۷ ویژگی که گوشی‌های تاشو برای موفقیت نیاز دارند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
گوشی‌های تاشو

گوشی‌های تاشو طی دو سال گذشته مورد توجه زیادی قرار گرفته‌اند و حالا بسیاری از شرکت‌ها می‌خواهند شانس خود را در این زمینه امتحان کنند. اما یکی از سوالات مهم این است که چنین گوشی‌هایی چه زمانی فراگیر می‌شوند و آیا به زودی انواع و اقسام کاربران می‌توانند آن‌ها را بخرند؟ در ادامه به ۷ ویژگی می‌پردازیم که گوشی‌های تاشو برای موفقیت و فراگیری به آن‌ها نیاز دارند.

۱. کاهش قیمت

اول از همه باید به مهم‌ترین ویژگی یعنی قیمت اشاره کنیم. اگر فقط ۵ سال پیش به افراد می‌گفتید که قیمت گوشی‌های هوشمند به زودی به بیش از ۱۰۰۰ یا حتی ۲۰۰۰ دلار می‌رسد، احتمالا با تمسخر آن‌ها روبرو می‌شدید. اما حالا که شرکت‌ها در حال ساخت گوشی‌های تاشو و گوشی‌های رول شونده هستند، دیدن چنین قیمت‌هایی دیگر چندان عجیب نیست.

گوشی‌های تاشو

اگرچه عملی کردن فناوری‌های نوآورانه بسیار هزینه‌بر است، اما خوشبختانه به مرور زمان قیمت انواع و اقسام قطعات و فناوری‌ها کاهش پیدا می‌کند. یک گوشی ۵۰۰ دلاری مربوط به ۲۰۲۱، در مقایسه با گوشی هم‌قیمت سال ۲۰۱۶ امکانات بسیار جذاب‌تری را ارائه می‌دهد. اگر گوشی‌های تاشو روند مشابهی را در پیش بگیرند، خیلی زود همه‌گیر خواهند شد.

۲. نمایشگر اصلی بهتر

نمایشگر تاشو یک فناوری تازه‌نفس محسوب می‌شود و به همین خاطر همچنان جای پیشرفت و بهبود زیادی دارد. اگرچه نمایشگر بیرونی این نوع گوشی‌ها به دلیل بهره‌گیری از همان مواد استفاده شده برای گوشی‌های معمولی از دوام بالایی برخوردار هستند، اما نمایشگر داخلی آن‌ها همچنان ضعف‌های زیادی دارند. با توجه به ماهیت انعطاف‌پذیر این نوع نمایشگرها، چنین چالش‌های کاملا طبیعی به حساب می‌آیند.

گوشی‌های تاشو

شرکت‌های مختلفی برای افزایش دوام این نمایشگرها، راهکارهای مختلفی اتخاذ کرده‌اند ولی هیچ‌کدام از این روش‌ها هنوز به طور معناداری دوام را افزایش نداده‌اند. به همین خاطر به منظور همه‌گیری گوشی‌های تاشو، دیر یا زود باید دوام این نمایشگرها به طور قابل توجهی افزایش پیدا کند تا کاربران نگران آسیب رساندن و ایجاد خط و خش روی آن‌ها نباشند.

۳. از بین بردن چین‌خوردگی

گوشی‌های تاشو

یکی دیگر از مشکلات گوشی‌های تاشو بحث چین‌خوردگی نمایشگر است. نمایشگرهای تاشو در نهایت باید از یک ناحیه باز و بسته شوند و در نتیجه در همان ناحیه چین‌خوردگی پدید می‌آید. با توجه به محل این چین‌خوردگی، هنگام کشیدن انگشت روی نواحی مختلف نمایشگر با چنین مشکلی روبرو می‌شوید. البته در این میان مایکروسافت برای دور زدن این مشکل، گوشی تاشوی خود را با استفاده از دو نمایشگر جداگانه ساخته و به همین خاطر در آن دیگر شاهد چین‌خوردگی نیستیم.

