۷ دلیل برای خریدن گلکسی A35 سامسونگ (و ۳ دلیل برای نخریدن)
سامسونگ طبق روال هر سالهی خود، مدتی است که بهروزرسانی سری گوشیهای میانرده خود را آغاز کرده و اخیراً گلکسی A35 را به عنوان جانشین گوشی میانرده پرفروش نسل قبلی یعنی گلکسی A34 روانهی بازار کرده است. انتظار میرود که این گوشی هوشمند جدید سامسونگ با ویژگیهای کاربرپسندی که دارد به خوبی بتواند مسیر گلکسی A34 را به عنوان یک میانرده پرفروش در بازار ادامه دهد. اما آیا این گوشی واقعا ارزش خرید دارد؟ یا شاید دلایلی وجود دارد که باید از خرید آن خودداری کرد؟ با دیجی کالا مگ در این مقاله همراه شوید تا شما را با ۷ دلیل برای خرید گلکسی A35 سامسونگ و ۳ دلیل برای نخریدن این گوشی هوشمند جذاب بازار میانردهها آشنا کنیم.
مشخصات فنی گوشی هوشمند گلکسی A35 سامسونگ در یک نگاه
نام گوشی | گلکسی A35 سامسونگ |
ابعاد و وزن | ۱۶۱.۷ در ۷۸ در ۸.۲ میلیمتر/ ۲۰۹ گرم |
مشخصات نمایشگر | Super AMOLED با پشتیبانی از رفرشریت ۱۲۰ هرتز، بیشینهی روشنایی ۱۰۰۰ نیت – اندازهی ۶٫۶ اینچی با تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل بر هر اینچ و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ – نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ – نسبت نمایشگر به بدنه حدود ۸۴.۸ درصد – گوریلا گلس کورنینگ ویکتوس پلاس به عنوان محافظ نمایشگر |
گواهی ضد آب و ضد گردوغبار | IP67: در عمق ۱ متری آب تا ۳۰ دقیقه دوام میآورد. |
کیفیت ساخت | فریم و پنل پشتی از جنس پلاستیک باکیفیت |
سیستمعامل و پردازنده | اندروید ۱۴ و رابط کاربری One UI Core 6.1 سامسونگ / پردازندهی ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ سامسونگ همراه با پردازندهی گرافیکی Mali-G68 MP5 |
مدت زمان پشتیبانی | چهار سال بهروزرسانی اندروید و پنج سال بهروزرسانی امنیتی |
ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی |
۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی و ۶ گیگابایت حافظهی رم ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی و ۸ گیگابایت حافظهی رم ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی و ۸ گیگابایت حافظهی رم |
دوربینها | ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با فوکوس خودکار، با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال و با گشودگی دیافراگم f/1.8 – دوربین ۸ مگاپیکسلی اولترا واید با گشودگی دیافراگم f/2.2 و پوشش ۱۲۳ درجه – دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4 |
دوربین سلفی | ۱۳ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 |
کیفیت فیلمبرداری | دوربین اصلی ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه – دوربین سلفی ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه |
باتری و شارژر | باتری غیر قابل تعویض ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی – ۲۵ واتی شارژ |
سایر مشخصات | بلوتوث نسخهی ۵.۳ – حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر – دو سیم کارت – درگاه USB 2.0 – پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه (۵G) – اسپیکر – پشتیبانی از OTG – شتابسنج – ژیروسکوپ – قطبنما |
رنگهای قابل عرضه | یاسی، آبی روشن، لیمویی، سرمهای تیره |
دلایل خرید گوشی گلکسی A35 سامسونگ
۱. طراحی جذاب پرچمدار
طراحی گوشیهای میانرده برای کاربران از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این دسته از گوشیها تعادلی میان قیمت مقرونبهصرفه و ویژگیهای مدرن و جذاب را ارائه میدهند. برای بسیاری از مصرفکنندگان، گوشی موبایل بیش از یک وسیله ارتباطی است؛ آنها نمادی از سبک شخصی و هویت فردی به شمار میروند. از این رو، طراحی ظاهری که شامل زیباییشناسی، احساس و لمس دستگاه و کیفیت ساخت میشود، نقش مهمی در تصمیمگیری خریدار بازی میکند. سامسونگ، به عنوان یکی از پیشگامان عرصه تکنولوژی موبایل، استراتژی مشخصی را در زمینه طراحی محصولات خود اتخاذ کرده است. این شرکت در سالهای اخیر تلاش کرده تا یک هویت طراحی واحد را در تمام سطوح محصولاتش از جمله گوشیهای پرچمدار، میانرده و اقتصادی به کار ببرد.
