فروش گوشی تاشو در سال ۲۰۲۱ بیش از ۳۰۰٪ رشد داشته است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
گوشی‌های تاشو

سامسونگ در سال ۲۰۱۹ از اولین گوشی تاشو خود رونمایی کرد و از آن زمان روزبه‌روز این گوشی‌ها مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند. حالا طبق یک گزارش جدید، به نظر می‌رسد فروش گوشی‌های تاشو در سال ۲۰۲۱ به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

شرکت Omdia گزارش داده که در سال ۲۰۲۱ حدود ۹ میلیون گوشی تاشو راهی بازار شده که ۳۰۹ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۰ محسوب می‌شود. بر اساس این آمار، ۸ میلیون گوشی تاشو در نیمه‌ی دوم ۲۰۲۱ به فروش رسیده که این موضوع به معرفی گلکسی زد فولد ۳ و گلکسی زد فلیپ ۳ در این محدوده‌ی زمانی برمی‌گردد. در بین گوشی‌های تاشو، گلکسی زد فلیپ ۳ با فروش ۴.۶ میلیونی توانسته رتبه‌ی اول را از آن خود کند و گلکسی زد فولد ۳ هم در رتبه‌ی دوم قرار دارد که ۲.۵ میلیون واحد از آن طی این مدت به فروش رسیده است.

در کمال تعجب، هواوی که به دلیل تحریم‌های آمریکا با مشکلات زیادی روبرو شده، توانسته در رتبه‌ی سوم قرار بگیرد زیرا حدود ۹۰۰ هزار گوشی میت ایکس ۲ طی سال ۲۰۲۱ به دست کاربران رسیده است. همچنین در این گزارش آمده که فروش اولین گوشی تاشوی شیائومی یعنی میکس فولد پایین‌تر از حد انتظارات بوده است. باید خاطرنشان کنیم این گوشی مانند میت ایکس ۲ فقط راهی بازار چین شده است.

گوشی‌های تاشو

در سال ۲۰۲۱ شرکت‌هایی مانند آنر و اوپو هم وارد بازار گوشی‌های تاشو شدند ولی فقط کاربران ساکن چین می‌توانند این گوشی‌ها را خریداری کنند. شرکت Omdia در گزارش خود نوشته احتمالا در سال ۲۰۲۲ هم گوشی‌های تاشوی چینی محدود به بازار همین کشور خواهند بود. اگر این پیش‌بینی به واقعیت تبدیل شود، متاسفانه در سال جاری میلادی هم کاربران در زمینه‌ی گوشی‌های تاشو به گزینه‌های چندانی دسترسی نخواهند داشت.

از سوی دیگر باید خاطرنشان کنیم که کارشناسان از افزایش قابل توجه استقبال از گوشی‌های تاشو طی چند سال آینده خبر می‌دهند. به عنوان مثال شرکت کانالیس مدتی قبل اعلام کرد که در سال ۲۰۲۴ حدود ۳۰ میلیون گوشی تاشو به دست کاربران می‌رسد. همچنین احتمالا تا این سال میانگین قیمت این نوع گوشی‌ها به حدود هزار دلار می‌رسد. در حال حاضر اکثریت این بازار در اختیار سامسونگ قرار دارد و اگر شرکت‌های چینی می‌خواهند در این زمینه به رقیب قدرتمند سامسونگ تبدیل شوند، باید گوشی‌های تاشو خود را با قیمت مناسبی راهی کشورهای مختلف کنند.

اگر در سال ۲۰۲۲ شرکت‌هایی مانند اوپو، ویوو، شیائومی و آنر بتوانند گوشی‌های تاشو خود را راهی بازارهای جهانی کنند، سامسونگ با رقبای قدرتمندی روبرو می‌شود و در نتیجه‌ی این رقابت، کیفیت این نوع گوشی‌ها افزایش پیدا می‌کند و قیمت آن‌ها پایین می‌آید. در حال حاضر گوشی‌های تاشو قیمت بسیار بالایی دارند و برای فراگیری آن‌ها، قیمت آن‌ها باید به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند. اگرچه عملی کردن فناوری‌های نوآورانه بسیار هزینه‌بر است، اما خوشبختانه به مرور زمان قیمت انواع و اقسام قطعات و فناوری‌ها کاهش پیدا می‌کند. یک گوشی ۵۰۰ دلاری مربوط به ۲۰۲۱، در مقایسه با گوشی هم‌قیمت سال ۲۰۱۶ امکانات بسیار جذاب‌تری را ارائه می‌دهد. اگر گوشی‌های تاشو روند مشابهی را در پیش بگیرند، خیلی زود فراگیر خواهند شد.

گوشی‌های تاشو

در رابطه با چالش‌های پیش روی این گوشی‌ها هم می‌توانیم به بحث دوام و مشکلاتی نظیر چین‌خوردگی نمایشگر اشاره کنیم. اما شرکت‌هایی مانند آنر و اوپو نشان داده‌اند که از بین بردن چین‌خوردگی نمایشگر تا حد زیادی امکان‌پذیر است و دوام بدنه‌ی آن‌ها هم به مرور زمان بهبود پیدا می‌کند. مشکلات مربوط به نرم‌افزار این گوشی‌ها هم مورد انتقاد گسترده‌ای قرار می‌گیرد که گوگل برای حل این مشکل اندروید 12L را توسعه داده است. هنوز نسخه‌ی نهایی این سیستم‌عامل منتشر نشده و باید ببینیم گوگل برای حل چالش‌های نرم‌افزاری گوشی‌های تاشو چه رویکردی را در نظر گرفته است.

در نهایت نباید شایعات مربوط به آیفون تاشو را از قلم بیندازیم. اگر اپل هم وارد این بازار شود، بدون شک گوشی‌های تاشو مورد توجه شمار بیشتری از کاربران قرار می‌گیرند. البته بر اساس گزارش‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد حدود ۳ سال دیگر شاهد رونمایی از اولین آیفون تاشو خواهیم بود زیرا مدیران این شرکت می‌خواهند بعد از حل شدن تمام مشکلات بزرگ این نوع گوشی‌ها، وارد این بازار شوند.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X