مقایسه دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و پیکسل ۶ پرو

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه

در این مطلب به مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و پیکسل ۶ پرو می‌پردازیم تا ببینیم کدام پرچم‌دار عملکرد بهتری در زمینه‌ی عکاسی دارد.

بالاخره انتظارها به سر رسید و سامسونگ از گوشی‌های سری گلکسی S22 رونمایی کرد. محصولاتی که در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا قرار است راهی بازار شوند و گل سرسبد آن‌ها هم همان‌طور که می‌دانید مدل اولترا است. این گوشی این‌بار نه به خاطر ویژگی‌های درونی بلکه به خاطر نوع طراحی و شباهت زیادی که به سری نوت دارد و همچنین بهره‌مندی از قلم S-Pen، باعث شده کاربران نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشند.

البته قلم و ویژگی‌هایی که گفته شد تنها قابلیت‌های گلکسی S22 اولترا نیستند. کهکشانی قدرتمند سامسونگ امسال در بخش دوربین هم ارتقای کم‌نظیری داشت و به سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی جدید با ابعاد بزرگ‌تر برای جذب نور بیشتر مجهز شد. علاوه بر این‌ها، سامسونگ با کمک گرفتن از هوش مصنوعی تلاش کرد پردازش تصویر بعد از ثبت آن را هم بهبود ببخشد که طبق بررسی‌های اولیه متوجه شدیم واقعا تأثیر شگرفی در بهبود کیفیت خروجی‌ها دارد.

با این حال آنچه در عمل اتفاق می‌افتد همیشه با مشخصات روی کاغذ و ادعای مطرح شده توسط شرکت‌های سازنده فرق می‌کند. بنابراین قصد داریم گلکسی S22 را در مقابل بهترین پرچم‌دارهای بازار از لحاظ کیفیت عکاسی قرار دهیم تا ببینیم آیا این گوشی می‌تواند از این مقایسه سربلند بیرون بیاید یا خیر. در این مطلب کهکشانی سامسونگ مقابل آیفون ۱۳ پرو مکس و گوگل پیکسل ۶ پرو قرار می‌گیرد که هر دوی آن‌ها بهترین و مجهزترین پرچم‌داران شرکت‌های مربوطه به حساب می‌آیند.

از جمله قابلیت‌های خوب آیفون ۱۳ پرو مکس در زمینه‌ی عکاسی می‌توان به گشودگی بسیار باز دریچه دیافراگم آن و همچنین بهبود کیفیت عکاسی در نور شب اشاره کرد. گوگل پیکسل ۶ پرو هم مانند نماینده‌ی سامسونگ، به لطف وابستگی سنگین خود به هوش مصنوعی و سیستم پردازش تصویر حرفه‌ای، از جمله پرچم‌داران قابل در این زمینه به حساب می‌آید. حال باید دید چه اتفاقی در مقایسه‌ی امروز رخ می‌دهد.

قبل از اینکه به مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و پیکسل ۶ پرو بپردازیم لازم است یک نکته‌ی مهم را یادآور شویم. دو گوشی پیکسل ۶ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس مدت‌هاست که در بازار حضور دارند و آپدیت‌های متعددی را هم دریافت کردند. در نتیجه میزان پایداری آن‌ها قطعا از گلکسی S22 اولترا که هنوز رسما راهی بازار نشده بیشتر است. معمولا گوشی‌ها با دریافت به‌روزرسانی‌های بیشتر عملکرد پایدارتری از خود در زمینه‌ی عکاسی نشان می‌دهند اما امیدواریم این موضوع خیلی تأثیری روی عملکرد گلکسی S22 اولترا نداشته باشد.

در مقایسه‌ی دوربین گلکسی S21 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و گوگل پیکسل ۶ پرو دریافتیم که در زمینه‌ی عکاسی در حالت معمولی در اکثر شرایط آیفون ۱۳ پرو و گلکسی S21 اولترا پیکسل ۶ پرو را با فاصله‌ی کمی از میان برداشتند. در زمینه‌ی بزرگ‌نمایی حرفی برای گفتن در مقابل کهکشانی سامسونگ وجود نداشت اما در عکاسی با دوربین فوق عریض هم نماینده‌ی اپل دست بالا را داشت. حال باید دید این وضعیت با ورود گلکسی S22 چه تغییری می‌کند.