هدف از این کار، ارائه زبان طراحی آشنا و جذاب در کلیه ردههای قیمتی است تا مصرفکنندگان در هر سطحی بتوانند از زیبایی و کیفیت طراحی سامسونگ بهرهمند شوند. به این ترتیب، حتی مدلهای اقتصادیتر نیز از ظاهری مدرن و تاثیرگذار برخوردارند. سامسونگ این رویکرد را در مدلهای جدید خود، مانند گلکسی A35 نیز به کار گرفته و این امر نشاندهنده تعهد این شرکت به حفظ استانداردهای بالا در طراحی است، آن هم فارغ از محدوده قیمتی دستگاهها. گلکسی A35 سامسونگ از لحاظ طراحی تغییر زیادی نسبت به نسل قبلیاش پیدا نکرده و باز هم با یک گوشی هوشمند با بدنهی تمام پلاستیکی روبرو هستیم؛ اما خوشبختانه این بار پنل پلاستیکی پشتی این گوشی با پنل شیشهای عوض شده تا کاربران وقتی آن را در دست میگیرند، حس و حال یک گوشی هوشمند گرانقیمت به خوبی به آنها القا شود.
سامسونگ لبههای این گوشی هوشمند جدید خود را مربعیشکل همراه با یک انحنای کوچک طراحی کرده تا گوشی خیلی راحت و ساده درون دست کاربران جای بگیرد. همچنین این طراحی برای آن دسته از کاربرانی که با یک دست با گوشی کار میکنند، نیز بسیار کاربردی خواهد بود. ضخامت این گوشی نسبت به نسل قبلیاش تغییری نکرده و تنها شاهد افزایش قد این گوشی بودهایم. از آنجا که غول کرهای از پنل پشتی شیشهای در این گوشی هوشمند استفاده کرده، وزن آن نیز نسبت به نسل قبلی کمی افزایش یافته و اکنون سنگینی آن به حدود ۲۰۹ گرم میرسد. پنل پشتی این گوشی هوشمند میانرده سامسونگ لکههای چربی و اثر انگشت را به خود جذب میکند و این موضوع ممکن است برای یک سری از کاربران آزاردهنده باشد که البته با استفاده از یک کاور محافظ میتوان آن را برطرف کرد.
این گوشی هوشمند سامسونگ از لحاظ رنگبندی نیز بسیار زیباست و شما میتوانید آن را در رنگهای یاسی، آبی روشن، لیمویی و سرمهای تیره خریداری کنید. در طراحی پنل جلویی گلکسی A35 سامسونگ نسبت به نسل قبلیاش، تغییر و تحول چشمگیری دیده نمیشود و همچنان حاشیههای نسبتاً نازک اطراف نمایشگر این گوشی خودنمایی میکنند. حدود ۸۴.۸ درصد پنل جلویی این گوشی را نیز نمایشگر این بار تخت آن پوشانده و دوربین سلفی نیز در مرکز بخش بالایی نمایشگر این بار در یک حفره جای خوش کرده و خبری دیگر از ناچ قطرهای در این گوشی نیست. از آنجایی که این طراحی گوشی شباهت بسیار زیادی به سری پرچمدار S24 دارد، گرانتر از آنچه هست به نظر میرسد و اکثر کاربران تصور میکنند که شما جدیدترین و بهترین گوشی سامسونگ (سری S24) را خریداری کردهاید.
در طراحی فریم سمت راستی این گوشی هوشمند میانرده جدید سامسونگ دکمهی پاور و دکمههای کم و زیاد کردن صدا دیده میشوند. در فریم پایینی شاهد قرارگیری یک میکروفون، پورت شارژ USB-C و بلندگو هستیم. در فریم سمت چپ نیز درگاه سیم کارت به چشم میخورد. در مجموع، گلکسی A35 اگرچه نسبت به نسل قبلی از لحاظ طراحی تغییر خاصی به جز پنل پشتی شیشهای و نمایشگر تخت نداشته، اما به لطف بهرهگیری از طراحی کاربرپسند پرچمدار یکی از جذابترین و خوشدستترین گوشیهای میانرده در ردهی قیمتی خودش محسوب میشود و ارزش خرید بالایی در این زمینه دارد.
