قابلیتهای سلامتی گلکسی واچ ۴ به ساعتهای مبتنی بر تایزن میآیند
زمانی که سامسونگ ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ را عرضه کرد، فصل جدیدی از داستان گجتهای پوشیدنی این شرکت هم آغاز و سیستمعامل Wear OS گوگل جایگزین سیستمعامل تایزن شد. با این حال، برای کسانی که به سیستمعامل قدیمی سامسونگ عادت کردند، این اقدام ممکن است یک تغییر نگرانکننده باشد، زیرا معمولا به این معنی است که این شرکت به سرعت ساعتهای هوشمند قدیمیتر خود را کنار میگذارد. اما این غول فناوری کرهای اعلام کرد که چند ویژگی کلیدی از ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ را در دسترس کاربران مدلهای قدیمیتر قرار داده است.
سامسونگ بهتازگی از انتشار بهروزرسانی رابط کاربری One UI 4 برپایهی اندروید ۱۲ برای گوشیهای پیشرفته اندرویدی خود خبر داد. همچنین، این شرکت بهروزرسانی جدیدی با برخی ویژگیهای سری گلکسی واچ ۴ برای ساعتهای هوشمند قدیمیتر گلکسی خود برپایهی سیستمعامل تایزن منتشر کرده است.
پیش از اینکه این گجتهای پوشیدنی مکملی برای تلفنهای هوشمند کاربران باشد، سلامتی هدف اصلی بسیاری از تولیدکنندگان برای عرضهی ساعتهای هوشمند در این روزها بوده است. البته دربارهی حسگرهای این گجتها باید گفت که همهی ساعتهای هوشمند بهطور یکسانی ساخته نمیشوند، اما با این حال همه ویژگیهای مرتبط با سلامتی برای اجرا به سختافزار پیشرفته نیاز ندارند.
برخی حتی اصلا به سختافزار هم نیازی ندارند، فقط کافی است که بهراحتی اوضاع سلامتی خود را از مچ دست خود مشاهده و مدیریت کنید. بهعنوان مثال، سنسور تشخیص سقوط فقط به حسگرهای حرکتی موجود در بسیاری از ساعتهای هوشمند نیاز دارد و سامسونگ آن را برای کاربران گلکسی واچ اکتیو ۲ و گلکسی واچ ۳ در دسترس قرار داده است. این ویژگی بهطور خودکار یک اعلان SOS را به مخاطبین از پیش انتخاب شده ارسال میکند و حتی میتوانید تعیین کنید که چقدر به چنین حرکاتی حساس باشد.
گلکسی واچ اکتیو ۲ و گلکسی واچ ۳ اکنون میتواند سقوط را حتی در حالت کاهش توانایی حفظ تعادل دربرابر توانایی ایستادن فرد به حالت ایستاده را تشخیص دهد. از سوی دیگر، برای استفاده از قابلیت Group Challenge که در ساعتهای هوشمند قدیمیتر سامسونگ مبتنیبر تایزن در حال اجراست، نیازی به استفاده از سنسور ندارید. این یک راه ساده برای استفاده از حس رقابت ذاتی شما و برای ایجاد انگیزه در اعضای خانواده و دوستانتان است. کاربران اکنون میتوانند دوستان یا اعضای خانوادهی خود را به چالشی دعوت کنند تا بهعنوان تیم با یکدیگر رقابت کنند. علاوه بر این، میتوانند از ۱۰ واچفیس دیگر که برای اولینبار در گلکسی واچ ۴ عرضه شد، بهرهمند شوند.
جدا از مقولهی سلامتی، این بهروزرسانی عرضه شده کمی بیشتر از قبل قدم در مسیر شخصیسازی ساعتهای هوشمند سامسونگ نهاده است. بهگفتهی سامسونگ، برخی از واچفیسهای جدید برای این طراحی شدهاند تا امکان شخصیسازی بیشتری برای کاربران فراهم کند. کاربران میتوانند بین پسزمینههای مختلف، بهسادگی با ضربهزدن روی واچفیسها یکی را انتخاب کنند. واچفیس حیوانات هم امکان انتخاب از میان موجودات متحرک رنگارنگ مانند میمون، گوسفند، خرگوش یا گربه را میدهد.
انتشار این بهروزرسانیها برای ساعتهای گلکسی مبتنی بر تایزن، براساس منطقه متفاوت است و در ابتدا با مدلهای بلوتوثی و سپس نسخههای LTE پیگیری میشود. برخی از ویژگیها فقط در نسلهای خاصی در دسترس خواهند بود و حتی ممکن است بر اساس کشورهای کاربران محدود شوند. کاربران همچنین باید بررسی کنند که آخرین برنامهی Galaxy Wearable و پلاگین گلکسی واچ را دارند، بنابراین برخی از ویژگیها مانند برنامهی Samsung Health Monitor فقط در گوشیهای گلکسی سامسونگ در دسترس هستند.
گلکسی واچ ۴ سامسونگ با سیستم عامل مبتنی بر Wear OS گوگل و حسگر بسیار دقیق BIA برای سنجش درصد چربی بدن، در حال حاضر یکی از بهترین ساعت هوشمند اندرویدی بازار محسوب میشود. استفاده از سیستمعامل جدید Wear OS تنها موردی نیست که سامسونگ برای توسعهی گلکسی واچ ۴ در آن پیش قدم شده است. گلکسی واچ ۴ نخستین ساعت هوشمند دنیا بهحساب میآید که به شما امکان میدهد درصد چربی بدن خود را تنها از روی مچ دستتان مشاهده کنید.
طراحی گلکسی واچ ۴ شباهت بسیار زیادی به نسلهای پیشین آنها، گلکسی واچ اکتیو ۲ و گلکسی واچ ۳ دارد که این موضوع برای آن دسته افرادی که از ظاهر ساعتهای هوشمند سامسونگ رضایت کامل داشتند، اتفاق خوبی است. در واقع میتوان واچ ۴ را نسل بعدی واچ اکتیو ۲ بهحساب آورد که در سال ۲۰۱۹ عرضه شد و گلکسی واچ ۴ کلاسیک را هم میتوان ادامهدهندهی راه واچ ۳ سال پیش تلقی کرد.
منبع: Slashgear