نام گوشی گلکسی S22 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس پیکسل ۶ پرو
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۸ – لرزشگیر اپتیکال پیشرفته – اندازه‌ی سنسور، ۱/۱٫۳۳ اینچ – لنز ۲۳ میلی‌متری ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۵ – لرزشگیر اپتیکال سنسور شیفت- اندازه‌ی سنسور، ۱/۱٫۶۵ اینچ – لنز ۲۶ میلی‌متری ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۸۵ – لرزشگیر اپتیکال – اندازه‌ی سنسور، ۱/۱٫۳۱ اینچ – لنز ۲۶ میلی‌متری
دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۲ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۲٫۵۵ اینچ ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۸ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۳٫۴ اینچ ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۲ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۲٫۸۶ اینچ
دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۴ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۳٫۵۲ اینچ ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۸ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۳٫۴ اینچ ۴۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/3٫۵ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۲ اینچ
سنسورهای دیگر ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با گشودگی دیافراگم f/2٫۴ – اندازه‌ی سنسور، ۱/۳٫۵۲ اینچ سنسور لیزری LiDAR برای بهبود عملکرد فوکوس خودکار ندارد
کیفیت فیلم‌برداری 8K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه – 4K با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۲۴۰ فریم بر ثانیه 4K با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰/۲۴۰ فریم بر ثانیه – Dolby Vision HDR با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه 4K با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰/۲۴۰ فریم بر ثانیه
دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل ۱۱٫۱ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری 4K با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه 4K با سرعت ۲۴/۲۵/۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه – 1080P با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه

همان‌طور که می‌بینید، هر گوشی از قابلیت‌های جذابی بهره می‌برد که آن را از سایرین متمایز می‌کند. البته امسال نبرد بر سر سخت‌افزار نخواهد بود چرا که سخت‌افزار در نهایت تا یک مرز خاصی بالا می‌رود. آنچه اهمیت دارد، نرم‌افزار است که تمام پتانسیل آن سخت‌افزار را بیرون بکشد و گویا پیکسل و گلکسی در همین راستا در تلاش هستند. اپل هم سال‌هاست که با سنسورهای ۱۲ مگاپیکسلی در دنیای عکاسی و فیلم‌برداری جزء بهترین‌ها قرار دارد و این نشان از عملکرد بی‌نظیر شرکت کوپرتینویی در بخش‌هایی نظیر پردازش تصویر دارد.

می‌پردازیم به مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و گوگل پیکسل ۶ پرو تا ببینیم آیا کهکشانی سامسونگ می‌تواند عملکرد موفقی داشته باشد و از نسل گذشته بهتر ظاهر شود یا تمام تعریف و تمجیدهایی که از آن شد فقط حرف بود.

دوربین اصلی

با نگاهی به یک سری از تصاویر بالا می‌توان به وضوح دریافت که سامسونگ اکنون تصمیم گرفته اندکی خروجی‌های دوربین پرچم‌دار خود را در تمامی شرایط روشن‌تر کند. این موضوع به احتمال بسیار زیاد به خاطر اندازه‌ی بزرگ‌تر سنسور دوربین و همچنین فناوری‌های پیشرفته‌ای است که درون آن اعمال شده تا گوشی بتواند نور بیشتری جذب کند و همین این مسأله سبب می‌شود تصاویر روشن‌تر و با جزئیات بیشتری ثبت شوند.

البته این روشنی بیش از حد یک نقطه ضعف بزرگ را به همراه دارد. مادامی که شرایط نوری مناسب باشد، یعنی نه نور زیادی وجود داشته باشد و نه کم، گلکسی S22 اولترا می‌تواند از این قابلیت خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرد. اما وقتی در یک روز آفتابی که تابش نور در برخی نقاط شدید هست بخواهید عکاسی کنید متوجه خواهید شد که در برخی مواقع جزئیات درون نقاط روشن تا حد زیادی از بین می‌روند و این اصلا جالب نیست. تا جایی که برای توصیف تصاویری که گلکسی S22 اولترا ثبت کرد فقط باید از عبارت «Overexposed» استفاده کرد به این معنا که عکس زیادی نوردهی شده و جزئیات هایلایت‌ها از بین رفته. اگر به شاخ و برگ درختان هم نگاه کنید متوجه می‌شوید که آن‌قدر در این قسمت Overexposure رخ داده که یک حالت پخش نور به‌وجود آمده است و این خوب به نظر نمی‌رسد.