۲. نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت
گوشیهای هوشمند سامسونگ در هر ردهی قیمتی که باشند، با بهترین نمایشگر در میان رقبای خود در اختیار کاربران قرار میگیرند و این موضوع در مورد گوشی میانرده جدید گلکسی A35 این شرکت نیز به خوبی صدق میکند. این گوشی هوشمند از یک نمایشگر بزرگ ۶.۶ اینچی از جنس Super AMOLED بهره میبرد و قادر است محتواهای تصویری را با رزولوشن تصویر ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل برای کاربران به نمایش بگذارد. اگر برای دیدن فیلم و سریال قصد خرید این گوشی را دارید، گلکسی A35 اندازهی کاملاً مناسبی برای انجام چنین کارهایی در اختیارتان قرار میدهد. همچنین نمایشگرهای Super AMOLED سامسونگ به لطف داشتن ویژگیهای کاربرپسند از جمله نمایش رنگهای پویا، رنگ سیاه عمیق و زوایای دید گسترده، تجربهی بصری جذابی را برای کاربران به همراه میآورند. رنگها در این نمایشگر به صورت کاملاً واضح و شفاف نشان داده میشوند و و کنتراست مناسبی نیز دارند.
سامسونگ در این گوشی هوشمند خود همانند نسل قبلی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند که اسکرول روانی را به کاربران ارائه میدهند. خوشبختانه نرخ رفرش ریت در نمایشگر این گوشی بر اساس نیاز شما و اپلیکیشنی که در حال اجرا شدن است، تغییر میکند و بین ۱۲۰ هرتزی و ۶۰ هرتزی جابهجا میشود تا انرژی زیادی در این زمینه مصرف نکند. در حالت عادی تفاوت خاصی میان رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و ۹۰ هرتزی نیست و تفاوت آن را صرفاً کاربرانی که گیمر هستند متوجه میشوند. به لطف قابلیتی به نام «Vision Booster» که سامسونگ با سری گوشیهای گلکسی S22 معرفی کرده، روشنایی صفحهنمایش این گوشی هوشمند جدید میتواند تا ۱۰۰۰ نیت افزایش یابد، بنابراین در زیر نور شدید آفتاب به هیچ عنوان با مشکلی روبرو نخواهید شد و میتوانید به راحتی از گوشی خود بهره ببرید.
یکی دیگر از معدود تغییراتی که سامسونگ برای نمایشگر گلکسی A35 در نظر گرفته، در بحث محافظ نمایشگر است. غول کرهای فناوری در میانرده جدید خود از شیشه محافظ گوریلا گلس کورنینگ ویکتوس پلاس استفاده کرده که کیفیت و مقاومت بهتری نسبت به شیشه محافظ نسل قبلی دارد، اما پیشنهاد میشود که حتماً از شیشه محافظ جداگانه نیز در این گوشی استفاده کنید. تراکم پیکسلی نمایشگر این گوشی در هر اینچ ۳۹۰ پیکسل است که نرخ مناسبی برای یک گوشی در این رنج قیمتی محسوب میشود. همچنین قابلیت محبوب نمایشگر همیشه روشن (Always-on display) نیز در این گوشی هوشمند در اختیار کاربران قرار میگیرد. به طور کلی، نمایشگر گلکسی A35 یکی از بهترینها در ردهی قیمتی خودش است و ایراد خاصی نمیتوان به آن گرفت.
