گلکسی S22 اولترا در بنچمارکها از آیفون ۱۳ پرو مکس شکست خورد
گلکسی S22 اولترا مبتنی بر اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در تمام بنچمارکها نسبت به دیگر گوشیهای اندرویدی عملکرد بهتری دارد اما همچنان بین این گوشی و آیفون ۱۳ پرو مکس مجهز به چپیست A15 فاصلهی زیادی دیده میشود. حدود دو ماه قبل هم که کوالکام یک گوشی آزمایشی مبتنی بر تراشهی خود را در اختیار سایتها قرار داده بود، شاهد چنین اختلافی بودیم ولی حالا به صورت رسمی میتوانیم شکاف بزرگ بین این دو تراشه را تایید کنیم.
روی هم رفته اگرچه کوالکام هر ساله تراشههای جدید خود را با ارتقاهای نسبی راهی بازار میکند، ولی از سوی دیگر اپل توان سختافزاری فوقالعادهای را برای جدیدترین تراشههای خود به ارمغان میآورد. اگرچه بنچمارکهای مربوط به عملکرد پردازنده و پردازندهی گرافیکی تراشهها فقط بخش کوچکی از تجربهی کاربری گوشیهای هوشمند را نشان میدهند، اما در نهایت برای مقایسه یک معیار مهم محسوب میشوند. با وجود اینکه شرکتهایی مانند کوالکام و سامسونگ بخش قابلتوجهی از پردازشها را به قسمتهای دیگری از تراشه محول میکنند، ولی سرانجام قدرت پردازنده و پردازندهی گرافیکی در زمینههایی مانند فریم ریت بازیها نقش مهمی را ایفا میکنند.
گلکسی S22 اولترا با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در تست تکهستهای Geekbench حدود ۱۳ درصد بهتر از نسل قبلی است و در تست چند هستهای هم ۹ درصد عملکرد بهتری دارد. در زمینهی تست Geekbench بین این دو تراشه به صورت میانگین تفاوت ۳۰ درصدی وجود دارد. در تستهای GFXBench که گرافیک گوشی بررسی میشود، با توجه به رزولوشن استفاده شده شاهد بهبود ۲۰ درصدی و بیشتر نسبت به نسل قبلی هستیم.
اگرچه جدیدترین تراشهی پرچمدار کوالکام موفق به شکست چیپست گوگل تنسور موجود در سری پیکسل ۶ شده، اما همچنان فاصلهی زیادی با تراشهی A15 دارد. در بنچمارک Basemark Web که عملکرد گوشی در زمینهی قابلیتهای مربوط به وب بررسی میشود، گلکسی S22 اولترا حدود ۸ درصد بهتر از نسل قبلی خود عمل کرده اما آیفون ۱۳ پرو مکس ۲ برابر امتیاز گوشی سامسونگ را ثبت کرده است. مانند سالهای گذشته، این موضوع در ظاهر تا حد زیادی به تفاوت عملکرد مرورگر سافاری و گوگل کروم برمیگردد.
داغ شدن گلکسی S22 اولترا
سایت PCMag که این بنچمارکها را انجام داده، در این گزارش به داغ شدن بیش از حد بدنهی گلکسی S22 اولترا اشاره کرده است. گفته میشود این گوشی هنگام انجام بنچمارک بهسرعت داغ میشود و بعد از این اتفاق، عملکرد گوشی به صورت قابل توجهی افت میکند. بهعنوان مثال نتیجهی ۱۲۳۲ Geekbench در حالت عادی در صورت داغ شدن به ۸۰۲ کاهش پیدا میکند. همچنین تست ۲۸ فریم در ثانیه مربوط به GFXBench بعد از داغ شدن بدنه به ۱۹ فریم در ثانیه میرسد.
این سایت برای بررسی بیشتر، اپلیکیشن CPU Throttling Test را در گوشیهای سری S22 و S21 نصب کرده تا داغ شدن بدنهی آنها را با هم مقایسه کند. بر اساس نتایج به دست آمده، گلکسی S22 اولترا بعد از حدود ۱۵ دقیقه فعالیت سنگین به ۷۵ درصد عملکرد اولیهی خود میرسد. روی هم رفته این گوشی نسبت به نسل قبلی زودتر داغ میشود و این خبر خوبی برای کاربران نیست.
هنوز مشخص نیست که چنین مشکلی منشأ سختافزاری دارد یا نه. بهعنوان مثال باید به گلکسی S21 فن ادیشن اشاره کنیم که از نظر چیپست تفاوتی با S21 ندارد اما نسبت به گوشی فوق سریعتر داغ میشود. در نهایت باید بار دیگر یادآوری کنیم که این تستها با مدل مبتنی بر اسنپدراگون ۸ نسل ۱ انجام شده است و از آنجایی که اگزینوس ۲۲۰۰ در زمینهی پردازنده و پردازندهی گرافیکی ضعیفتر از این چیپست محسوب میشود، باید ببینیم مدلهای اگزینوس S22 در بنچمارکها چگونه ظاهر خواهند شد.
منبع: PCMag
تو سایت antutu دقیقا برعکسه🤣
توی موتورلاهم اسنپدراگون داغ میکرده احتمالا
مشکل از اسنپدراگون هست و اگزینوس مشکلی نداره
این بار اسنپ دراگون داغ میکنه
احتمالا اگزینوس کنترل دماش بهتر باشه