نکته‌ی بعدی اما از دست رفتن جزئیات کنار صفحه است که مشخص نیست چرا این اتفاق افتاده. سامسونگ در این گوشی از لنز بزرگ‌تری به نسبت قبل استفاده کرد اما در نهایت این موضوع منجر به حفظ جزئیات در مرکز تصویر شد و نه گوشه‌ها. مشکلی که اصلا در دو گوشی دیگر دیده نشد. البته این مشکل در خود گوشی قابل مشاهده نیست و برای مشاهده‌ی آن باید از لپ‌تاپ یا کامپیوتر استفاده و روی این بخش‌ها زوم کنید.

وب‌سایت PhoneArena بعد از مشاهده‌ی این موضوع از سامسونگ تقاضا کرد هرچه زودتر آپدیتی را به منظور بهبود این وضعیت عرضه کند چرا که گلکسی S22 اولترا در همان تجربه‌ی اول عکاسی ناامیدکننده ظاهر شد. البته در بالا هم به این موضوع اشاره کردیم که نسخه‌های اولیه به دلیل دریافت نکردن آپدیت‌های نرم‌افزاری معمولا در زمینه‌ی عکاسی اشکالاتی دارند که طبیعی است و غالبا حل می‌شوند. حال باید دید آیا گلکسی S22 هم واقعا مشکل نرم‌افزاری دارد یا خیر.

پیکسل‌های تطبیق‌پذیر؛ حالت جدیدی به نام Hi-Res

سامسونگ از وقتی که به استفاده از سنسورهای ۱۰۸ مگاپیکسلی روی گوشی‌هایش رو آورد به کاربران این اجازه را داد تا تصاویر ۱۰۸ مگاپیکسلی فول‌فریم ثبت کنند. اما این‌بار شرکت کره‌ای پا را فراتر گذاشت و از قابلیت جدیدی تحت عنوان پیکسل تطبیق‌پذیر (به لاتین، Adaptive Pixel) رونمایی کرد. این فناوری جدید به صورت خودکار تصویر ثبت شده در حالت فول‌فریم را با یک تصویر که از ترکیب ۹ تصویر دیگر بوجود آمده ترکیب می‌کند تا یک خروجی بی‌نظیر بدست بیاید. نمونه‌ی این خروجی را هم می‌توانید در بالا مشاهده کنید.

تصویر اول در حالت پیش‌فرض کراپ شده اما تصویر دوم با ترکیب خروجی ثبت شده در حالت فناوری ترکیب پیکسلی با تصویر فول‌فریم. تفاوتی که دو تصویر با یکدیگر دارند کاملا مشهود است بنابراین به نظر می‌رسد ارزش دارد که چند ثانیه بیشتر منتظر بمانید اما در نهایت یک تصویر خارق‌العاده داشته باشید. البته فراموش نکنید این تصاویر هر کدام حدود ۲۰ تا ۳۰ مگابایت حجم دارند.

دوربین فوق عریض

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

می‌رسیم به دوربین فوق عریض؛ جایی که جز اپل، دو شرکت دیگر تمایلی به آپدیت سنسورهای خود نداشتند. سامسونگ که دقیقا از همان سنسور فوق عریض بکار رفته در دو گوشی نسل قبل استفاده کرد و گوگل هم ترجیح داد خیلی روی این سنسور مانور ندهد. اما از آن طرف اپل با بازتر کردن گشودگی دریچه دیافراگم، دوربین فوق عریض آیفون ۱۳ پرو مکس را قادر ساخت تصاویر بهتر و با جزئیات بیشتری ثبت کند. البته همه‌ی این‌ها را باید در عمل هم اثبات کرد.