۳. پشتیبانی از گواهی ضدآب و ضدگردوغبار IP67
در گذشته صرفاً گوشیهای هوشمند پرچمدار با گواهی ضدآب در اختیار کاربران قرار میگرفتند، اما امروزه این ویژگی به گوشیهای هوشمند میانرده نیز رسیده و اکنون شاهد این هستیم که محصولات بیشتری از شرکتهای محبوب مانند سامسونگ از چنین گواهی بهره میبرند و خوشبختانه گلکسی A35 نیز از این قضیه مستثنی نیست. این گوشی هوشمند میانرده از گواهی ضدآب و ضدگردوغبار IP67 پشتیبانی میکند. به بیانی سادهتر شما قادر خواهید بود به مدت نیم ساعت از این گوشی هوشمند تا عمق ۱ متری سطح آب بهره ببرید؛ بنابراین محدودیت خاصی در این زمینه ندارید و میتوانید از گوشی خود در محیطهای مرطوب مانند استخر استفاده کنید.
۴. باتری با شارژدهی طولانی
گوشیهای میانرده سامسونگ به لطف باتریهای پرظرفیتی که دارند، شارژدهی مناسبی را به کاربران ارائه میدهند و خوشبختانه در گلکسی A35 نیز این موضوع وجود دارد. یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی این گوشی هوشمند میانرده جدید در نظر گرفته شده که عملکرد بسیار خوبی دارد و در استفادههای معمولی رو به زیاد میتواند یک روز را به طور کامل شما را همراهی کند و در انتهای روز نیز درصد شارژ آن به ۲۰ برسد. اگر استفادهی کمتری از این گوشی داشته باشید، تا دو روز نیز میتوانید روی باتری این گوشی هوشمند سامسونگ حساب باز کنید. بنابراین این گوشی برای کاربرانی که شارژدهی برای آنها از اهمیت زیادی برخوردار است میتواند انتخاب مناسبی باشد.
۵. پشتیبانی نرمافزاری چهارساله
سامسونگ به عنوان پیشرو در عرصهی تولید گوشیهای اندرویدی، با اتخاذ سیاست نوآورانهای در زمینهی بهروزرسانیهای نرمافزاری جایگاه خود را به عنوان برترین برند در این حوزه تثبیت کرده است. این شرکت تعهد خود را نسبت به مشتریانش با وعدهی ارائهی بهروزرسانیهای اصلی سیستمعامل اندروید به مدت چهار سال و پشتیبانی امنیتی تا پنج سال برای دستگاههای میانردهی جدید، به نمایش گذاشت. این رویکرد که در راستای منافع کاربران طراحی شده، نه تنها امنیت و عملکرد بلندمدت دستگاهها را تضمین میکند، بلکه به مصرفکنندگان اطمینان میدهد که سرمایهگذاری آنها بر روی محصولات سامسونگ ارزشمند و پایدار خواهد بود. گلکسی A35 که با سیستمعامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری One UI 6.1 روانهی بازار شده، طبق همین استراتژی تا سیستمعامل اندروید ۱۸ را دریافت خواهد کرد و تا سال ۲۰۲۸ از حفرههای امنیتی در امان خواهد بود.
۶. سختافزار مناسب
سامسونگ پس از دو نسل استفاده از پردازندههای مدیاتک برای سری گوشیهای میانرده A30، این بار تصمیم گرفت از پردازندههای خودش در این گوشیهای این سری استفاده کند تا تغییرات مثبتی را در این زمینه برای کاربران رقم بزند. غول کرهای دنیای فناوری در گوشی گلکسی A35 از پردازندهی ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ به عنوان قلب تپنده استفاده کرده که پیشتر این پردازنده را در گوشی میانرده محبوب سامسونگ یعنی گلکسی A54 نیز دیده بودیم. این تراشه از ۸ هسته با ترکیب ۴ + ۴ بهره میبرد که چهار هستهی نخست از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و چهار هستهی دوم هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز هستند. در کنار این تراشه، باید به فعالیت پردازندهی گرافیکی Mali-G68 MP5 نیز در این گوشی اشاره کنیم. سامسونگ در این گوشی با حافظهی رم ۴ گیگابایتی خداحافظی کرده و ۶ یا ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی نیز برای این گوشی هوشمند جدید در نظر گرفته که از درگاه کارت حافظهی میکرو SD نیز پشتیبانی میکند و کاربران قادر خواهند بود تا فضای ذخیرهسازی آن را تا حداکثر ۱ ترابایت افزایش دهند.
