۶ سایت رایگان برتر برای انتقال فایل بدون ایمیل یا نرمافزار
احتمالا برای شما هم پیش آمده که برای فرستادن فایلی در ایمیل با محدودیت حجم آن روبهرو شدید یا سعی کردهاید که با نصب نرمافزارهای محتلف بر روی گوشی هوشمند یا سیستم خود امکان انتقال فایلهای پرحجم برای دیگران را با سرعت بالا فراهم کنید، اما اینطور نشده است. اگر شما جزء این دسته از کاربران هستید، پیشنهاد میشود این مقاله را از دست ندهید، زیرا ما در این مطلب قصد داریم تا ۶ سایت کاربردی رایگان برای انتقال فایل را به شما معرفی کنیم تا روشی راحتتر برای اشتراکگذاری و ارسال فایلهای پرحجم بدون نصب اپلیکیشن یا برنامهی خاصی در اختیار داشته باشید.
ممکن است این سؤال در ذهن شما مطرح شود که چرا در اینترنت برنامههای مختلفی برای انتقال آسان فایلها بین کاربران وجود دارد که از جملهی آنها میتوان به Dropbox ،Google Drive ،WeTransfer یا Jumpshare اشاره کرد. طبیعتا انتقال و اشتراکگذاری فایلها یکی از متداول ترین فعالیتهایی است که انجام میدهیم و هرکسی برای انجام آن نیازمندیهای متفاوتی دارد. برای برخیها سرعت و رمزگذاری فایل مهم است، برخی دیگر فضای امنی برای اسناد اداری خود میخواهند و تعدادی هم نیاز به ارسال فایلهایی با حجم زیاد دارند. در این مقاله سعی داریم تا با معرفی ۶ سایت کاربردی رایگان برای انتقال فایلها، خیال شما را برای انتقال فایلها و مشکلات احتمالی آن راحت کنیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
۱. وبسایت Wormhole: سریعترین سایت رمزگذاری شده انتقال فایل
اگر میخواهید فایلهای پرحجم خود را در سریعترین زمان ممکن ارسال کنید، Wormhole سریعترین سایت انتقال فایل در اینترنت است. این وبسایت همچنین برخلاف سرویسهای ابری مانند Dropbox، تمام اطلاعات شما را رمزگذاری میکند. بنابراین میتوانید با خیالی راحت و با بالاترین سرعت ممکن فایلهای خود را برای دیگر کاربران بفرستید. هر فایل تنها ۲۴ ساعت در فضای وب باقی میماند و هیچکس نمیتواند اطلاعات ذخیره شده شما را باز کند.
تمرکز اصلی این سایت، روی مقولهی سرعت انتقال فایل است. سرعت این سرویس به قدری بالاست که شما بلافاصله پس از آپلود فایل خود، حتی قبل از به پایان رسیدن پروسهی آپلود لینک آن را دریافت خواهید کرد. با اشتراکگذاری این لینک، دوستان و سایر کاربران قادر خواهند بود تا با استفاده از پروتکلهای شبکهی اشتراک گذاری همتا به همتا (P2P) مبتنیبر مرورگر، دانلود فایل را قبل از آپلود کامل آن شروع کنند. این قابلیت ویژه در مقابل سایر سایتها که باید منتظر بمانید تا آپلود فایل تمام شود و بتوانید لینک آن را به اشتراک بگذارید، بسیار جالب توجه است و در زمان صرفهجویی خواهد کرد.
با استفاده از سایت Wormhole میتوانید فایلهایی با حجم حداکثر ۵ گیگابایت آپلود کنید، لینک آن را به اشتراک بگذارید و تب آن را ببندید. برای فایلهای بزرگتر از ۵ گیگابایت، باید تب را باز نگه دارید زیرا Wormhole از شبکهی اشتراکگذاری همتا به همتا برای انتقال دادهها بین شما و گیرندهی آن استفاده میکند.
۲. وبسایت Drop.lol: انتقال و اشتراکگذاری فایلها در یک شبکه
سایت Drop.lol میتواند ابزاری مفید برای برای انتقال فایل بین گوشی هوشمند و رایانه شما یا هنگامی که شما و دیگر کاربران از یک شبکهی وای فای استفاده میکنید، باشد. نحوهی استفاده از این وبسایت بدین صورت است که اولین کاربر باید Drop.lol را باز کند تا به طور خودکار یک اتاق ایجاد کند و سپس لینکی را با دیگران برای پیوستن به آن اتاق به اشتراک بگذارد. کاربران حتی میتوانند به جای لینک، از اسکن یک کد QR برای متصل شدن به آن اتاق استفاده کنند.