همان‌طور که در تصاویر بالا مشاهده می‌کنید، دقیقا همان مشکلی که با دوربین اصلی گلکسی S22 اولترا داشتیم در اینجا هم دیده می‌شود. یعنی تصاویر بسیار از آنچه باید روشن‌تر ثبت می‌شوند و آن‌قدری هم شارپ هستند که از حالت طبیعی خارج شده‌اند. باز هم جزئیات نقاط روشن از بین رفته و به همین خاطر نمی‌توانیم خیلی روی تصاویری که نماینده‌ی شرکت کره‌ای ثبت کرد حساب کنیم.

باید به این نکته هم اشاره داشته باشیم که پیکسل ۶ پرو اصلا دوربین فوق عریض ندارد. این سنسور لزوما اندکی عریض‌تر از دوربین اصلی است و تصاویری با زاویه دید بیشتر ثبت می‌کند. در غیر این صورت در مقایسه با دو گوشی دیگر این تصویر اصلا فوق عریض به حساب نمی‌آید. بنابراین این گوشی با وجود عملکرد بد گلکسی S22 اولترا در رده‌ی آخر قرار می‌گیرد.

کیفیت زوم

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

در بخش زوم طبیعتا انتظار نداریم هیچ گوشی به گلکسی S22 اولترا حتی نزدیم هم باشد چرا که این محصول از دو سنسور تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی ۳ و ۱۰ برابری مجهز شده است و قطعا نسبت به دو گوشی دیگر دست بالاتر را دارد. این گوشی در میزان زوم ۱۰ برابری نه تنها می‌تواند تصاویری بدون لرزش ثبت کند بلکه میزان جزئیات، دقت رنگ‌بندی و به طور کلی همه چیز را در حد و اندازه‌های زوم ۱۰ برابری به درستی به نمایش می‌گذارد. به لطف لرزشگیر جدید و پیشرفته‌ای هم که گلکسی S22 دارد در مقایسه‌ی با دوربین دو گوشی دیگر در زوم‌های بیشتر از حد اپتیکال عملکرد بهتری را از نماینده‌ی سامسونگ شاهد هستیم.

البته در مقایسه‌های قبلی هم این موضوع را شاهد بودیم و اکنون هم همین‌طور بود. پیکسل ۶ پرو اگرچه توانایی زوم ۱۰ برابری اپتیکال را ندارد اما آنقدر دقت پردازش تصویر آن بالاست که اگر با زوم ۱۰ برابری هم با این گوشی عکاسی کنید اصلا متوجه این موضوع که این تصاویر به صورت دیجیتالی ثبت شده‌اند نخواهید شد در حالی که آیفون وقتی از مرز ۳ برابر می‌گذرد تصاویر بسیار بدی را ثبت می‌کند.

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و پیکسل ۶ پرو در حالت پرتره

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

می‌رسیم به یکی از جذاب‌ترین بخش‌های عکاس، جایی که تأثیر هوش مصنوعی برای تشخیص و جداسازی سوژه از پس‌زمینه بیشتر از هرجای دیگری خود را نشان می‌دهد. هم سامسونگ، هم اپل و هم گوگل روی این بخش تأکید زیادی دارند و معتقد هستند پرچم‌دارانشان بهترین تصویر را ثبت می‌کنند. البته این موضوع را پیش‌تر در گوشی‌های اپل دیده بودیم و باید بگوییم نماینده‌های شرکت آمریکایی در تشخیص و جداسازی سوژه از پس‌زمینه بی‌نظیر هستند. گوگل اما با پیکسل ۶ پرو عملکرد بسیار بدی از خود به نمایش گذاشت. حال باید دید گلکسی S22 اولترا در این زمینه چگونه است.

با توجه به تصاویر بالا می‌توان گفت گلکسی S22 اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس مطابق انتظار تصاویر پرتره‌ی بهتری از پیکسل ۶ پرو ثبت کردند. اما سامسونگ مدعی شد گوشی جدیدش حتی می‌تواند تارهای مو را از پس‌زمینه تشخیص دهد و آن را سوا کند. کاری که معمولا دوربین‌های قدرتمند از پس آن بر می‌آیند. متأسفانه در این تصاویر چیزی که بخواهد مو داشته باشد یا حیوان خانگی وجود ندارد اما با نگاهی به همین تصاویر هم می‌توان متوجه شد که گلکسی S22 تا چه اندازه در تشخیص و جداسازی سوژه‌ی اصلی از پس‌زمینه بی‌نظیر عمل کرد.