گلکسی A35 سامسونگ از نظر عملکرد پردازشی، به لطف پردازندهی اگزینوس ۱۳۸۰ که امتحان خودش را در گلکسی A54 به خوبی پس داده، نمایش درخشانی دارد و عملکردی پایدار با کمترین لگ و باگ را در محیط کاربری در اختیار کاربران قرار میدهد. همچنین کاربران برای اجرای جدیدترین بازیهای روز دنیا در این گوشی نیز مشکل خاصی نخواهند داشت و این تراشه به خوبی از پس اجرای بازیهای نسبتا سنگین با گرافیک متوسط بر میآید. اما باید انتظار داغ شدن بدنهی این گوشی هوشمند را در حین انجام بازیهای گرافیکی سنگین داشته باشید، چرا که این گوشی هوشمند از سیستم خنککننده قدرتمندی بهره نمیبرد و سامسونگ نیز تدبیر خاصی برای این موضوع در نظر نگرفته است. البته این موضوع در دیگر گوشیهای همرده نیز دیده میشود. در مجموع، گلکسی A35 از لحاظ پردازشی عملکرد خوبی دارد و میتوانید روی آن حساب باز کنید.
۷. سیستم دوربین رضایتبخش
اگر گلکسی A35 را از لحاظ سیستم دوربین با گوشی نسل قبلیاش یعنی گلکسی A34 مقایسه کنیم، به جز تغییر در دوربین اصلی حداقل روی کاغذ تفاوتی بین این دو گوشی هوشمند از این نظر وجود ندارد. سامسونگ برای میانرده جدیدش از یک سنسور دوربین ۵۰ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی استفاده کرده که نسبت به سنسور ۴۸ مگاپیکسلی نسل قبلی، یک پیشرفت محسوب میشود. این سنسور قادر است در شرایط نوری مناسب، عکسهای بسیار جذابی را به ثبت برساند. تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت، جزئیات و داینامیک رنج بسیار خوبی دارند و رنگها نیز تا حد امکان به واقعیت خود نزدیکتر هستند. همچنین با اینکه تصاویر شارپنس و جزئیات بالایی ندارند، اما نویز کمی در تصاویر ثبت شده با این دوربین دیده میشود.
دیگر سنسور قرار گرفته در پنل پشتی این گوشی، سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید است که بر خلاف انتظار، عملکرد آن بسیار نزدیک به عملکرد سنسور اصلی این گوشی است و در شرایط نوری مناسب، تصاویر ثبت شده با این دوربین جزئیات، شارپنس و داینامیک رنج بسیار خوبی دارند، اما خبری از فوکوس اتوماتیک روی این سنسور نیست. در نهایت سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکروی این گوشی، عملکرد معمولی ارائه میدهد و انتظار چندانی نمیتوان از آن داشت. سنسور اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را نیز دارد و دوربین سلفی آن نیز با دقت ۱۳ مگاپیکسلی، عملکرد مناسبی را در این زمینه ارائه میدهد.
دلایل نخریدن گوشی گلکسی A35 سامسونگ
۱. قیمت نسبتاً بالا
این گوشی هوشمند جدید سامسونگ به تازگی وارد بازار ایران شده و با قیمت بالایی به فروش میرسد. با این تفاسیر، با توجه به قیمت نسبتاً بالای این دستگاه، بهتر است در صورت علاقه به خرید آن، کمی صبر کرده تا قیمت آن به حد نرمال خود برسد.
۲. سرعت شارژ نه چندان بالا در بین رقبا
گلکسی A35 سامسونگ از سرعت شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی میکند که تغییری نسبت به نسل قبلیاش نداشته است. شارژ شدن کامل باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی با این شارژر به حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد که به نظر کمی طولانی است. اگرچه این سرعت شارژ، سرعتی بدی به حساب نمیآید اما اگر این گوشی را با رقبای همرده خود مثل پوکو X6 که از سرعت شارژ ۶۷ واتی پشتیبانی میکند مقایسه کنیم، متوجه تفاوت فاحش آنها در این زمینه خواهیم شد.
۳. نبود حالت HDR در فیلمبرداری
یکی از ضعفهای دوربین گلکسی A35 سامسونگ به نبود حالت HDR در فیلمبرداری بر میگردد، بنابراین اگر وجود این قابلیت برای شما اهمیت دارد، قبل از خرید بهتر است این نکته را مد نظر خود قرار دهید.
منبع: دیجی کالا مگ