۴. حذف شکاف بین دو قسمت گوشی حین بسته بودن

گوشی‌های تاشو

زمانی که گوشی‌های تاشو بسته می‌شوند، معمولا بین دو قسمت گوشی یک شکاف باقی می‌ماند که این یعنی حتی در حالت بسته بودن، گرد و غبار و آب می‌تواند به نمایشگر نفوذ کند. اگرچه جدیدترین گوشی‌های تاشوی سامسونگ همچنان چنین مشکلی را دارند، ولی هواوی برای میت ایکس ۲ توانسته تا حد زیادی این مشکل را برطرف کند. به همین خاطر احتمالا در آینده‌ی نزدیک تمام گوشی‌های تاشو چنین مشکلی نخواهند داشت.

۵. مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار

گوشی‌های تاشو

گوشی‌های گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳ اولین گوشی‌های تاشو ضدآب محسوب می‌شوند. با این حال، نفوذ گردوغبار همچنان یک مشکل جدی برای این نوع گوشی‌ها به حساب می‌آید. همان‌طور که می‌دانید، گوشی‌های تاشو از چندین قطعه‌ی متحرک بهره می‌برند. به همین خاطر اگر ذره‌ای کوچک از غبار راهی داخل بدنه شود، می‌تواند مشکلات زیادی برای آن ایجاد کند. تا زمانی که این مشکل برطرف نشود، کاربران گوشی‌های تاشو بهتر است از بردن آن‌ها به ساحل و کویر خودداری کنند.

۶. بهبود عمر باتری

گوشی‌های‌ تاشو‌

در گوشی‌های تاشو، لولا حجم قابل توجهی از بدنه را اشغال می‌کند و به همین خاطر شرکت‌ها نمی‌توانند از باتری‌های بزرگ‌تر استفاده کنند و در نهایت عمر باتری آن‌ها چندان عالی محسوب نمی‌شود. از طرف دیگر، نمایشگر تاشو معمولا اندازه‌ی بزرگی دارد و هرچقدر اندازه‌ی نمایشگر بزرگ‌تر باشد، انرژی بیشتری را مصرف می‌کند. در ضمن بسیاری از گوشی‌های تاشو از نمایشگر بیرونی نسبتا بزرگی هم بهره می‌برند. بنابراین شرکت‌های سازنده باید هرچه زودتر عمر باتری این نوع گوشی‌ها را افزایش دهند.

۷. پشتیبانی بهتر از اپلیکیشن‌ها

گوشی‌های‌ تاشو‌

در حال حاضر، فقط تعداد محدودی از اپلیکیشن‌ها از مزایای گوشی‌های تاشو استفاده می‌کنند. توسعه‌دهندگان معمولا اپلیکیشن‌ها را برای عموم کاربران توسعه می‌دهند و در نتیجه کاربران محدود گوشی‌های تاشو مورد توجه قرار نمی‌گیرند. به همین خاطر معمولا اپلیکیشن‌ها در مدل‌های مختلف آیفون عملکرد بهتری دارند زیرا این گوشی‌ها در مقایسه با گوشی‌های اندرویدی یکپارچه‌تر هستند.

با وجود اینکه گوگل توسعه‌دهندگان را تشویق می‌کند که به گوشی‌های تاشو توجه بیشتری نشان بدهند، اما تا زمانی که این نوع گوشی‌ها فراگیر نشوند، چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.

گوشی‌های تاشو فراگیر می‌شوند، اما نه در آینده‌ی نزدیک

در حال حاضر زمان مشخصی را برای فراگیری گوشی‌های تاشو نمی‌توانیم مطرح کنیم. فعلا شرکت‌ها باید مهم‌ترین مشکلات این نوع گوشی‌ها را برطرف کنند. برخی از این ضعف‌ها در آینده‌ی نزدیک برطرف می‌شوند ولی برای بهبود برخی از آن‌ها باید چند سالی منتظر بمانیم.

اگرچه برخی افراد می‌گویند که تمام گوشی‌های جدید شکل و شمایل یکسانی دارند، اما در کل طی ۱۰ سال گذشته پیشرفت‌های حیرت‌انگیزی در این حوزه عملی شده است. در رابطه با موفقیت و فراگیری گوشی‌های تاشو هنوز نمی‌توانیم با قاطعیت صحبت کنیم اما در کل شرکت‌های مختلف با نوآوری‌های جذاب در حال به چالش کشیدن گوشی‌های معمولی و مرسوم هستند.

منبع: Make Use Of



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X