هر کاربری که با استفاده از لینک یا اسکن کد وارد اتاق شود یک نام به او تعلق میگیرد. کاربران میتوانند با کشیدن و رها کردن فایلها، آن را بین کاربران موجود در اتاق به اشتراک بگذارند. همچنین یک پنل چت ساده برای ارسال پیام در صورت نیاز وجود دارد. برای انتقال فایلها باید صفحه را باز نگه دارید. بهراحتی میتوانید از این سایت برای انتقال فایلهای خود با دوستانتان استفاده کنید.
۳. وبسایت Dropall: اشتراک گذاری فایلها بدون محدودیت
سایت Dropall یکی از سادهترین و آسانترین سرویسهای اشتراک گذاری فایل برای استفاده در مرورگر است. شما نیازی به نصب هیچ برنامه یا ثبت نام برای یک حساب کاربری ندارید، تنها چیزی که نیاز دارید یک مرورگر وب مدرن است. از آنجایی که این انتقال فایلها در شبکهی همتا به همتا (P2P) است، هیچ محدودیتی در اندازه فایل و تعداد فایلهایی که میتوانید به طور همزمان انتقال دهید، وجود ندارد. شبکهی همتا به همتا یک مدل ارتباطاتی و اشتراکگذاری فایل غیر متمرکز است که در آن هر طرف از قابلیتهای مشابهای بهره میبرد و هر کدام از طرفین میتواند یک جلسه ارتباطی را شروع کند.
برای انتقال فایل در این سایت، ابتدا اتاقی را با نام کاربری و رمز عبور اختیاری ایجاد کنید. سپس، لینک این اتاق را با گیرندگان به اشتراک بگذارید. خود اتاق تمام فایلهایی را که آپلود کردهاید را نشان میدهد و برای فایلهایی با فرمت رایج، حتی یک پیشنمایش هم در اختیار کاربران قرار میگیرد. برای مثال، در فایلهای متنی تکهای از متن و در فایلهای تصویری، کاور آن بهعنوان پیشنمایش ظاهر میشوند. شما قادر خواهید بود فایل دلخواه را دانلود و سپس آن را باز کنید.
روند کار شبیه به تورنت است. سایت Dropall البته محدودیتهایی دارد. هنگامی که گیرنده انتخاب میکند یک فایل با حجم زیاد را دانلود کند، آپلود کننده باید آنلاین و در اتاق بماند تا انتقال کامل شود. انتقال داده کاملا بدون استفاده از سرور انجام میشود و فعالیت شما را ایمن و خصوصی نگه میدارد. توجه کنید که برای انجام کار صفحه را تا انتها باز نگه دارید.
۴. وبسایت SendBig: انتقال رایگان فایلهای بزرگ تا ۳۰ گیگابایت
اکثر سرویسهای انتقال فایل، حجم فایلها را به ۲ تا ۵ گیگابایت محدود میکنند. برای انتقال فایلهای بزرگتر، معمولا باید پول پرداخت کنید. در این زمینه بهترین سایتی که امکان انتقال رایگان فایل را تا حجم ۱۰ گیگابایت فراهم میکرد، PixelDrain بود. اما اکنون سایت SendBig با محدودیت ۳۰ گیگابایتی خود برای انتقال رایگان فایل، انتخاب بسیار مناسبی برای کاربران خواهد بود.
برای استفاده از محدودیت حجم ارسال فایل ۳۰ گیگابایتی، باید یک حساب کاربری رایگان ایجاد کنید اما به غیر از این هیچ شرط دیگری ندارد. همچنین این سرویس، یکی از بزرگترین مشکلات ارسال فایلها یعنی آپلود ناموفق را هم حل کرده است. اگر اینترنت شما قطع شود یا به هر دلیلی نتوانید آپلود خود را به پایان برسانید، SendBig دفعهی بعد که دوباره به سرویس متصل میشوید، آن را از سر میگیرد (تا زمانی که فایل اصلی را داشته باشید) و روند بارگذاری از محل قطع اتصال ادامه پیدا خواهد کرد. این یک قابلیت فوقالعاده مهم و کاربردی برای انتقال فایلهای پر حجم به حساب میآید.