رقابت بین آیفون و گلکسی بسیار نزدیک است اما در نهایت رأی برنده را به کهکشانی سامسونگ می‌دهیم چرا که توانست تصویر باکیفیت‌تر ودقیق‌تری را ثبت کند. فراموش نکنید با گلکسی S22 اولترا امکان ثبت تصاویر پرتره با زوم ۱۰ برابری اپتیکال هم وجود دارد که در هیچ یک از دو گوشی دیگر چنین چیزی را شاهد نیستیم.

سلفی

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

در هر سه گوشی امکان عکاسی به صورت نزدیک (کلوز-آپ) یا عریض وجود دارد اما پیکسل می‌تواند تصاویری عریض‌تر از آنچه که دو گوشی دیگر ثبت می‌کنند به ثبت برساند. همین امر سبب می‌شود زمانی که با تعداد زیادی از افراد مشغول ثبت سلفی هستید مشکلی از بابت جای گرفتن تمام آن‌ها درون فریم تصویر نداشته باشید.

نکته‌ی جالب اما اینجاست که گلکسی S22 اولترا در این بخش اندکی تصاویر را گرم‌تر از آنچه که انتظار داشتیم به ثبت رساند. گاهی اوقات هم این الگوریتم گرم نشان دادن رنگ‌ها آن‌قدر از حد خارج می‌شد که رنگ تصویر به نارنجی متمایل می‌شد. آیفون ۱۳ پرو مکس هم در نمایش رنگ پوست و جزئیات صورت در بسیاری از تصاویر عملکرد خوبی از خود به نمایش نگذاشت تا بدین ترتیب این پیکسل ۶ پرو باشد که بیشترین امتیاز این بخش را به خود اختصاص دهد. این گوشی نه فقط به خاطر فریم‌بندی عریض بلکه به خاطر حفظ جزئیات، رنگ‌بندی دقیق و طبیعی نشان دادن سوژه و اجزای صورت آن، بیشترین امتیاز را دریافت کرد.

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس و پیکسل ۶ پرو در شب

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا
مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

تصاویری که در نور شب با گلکسی S22 اولترا به ثبت رسید نشان می‌دهد این گوشی به نسبت نسل گذشته واقعا بهتر شده است و این برتری هم کاملا حس می‌شود. حتی در بسیاری از صحنه‌ها این گوشی یا هم‌سطح با آیفون ۱۳ پرو مکس بود یا از آن بهتر ظاهر می‌شد.

با تمام این تفاسیر باز هم به نظر می‌رسد پیکسل ۶ پرو به نسبت دو گوشی دیگر عملکرد بهتری در عکاسی در نور شب داشت. این گوشی بهترین و زیباترین تصویر را به ثبت رساند که تعادل در تمام بخش‌های آن تا بیشترین حد وجود دارد. تنها نکته‌ی منفی در رابطه با این گوشی مدت زمان زیادی است که کاربر باید منتظر بماند تا تصویر در شب ثبت شود. اما اگر منتظر بمانید، تصویری که ثبت می‌شود قطعا ارزشش را خواهد داشت.

نتیجه؛ آیا گلکسی S22 اولترا می‌تواند بهترین پرچم‌دار در زمینه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری باشد؟

مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا

قبل از اینکه به پاسخ این پرسش برسیم باید نکته‌ای را یادآور شویم. اول اینکه این مقایسه اگرچه تمام لنزهای گوشی را شامل شده است اما همانطور که گفته شد، سامسونگ هنوز رسما گلکسی S22 اولترا را راهی بازار نکرده است و طبیعتا وقتی در چنین مرحله‌ای باشیم، طبیعی است یک سری تصاویر با کیفیت پایین‌تر از حد انتظار ثبت شوند. بنابراین باید بیشتر منتظر بمانیم و ببینیم با عرضه‌ی آپدیت‌های نرم‌افزاری بیشتر آیا وضعیت بهتر می‌شود یا خیر.

