیمت هنگفت این گوشی، کاربران انتظار بیشتری از این دوربینها دارند.
در همین رابطه باید به بهرهگیری گوشیهای S22 و S22 پلاس از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین زوم بهتر اشاره کنیم. حالا اگر این گزارش جدید صحت داشته باشد، گلکسی زد فولد ۴ قرار است با دوربین زوم ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری اپتیکال عرضه شود. اگرچه رزولوشن این دوربین نسبت به نسل قبلی کاهش پیدا کرده، اما در عوض زوم بهتری را ارائه میدهد. از سوی دیگر اگرچه در مورد دوربین اصلی این گوشی گزارش موثقی منتشر نشده، اما ممکن است دوربین اصلی آن مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی باشد. اما هنوز در این رابطه نمیتوانیم با قاطعیت صحبت کنیم.
برای یادآوری باید بگوییم که گلکسی زد فولد ۳ با دو دوربین سلفی ۴ و ۱۰ مگاپیکسلی عرضه شده که دوربین ۴ مگاپیکسلی زیر نمایشگر تعبیه شده است. حالا گفته میشود برای زد فولد ۴ به جای دوربین سلفی ۴ مگاپیکسلی، با دوربین ۱۰ مگاپیکسلی روبرو خواهیم شد.
در رابطه با همین گوشی یک گزارش دیگر هم منتشر شده که طبق آن، سامسونگ از لولای مبتنی بر طراحی بهتری استفاده کرده است. به طور مشخص، برخلاف نسل قبلی که مبتنی بر لولای دوگانه بود، این گوشی از لولای واحد بهره میبرد و همین رویکرد به سامسونگ اجازه میدهد که ضخامت بدنه را تا حدی کاهش دهد و از سوی دیگر در محیط داخلی بدنه هم فضای بیشتری برای تعبیهی قطعات ایجاد میشود.
با وجود اینکه در حال حاضر بخش بسیار بزرگی از بازار گوشیهای تاشو را در اختیار دارد، اما بهزودی چندین رقیب هم گوشیهای تاشو خود را راهی بازارهای جهانی خواهند کرد. اگرچه در سال ۲۰۲۱ شرکتهایی مانند آنر و اوپو هم وارد بازار گوشیهای تاشو شدند ولی فقط کاربران ساکن چین میتوانند این گوشیها را خریداری کنند. از سوی دیگر باید خاطرنشان کنیم که کارشناسان از افزایش قابل توجه استقبال از گوشیهای تاشو طی چند سال آینده خبر میدهند. به عنوان مثال شرکت کانالیس مدتی قبل اعلام کرد که در سال ۲۰۲۴ حدود ۳۰ میلیون گوشی تاشو به دست کاربران میرسد. همچنین احتمالا تا این سال میانگین قیمت این نوع گوشیها به حدود هزار دلار میرسد.
اگر شرکتهای چینی در سال ۲۰۲۲ بتوانند گوشیهای تاشوی جذاب خود را در کشورهای مختلف عرضه کنند، کاربران علاقهمند به گوشیهای تاشو به گزینههای متنوعتری دسترسی پیدا میکنند و از طرف دیگر احتمالا با کاهش قیمت این نوع گوشیها روبرو خواهیم شد. در رابطه با چالشهای پیش روی این گوشیها هم میتوانیم به بحث دوام و مشکلاتی نظیر چینخوردگی نمایشگر اشاره کنیم. اما شرکتهایی مانند آنر و اوپو نشان دادهاند که از بین بردن چینخوردگی نمایشگر تا حد زیادی امکانپذیر است و دوام بدنهی آنها هم به مرور زمان بهبود پیدا میکند. مشکلات مربوط به نرمافزار این گوشیها هم مورد انتقاد گستردهای قرار میگیرد که گوگل برای حل این مشکل اندروید ۱۲L را توسعه داده است. هنوز نسخهی نهایی این سیستمعامل منتشر نشده و باید ببینیم گوگل برای حل چالشهای نرمافزاری گوشیهای تاشو چه رویکردی را در نظر گرفته است.
منبع: ۹to5google