جدای از آن، SendBig تمام ویژگیهایی را که از سرویسی مانند این انتظار دارید به شما ارائه میدهد. شما قادر خواهید بود تا برای فایلهای ارسالیتان رمز عبور، تعداد دفعات دانلود و تاریخ انقضای حذف آن را هم تعیین کنید. همچنین میتوانید از سرویس SendBig Snap استفاده کنید که فایل آپلود شده با یک بار دانلود به صورت خودکار حذف میشوند.
۵. وبسایت TransferKit: انتقال غیرمتمرکز فایل برای کاربران
سایت TransferKit سعی میکند مزایای شبکههای ذخیرهسازی غیرمتمرکز را بدون نیاز به حسابهای Blockstack یا دانش فنی خاص در دسترس هر کاربر عادی قرار دهد. فرآیند اشتراکگذاری فایلها که روی شبکه فایلکوین ساخته شده، به سادگی سرویس انتقال فایل سایتهای دیگر است. بدین صورت که فایلهای لازم خود را تا حجم ۳۲ گیگابایت آپلود کنید و سپس لینک آن را برای دانلود در اختیار دوستان و سایر کاربران قرار دهید.
مزیت شبکههای ذخیرهسازی غیرمتمرکز این است که از خراب شدن سختافزار یا حملات سایبری محافظت میشوید. فایلی که در شبکه ذخیرهسازی غیرمتمرکز آپلود شده، به دلیل ماهیت آن قابل حذف نیست. بنابراین دادههای شما برای همیشه در آنجا باقی خواهند ماند.
۶. وبسایت SendFileOnline: ارسال و اشتراک فایلها با کد ۶ رقمی
برای امنیت بیشتر هنگام به اشتراک گذاری فایلها به صورت آنلاین، سایت SendFileOnline راهحل جالبی ارائه میدهد. وقتی فایلها را در این سایت آپلود میکنید بعد از اتمام پروسهی آپلود، یک کد ۶ رقمی منحصربهفرد به شما میدهد. شما تنها کافی است تا این کد را در اختیار دوستان و کاربرانتان قرار دهید که آنها بهراحتی بتوانند از فایل ارسالی شما استفاده کنند.
اگر شخص دیگری پیام را مطالعه کند، متوجه روند کار نخواهد شد. البته که قبل از ارسال کد، دوست خود را در جریان بگذارید. این کد ۶ رقمی در واقع یک کلید برای بازکردن فایل محسوب میشود. علاوه بر این، میتوانید تنظیم کنید که فایلها پس از ۲۴ ساعت یا یک هفته حذف شوند.
لازم به ذکر است که با وجود این سرویسها شما دیگر نیازی به استفاده از ایمیل برای ارسال فایل نخواهید داشت. علاوه بر این ۶ سایت معرفی شده، سایتهای بی شماری این سرویس را به طور رایگان در اختیار شما قرار میدهند تا دیگر شما دغدغهی پر شدن فضای گوگل درایو خود را نداشته باشید. بنابراین فضای ذخیرهسازی حساب ایمیل را برای چیزهای مهمتر ذخیره کنید.
گوگل درایو یکی از محبوب ترین سرویسهای گوگل است، که بر پایهی رایانش ابری فعالیت میکند و امکان ذخیرهسازی هر نوع فایل دیجیتال را به کاربران میدهد، اما کاربران را با محدودیت ۱۵ گیگابایتی برای ذخیرهی فایلهایشان روبهرو میکند. پس منطقی است که از این فضای محدود برای کارهای مهمتری بهره ببریم.
در این مقاله ما به معرفی و بررسی ۶ نمونه از بهترین سایتهای رایگان انتقال و اشتراکگذاری فایلها پرداختیم و سعی کردیم که ویژگیهای هر سایت را به صورت کاملا ساده و کاربردی برای شما کاربران شرح دهیم. امیدواریم معرفی این سرویسها برای شما کاربردی باشد. اگر شما هم تجربهی استفاده از این سایتها یا دیگر سایتهای انتقال فایل را دارید، در قسمت کامنت با ما در میان بگذارید.
منبع: Makeuseof