همچنین یک سری نکات دیگر نظیر فیلم‌برداری با شرایط مختلف، عکاسی در حالت شب و در حالت عادی در نور شب و بسیاری چیزهای دیگر باید به صورت دقیق بررسی شوند که به‌زودی به مقایسه‌ی دوربین گلکسی S22 اولترا با این دو گوشی در این بخش‌ها هم می‌پردازیم.

با در نظر گرفتن آنچه اکنون و در این مطلب شاهد بودیم می‌توانیم بگوییم گلکسی S22 اولترا یک گوشی فوق‌العاده در زمینه‌ی عکاسی است اما به نظر می‌رسد هنوز نمی‌تواند در به‌کارگیری یک سری از الگوریتم‌های خود تعادل را رعایت کند. در نور روز هم رنگ‌ها به زیبایی رنگ‌های به نمایش در آمده در دو گوشی دیگر نیستند. خوشبختانه تمام این‌ها به خاطر عملکرد نادرست نرم‌افزار است و به نظر نمی‌رسد از لحاظ سخت‌افزاری مشکلی وجود داشته باشد.

با این حال در زمینه‌ی بزرگ‌نمایی همچنان این نماینده‌ی سامسونگ است که بی‌رقیب به کار خود ادامه می‌دهد. عملکرد این گوشی چه در زوم ۱۰ برابری و چه در زوم ۳ برابری عالی است و همه چیز آن‌طوری هست که باید باشد. البته اندکی مشکل و نقطه ضعف وجود دارد که باید دید طی هفته‌های آتی و با بررسی‌های بیشتر بعد از دریافت آپدیت‌های مربوطه چه تغییراتی بوجود می‌آید.

نظر شما در رابطه با عملکرد گلکسی S22 اولترا چیست؟

منبع: PhoneArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵ دیدگاه
  1. رضا

    بله البته دوربین ۱۰۸ با قیمت تمام شده کمتر!
    خوب اپل که داره گوشی رو خیلی گرون تر میده.
    همه علت اون سیب گاز زده است که خیلی قیمتش رو بالا برده!!!

  2. محمد

    خوب بره ۱۰۸مگا پیکسلی بزاره😂😂😂قیمتش که پنجاه میلیون هست امکاناتش پایین تر از سامسونگه؟؟؟!!

    1. soran

      مردم ایران فک میکنن هرچیزی کمی پیچیدە باشە باکلاس تر هست وگر نە اصلا از نظر کارایی قابل قیاس نیستد من کارشناس نیست ولی با توجه به تجربیات خودم که از جفتشون داشتم من نمره ۱۰۰را بە سامسونگ میدم ۷۰بە آیفون. یه مقایسه کوچک با گوشی سامسونگ میشه در حال فیلم برداری متوقفش کنی یه جایی بعد مثلا چند دقیقه ای دوباره به فیلم برداری ادامه بدی ایفون این قابلیت رو نداره. و یه چیزی دیگەای کە خیلی مهم هست کسانیکە در اروپا هم هستند این را میدونند بعضی اپها هستند که رو ایفون نصب نمیشن این خودش یک معضل هس. ایراد دیگەای کە ایفون دارە صفحه نمایشش هست که خیلی فضای بیهوده ای در قسمت بالاش جا گذاشته نمدونم کارایش چی هست من هر وقت نگاش میکنم در برابر سامسونگ حس میکنم صفحش مشکلی پیدا کرده که این فضای خالی را میبینم.در کل میشه گفت ایفون یک گوشی خوش دست و زنانه هست ولی کارایش و راحتیش مثل سامسونگ نیست

  3. Sajad

    من خودم برند سونی دوست دارم و جز سونی گوشی دیگ دست نمیگیرم، ولی این مقایسه منصفانه نیست تفاوت پیکسل ها خیلی زیاده، اگر آیفون هم دروبین ۱۰۸ پیکسلی داشت بازم بنظرتون سامسونگ بهتر میشد؟ آیفون با دروبین ۱۲ بهترین عملکرد داره، مثل مقدار رم که با کمترین مقدار بیشترین بازدهی داره

    1. ----------

      ایفون۱۳ پرومکس با ده ۱۲ میلیون ملیون بالاتر دوربینش ۱۲ مگاپیکسله باید کیفیت بیشتر باشه که تازه کیفیت گلگسی اس ۲۲ اولترا بهتره

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X